"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

7:))
benim büyük canım ben 30 yaşında sayılırım:)))
sen genç nesildensin gençken ver kilolarıı

sen çokmu yaşlısın hayal. aranızda en yaşlı benim 37 yaşla :) yapışkan kilolar gitmiyor 30 dan sonra yavaşlıyor artık sende geç kalmış sayılmazsın
bu arada 3. öğünüde yedim ben sıkıntı yok sadece yoğurt baydı artık bundan sonraki 2-3 gün yemem heralde sende durum ne nasıl gidiyor detoks kaçamak yapmadın umarım
hadi bakalım kızlar kaçamakta olan varmı sakın kurallar net bakın cumaya 2 gün kaldı herkes -- olmalı

7:))
benim büyük canım ben 30 yaşında sayılırım:)))
sen genç nesildensin gençken ver kilolarıı

30 yaş ne ki canım:) hayat yeni başlıyor.. hep birlikte vereceğiz..valla azim çok önemli..annemin komşuları hepsi elli küsür valla hem günlere gidip hem kilo veriyorlar:)

ne bileyim canım kilolarım artınca kendimi çok kötü hissettim..ama buraya başladığımdan beri iyiyim..
asla kaçamak yok ve 2.öğünü yeni yedim..çokkk iyi gidiyor bakalım nasıl olcak..çokkk heyecanlıyım

çok zorlama canım..
bırak zamnla düzelir..
anasınıfına giderken benim kızımda öyleydi..
sıkma boşver..
neslihandan haber yokmu..
nesliii ben hazırım bak seni bekliyommm
yok canım zorlamıyorum zaten öğretmenle konuştum göndermeyin diye gitmicek artık napalım kısmeti buraya kadarmış hayırlısı..

okula gitmekte problemei yok severek giden bir çocuk ama sadece hal oyununa gitmemek için okula gitmek istemedi bende dedim taamam halka gitmiyorsun okula gitcenmi bağırarak eveeeeeeeeeett dedi bende aldım ordan hayırlısı sıkmak istemiyorum daha çok küçük.. senin bebeğinde inşalah allah hemen şifasını veriri iyi olurda gülücükleriyle neşelenirsin..

hayal ilk çorbamın tadına baktım süper bişi bu ya dadıda güzel.ben susuz hazırladım üstüne içcem suyumu yoğurtla bulamaç yaptım şöyle kardım harika bu ya yapılır valla
evet tadı çok güzel oluyor ev yoğurduyla yapıyorum bende zaten yoğurdun kendi suyu oluyor ayriyetten su eklememe gerek kalmıyor..
Kızlar salı günü bildirim yapsaydık eger 74.2 kg idim.Eşime yardım ettigim icin ellerim her yerim şişti....Bugun tartıldım :)))) sürpriz cumaya.Bir insan bu kadar şişer mi bunuda ispatladım kendime......
baya bi şişkinlik olmuş canım sende neyseki bugün kurtulmuşsun..
Günaydın fistiklar nasılsınız bakalım. Ben gayet iyiyim kahvaltımı yaptım kahvemi içtim keyfim yerinde.birazdan yürüyüş yapıcam.
iyi olmana çok sevindim cancazım..
iyi günler kızlar moralim bozuluyo benim ya kilo çizelgemdeki kiloma bi gelemedim 2-3 gündür tartılıyorum hep fazla çıkıyorum ya niyeki dün dikkat ettim sizce 3 günde kilo almış olabilirmiyim hemde 1,5 kilo
canım yediğin bişey ödem tutmuştur o kadar kilo alınmaz stres yapma hiç veremezsin yarın detoksu yap gitsin o şişkinlik..
evet canım benim ama benimki okulu çok seviyor sadece halk oynuna gitmek istemediği içinde zaten onuda bugün hallettim eskiye döndük hayırlsı..

Napiyosunuz kızlar eve yeni geldim sayılır şimdi bizim afacani uyutucam sabah 3 km yürüdüm gündüz de 3.38 km.yapicak o kadar çok işim varki ama yapan yok biraz dinleniyim sonra başlıcam işlere yavaş yavaş

Iyi yapmışsın canım okulu sevsin gerisi sonradan gelir zaten.halk oyunlarına takılmış demekki.en iyisini yapmışsın almissin halk oyunlarından şimdi keyifle gider afacan okuluna

Iyi yapmışsın canım okulu sevsin gerisi sonradan gelir zaten.halk oyunlarına takılmış demekki.en iyisini yapmışsın almissin halk oyunlarından şimdi keyifle gider afacan okuluna

evet hemde nasıl çok eğendim anneciğim dedi o mutlu bende mutlu napalım.. sen naptın çıkdınmı yürüyüşe..

maşallah bende kızı parka götürdüm okuldan sonra ara yapamadım ama olsun şimdi yemek yiicem

maşallah bende kızı parka götürdüm okuldan sonra ara yapamadım ama olsun şimdi yemek yiicem

Afiyet olsun sabah koşu bandında yürüdüm 3 km ama açık havada yürümek gibisi yok doğrusu haftaya pazartesi eski düzenime dönerim bende.bende 2 ara öğün yaptım bugün öğle yemeği geç kaldı biraz

şimdi iyisinya düzene girersin hayırlsıı o kadar uykum varki bi yürüyüşe gidip gelsem hemen uyucam sanırım..

şimdi iyisinya düzene girersin hayırlsıı o kadar uykum varki bi yürüyüşe gidip gelsem hemen uyucam sanırım..
Bizim evde herkes uyuyo ben hariç benimde uykum var ama daha makineleri calistiricam ve dolapları duzenlicem ve daha bir sürü iş. Sessiz yapabileceklerimi yapicam kalan kalacak kimseyi uyandirmiyim.benimde uykum var canım çok erken kalkiyoruz onun için sanırım

aynen öye 7 de kalkıyoruz hele bu gece kızım sabaha kadar öksürdü ha la daha öyle bitkisel bi damla var ondan vericem yemekten önce bekliyorum sabah veröiştim bıraz işe yaradı sanırım.. sana kolay gelsin canım ev işi hiç bitmiyor ben şimdi çıkıyorum akşama gene uğrarım

Çok geçmiş olsun. Tam hastalık havası.kalin giydirsen olmuyo ince giydirsen olmuyo.ben kat kat giydiriyorum.havaya göre çıkarıyorum lahana bebek gibi
Saol canım bende çıkar işler beklemez

Ddem tesekkür ederim canım.
İlknur evet baya şişmişim.Cok sükür indim.
Hanife tabi sen daha iyi bilirsin işin icindesin.Ben cogu semtte görüyorumda ondan.öyle dedim.Şu işlerimi düzene koyayım önce.
........
Offf kızlar bugun cok yoruldum.Ögleden sonra dr gittim.Sonra anneme,ordan carsı pazar dolaştık.Gelelim menüme;
Sabah 2 dilim tb ekmegi 3 dilim peynir,1 kücük domates.
1 büyük bardak ayran.
Ara 12 badem

Öglen 1 tabak bakla yemegi,3 tk puding(annem cok ısrar etti)
Ara yarım elma,1 portakal.
Aksam 1 tabak bol sarımsaklı semiz otu yemegi,1 bardak ayran.
3.5 litre su.19:00 gibi yürüyüşe cıkarım.Aletleri calışırım.
2 saat gezinti yürüyüşü,30 dk tempolu yürüyüş....
Yürüyüşten gelince bitki cayını icerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…