"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

günaydın didem..
süpersin yaaa..menün çok güzel..az yemediğin için kiloyu geri alma pek olmaz sende..ahh bende 70 leri bir görsem..
neslihan nerlerdesin nasıl geçti ilk günün:)))))))

bende sayfalar arasında seni arıyordum bi sürüde mesaj onlara cevap verdim

dün son öğün harıç iyiy idi. artık yoğurt ekşiyip midemden yukarı çıkmak istedi sonuncuyu yiyemedim yerine karalahana kavurması yedim
ben dün sabah tartılmadım dı unuttumdu. salı ki kilom +1100 ken bu sabahki kilom -200 yani süper oldu ödem şişlik yemek artıkları ne varsa gitmiş demek
sende durum ne anlat bu gun devammı?

günaydın didem..
süpersin yaaa..menün çok güzel..az yemediğin için kiloyu geri alma pek olmaz sende..ahh bende 70 leri bir görsem..
neslihan nerlerdesin nasıl geçti ilk günün:)))))))
sağol canım sende durum nedir kilo gitmişmi hiç kaç kilo olduğunuzu yazmayın kızlar yarına sürpriz olsun sadece ne kadar gittiğini yazın olurmu

canım puding benim listemdede vardı bunun için liste dışı olamazsın
bide bundan sonraki haftalardada hiçmi kaçamak ypmıcaz her yapan liste dışımı olacak ozaman listede kimse kalmazki

Dün ne kadar cok yürümüşüm gezintiyide sayarsak 3-3.5 saat yürümüşüm....

edacım seni tebrik ederim şu an benim ideal kilomdasın ayyyyy bende istiyorum yaaa

edacım seni tebrik ederim şu an benim ideal kilomdasın ayyyyy bende istiyorum yaaa

Ddem ne diyim kızlar kızmış bana:18:Kurala uymak lazım.Bu hafta ve önümüzdeki hafta kacamak yapan ve kacamaktan sayılar yiyecekler icin,tüm kacamak yapanlar liste dısı olcak.Teseklür ederim neslihancım.İnsallahhhh insallahhh gelceksin.

Son düzenleme:
kızlar tekrar günaydın. mesajları cevapladımda anca gelebildim
ben dün sabah tartılmadım dı unuttumdu. salı ki kilom +1100 ken bu sabahki kilom -200 salı günüde gitmiştir bişiler o günde az yemiştim sanırım detoksla 800-900 arası gitmiştir 2 gün toplamda -1300 gitmiş yani neyseki cumaya yüzüm kara çıkmam. durum bu detoks iyi ama arka arkaya 2 gün yapılmaz bence
ayda 2 sefer yapılması idealdir.

Dün ne kadar cok yürümüşüm gezintiyide sayarsak 3-3.5 saat yürümüşüm....

eda cım puding adamı liste dışı yapmaz liste dışı kuralı : fazla kalori almış olmaksa eğer senin listen dengeliydi bencede . puding yenebilir bi tatlı sadece bazı şeyleri listenden eksiltmenle gayet rahat yenebilir. bence kendine haksızlık etmişsin listede kalmalısın

Kızlar dr gittim kontrolüm vardı ve 3 adet bel fıtıgum varmış.Bel agrımın olması cok normal!!!!!Secil pide ve mercimek,pilav,kuru hiiiccc olmamış.Ekmek yerine pide ve pilavı toplasak ekmek grubunu tamamlarızda.Mercimekle-kuru fazla olmuş bence.

Ayran detoksunu bende düsündüm ama kg eksildigini görüyorum 2 gündür.Gecen haftada gördüm...Ama insanı bayıyor gercekten.Ben birde tattım...Ama ne yapcan kg vermek icin katlanıcak.Senin adınada cok sevindim canım.....
......Kurala gelince kacamak deyince senin dedigin gibi.Örnek hamur işi,bol serbetli tatlı,pizza,2 koca tabak pilav bunlar baslı basına kacamak...Ama kızlar öyle dediyse kurala uymak gerekli.Bası ben cekiyorum,bu hafta liste dısı olsamda coook mutluyum.6'kusuratsız gördüm.Gecen hafta kusuratlı görmüştüm.hafta sonu,pazartesi 74.2 kg gördüm.

pudingle liste dışı olunmaz canım sonuçta pasta değilya bu 3 kaşık puding sen içini rahat tut.. bu arada 69 olmana çok sevindim benimde az kaldı yaklaşıyorum sana yavaş yavaş 2-3 kilom kaldı sanırım hafi abakalım çok iyi oldu bu dahada bi motive oluyor insan değilmi..

