aynen bende öyle yapıyorum ama dün akşam dan yemek yoktu bugün bir dilim ekmeğin üzerine beyaz peynir sürdüm birtanede kıraz domates böyle geçti zaten 6da akşam yemeği
bende öğle yemeğinde
8 yk kuru fasülye 2 dilim ekmek 2 yk yoğurt yedim
ara
1 kıru pasta 1 tane portakal
akşam yemeğimide yeni yedim
1 dilim ekmek 1 tabak salata 5 yk patlıcan yemeği
1 saat sonrada sporumu yaparım
saol canım doktorun verdiği listeden şaşmamaya çalışıyorum ..birde ayça kayanın videolarını izliyorum çok güzel bilgiler veriyo dikkat etmeye çalışıyorum
Aksam yemegim 1 kücük kase corba,1 tabak bakla yemegi,2 dilim ekmek,2-3 dal taze sarımsak ...yemek sonrası 2 adet baklava.
2.5 litre su.1-2 saat sonra 1 saat eliptik yaparım.
Peynirde kurtarici besin ogle yemegnde ozellikle
Guzel menun canim ben sporu gunduz yapmaya calisiyorum aksam bi tembellik geliyor agjrlik basiyor
En iyisini yapiyorsun boyle devam edersin insallah
Hersey guzel baklava olmamis ama bu hafta baska serbetli yok sana canim
İçim bayıldı zaten.Sürekli su içiyorum.Misafir getirdi yemezsen kırılırım,begenmedin ondan mı yemiyorsun dedi....Mecbur yedim.Serbetli tatlılar bayıyor beni.
Kızlar bu arada ben cok kasınıyorum,yine feci yırtıklar oluşuyor.Off su işe bir cözüm bulamadım.
menün tam yerinde olmuş maşallahgelelim bugün yediklerime ,bugün bi arkadaştaydım kaçamak yaptım ama akşam yemeğimde 2 kaşık yoğurt ve bi kase salata ile dengelemeye çalıştım
sabah: 1 kk peynir ,5 zeytin domates ,maydanoz, yarım elma 2 dilim kepek ekmeği 2 fincan yeşil çay
ara : 2 ceviz ,yarım ayva
öğle : bir tabak tavuk sote ,yağsız salata ,2 dilim ekmek
ara :yarım kase patates salatası ,yarım kase irmik helvası ,bol bol çay
akşam : 2 kaşık yoğurt ,1 kase salata ,1 finacan yeşilçay
bugün 1 lt su içtim 2 ye tamamlarım spor yapmadım ama birazdan lesliyle 3 mil yapcam
afiyet olsun canım çok güzel menünbende öğle yemeğinde
8 yk kuru fasülye 2 dilim ekmek 2 yk yoğurt yedim
ara
1 kıru pasta 1 tane portakal
akşam yemeğimide yeni yedim
1 dilim ekmek 1 tabak salata 5 yk patlıcan yemeği
1 saat sonrada sporumu yaparım
canım günlük bir litre su az en azından 2,5 litreye tamamlasan iyi olurBugunku yediklerim
Sabah,1.5 dilm tb ekmegi,1dilm peynir,yarim saganda yumurta,domates,3zeytin,maydanoz
Ara . 1muz,bir avuc leblebi
OGLE.. 3kasik kuru fasulye,2dilm ekmek,2dilm peynir
ARA, 10uzum
AKSAM,kizarmis sazan ,salata,1cb fanta,balil biraz fazla yedim ekmek yemedim,,
Simdi sekerli 1 cay,acikirsam 1meyve
Su daha 1lt civari
Aksam yemegim 1 kücük kase corba,1 tabak bakla yemegi,2 dilim ekmek,2-3 dal taze sarımsak ...yemek sonrası 2 adet baklava.
2.5 litre su.1-2 saat sonra 1 saat eliptik yaparım.
sporumu yaptım yeşilçayımı içtim 1 galeta 2 yk yoğurt 1 tanede portakal yedim
bende yırtıklar oluşurken hiç farketmemiştim bile hissetmedim yani
İçim bayıldı zaten.Sürekli su içiyorum.Misafir getirdi yemezsen kırılırım,begenmedin ondan mı yemiyorsun dedi....Mecbur yedim.Serbetli tatlılar bayıyor beni.
Kızlar bu arada ben cok kasınıyorum,yine feci yırtıklar oluşuyor.Off su işe bir cözüm bulamadım.
Ben önce tatlı tatlı kasınıyorum,sonra pempe yada mor yırtıkşar oluyor.Zamanlada beyazlıyor.Benle bir yasıyorlar işte....
beb yağı ble kullansan fayda ende johns.... varya iyi geliyor banyo yaptıkta sonra kurulanmadan bunu sür faydasını görürsün..
canım kaşıntı için kakao yağını dene çok derin nemlendiriyor gebelikte üstüne tanımıyorum
afiyet olsun canım menü güzel yine ara öğün yapmamışsıngelelim benim menüme..
sabah
bir simit arasına kaşar peynir
1 salatalık
kibrit kutusu kadar helva
öğlen
bir dilim t.b. ekmeğine beyaz peynir sürdüm 1 de kıraz domates üzerine
akşam
köfte
2 kaşık pilav
2 kıraz domates kızarmış
1 sivri biber kızarmış
vede salata içinde bıraz patates vardı
2,5 litre su 2 yeşilçay 1 form çay
spor 1 saat yürüyüş
afiyet olsun canım menü güzel yine ara öğün yapmamışsın
Bebe yagını kullandım ama fayda etmedi.
Destina kakoo kremi alsam olur mu?Kakoo yagı ayrı mı?
ben kremini hiç kullanmadımne desem yalan olur .. yağı donmuş oluyo şişede donmuş mum gibi durıyo şişeyi sıcak suya koyunca hemen eriyo bolbol sürüyosun çok faydasını gördüm kızıma hamileyken hhiç çatlamadım
Tesekkür ederim alıp deneyecegim.Peki bu yagı her defasında sıcak suya koyup şisedeki yagın erimesini bekliyoruz...İçerigi bozulmuyor mu?
30 dk sporumu yaptım.Bisikletime bişeyler oldu kızlar tuhaf sesler geldi 1 saate tamamlayamadım
benim bisiklette aynen canım 1 sene kullandıktan sonra değişik sesler çıkarmaya başladı önceden sessiz çalışıyodu şimdi
günaydın kızlar..
yürüyüşümü yaptım geldim şimdide kahvaltımı yapıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?