- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
7:))
benim büyük canım ben 30 yaşında sayılırım:)))
sen genç nesildensin gençken ver kilolarıı
7:))
benim büyük canım ben 30 yaşında sayılırım:)))
sen genç nesildensin gençken ver kilolarıı
sen çokmu yaşlısın hayal. aranızda en yaşlı benim 37 yaşla :) yapışkan kilolar gitmiyor 30 dan sonra yavaşlıyor artık sende geç kalmış sayılmazsın
bu arada 3. öğünüde yedim ben sıkıntı yok sadece yoğurt baydı artık bundan sonraki 2-3 gün yemem heraldesende durum ne nasıl gidiyor detoks kaçamak yapmadın umarım
hadi bakalım kızlar kaçamakta olan varmı sakın kurallar net bakın cumaya 2 gün kaldı herkes -- olmalı
Nasip degilmiş canım...Okula gitmek istememesi büyük problem olur senin içinde.
yok canım zorlamıyorum zaten öğretmenle konuştum göndermeyin diye gitmicek artık napalım kısmeti buraya kadarmış hayırlısı..çok zorlama canım..
bırak zamnla düzelir..
anasınıfına giderken benim kızımda öyleydi..
sıkma boşver..
neslihandan haber yokmu..
nesliii ben hazırım bak seni bekliyommm
İnsallah kac canim pazar geceden beri atesleniyor ve ishal...menum de ilk defa guzel oldu kacamaksiz:)
Kizinin evde seninle gecirdigi zaman bu sene daha da kalitelesmistir canim..buyudugunu anlamaya basliyor ve onun icin ilk ve en guzel rol model sensin..bu yuzden senle gecirdigi vakitten daha guzeli yok onun icin..sen herseysin onun icin buna okul ve ogretmen de dahil:) bir sure sonra okula gitmeyi kendi isteyecektir..canini sıkma sakın..
Gunaydin canim subemize gelmeden yaz istersen bana..seni karsilarim orda..nerede oturdugunu bilmiyorum alsancak subemizde var..hangisi sana daha uygunsa oraya gidersin..
Evet izmirdeyim:) izmirli cok galiba..bulusma duzenlediniz mi hic..83.5ta dikkat etmeye basladim ama buraya katildigimda 81.5 falandim galiba..hamile kalmadan once 68 kiloydum:) ona inmek istiyoum..sonra da evlendigim kiloma..o zaman 60tim:)
Calisiyorum canim ingilizce ogretmeniyim..8 aylik bir oglum var..ve 25 yasindayim:)
ana kralice
yok canım zorlamıyorum zaten öğretmenle konuştum göndermeyin diye gitmicek artık napalım kısmeti buraya kadarmış hayırlısı..
canım bencede zorlama okuldan da soğumasın hayırlısı artık
hayırlısı canım vardır bundada bir hayır bilemezsinki
evet tadı çok güzel oluyor ev yoğurduyla yapıyorum bende zaten yoğurdun kendi suyu oluyor ayriyetten su eklememe gerek kalmıyor..hayal ilk çorbamın tadına baktım süper bişi bu ya dadıda güzel.ben susuz hazırladım üstüne içcem suyumu yoğurtla bulamaç yaptım şöyle kardım harika bu ya yapılır valla
baya bi şişkinlik olmuş canım sende neyseki bugün kurtulmuşsun..Kızlar salı günü bildirim yapsaydık eger 74.2 kg idim.Eşime yardım ettigim icin ellerim her yerim şişti....Bugun tartıldım :)))) sürpriz cumaya.Bir insan bu kadar şişer mi bunuda ispatladım kendime......
iyi olmana çok sevindim cancazım..Günaydın fistiklar nasılsınız bakalım. Ben gayet iyiyim kahvaltımı yaptım kahvemi içtim keyfim yerinde.birazdan yürüyüş yapıcam.
