Merhaba kizlar sabah on gibi kalkip kahvaltimi ettim 12ye dogru anen ve kizimla evdn ciktik carsi pazar dolastik 1.bucuk saat sporumu yapmis oldum
Günaydın kızlar....
Gülcan acıksanda kalorisi olmayan besin yemişsin,ödem atmışsındır hem.
Secil canım bugun tasınıyorsun allah kolaylık versin.
mide büyümesindenmi bilmiyorum ama yatarken bende çok acıkıyorum canım akşam 5 te yemek yiyorum 6da spor yapıyorum spor sonrası yeşilçay 8 gibide yoğurt galeta salatalık 9 gibi de 1 tane meyve yiyorum yatana kadar 11 12 oluyo saat
ben daha yeni öğleni yiyebildim kızı okuldan aldıktan sonra çocukları arkadaşlarla parka götürdük gelene kadar saat 2 yi geçti akşamı da altı gibi yerim
Annen geldi mi tekrar?Hadi gözünaydın.Hem stres atmışsın,hem spor yapmışsın.Ne güzel :)
Ögle yemegi vakti hep sasıyor.Gün içinde yiyemedigim oluyor benimde.Aksam yemegi erken yendigi için....
Ögle yemegi;3 kasık bulgur pilavı,içine roka.Yanında yogurt.
Sabah geldi birazdan gidecek haftasonu yatili icin geleck,sagol canim guzel eglenceli alisveris hdrgun imkan olsa cikarim
Bende dunden yemek varsa atistiriyorum ogle yemegi nde
Cocuk oldugunda yanında biri varken gezmek daha rahat oluyor....
Genelde bende öyle yapıyorum....
Günlük yemek yapıyorum,ertesi güne genelde hiç kalmıyor ama....Meyve ile geçiştiriyorum yada yogurtla.Sabah tartıldımm tartıda hafif degişiklik var....
Salıya ne olcak bakalım.
Ögle yemegi vakti hep sasıyor.Gün içinde yiyemedigim oluyor benimde.Aksam yemegi erken yendigi için....
Ögle yemegi;3 kasık bulgur pilavı,içine roka.Yanında yogurt.
Bende dunden yemek varsa atistiriyorum ogle yemegi nde
aslında bende yıllardır diyet listelerime patates pirinç ve pişmiş havucu eklememiştim,ama büyük bi hata yaptığımı anladımsüper menü baya bi yiyecek var akşam 2 dilim ekmek mesela patates diyet listemde patates hiç yoktu benim sadece yemeklerin içinde olursa
En duzenli sen besleniyorsun canim masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?