"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kızlar nasılsınız?Temizligimi yemegimi yaptım.Kendime kahve yaptım....Dinleniyorum.

Sabah 3 dilim ekmege kasarlı domatesli tost,3 zeytin.Şimdi 1 türk kahvesi.1 saat sonra yogurt ve bulgur pilavı yerim.

ben daha yeni öğleni yiyebildim kızı okuldan aldıktan sonra çocukları arkadaşlarla parka götürdük gelene kadar saat 2 yi geçti akşamı da altı gibi yerim

Merhaba kizlar sabah on gibi kalkip kahvaltimi ettim 12ye dogru anen ve kizimla evdn ciktik carsi pazar dolastik 1.bucuk saat sporumu yapmis oldum

Merhaba kizlar sabah on gibi kalkip kahvaltimi ettim 12ye dogru anen ve kizimla evdn ciktik carsi pazar dolastik 1.bucuk saat sporumu yapmis oldum

Annen geldi mi tekrar?Hadi gözünaydın.Hem stres atmışsın,hem spor yapmışsın.Ne güzel :)

Günaydın kızlar....
Gülcan acıksanda kalorisi olmayan besin yemişsin,ödem atmışsındır hem.
Secil canım bugun tasınıyorsun allah kolaylık versin.

Evet canim yesillikten zarar gelmez,secilim kolay gelsin

Bende. Yogurt domates falan yiyeym o zaman acligmi bastirir

ben daha yeni öğleni yiyebildim kızı okuldan aldıktan sonra çocukları arkadaşlarla parka götürdük gelene kadar saat 2 yi geçti akşamı da altı gibi yerim

Ögle yemegi vakti hep sasıyor.Gün içinde yiyemedigim oluyor benimde.Aksam yemegi erken yendigi için....
Ögle yemegi;3 kasık bulgur pilavı,içine roka.Yanında yogurt.

Bende dunden yemek varsa atistiriyorum ogle yemegi nde

Genelde bende öyle yapıyorum....
Günlük yemek yapıyorum,ertesi güne genelde hiç kalmıyor ama ....Meyve ile geçiştiriyorum yada yogurtla.Sabah tartıldımm tartıda hafif degişiklik var....
Salıya ne olcak bakalım.

Cocuk oldugunda yanında biri varken gezmek daha rahat oluyor....

Evet canim bebekle alisveris zor birininn olmasi buyuk kolaylik sagliyor,bende tartildim guzel degisiklik bendede var

Ögle yemegi vakti hep sasıyor.Gün içinde yiyemedigim oluyor benimde.Aksam yemegi erken yendigi için....
Ögle yemegi;3 kasık bulgur pilavı,içine roka.Yanında yogurt.

evet canım aynen öyle şimdi birde bir kaç gündür havalar güzel değerlendirmek gerekiyor çocuklar için çok iyi oluyorbu arada menün süper

bende öğle yemeğinde
8 yk kuru fasülye 2 dilim ekmek 2 yk yoğurt yedim
ara
1 kıru pasta 1 tane portakal
akşam yemeğimide yeni yedim
1 dilim ekmek 1 tabak salata 5 yk patlıcan yemeği
1 saat sonrada sporumu yaparım

süper menü baya bi yiyecek var akşam 2 dilim ekmek mesela patates diyet listemde patates hiç yoktu benim sadece yemeklerin içinde olursa
aslında bende yıllardır diyet listelerime patates pirinç ve pişmiş havucu eklememiştim,ama büyük bi hata yaptığımı anladım .benimki diyet listesi değil sağlıklı beslenme listesi (beynime sürekli bunu tekrarlıyorum )ömür boyu bu yiyeceklerden kaçamam çok sık olmasada listede olması gerektiğini düşünüyorum bi yiyeceği tamamen kesince acayip özlem duyup saldırıyosun ..2 yıl önce karatay diyeti yapıp 4 ayda 17 kilo vermiştim ekmeği tamamen kestiğim için ekmek gözümde pasta gibi görünmeye başladı ekmek yemeğe başlayınca 1 yıl içinde verdiğimi fazlasıyla geri aldım bu bana büyük bir ders oldu

gelelim bugün yediklerime ,bugün bi arkadaştaydım kaçamak yaptım ama akşam yemeğimde 2 kaşık yoğurt ve bi kase salata ile dengelemeye çalıştım

sabah: 1 kk peynir ,5 zeytin domates ,maydanoz, yarım elma 2 dilim kepek ekmeği 2 fincan yeşil çay

ara : 2 ceviz ,yarım ayva

öğle : bir tabak tavuk sote ,yağsız salata ,2 dilim ekmek

ara :yarım kase patates salatası ,yarım kase irmik helvası ,bol bol çay

akşam : 2 kaşık yoğurt ,1 kase salata ,1 finacan yeşilçay

bugün 1 lt su içtim 2 ye tamamlarım spor yapmadım ama birazdan lesliyle 3 mil yapcam

Bugunku yediklerim
Sabah,1.5 dilm tb ekmegi,1dilm peynir,yarim saganda yumurta,domates,3zeytin,maydanoz
Ara . 1muz,bir avuc leblebi
OGLE.. 3kasik kuru fasulye,2dilm ekmek,2dilm peynir
ARA, 10uzum
AKSAM,kizarmis sazan ,salata,1cb fanta,balil biraz fazla yedim ekmek yemedim,,
Simdi sekerli 1 cay,acikirsam 1meyve
Su daha 1lt civari

Aksam yemegim 1 kücük kase corba,1 tabak bakla yemegi,2 dilim ekmek,2-3 dal taze sarımsak ...yemek sonrası 2 adet baklava.
2.5 litre su.1-2 saat sonra 1 saat eliptik yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…