Cok geçmiş olsun canım seker stres faktorlude çıkıyo fazla takmamaya calis canım eminim en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulacaksın.
Hala esya paketliyorum.koliler her tarafta.yoruldum dinleniyorum insan biseyle ugrasinca diyet falan yapamiyo.haftaya kadar duzene girerim umarım
Kizlar nasilsiniz daha yeni geldim eve bugun ozel bir gun oldugu icin gezmeye gittik yemegide disarida yedik izgara et tereyagli lavas 3dilim ekmek salata,3kasik pilav,yarim porsiyon kunefe yedim,1sisede ayran.sabahta 2dilm ekmekle peynir zeytin yemistm esim pasta alacakti istemedim bugunluk yeterde artar yediklerim yarin duzenli beslenmeye devam
hafif ılıtırsın çubuk tarçın içinde beklerken soğar o zaten ama soğukta içebilirsin.. hayırdır yoksa bebek felanmı var..
Günaydın kızlar yogun bir kosturmaca içindeydik dün. Tasinka telasi iyice sardi.dun aksam oturduk kirilicak eşyaları paketledik.ama daha bitmedi.bi köşe takımı baktık yeni evimiz için guzel bi kombin yaptım çok hoşuma gitti. Eşim hep karisirdi şimdi sen nasıl istersen öyle olsun neyi begendiysen o olsun diyo yine arada bi fikrini söyledi ama karar bana aitti. Eşyaları tasima icin bikac kisiyle görüşüyo şimdi persembe tasinicaz sanırım bugunde kiyafetlerin bi kısmını ve kalan tabak canagi toplicaz
Dün ne yedim bilmiyorum ne bulduysam yedim kendimi doyuramiyorum ya.stressten mi neden anlamadım. Sayamicagim kadar çok şey yedim valla.her sabah keyifle tartiliyodum bu sabah tartiya bakmadım bile.regl olucam sanırım onunda etkisi var.yarin arti gibi gorunuyorum.tasinma islerim bitsin duzene giricem söz kızlar
Selam kızlar nasılsınız?
Secil canım kolay gelsin...Allah yardımcın olsun.Tasınma faslı bitsin bomba gibi bekliyoruz...
Melekbade canım sen kullan bakalım memnun kalırsan bende denerim.Bio oil kullandım ama pek fayda yok.
GÜLCANCIM DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN,MUTLU HUZURLU,SAGLIKLI YASIN OLSUN....
İlknur canım sanada Masallahhhhhhhhhhhhhh
Destina canım azıcık kacamaktan birşey olmaz...
Kızlar gelelim bana.Dr kilo vermen lazım 60 kg kadar düşmen lazım dedi.Sekerim sınır.Kilo alırsam seker hastasıyım direk...
Demirim sınırda.Onada ilac istemedim.Çünkü cok yan etkisi var.Haftada 2 defa tavuk cigeri ve siyah cekirdekli kuru üzüm yemeliymişim....Benim hedef 65 ten 60 düştü kızlar.
Herseyin bası stresmiş.Stresi halletmezsen hastalık cok bulursun dedi.
O da mümkün degil.İşe girmem gerekli...daha bir sürü şey var kafamda sürekli benle yasayan......
Ayy kızlar sizinde basınızı agrıtıyorum.Kusura bakmayın....
Gelelim yediklerime.Sabah 1 türk kahvesi.öglen 2 dilim ekmek arası 2 salam.15:00 gibi 3 kasık yogurtlu makarna....
Afiyet olsun canım.Bugun herseyi ye...Afiyet olsun,kilo olmasın.
