"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

sizlerede günaydın kızlar bende uyuyakalmışım yeni kalktım bu saatten sonra kahvaltı olmaz dedim
1 kuru pasta 1 dilim peynir yedim

Yemeklerim hazır,işlerim bitti.....
Kahvaltımı yazmıştım.Şimdi 1 bardak süt içtim.

kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun benimkini kutlayan yok sizde benimkini kutlayın okadar üzgünümki

sizlerede günaydın kızlar bende uyuyakalmışım yeni kalktım bu saatten sonra kahvaltı olmaz dedim
1 kuru pasta 1 dilim peynir yedim
afiyet olsun canım
kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun benimkini kutlayan yok sizde benimkini kutlayın okadar üzgünümki

senin sevgililer günün kutlu olsun canım hayırdır neden üzgünsün..

Selamlar kkizlar hepinizin sevgililer günü kutlu olsun benimkini kutlayan olmadi henuz aksam da nolur bilemiyorum haftaya sali diyete başlıyorum düşünen ler varsa beraber devam edelim diyeti yazacagim şimdi

Ddemcim sevgililer günün kutlu olsunnnnnnnnn.Niye üzüldün???
İlknur sagol canım.
Kızlar ögle yemegim 1 tabak dünden kalan bakla yemegi,2 dilim ekmek.

teşekkür ederim canım eşim işte küstü bana anlaşılan yine birilerinin dolduruşuna gelmiş ilk defa olan bişey değil ama bu gönde olunca çok zoruma gidiyo küs küs neyse ya boşverip salla gitsin dicez artık kendisi bilir konuşmaya çalıştım konuşmadı

gelelim bu günki yediklerime
öğle
1tabak kuru fasülye 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek
ara
1 çay bardağı leblebi 1 tane portakal
akşam şimdi yiycem
1 tabak salata 1 kase mercimek çorbası

Canım konusmaya calıştın konuşmadıysa hic üstüne gitme bosver.Üzme kendini.Bu günde diye düşünme canım.Bu gün degil yarın sana küsse üzülmüycek miydin?
Bugun benim için cok önemli degil.Belki bugun sen beklenti içindeydin o böyle davranınca sorun daha mı büyüdü???
Umarım kısa sürede çözersiniz.

doğru söylüyosun yarında küsse yine üzülcektim sağol canım inşallah kısa sürede çözeriz neyse derdi

öğle
ara
akşam şimdi yiycem

Afiyet olsun canım.Bugun yediklerime 1 portakal eklendi.Aksam 1 saat sonra yerim.Acı biberli mantar yemegi,pilav,salata ve yogurt var...

Iyi aksamlar kizlar bugun aksama kadar disardaydik o yuzden giremedim,cok guzel birgun gecirdm sabah 10gibi kalktim esimle disarida kahvalti yaptik gezdik,herkesin sevgililer gununu kutlarim,gelelim yediklerime'
SABAH. 3dilm ekmek,3sucuk,1sosis,2tatlikasigi bal,kaymak,recel,3zeytin,1dilj peynir,yarim omlet,1sigara boregi,1patatesli borek,4cilek,4kivi dilim olarak yanindada sekerli cay(baya abarti ôldu ama yedim mecburi,oglen sabah bir 6ldu)
AKSAM.2dilm tambugday ekmegi,bir tabak patates,sogan,patlican ve domatesli yemek,yarim kase yogurt.
Su cok icemedim ,sporda yuruyus ve 1saat bowling oynadim

öğle
ara
akşam şimdi yiycem

doğru söylüyosun yarında küsse yine üzülcektim sağol canım inşallah kısa sürede çözeriz neyse derdi

Menun guzel canm ,sorun neyse biranonce cozmenizi umarim bilirim kirginken olan ruh halini

Afiyet olsun canım.Bugun yediklerime 1 portakal eklendi.Aksam 1 saat sonra yerim.Acı biberli mantar yemegi,pilav,salata ve yogurt var...

Afiyet olsun canim

Kizlar alyansim parmagimi sikiyordu onceden ama simdi cok rahat oluyor,birde dar gelen bi kabanim vardii simdi oda cok rahat oluyor cok mutluyum,uzun zamandir makyaj yapmiyordum ve saclarimi duzlemiyordum bugun yaptim kendimi cok begendim iyiki vermisim su kilolari

Ya listemi cepten internete girdigim icin kopyalayamadim fikret kushan diyeti diye geciyor onceden yarim birakmama ragmen 3 kilo vermiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…