Gunaudin canim aynen oyle rabbom yardim ediyor bugun 3. Gunum hic acikmiyorum halbuki vucut alisma asamasinda insallah acikmam devam ederim:) beni yoran sekerim 60 lara dusuyor o sadece
Guzelim..............70.7
gülcan................64.8
ddem..................64.2
secil....................76
melekbade........69.5
ilknur.................78
destina..............110.9
hayalimsi..........85
secido............ ..80
1.Gülcan..........1.900 kg
2.ddem............700 gr
3.destina.........500 gr
Aksam gircektim ama eşime etimek tatlısı yaptım,börek actım.Sonrada tv..Giremedim.
Seni tebrik ediyorum canım kg verdin cok güzel.Düzenli yürüyüş cok cok iyi oldu.Hedefe yaklastın.Bende söyle önce 68 kg görsem.Ben bu ara iki gün tatlı,ekmek,pasta falan yesem + cıkıyorum.Vücudumu sasırtcak birşey yapmam lazım.O da sabah yürüyüşü.Sabahta cok soguk cıkamıyorum.Sogukla carpıntım tutuyor.....
Kızlar 40 dk sporumu yaptım.
Kahvaltı olarak 3 dilim börek yedim.
Dısarda hava cok güzel dısarı cıkarım bugun.İş olmadı stres oldum bugun...
inan benim içtiğim suyu kimseler içmez..günde 3 lt içiyorum..ama benim sorunum beyaz ekmek..bakalım neler olacak..bu hafta sürekli toplantılarla geçeceği için spor yapamayabilirim ama hafta sonu başlıcam..
mesela dün akşama kadar çokkk güzeldi herşey..ama akşam eve geldim beyaz ekmeğe saldırdım resmen..ve inanırmısınız 1 ekmeğe yakın yedim..ben bunu azaltmalıyım..sorunum buuu((
birde bende hala ödem var ödem atmak için neler yapıyorsunuz yeşil çay içiyorum bol bol ama bir türlü kurtulamadım ikiz gebelikte inanılmaz ödem topladım ve hala tam olarak geçmedi..:26: vücut analizi yaptırmıştım 2,5 kg ödemim varmış hala
Kızlar bana stres yaramıyor bunu iyice anladım.Gözüm dönüyor.Sinir iştahımı kesiyor.Stres yediriyor....işe canımı cok sıktım.Destinanın dedigi gibi cıktım dolasmaya.Annem aradı ona ugradım....Gelsin kaloriler!!!!
Sabah 3 dilim börek
14:00 2 tabak makarna 1 bardak ayran.1 mandalina
1 türk kahvesi
eve geldim dün yaptıgım etimek tatlısından 1 tabak yedim...
Ooo daha ne yicem demi???Aksam yemegi ton balıklı bol yesillik,limon salata.Sıfır ekmek.Böyle dengelerim.
Sabah spor yapmıştım ama aksamda yaparım o kadar makarnaya anca gider.
İkiz annesi olmak çok güzel ve özel bir duygu. çok yorucu ama yoruculuğunu unutturacak kadar mutluluk verici.
ikiz annesi olmak demek kalbini 2 ye bölmek demek ,biri kucağında biri paçanda 2 çocuk demek , birini beslerken ağlayan öteki çocuk demek , birbirleriyle oynayan ve kıkırdayan iki afacan demek ,
birini yıkarken öteki heryeri dağıtan yaramazın olması demek . Kollarımı açtığımda bana doğru koşan 2 sırnaşık demek. birini kucakladığında ötekini alamadığın için içinin buruk kalması ve ikisini aynı anda kucağına almak demek. Birini severken ötekine haksızlıkmı yapıyorum hemen onuda sevmeliyim diye düşünmek demek, evden dışarı çıkamamak demek, Biryere gitmek için 3 saat önceden hazırlanmak demek... İkiz annesi olmak heryaptığı şeyi x2 yapmak demek. Zor ama bence dünyanın en güzel şeyi ilk kez anneliği ikizlerimde tattım 1 yaşına geldiler şuan o kadar tatlı oldularki akşam eve koşa koşa gidiyorum onlara kavuşmak için kapıdan içeri girdiğimde bana doğru çığlık çığlığa koşup gelmeleri herşeye bedelAllah herkesin evladını kendine bağışlasın çok ama çok başka bir şey...
Orasıda dogru aslında.Cok büyük ve kurumsal bir işyeri aslında...Offf neyse hayırlısı degilmiş.
Ben senin fotografları göremedim.Albümlerede baktım.
Ne güzel 6 da cıkıp eve gidiyorsun.
Ddemcim durumları,yasadıklarımı biliyorsun.Sizde benle bir ortak oldunuz....Bu yüzden bu kadar stresim!!!
Öyle canım iş çok rahat şuan ama geçici haziranda sözleşmem bitiyor sonra mali müşavirlik staj başlatma sınavına giricem 28 haziranda sonra smmm bürosu düşünüyorum bürolar bu kadar rahat değil hayırlısı bakalım. Şimdiden benide onun stresi sardı 😜Orasıda dogru aslında.Cok büyük ve kurumsal bir işyeri aslında...Offf neyse hayırlısı degilmiş.
