Afiyet olsun canım.
Bende 30 dk eliptik yaptım.Kahvaltı saganda 1 yumurta peynir,domates,biber 2 dilim ekmek.
afiyet olsun canımsizlerede günaydın kızlar bende uyuyakalmışım yeni kalktım bu saatten sonra kahvaltı olmaz dedim
1 kuru pasta 1 dilim peynir yedim
kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun benimkini kutlayan yok sizde benimkini kutlayın okadar üzgünümki
kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun benimkini kutlayan yok sizde benimkini kutlayın okadar üzgünümki
afiyet olsun canım..
Ddemcim sevgililer günün kutlu olsunnnnnnnnn.Niye üzüldün???
İlknur sagol canım.
Kızlar ögle yemegim 1 tabak dünden kalan bakla yemegi,2 dilim ekmek.
afiyet olsun canım
senin sevgililer günün kutlu olsun canım hayırdır neden üzgünsün..
Canım konusmaya calıştın konuşmadıysa hic üstüne gitme bosver.Üzme kendini.Bu günde diye düşünme canım.Bu gün degil yarın sana küsse üzülmüycek miydin?teşekkür ederim canım eşim işte küstü bana anlaşılan yine birilerinin dolduruşuna gelmiş ilk defa olan bişey değil ama bu gönde olunca çok zoruma gidiyo küs küs neyse ya boşverip salla gitsin dicez artık kendisi bilir konuşmaya çalıştım konuşmadı
Canım konusmaya calıştın konuşmadıysa hic üstüne gitme bosver.Üzme kendini.Bu günde diye düşünme canım.Bu gün degil yarın sana küsse üzülmüycek miydin?
Bugun benim için cok önemli degil.Belki bugun sen beklenti içindeydin o böyle davranınca sorun daha mı büyüdü???
Umarım kısa sürede çözersiniz.
gelelim bu günki yediklerime
öğle
1tabak kuru fasülye 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek
ara
1 çay bardağı leblebi 1 tane portakal
akşam şimdi yiycem
1 tabak salata 1 kase mercimek çorbası
Afiyet olsun canım.Bugun yediklerime 1 portakal eklendi.Aksam 1 saat sonra yerim.Acı biberli mantar yemegi,pilav,salata ve yogurt var...
sanada afiyet olsun canım bende bu saatte yiyip 1 saat sonra spor yapıyorum
gelelim bu günki yediklerime
öğle
1tabak kuru fasülye 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek
ara
1 çay bardağı leblebi 1 tane portakal
akşam şimdi yiycem
1 tabak salata 1 kase mercimek çorbası
doğru söylüyosun yarında küsse yine üzülcektim sağol canım inşallah kısa sürede çözeriz neyse derdi
Afiyet olsun canım.Bugun yediklerime 1 portakal eklendi.Aksam 1 saat sonra yerim.Acı biberli mantar yemegi,pilav,salata ve yogurt var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?