"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Günaydın fistiklar eve az once geldim bugün veli toplantisi var 11 de kahvaltı yapmadım daha yapıp biraz etrafı toparlayip yürüyüşe cikicam bir saat yurucem bugün

Cd nerden edindin canım?

Canım dünde yazmaya çalıştım ama gitmedi mesajım cdyi cektirmistim ben evde vardı ama kaybettim sanmıştım ama buldum int.tede var youtube da falan leslie sansone diye yaz 1mil 3 mil değişik yuklemeler var istedigini yapabilirsin

günaydın kızlar bende 8de kalktım 8 30da kahvaltımı yaptım
kahvaltım

2 dilim ekmek 2 dilim peynir ayrıca biraz krem peynir 5 tane zeytin biraz pekmez şekersiz çay

Evet kızlar kahvaltımi yapıyorum bir yumurtadan omlet bir üçgen peynir bir domates ve bir dilim ekmek

günaydın herkese

bugün her yerim ağrıyodu uyandığımda dün akşam leslie baya yormuş beni yürüyüş yaptığım zaman öyle olmuyodu.

sabah 8.30 da kahvaltımı yaptım ekmek arası peynir domates maydanoz şekersiz çay. şimdide yeşil çay içiyorum.

Topigimin fıstıkları hepinizi tebrik ediyorum...Azmimiz daim olsun.

Teşekkürler Canım benim

Ne demiş atalarımız birlikten kuvvet doğar...

Son düzenleme:
herkese günaydın bendende...

sabah: işe 30 dk yürüyerek geldim.

kahvaltım: 2 kuru kayısı
peynirli, zeytin ezmeli ,domatesli, marullu,dere otlu , salamlı, kepek ekmekli, soğuk sandviçle yaptım ancak sandviçimin yarısını arkadaşımla paylaştım kahvaltısı yokmuş bu sabah
yani yarım sandviç yemiş oldum
yanına da çay tabiki şekersiz

ooh afiyet olsun canım

günaydın kızlar bende 8de kalktım 8 30da kahvaltımı yaptım
kahvaltım

2 dilim ekmek 2 dilim peynir ayrıca biraz krem peynir 5 tane zeytin biraz pekmez şekersiz çay

afiyet olsun.. kahvaltı güzel olmuş ama pekmez seni acıktırmıyomu ben onu yediğimde 2 saat sonra kurt gibi acıkıyom

Evet kızlar kahvaltımi yapıyorum bir yumurtadan omlet bir üçgen peynir bir domates ve bir dilim ekmek

evt ekmek banada az geldi sabahları 2 dl yiyebilirsin bence diğer öğünler 1 e düşürebilirsin kahvaltın doyurucu olması senin için daha iyi olur

mmmm en sevdiğim menü bende sabah ekmek arası yedim oldukça doyurucu. Afiyet olsun canım

Su lesli teyzeyi güvenilir bir siteden indireyim bende.

ben youtubeden yapıyorum evet bu videoyoyu yapıyorum canım..

aynen canım kollara felan iyi geliyor..

günaydın kızlar bugün 40 dakika parkurda yürüdüm çok iyi geldi soğuktu çok erken geldim eve.. şimdi kahvaltımı yapıyorum..

Evet kızlar ekmeği yarın 2 dilim yapıyorum bu sabah canım istemedi fazla yemek toplantı için erken ciktim evden 10 gibi şimdi yürüyüş yapıyorum dışarıda toplantıya kadar

günaydın arkadaşlar...
sabah 1 simit yedim..biraz peynir zeytin ve şekerli çay..çaydaki şekeri bir türlü azaltamıyorum..
birazdan dersim bitecek..eve gidince parkurda yürücem..çok ii gidiyorsunuz siz valla özeniyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…