"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Kizlar karar verdim bundan sonra sali gunleri istedimi yicem bugun arkadastaydim ,kisir,irmik helvasi,borek tursu yedim ,sabahta sutlu nesfik yedim arada 1dlm ekmek peynir zeytin

1.ilknur.......1.700 kg
2.destina.....1.200 kg
3.hayalimsi.....1 kg

Tebrikler kizlar ,guzelim ellerine. Saglikk ben bugun birde 4kare bitter yeddim birde sekerl4 kahve simdide firinda et yicem

Kizlar karar verdim bundan sonra sali gunleri istedimi yicem bugun arkadastaydim ,kisir,irmik helvasi,borek tursu yedim ,sabahta sutlu nesfik yedim arada 1dlm ekmek peynir zeytin

ye canım afiyet olsun bende diyetisyene gittiğim zamanlarda öyle yapıyodum tartıldığım gün eve gelince istediğimi yiyodum haftada tartılıyodum akşama sporumu yapıyodum yine yine kilo veriyodum bi zararı olmuyodu

saoll canım Allah hepimizin evlatlarını korusun iyilerle karşılaştırsın inşallah ..bizde bu geçtiğimiz ağustos ayında taşındık Aksaraya sen yine gezmişsin ben oraları daha görmedim çok merak ediyorum yavaş yavaş öğreniyoruz tanıyoruz buraları

canım gezmeye gitmeden önce muhakkak öğle yemeğini ye yemessen gittiğin yerde çok acıkıp bol kalorili ikramlara dalarsın ..ama yemeğini yiyip gittiğinde ikramı canın çok istemiyo azar azar tadına bakıyosun bol cayla çok yemekten yırtıyosun nacizane tavsiyem

Son düzenleme:
Buldum canım ya iyi geldi valla herkese tavsiye ederim.bundan sonra hergün yapicam hafta içi hergun 1 saat süper gelicek bana
bende yapıcam değişiklik oluyor sonrada jillian yapmak istiyorum ama 70 olunca..
Evet ya spor çok işe yarıyo hem zayiflatiyo hemde sikilastiriyo.bi 70 olsamda gorsek cok guzek kilo vermissin canım tebrik ederim valla
sağolasın canım..

1.ilknur.......1.700 kg
2.destina.....1.200 kg
3.hayalimsi.....1 kg
eline sağlık güzelimm destina hayalimsi tebrikler kızalar..
ilknur 1. olmuş tebrik ediyorummmm
çok teşekkürler
tebrikler kızlar süpersiniz...

İlk 3 e girmek için darısı bizim başımıza
amin inşallah canım sağolasın..
Tebrikler kizlar ,guzelim ellerine. Saglikk ben bugun birde 4kare bitter yeddim birde sekerl4 kahve simdide firinda et yicem
teşekkürler afiyet olsun

sağolasın canım

bende bugünlük kendime izin verdim tabiki tıka basa yemedim tabi normal yediğimden fazla ama eskiden olsa daha çok yerdim sanki şimdi öyle değil artık.. yarın tam gaz devam

Kızlar cok güzel kg veriyorsunuz....
İstek,takip,azim=basarı
yavas yavas ulasıyoruz hedefe.
Secido katılum hic saglayamadı bu yüzden liste dısı....
Öglen yemegim yok.1 dilim elma,kusburnu ve 1 türk kahvesi
aksam 2 dilim ekmek,1 tabak yeşil mercimek,1 baklava.3 litre su

Kızlar leslie ile 3 mil yürüdüm dusumu aldım şimdi 1 elma yiyorum haklısınız leslie eğlenceli ve acayip yer attiriyo artık dışarı cikamadigim zaman onunla yuruyecem

Haklısın güzelim çok iyi gidiyoruz ben aranıza katıldığım için çok mutluyum önceden bi haftaya kalmaz birakirdim pes ederdim ama şimdi sizlerle hem eğlenceli oluyo hemde simdi haftaya saliyi iple çekiyorum böyle böyle kurtulacaz bu kilolardan hep beraber

evet canım yaa çk iyi gidiyor inşallah hep böyle oluruz..
Kızlar leslie ile 3 mil yürüdüm dusumu aldım şimdi 1 elma yiyorum haklısınız leslie eğlenceli ve acayip yer attiriyo artık dışarı cikamadigim zaman onunla yuruyecem

leslie yi iki sene önce uzun süre yapmıştım çok sıkılaştırıyor..

Sagol canim yedim artik yarin dikkat edecem

Destina ara ogun mutlaka yapiyorum cok ac kalmamak lazim bugun isteyerek yedim

Ilknur arada odul lazim canim yarin eski duzene devam

bende bugünlük kendime izin verdim tabiki tıka basa yemedim tabi normal yediğimden fazla ama eskiden olsa daha çok yerdim sanki şimdi öyle değil artık.. yarın tam gaz devam

Guzelim bende dun mercimek yemistim cok dokundu bana acayip siskinlik var

aynen canım kaçamaksız

Bende sişkinlik yapmadı.Bugun hava cok soguk yürüyüşe cıkcaktım vazgectim.

Katılım oldugu zaman daha eglenceli oluyor canım....Motivasyon artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…