Kızlar yok aaaa akşamki ayran iptal valla kaldirmadi midem. Akşam onun yerine 1 çavdar ekmek 10 yemek kaşığı kara lahana kavurması 1 dlm eski kaşar yedim kendime geldim hem.bu saate kadar Kaçamak siz yaptım spor yok . az sonra 5 badem 2 kuru kayısı yicem can gelsin çok halsizim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayrancılar masaallah size diyrdum ki NESLİHAN dayanamamıs az kalmıstı kız sabretseydin keske,bende menümü yazım sabah gec oldu 2 ögün yaptım
SABAH
2 d ekmek
2 d peynir
4 zeytin
1 ck bal
yesillik
ARA
1 kayısı,1cb leblebi
ARA
1 incir,1 f süt
AKSAM
2 d ekmek
8 yk barbunya
2 yk ıspanak
1 kase yogurt
2,5 lt su 30 dakka kızım kucamda yürüyüş ha 2 tanede fındık vardı
Kizlar bu sefer siz yatmadan yakalayayim:) gulcancim tesekkur ederim uyarin icin..sen denemissin vardir bir bildigin..yapmayacagim ben de..
Menum..
Sabah..iki dikim tb ekmegi bir dilim peynir..
Ara..yarim muz(oglumdan kaldi kararmasin diye yedim sonra pisman oldum),bir hurma..
Oglen..bir tabak taze fasulye ve iki dilim tb ekmegi..
Ara..bir eti form limonlu ve bir turk kahvesi..
İste 4 kayisi yedim cunku tam aksam yemegi saatinde iste oluyorum sekerim dusuyor..
Aksam(bir saate anca evde olup yerim)..bir tabak patlican yemegi ve salata..ekmek bugun cok oldu yemeyecegim o yuzden..
ana kralice
Afiyet olsun canım belin agrimiyor mu kucağında bebisle
sagol canım baby slep var ona koyuyorum sırtıma oluyor yük sorun olmadı
Çok geçmiş olsun. Tam hastalık havası.kalin giydirsen olmuyo ince giydirsen olmuyo.ben kat kat giydiriyorum.havaya göre çıkarıyorum lahana bebek gibi
Saol canım bende çıkar işler beklemez
Canım geçer inşallah ben bizimkilere siyah türkün içini oyuk bal dolduruyorum bi gün sonra tabağına süzülen suyu sabah akşam veriyorum şıp diye kesiliyor birde ayaklarına boks sürüp çorap giydirip ystiriyorum çok iyi geliyor allah şifa versin canim
evet yaa çok haklısın insan ne yapacağını şaşırıyor inşallah daha hasta olmazlar..
Ddem tesekkür ederim canım.
İlknur evet baya şişmişim.Cok sükür indim.
Hanife tabi sen daha iyi bilirsin işin icindesin.Ben cogu semtte görüyorumda ondan.öyle dedim.Şu işlerimi düzene koyayım önce.
........
Offf kızlar bugun cok yoruldum.Ögleden sonra dr gittim.Sonra anneme,ordan carsı pazar dolaştık.Gelelim menüme;
Sabah 2 dilim tb ekmegi 3 dilim peynir,1 kücük domates.
1 büyük bardak ayran.
Ara 12 badem
Öglen 1 tabak bakla yemegi,3 tk puding(annem cok ısrar etti)
Ara yarım elma,1 portakal.
Aksam 1 tabak bol sarımsaklı semiz otu yemegi,1 bardak ayran.
3.5 litre su.19:00 gibi yürüyüşe cıkarım.Aletleri calışırım.
2 saat gezinti yürüyüşü,30 dk tempolu yürüyüş....
Yürüyüşten gelince bitki cayını icerim.
Inşallah canım fıstık nasıl oldu oksuruyor mu hala .
ayrancılar masaallah size diyrdum ki NESLİHAN dayanamamıs az kalmıstı kız sabretseydin keske,bende menümü yazım sabah gec oldu 2 ögün yaptım
SABAH
2 d ekmek
2 d peynir
4 zeytin
1 ck bal
yesillik
ARA
1 kayısı,1cb leblebi
ARA
1 incir,1 f süt
AKSAM
2 d ekmek
8 yk barbunya
2 yk ıspanak
1 kase yogurt
amin canım bilgi içi teşekkürler..
evet öksürüyor bal verdim iyi geldi uyuyor şimdi..
