"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Aaaaa niye ama dayansaydin keşke akşama kadar dayanmissin olmadiki

Afiyet olsun canım belin agrimiyor mu kucağında bebisle

Afiyet olsun canım güzel bence

Kızlar ben cıkıyorum uyumazsam bi ara uğrarım yine
En son kaseyi yedi buçukta yedim 2 lokmada köfte yedim kizimdan kalan atılmasın diye ondan bişey olmaz herhalde
2 bardak yeşil çay 2.5 lt su
Ben çok kötü olmadım sabah iyi olursam 2. Gunu de yaparım inşallah artık goreyim 66 yi
Gelemezsem iyi geceler herkese

Son düzenleme:
Bugünkü menüm
Kahvaltı:yarım simit domates salatalık peynir Sucuklu yumurta
Ara:Türk Kahvesi
Ara:ayran
Öğle:avuç içi kadar pide, bir tabak mercimek yemeği ve iki kaşık kuru fasulye bir kaşık pilav
Akşam:3 köfte 3 çatal taze fasulye yemeği ve bir kase cacık

Çok geçmiş olsun. Tam hastalık havası.kalin giydirsen olmuyo ince giydirsen olmuyo.ben kat kat giydiriyorum.havaya göre çıkarıyorum lahana bebek gibi
Saol canım bende çıkar işler beklemez

evet yaa çok haklısın insan ne yapacağını şaşırıyor inşallah daha hasta olmazlar..

amin canım bilgi içi teşekkürler..

oooo olmadı ama canım şimdi pudding olmadı kaçamak liste nolacak şimdi hani cumaya kadar kaçamak yoktu sen bozdun oyunu

Afiyet olsun eski Gülcan geri döndü cumaya güzel sonuçlar alacaksın eminim

Menum ..sabahki 200 gram yogurt bir yesil elma ...
Ogle .....izgara tavuk gogsu ve mev.yesilliklerinden olusan salata ayran..
Aksam ..zeytin yaginda kizartilmis kabak ..domates ve penirden olusan bir porsiyon yedim
canım neyseki bugünki menün dünkinden iyi ama aralar yok aralarda yoğurt bile yesen faydası olur..

menü güzel canım
menü iyi tatlım
o köfteler olmasa çok iyi olurdu canımcım neyseki neslihan gibi yapmamışsın..

menü güzel tatlım benim..

hayırlı akşamalr fıstıklar menümü yazim hemen

sabah
2 dilim t.b. ekmeğine kaşarlı domatesli tost
2 zeytin
1 tatlı kaşığı kaymak
1 haşlama yumurta

öğlen
4 kaşık kuru fasulye
3 kaşık pilav
yoğurt

akşam
2 patlıcan közlemesine bahartlı sarmsaklı yoğurt

ara yok dışarıda olduğumdan fırsat olmadı

3 litre su 2 yeşilçay

Afiyet olsun canım menü güzel bende bugün daha iyi bir rakam gördüm tartida yine artılardayım ama daha az bu sefer.bence bildirim gününü cumaya almak iyi fikirdi motivasyon açısından iyi olucak inşallah kilo vermesemde bu hafta artilardan kurtulsam bana yeticek.artik koşu bandında kosabiliyorum eskiden hemen yoruluyodum kaslarım kuvvetlenmis sanırım.
Viks iyi geliyo canım sür fıstık iyilessin insallah.guzel Allahım hepimizin yavrularını korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…