hiçbi zamanmı kaçamak yapmıcaz canım onu merak ettim bu haftadan sonra bu kuralı kaldıralım bence canım çünkü motivasyonu düşürür diye düşünüyorum kaçamak yaptık hadi diyelim tutamadık yada mecbur kaldık misafirlikte doğum gününde yada canımız istedi yaptık liste dışı olduk bu ssefer listede değilim nasıl olsa diye daha çok yersek bence kaldıralım bunu kaçamaksız diyet olmazki ama

aman güzelim dikkat ben bu bel fıtığından felç oldum 2 ay yattım inat ettim ameliyata fizik dedim, oğlumu emzirecem dedim ( daha 2 aylıktı) inadın sonunda
yatalak oldum acil ameliyat oldum alanya da doktorum çok iyiydi. tüm piskolojim bozuldu sürekli ağladım doktor ameliyat çağre değil dedi sadece seni rahatlatacak ama ameliyat sonrası kendine çok iyi bakmalısın dedi. velhasıl ameliyat olduktan sonra fizik doktorumla arkadaş olmuştum zaten 1 ay sonra ona gittim ne olacak benim halim dedim bana moral verdi dur koyverme çaresi var bundan sonra spor özelliklede esneme sporları plates vs. senin hayatının kurtarıcısı olacak dedi 1 hafta 3 hareketle başlattılar platese sonra elime liste verdiler her hafta 1 hareket ekliyeceksin ve bi süre sonra 40dk ekzersize dönüşecek dediler. sabah öğle akşam 3 kerede. velhasıl ben ameliyattan sonra kısıtlı hareket edebilirken 4 ay sonra acayip esnedim mesela yere oturamıyordum bağdaç kuramıyordum 4 ay sonra her hareketi yaptım çok mutluydum. hatta bak ozamanlar 78 kiloydum ustune kiloda aldım çok rahatım ama spordan saymadığım plates egzersizlerini tam 6 yıldır asla bırakmadım. sabah kalkınca muhakkak yaparım 15dk , öğlen bazen ofiste ayak üstü esneme germe kardiyo yaparım 15dk bazende akşamları 15-20dk plates yaparım.ama bunları spordan pek saymam benim ayrılmaz parçam kurtarıcım oldukları için.
işin özü ben sana şiddetle plates esneme germe öneriyorum düzenli yaparsan 3 ay sonra hiç ağrın kalmaz canım.ama ağır plates değil hani spor amaçlı değil asneme germe olan hareketler . acil şifalar dilerim canım

geçmiş olsun canım

duraksama geçiyor canım bak sabrın sonu selamet çok sevindim senin adına

oooo olmadı ama canım şimdi pudding olmadı kaçamak liste nolacak şimdi hani cumaya kadar kaçamak yoktu sen bozdun oyunu

Evet canım coook mutlu hissediyorum bugun,dün,gecen haftada gördügüne göre kg bu.Tekrar verebilmeyi sagladıgım icin mutlu oldum.Sendede azim var.Gelirsin,olursun bu kg.
.........Kız dün sen kacamaktan saymadın mı?Okuyunca sasırdım.
.......Bende kendi cezamı kendin kestim.Su an liste dısı olmak bana koymaz.Takılmayın bosver.Ama kacamak sizce ne?Onu anlayamadım.
Hadi bakalım bu hafta ne olcak????

didem bi deneyelim şu liste dışı olayını tersi de olabilir aman liste dışı kalmayalım diye uzak dururuz kaçamaktan.
zaten abartılı yiyen olursa liste dışı kalsın eda cım öle 3 kaşıkla 1 ince dilimle kalınmaz bence doyumsuzca yenmesi liste dışı yapmalı.
sen illede kendine ceza vereceksen ver ayrı tabi :) :)

geçmiş olsun canım

duraksama geçiyor canım bak sabrın sonu selamet çok sevindim senin adına

Önümüzdeki cuma son canım +,- geciş icin koymuştum.+++++ olunca dikkat edip - gecmek icin ugras daha fazla olcaktı.....Kacamaksız diyet olmazsa sıkıcı olur zaten.Devamlılıgı olmaz.
Evet ya sabır sabırr cok sükür gitti.Motivasyonum geri geldi.

çok iyi olmuş canım ayran demekki işe yaradı gözün aydın..
geçmiş olsun canım bel fıtığı zor bendede var ve ben bazen oluyorki tutuluyorum çok kötü vuruyor herşeyin başı sağlık..
maşallah sana bak salı günleri bu rakamı göremezdin dimi..
eda sana bişey sorcam mesela ben bu hafta sonu börek yapsam ekmek haklarımı kullanmasam genede kaçamak sayılırmı kaç haftadır eşim börek istiyor ve haftasonu börek yapıcam ama liste dışı olmak istemem menümü dengelesem akşam saltayla kapatsam kaçamak yerine geçmemiş olur sanırım ekmek felan yemem..

önümüzdeki cuma sonmuş oh içim rahatladı tamam canım 1 hafta daha sabrederiz ozaman

evet canım denemek içinmiş şükürki dün spor yaptınmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…