Cd nerden edindin canım?
1.ilknur.......1.700 kg
2.destina.....1.200 kg
3.hayalimsi.....1 kg
Tebrikler kızlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum darisi bizim başımıza yani kilo alanların
http://m.youtube.com/watch?v=xRScb2l4Z4g
kızlar sizin yaptıgınız bu mu?
Topigimin fıstıkları hepinizi tebrik ediyorum...Azmimiz daim olsun.
Kızlar cok güzel kg veriyorsunuz....
İstek,takip,azim=basarı
yavas yavas ulasıyoruz hedefe.
Secido katılum hic saglayamadı bu yüzden liste dısı....
Öglen yemegim yok.1 dilim elma,kusburnu ve 1 türk kahvesi
aksam 2 dilim ekmek,1 tabak yeşil mercimek,1 baklava.3 litre su
herkese günaydın bendende...
sabah: işe 30 dk yürüyerek geldim.
kahvaltım: 2 kuru kayısı
peynirli, zeytin ezmeli ,domatesli, marullu,dere otlu , salamlı, kepek ekmekli, soğuk sandviçle yaptım ancak sandviçimin yarısını arkadaşımla paylaştım kahvaltısı yokmuş bu sabah
yani yarım sandviç yemiş oldum
yanına da çay tabiki şekersiz
Evet kızlar kahvaltımi yapıyorum bir yumurtadan omlet bir üçgen peynir bir domates ve bir dilim ekmek
günaydın kızlar bende 8de kalktım 8 30da kahvaltımı yaptım
kahvaltım
2 dilim ekmek 2 dilim peynir ayrıca biraz krem peynir 5 tane zeytin biraz pekmez şekersiz çay
Evet kızlar kahvaltımi yapıyorum bir yumurtadan omlet bir üçgen peynir bir domates ve bir dilim ekmek
günaydın herkese
bugün her yerim ağrıyodu uyandığımda dün akşam leslie baya yormuş beni yürüyüş yaptığım zaman öyle olmuyodu.
sabah 8.30 da kahvaltımı yaptım ekmek arası peynir domates maydanoz şekersiz çay. şimdide yeşil çay içiyorum.
Su lesli teyzeyi güvenilir bir siteden indireyim bende.
ben youtubeden yapıyorum evet bu videoyoyu yapıyorum canım..http://m.youtube.com/watch?v=xRScb2l4Z4g
kızlar sizin yaptıgınız bu mu?
günaydın herkese
bugün her yerim ağrıyodu uyandığımda dün akşam leslie baya yormuş beni yürüyüş yaptığım zaman öyle olmuyodu.
sabah 8.30 da kahvaltımı yaptım ekmek arası peynir domates maydanoz şekersiz çay. şimdide yeşil çay içiyorum.
Evet kızlar ekmeği yarın 2 dilim yapıyorum bu sabah canım istemedi fazla yemek toplantı için erken ciktim evden 10 gibi şimdi yürüyüş yapıyorum dışarıda toplantıya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?