iyi bakşamlar kızlar ben geldim nişandan sonra annemlere geldik orda kaldık 2 gün dün yine nişan vardı gece geç geldik eve bugün bütün gün evin işini yaptım yeni bitirdim işleri aklım hep sizdeydi
yedim içtim kilo aldım geldim yarın ne çıkcak bakalım GÜLCANCIM doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara GÜZELİM durumların düzelmesine çok sevindim canım ayrılmanızı hiç istemiyodum
durmak yok şimdi akşam yemeği olarak 1 kase çorbamı 1 dilim ekmeğimi yiyip yarım saat sonra sporumu yapıcam hemen yanlarımdan alıyorum ben kiloyu hemen belli oluyo ya 1 2 kilo bile olsa
devam canım bırakmak yok ugün çizelge yapmaya çalıştım ama olmadı
çizelge yapmak için tarif eden yerler var onlara bi gir canım oralara bak benimkinide eşim yapmıştı hiç bilmiyorum yani
afiyet olsun canım..akşam yemeğimi yedim sporumu yaptım yeşilçayımıda içtim şimdide ara öğünümü yiyorum 1 galeta 2 yk yoğurt yarım salatalık sonrada 1 meyve yerim
iyi akşamlar hanımlar çok şükür kaçamaksız bir gün geçirdim
bugün yediklerim
sabah : 1 kk peynir ,5 zeytin ,domates, maydanoz ,2dilim kepek ekmeği ,1 elma ,1 fincan yeşil çay
ara :2 ceviz ,1 greyfurt
öğle : 6 yemek kaşığı nohut yemeği,salata ,1 bardak ayran ,2 dilim ekmek
ara : 1 bardak ayran ,yarım ayva
akşam : 8 yk kapuska ,1 bardak ayran , 2 dilim kepek ekmeği
ara : 1 mandalina 1 fincan süt
bugün 3 lt su 4 fincan yeşil çay içtim akşam yemeğimden sonrada leslie 3 mil yaptım
biraz geçmişi okuyayım
Selam kızlar nasılsınız? Ben çok iyiyim evimize kiraci bulduk yarın kismetse tutucaklar kaparo verdiler.artik yeni evimize tasinicaz.biraz zor bi süreç olucak tasinma fasli temizlik fasli falan.
.oglumun kkula gidip gelmesi çünkü simdiki okuluna devam etmek istiyo.ama bizim için yeni bi başlangıç olucak.bugunu baya yoğun gecirdik.esyalarimizi nasil yerlestiricegimizi hesapladik falan.baya yorucu bi gundu.yediklerim peynir 1 simitten az yedim 2 zeytin bir sosis findik badem hatırlamıyorum bile kosturmaktan.ikinci ogunum 6kofte domates salata Salça sosu ve 4 dilim ekmek:26: bir mandalina ceyrek armut ve yarım portakal simdilik hatirladiklarim bunlar ha bide susamli krokan ve 2 kuru kayisi ceviz yarım kuru incir
Guzelimm senin adina çok sevindim benimde gönlüm hep esinle aranin duzelmesinden yanaydi biliyosun inşallah çok mutlu olursunuz ve bu kötü günleri unutursunuz.sabah mesajini gormedim canım kusuruma bakma.bazen girip okuyorum ama bişey yazamadan cikmak zorunda kalabiliyorum
Sekedacim oh ne güzel alışmışsın bebis fikrine.5haftalikta olmus maşallah
canım tam diyetiysen listesine uygun bir menü olmuş süperrr :) begendim doyurucu bol az kl le birtrmişşsinn ayran çok tok tutuyor sıvcak içeçklerdende kahveiyi akşamlar hanımlar çok şükür kaçamaksız bir gün geçirdim
bugün yediklerim
sabah : 1 kk peynir ,5 zeytin ,domates, maydanoz ,2dilim kepek ekmeği ,1 elma ,1 fincan yeşil çay
ara :2 ceviz ,1 greyfurt
öğle : 6 yemek kaşığı nohut yemeği,salata ,1 bardak ayran ,2 dilim ekmek
ara : 1 bardak ayran ,yarım ayva
akşam : 8 yk kapuska ,1 bardak ayran , 2 dilim kepek ekmeği
ara : 1 mandalina 1 fincan süt
bugün 3 lt su 4 fincan yeşil çay içtim akşam yemeğimden sonrada leslie 3 mil yaptım
biraz geçmişi okuyayım
akşam yemeğimi yedim sporumu yaptım yeşilçayımıda içtim şimdide ara öğünümü yiyorum 1 galeta 2 yk yoğurt yarım salatalık sonrada 1 meyve yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?