"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Sagol canım.Girersin canım merak etme.Bende dert cok hiç bitmiyor ki!!! Allah baska dert vermesin.

Mutfak esyası cok zaman alıyor.

Kizlar nasilsiniz daha yeni geldim eve bugun ozel bir gun oldugu icin gezmeye gittik yemegide disarida yedik izgara et tereyagli lavas 3dilim ekmek salata,3kasik pilav,yarim porsiyon kunefe yedim,1sisede ayran.sabahta 2dilm ekmekle peynir zeytin yemistm esim pasta alacakti istemedim bugunluk yeterde artar yediklerim yarin duzenli beslenmeye devam

Afiyet olsun canım.Bugun herseyi ye...Afiyet olsun,kilo olmasın.

hafif ılıtırsın çubuk tarçın içinde beklerken soğar o zaten ama soğukta içebilirsin.. hayırdır yoksa bebek felanmı var..

Canim kucagmda var bebek henuz cok cok erken adt olmayinca zaten her degisik seyde kendimdn supheleniyorum

Allah kolaylik versin canim zorbi donem buhafta hepimiz veremedik raglik olsun

Sevindim canim yuksekcikmamirya dikkat edersin artik basagritmakmi
Olur hic herseyimizi paylasiyoruz
Neguyel

iyi bakşamlar kızlar ben geldim nişandan sonra annemlere geldik orda kaldık 2 gün dün yine nişan vardı gece geç geldik eve bugün bütün gün evin işini yaptım yeni bitirdim işleri aklım hep sizdeydi

yedim içtim kilo aldım geldim yarın ne çıkcak bakalım GÜLCANCIM doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara GÜZELİM durumların düzelmesine çok sevindim canım ayrılmanızı hiç istemiyodum

Afiyet olsun canım.Bugun herseyi ye...Afiyet olsun,kilo olmasın.

Tesekkur ederim canim

iyi bakşamlar kızlar ben geldim nişandan sonra annemlere geldik orda kaldık 2 gün dün yine nişan vardı gece geç geldik eve bugün bütün gün evin işini yaptım yeni bitirdim işleri aklım hep sizdeydi

Hosgeldin canim icin acilmistir evin isi bigunde olmasa keske

durmak yok şimdi akşam yemeği olarak 1 kase çorbamı 1 dilim ekmeğimi yiyip yarım saat sonra sporumu yapıcam hemen yanlarımdan alıyorum ben kiloyu hemen belli oluyo ya 1 2 kilo bile olsa

durmak yok şimdi akşam yemeği olarak 1 kase çorbamı 1 dilim ekmeğimi yiyip yarım saat sonra sporumu yapıcam hemen yanlarımdan alıyorum ben kiloyu hemen belli oluyo ya 1 2 kilo bile olsa

devam canım bırakmak yok ugün çizelge yapmaya çalıştım ama olmadı

akşam yemeğimi yedim sporumu yaptım yeşilçayımıda içtim şimdide ara öğünümü yiyorum 1 galeta 2 yk yoğurt yarım salatalık sonrada 1 meyve yerim

iyi akşamlar hanımlar çok şükür kaçamaksız bir gün geçirdim
bugün yediklerim

sabah : 1 kk peynir ,5 zeytin ,domates, maydanoz ,2dilim kepek ekmeği ,1 elma ,1 fincan yeşil çay

ara :2 ceviz ,1 greyfurt

öğle : 6 yemek kaşığı nohut yemeği,salata ,1 bardak ayran ,2 dilim ekmek

ara : 1 bardak ayran ,yarım ayva

akşam : 8 yk kapuska ,1 bardak ayran , 2 dilim kepek ekmeği

ara : 1 mandalina 1 fincan süt

bugün 3 lt su 4 fincan yeşil çay içtim akşam yemeğimden sonrada leslie 3 mil yaptım

biraz geçmişi okuyayım

akşam yemeğimi yedim sporumu yaptım yeşilçayımıda içtim şimdide ara öğünümü yiyorum 1 galeta 2 yk yoğurt yarım salatalık sonrada 1 meyve yerim
afiyet olsun canım..

menün gayet iyi olmuş

eveeet buda benim menüm..

sabah
kaşarlı sucuklu domatesli tost
1 yumurta

öğlen
yumurtalı peynir
yarım dilim ekmek

akşam
1 tabak ıspanak yemeği
yoğurt

3 litre su 1 yeşilçay

1 saat yürüyüş

saol canımm valla ole yarın 6 haftalık olucak ben 65 kilo oldum ona yanıyorum liste yapildı doktorumda onylarsa uygulucam :) ne güzel mutlu mesut otururusun onlar kolay iş canım allah sıkıntı vermesin başa şükredelim kızlar bizden beter insanlar var bunlar düzelir işler elbet yapılır ne bebişler ddogar kilolar verilir :) hayata geldik bizde bir şekilde beden bizim iyi bakarsak ne ala bakmazsak elbet bahnemeiz çogalırr öncelikk hastalık

canım tam diyetiysen listesine uygun bir menü olmuş süperrr :) begendim doyurucu bol az kl le birtrmişşsinn ayran çok tok tutuyor sıvcak içeçklerdende kahve

ara ögün yoğurt ve meyve bendede var yogurlu meyve salatısı 4 fındık 5 cevizle ilaveli :) ikibardak su var her ögünümden önce :) yanmamı gidermesi için bide bulantılarım olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…