Ben senin fotografları göremedim.Albümlerede baktım.
Ne güzel 6 da cıkıp eve gidiyorsun.
Ddemcim durumları,yasadıklarımı biliyorsun.Sizde benle bir ortak oldunuz....Bu yüzden bu kadar stresim!!!
Teşkkürler canım hoşbuldum.Hipoglisemi mi var canim aman dikkat et ara ogun unutma
Ellerine saglik canim 1.olmak harika insallah canim haftaya 6lara sabitlenirsin,bere sal falan tak canim korur vucudtnu sasirtmak icin birgun ekmek turevi yemesen nasil olurki
Derya hosgeldin canim aramiza, melekbade cokmu acikiyorsun neden o kadar fazla ekmek yiyorsun?
Guzelim stres yapma uzulme hayirli bir is bulacaksin eminim,stresini atmak icin farkli seylr dene
Derya cok duygulandirdin beni ALlah yavrularimizi bize bagislasin
Göz dönmek ne kelime dolaba koskoca A4 e yemek yemeye devam edersen eski sana dönersin yazdım...
Ya su stres beni bitiriyor.Hoop gelsin kalori.Sürekli yemek yeme istegi.Seker istegi yok ama ne oldugu önemli degil sürekli yemek yeme istegi var bugunlerde.
Cok derin düşüncelere daldım şu iş olayı bitirdi beni.Ama + olmamalıyım.Bir ileri iki geri yapmak istemiyorum.
Rica ederim canım ne demek :)) ben sana inanıyorum ve güveniyorum.Sen süper azimli bir hatunsun.... :))
hayrlı geceler kızlar..
bugün çok yoruldum 12 den akşam altıya kadar temizlik yaptım vaktin bile nasıl geçtiğini anlamamışım ama kollarım çok ağrıyor ve çok yoruldum menümde eksikler var temizliğe dalınca saatin geçtiğini anlamamışım..
sabah
2 dilim t. buğday ekmeği
sucuklu omlet
1 domates
beyaz peynir
akşam
1 kepçe nohut
1 tahta kaşık makarna
yoğurt
yarım domates
3 litre su 2 yeşilçay
Göz dönmek ne kelime dolaba koskoca A4 e yemek yemeye devam edersen eski sana dönersin yazdım...
Ya su stres beni bitiriyor.Hoop gelsin kalori.Sürekli yemek yeme istegi.Seker istegi yok ama ne oldugu önemli degil sürekli yemek yeme istegi var bugunlerde.
Cok derin düşüncelere daldım şu iş olayı bitirdi beni.Ama + olmamalıyım.Bir ileri iki geri yapmak istemiyorum.
evini güle kirlet canımmenün güzel birde bol bol su içmişsin oh miss ara öğünde olaydı iyiydi neyse yarın telafi edersin
iyi akşamlar hanımlar
çayımı alıp geldim :126:
bugün güne 110,4 olarak başladım şaka gibi yaadün 112,1 ile başlamıştım insan 1 günde 1700 gr su tutabiliyormuş bunu öğrendim artık turşuyu daha dikkatli tüketeceğim bu bana ders oldu
gelelim bugün yediklerime
sabah : 1 kk peynir,5 zeytin ,domates ,salatalık ,2 dilim ekmek ,1 portakal ,1 fincan yeşilçay
ara: 2 ceviz,1 muz
öğle: ton balıklı salata 2 dilim ekmek ,1 bardak ayran
ara,2 adet sarma,1 bardak ayran
akşam : 6-7 tane sarma ,6 yemek kaşığı patates yemeği 2 kaşık yoğurt
ara: 1 mandalina 4-5 badem 4-5 fıstık
bugün 2,5 lt su 4 fincan yeşilçay içtim ( kızlar ben 1 lt suya 1 tatlı kaşığı yeşilçay atıp demliyorum çok acık oluyo birde ılık içiyorum sıcak çaylar kabız yapıyormuş bi diyetisyenden duymuştum )
bugünde spor yok dip köşe evimi temizledim spora derman kalmadı
canım seni çok iyi anlıyorum bu kiloya gelmemin tek nedeni o sıkıntı stres sıkıldıkçayedi yedikçe sıkıldım bu hale geldim ..ben sıkılınca artık yemek yerine ya su içiyorum ya kendimi dışarı atıyorum ,,hava sıcaksa yürüyorum değilse avm falan geziyorum ,,baktım olmadı yemgi unutmak için yatıp uyuyorum tavsiye ederim
saol canım diyet yapmıyorum ki sağlıklı besleniyorum üstüne bide kilo veriyorum
Hipoglisemi mi var canim aman dikkat et ara ogun unutma
Ellerine saglik canim 1.olmak harika insallah canim haftaya 6lara sabitlenirsin,bere sal falan tak canim korur vucudtnu sasirtmak icin birgun ekmek turevi yemesen nasil olurki
Derya hosgeldin canim aramiza, melekbade cokmu acikiyorsun neden o kadar fazla ekmek yiyorsun?
Gulcancim tebrik ederim seni ama bu hafta degilde ondan sonraki hafta birinciliği kaptirmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?