Selam kızlar bende sondan bi önceki detoks çorbası içtim içim bayıldı yogurt tan yarın yapamam fena olur.son ogunu nası yicem onu düşünüyorum çok sıkıldım Ayy yemem heralde 1 hafta yoğurt :) :)
canım naptın sen bozmasaydın daha iyiydi o kadar dayanmıştın iyi olmadı bu..
canım neyseki bugünki menün dünkinden iyi ama aralar yok aralarda yoğurt bile yesen faydası olur..Menum ..sabahki 200 gram yogurt bir yesil elma ...
Ogle .....izgara tavuk gogsu ve mev.yesilliklerinden olusan salata ayran..
Aksam ..zeytin yaginda kizartilmis kabak ..domates ve penirden olusan bir porsiyon yedim
Kızlar yok aaaa akşamki ayran iptal valla kaldirmadi midem. Akşam onun yerine 1 çavdar ekmek 10 yemek kaşığı kara lahana kavurması 1 dlm eski kaşar yedim kendime geldim hem.bu saate kadar Kaçamak siz yaptım spor yok . az sonra 5 badem 2 kuru kayısı yicem can gelsin çok halsizim.
menü güzel canımayrancılar masaallah size diyrdum ki NESLİHAN dayanamamıs az kalmıstı kız sabretseydin keske,bende menümü yazım sabah gec oldu 2 ögün yaptım
SABAH
2 d ekmek
2 d peynir
4 zeytin
1 ck bal
yesillik
ARA
1 kayısı,1cb leblebi
ARA
1 incir,1 f süt
AKSAM
2 d ekmek
8 yk barbunya
2 yk ıspanak
1 kase yogurt
menü iyi tatlımKizlar bu sefer siz yatmadan yakalayayim:) gulcancim tesekkur ederim uyarin icin..sen denemissin vardir bir bildigin..yapmayacagim ben de..
Menum..
Sabah..iki dikim tb ekmegi bir dilim peynir..
Ara..yarim muz(oglumdan kaldi kararmasin diye yedim sonra pisman oldum),bir hurma..
Oglen..bir tabak taze fasulye ve iki dilim tb ekmegi..
Ara..bir eti form limonlu ve bir turk kahvesi..
İste 4 kayisi yedim cunku tam aksam yemegi saatinde iste oluyorum sekerim dusuyor..
Aksam(bir saate anca evde olup yerim)..bir tabak patlican yemegi ve salata..ekmek bugun cok oldu yemeyecegim o yuzden..
ana kralice
o köfteler olmasa çok iyi olurdu canımcım neyseki neslihan gibi yapmamışsın..Kızlar ben cıkıyorum uyumazsam bi ara uğrarım yine
En son kaseyi yedi buçukta yedim 2 lokmada köfte yedim kizimdan kalan atılmasın diye ondan bişey olmaz herhalde
2 bardak yeşil çay 2.5 lt su
Ben çok kötü olmadım sabah iyi olursam 2. Gunu de yaparım inşallah artık goreyim 66 yi
Gelemezsem iyi geceler herkese
Bugünkü menüm
Kahvaltı:yarım simit domates salatalık peynir Sucuklu yumurta
Ara:Türk Kahvesi
Ara:ayran
Öğle:avuç içi kadar pide, bir tabak mercimek yemeği ve iki kaşık kuru fasulye bir kaşık pilav
Akşam:3 köfte 3 çatal taze fasulye yemeği ve bir kase cacık
Siyah turp canım yanlış yazmışım içini oyup bal koyup dolapta birgün bekletiyorum
Bal iyi geliyo canım ben bide ayaklarına viks sürüyorum iyi geliyo. Çok geçmiş olsun canım
hayırlı akşamalr fıstıklar menümü yazim hemen
sabah
2 dilim t.b. ekmeğine kaşarlı domatesli tost
2 zeytin
1 tatlı kaşığı kaymak
1 haşlama yumurta
öğlen
4 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav
yoğurt
akşam
2 patlıcan közlemesine bahartlı sarmsaklı yoğurt
ara yok dışarıda olduğumdan fırsat olmadı
3 litre su 2 yeşilçay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?