canım yediğin bişey ödem tutmuştur o kadar kilo alınmaz stres yapma hiç veremezsin yarın detoksu yap gitsin o şişkinlik..iyi günler kızlar moralim bozuluyo benim ya kilo çizelgemdeki kiloma bi gelemedim 2-3 gündür tartılıyorum hep fazla çıkıyorum ya niyeki dün dikkat ettim sizce 3 günde kilo almış olabilirmiyim hemde 1,5 kilo
evet canım benim ama benimki okulu çok seviyor sadece halk oynuna gitmek istemediği içinde zaten onuda bugün hallettim eskiye döndük hayırlsı..Saolun kızlar çok şükür iyiyim
Ilknur çocuklarda dönemsel tepkiler olabiliyor.ogretmenin kizmasindan etkilenmiş senin fıstık çok üstüne gitme ama okula gitmediği donemlerde de istediğini yapmasına izin verme.yani okula gitmiyorsan bu kadar tv izleyemezsin okula gitiyorsan biraz ders calisicaz seninle gibi.cocuklar rahata çabuk alisiyolar.buna izin verirsek üstesinden gelemeyiz.ama okula gitme konusunda da zorlayıcı olma
Neslihan senden güzel fikirler çıkmış nohut fikrini beğendim.gerci ben detoks malzemelerini ve detoksun kendisini çok sevdim hatta biraz kaldığında öğün olarak bile yedim tadı çok güzel
Kizlar ya bursa da olan yok mu
evet tadı çok güzel oluyor ev yoğurduyla yapıyorum bende zaten yoğurdun kendi suyu oluyor ayriyetten su eklememe gerek kalmıyor..
baya bi şişkinlik olmuş canım sende neyseki bugün kurtulmuşsun..
iyi olmana çok sevindim cancazım..
canım yediğin bişey ödem tutmuştur o kadar kilo alınmaz stres yapma hiç veremezsin yarın detoksu yap gitsin o şişkinlik..
evet canım benim ama benimki okulu çok seviyor sadece halk oynuna gitmek istemediği içinde zaten onuda bugün hallettim eskiye döndük hayırlsı..
Iyi yapmışsın canım okulu sevsin gerisi sonradan gelir zaten.halk oyunlarına takılmış demekki.en iyisini yapmışsın almissin halk oyunlarından şimdi keyifle gider afacan okuluna
Napiyosunuz kızlar eve yeni geldim sayılır şimdi bizim afacani uyutucam sabah 3 km yürüdüm gündüz de 3.38 km.yapicak o kadar çok işim varki ama yapan yokbiraz dinleniyim sonra başlıcam işlere yavaş yavaş
maşallah bende kızı parka götürdüm okuldan sonra ara yapamadım ama olsun şimdi yemek yiicem
Afiyet olsun sabah koşu bandında yürüdüm 3 km ama açık havada yürümek gibisi yok doğrusu haftaya pazartesi eski düzenime dönerim bende.bende 2 ara öğün yaptım bugün öğle yemeği geç kaldı biraz
Bizim evde herkes uyuyo ben hariçşimdi iyisinya düzene girersin hayırlsıı o kadar uykum varki bi yürüyüşe gidip gelsem hemen uyucam sanırım..
Bizim evde herkes uyuyo ben hariçbenimde uykum var ama daha makineleri calistiricam ve dolapları duzenlicem ve daha bir sürü iş. Sessiz yapabileceklerimi yapicam kalan kalacak kimseyi uyandirmiyim.benimde uykum var canım çok erken kalkiyoruz onun için sanırım
aynen öye 7 de kalkıyoruz hele bu gece kızım sabaha kadar öksürdü ha la daha öyle bitkisel bi damla var ondan vericem yemekten önce bekliyorum sabah veröiştim bıraz işe yaradı sanırım.. sana kolay gelsin canım ev işi hiç bitmiyor ben şimdi çıkıyorum akşama gene uğrarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?