"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kız sizdede ne cok toplantı var.Demedim.Kural bugunden itibaren gecerli.Diger hatunlardada vardı bu yüzden kimseye ses cıkarmadım.Bugun yede bak cezayaaaaaa!!!!!!!!!Ayrancı.

Tamam o zaman canım ben hastanedeyim ya ayrı ayrı vizitleri oluyor şefleriyle her servisin

sevindim ceza almama oleyyy

Kızlar ben 11.30 da ilk porsiyonu yedim valla heyecan yaptım inşallah güzel olucak

Son düzenleme:
nohutumu şimdiden ıslatsam olurmuki erkenmi olur yarın haşlıcam sabahtan başlıcam

benim yoğurdum yağlı köy yoğurdu torbaya koymuştuk birazda hazır yoğurt katarım öyle yaparım

ıslat canım akşam suyunu değiş yatarken yarında pişirirsin

Tamam o zaman canım ben hastanedeyim ya ayrı ayrı vizitleri oluyor şefleriyle her servisin

sevindim ceza almama oleyyy

Kızlar ben 11.30 da ilk porsiyonu yedim valla heyecan yaptım inşallah güzel olucak

Öyle mi sen hastahanede miydin?Benim aklımda sen gsm sirketi diye kalmış.Derya mıydı yoksa???Neyse allah kolaylık versin.Hastahanede calışmak hem güzel,hemde sıkıntılı bir iş.4.5 yıl calıştım dr.beraber.Faturada calıştım.....Cogu yerinde calıştım.

Kızlar ben cıkıyorum.Hepinizi öpüyorum.İşlerinizde kolay gelsin.Bugun anneme gidecegim.Ögleden sonrada dr.gitcem.

evet canım çok haklısın eşimin bacakları taş gibi keşke bende öyle olsam diye nasıl iç geçiriyorum doğumda kilo aldım tabiki doğurduktan sonrada aldım mecburen yedim çünkü doğumda ölümden döndüm ben ikinci bi yaşama şansıda bana ozaman verildi canım ikinci ameliyatta sağ çıkmayabilir demiş doktorlar zaten ölü gibiydim ameliyata giderken

çok serum yedim 7 gün yoğun bakımda kaldım sonra eve gelince serum şişirdi işte çok kilo aldım sonra vermeye uğraş al ver al ver sonuç bu işte aman Allahım hastalık vermesinde bu halimize çok şükür yine daha kötü olanlar var büyük hastalıklarımız olsa sarkmyı falan göz görmezde yinede düşünüyo insan

Bak işte ne yasadıgını en iyi sen bilirsin.Bu yüzden moralini bozma,dedigim gibi kadın olmak=güzel,fit olmak.Toplumda bu böyle.İnsan ne yasadıgını en iyi kendi bilir.Takma diyemiycem,desemde fark etmez.Senin elinden geleni yap.En büyük sansın eşin bunu hic unutma.Ya o da söylense ne yapardın o zaman????Bozma moralini.Ben nasıl 88 kg oldum anlamadım bile kortizon,serum,ilac,stres,yemek yeme.Hoop o satıs danısmanı ve eşim beni uyandırdı.Kendime geldim.Kortizon bitti......

Son düzenleme:
detoksçular spor yapıcakmısınız dünden beri soruyorum seçil hariç kimse cevap vermedi ilknurada sordum oda vermedi

canım kusura bakma:26::26::26:..ben maalesef yoğun giremediğim için sorunu görmedim..ben spor niyetine bugün kargoya gitcem yürüyerek..be da git-gel 5 km yapıyo

canım benzerlikleri sıralıyayım..bende izmirdeyim,ben de öğretmenim,bende 68 le hamile kaldım..evlendiğmde 60 tım ben de 68 olmak istiyommsüperiz yaaa..
bu arada izmir buluşması yapmadık..çok isterim..katılırımmm

evet çok haklısın canım ne diyim elimden geleni yapıcam inşallah

biraz araştırdım çoğu kişi pilates demiş bende başlamayı düşünüyodum zaten o yağlardan alıp sürüp pilatesimi yaparım sonrada yürüyüşe çıkarım diye düşünüyorum bide herkes kara üzüm çekirdeği yazmış ama biriside kanser yapıyo diye yazmış onada takıldım şimdi yoksa çoğu kişi kullanıyomuş kara üzüm çekirdeği sanada hastalıklarından dolayı çok geçmiş olsun canım işte sağlığımızın kıymetini bilmeliyiz

Eda evet sube cok ama sahipleri ve dersleri farkli..o yuzden alsancak ve karsiyaka diye belirttim..ne zaman istersen yarfimci olurum..

Hayal evet ne.kadar cok benzer.noktamiz var:) senin bransin ne..

ana kralice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…