Kız sizdede ne cok toplantı var.Demedim.Kural bugunden itibaren gecerli.Diger hatunlardada vardı bu yüzden kimseye ses cıkarmadım.Bugun yede bak cezayaaaaaa!!!!!!!!!Ayrancı.
nohutumu şimdiden ıslatsam olurmuki erkenmi olur yarın haşlıcam sabahtan başlıcam
benim yoğurdum yağlı köy yoğurdu torbaya koymuştuk birazda hazır yoğurt katarım öyle yaparım
aaa şaşırdım o yüzdenmi küçülüyomuş bende üst tarafım zayıflıyo diye küçüldü sannnnıyodum
Tamam o zaman canım ben hastanedeyim ya ayrı ayrı vizitleri oluyor şefleriyle her servisin
sevindim ceza almama oleyyy
Kızlar ben 11.30 da ilk porsiyonu yedim valla heyecan yaptım inşallah güzel olucak
Üyeden fazla ziyaretci var zaten :))) sonra gösterirsin canım.Canını sıkma üzme,erkeklerde ki kas oranı bizde olsa biz böyle olmazdık.Kadın olmak zor iş.Dogum yapıp o duyguyu yasıyorsun,üstüne catlıyorsun...Ese,cocuga,kv,kp ona buna kızıp yiyorsun kg alıyorsun......Her dert kadınlarda.Bacagım,yüzüm,.....her yerimiz güzel olsun diyoruz,istiyoruz.Cevre faktörleri unutuyoruz.Sen kendini önemse önce bosverrrrrrrrrrrr.Bende cok taktım bak kalp hastasıyım.Allah bana 2.bir yasama sansı verince herseye baska bakıyorum.Kv hala taksamda.
Kızlar ben cıkıyorum.Hepinizi öpüyorum.İşlerinizde kolay gelsin.Bugun anneme gidecegim.Ögleden sonrada dr.gitcem.
evet canım çok haklısın eşimin bacakları taş gibi keşke bende öyle olsam diye nasıl iç geçiriyorum doğumda kilo aldım tabiki doğurduktan sonrada aldım mecburen yedim çünkü doğumda ölümden döndüm ben ikinci bi yaşama şansıda bana ozaman verildi canım ikinci ameliyatta sağ çıkmayabilir demiş doktorlar zaten ölü gibiydim ameliyata giderken
çok serum yedim 7 gün yoğun bakımda kaldım sonra eve gelince serum şişirdi işte çok kilo aldım sonra vermeye uğraş al ver al ver sonuç bu işte aman Allahım hastalık vermesinde bu halimize çok şükür yine daha kötü olanlar var büyük hastalıklarımız olsa sarkmyı falan göz görmezde yinede düşünüyo insan
detoksçular spor yapıcakmısınız dünden beri soruyorum seçil hariç kimse cevap vermedi ilknurada sordum oda vermedi
canım kusura bakma:26::26::26:..ben maalesef yoğun giremediğim için sorunu görmedim..ben spor niyetine bugün kargoya gitcem yürüyerek..be da git-gel 5 km yapıyo
İnsallah kac canim pazar geceden beri atesleniyor ve ishal...menum de ilk defa guzel oldu kacamaksiz:)
Kizinin evde seninle gecirdigi zaman bu sene daha da kalitelesmistir canim..buyudugunu anlamaya basliyor ve onun icin ilk ve en guzel rol model sensin..bu yuzden senle gecirdigi vakitten daha guzeli yok onun icin..sen herseysin onun icin buna okul ve ogretmen de dahil:) bir sure sonra okula gitmeyi kendi isteyecektir..canini sıkma sakın..
Gunaydin canim subemize gelmeden yaz istersen bana..seni karsilarim orda..nerede oturdugunu bilmiyorum alsancak subemizde var..hangisi sana daha uygunsa oraya gidersin..
Evet izmirdeyim:) izmirli cok galiba..bulusma duzenlediniz mi hic..83.5ta dikkat etmeye basladim ama buraya katildigimda 81.5 falandim galiba..hamile kalmadan once 68 kiloydum:) ona inmek istiyoum..sonra da evlendigim kiloma..o zaman 60tim:)
Calisiyorum canim ingilizce ogretmeniyim..8 aylik bir oglum var..ve 25 yasindayim:)
ana kralice
Bak işte ne yasadıgını en iyi sen bilirsin.Bu yüzden moralini bozma,dedigim gibi kadın olmak=güzel,fit olmak.Toplumda bu böyle.İnsan ne yasadıgını en iyi kendi bilir.Takma diyemiycem,desemde fark etmez.Senin elinden geleni yap.En büyük sansın eşin bunu hic unutma.Ya o da söylense ne yapardın o zaman????Bozma moralini.Ben nasıl 88 kg oldum anlamadım bile kortizon,serum,ilac,stres,yemek yeme.Hoop o satıs danısmanı ve eşim beni uyandırdı.Kendime geldim.Kortizon bitti......
hayal, hanife (anetam),neslihan,eda(güselim) 4 tane izmirli ama ben dışardayım siz izmirde bende yazları gelirim gezerim oraları ama bidaha yaşayamam büyük şehirde çok kalabalık :)
Eda evet sube cok ama sahipleri ve dersleri farkli..o yuzden alsancak ve karsiyaka diye belirttim..ne zaman istersen yarfimci olurum..
Hayal evet ne.kadar cok benzer.noktamiz var:) senin bransin ne..
ana kralice
matematik canım..sen karşıyaka da oturuyosun sanırım..
Çiğlide oturuyorum canım sen..
inşallah canım :) evet amerikan kültür derneğindeyim :) senin çocuğun kaç yaşındanarlıdere canım..uzak sayılmaz..inşallah buluşuruz birgün..
sen dersanede öğretmensin sanırım..
inşallah canım :) evet amerikan kültür derneğindeyim :) senin çocuğun kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?