"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

sağol canım hep bununlamı zayıfladın hep aynı videoyumu yaptın

hayır canım hep bunu yapmadım ben spora leslieyle başladım daha sonra yürüyüşlerimi yaptım parkurda daha sonrada en son jilliana başladım birde ayriyetten leslie 15 veya 20 dakikalık pragramları vardı birlikte yaptığımda oldu dönüşümlü yaptım ben bunları ama bu jillianı ilk yaptığım hafta 7 cm inceldim baya sıkılaştırıyor

7 cm inceldiğinde sadece jillianmı yaptın leslieyle berabermi sadece 1 haftalık süreyi soruyorum canım

Bende tam o dönemi yasıyorum :) 100 gr bile cabuk geliyor ama gitmesi zaman alıyor.
sen jillianı dene o zaman canım hem baya sıkılaşırsın 1 kilo verdiğim zamanlar sanki daha fazla vermişim gibi duruyordu bunu ben değil çevremdekiler hep bana söylüyordu.. ilknur günden güne inceldin felan diye..
Öyle mi?Onlar ikisi aynı degil mi kız?..Bende buldum diye seviniyordum.Farklıymış demek sabah(öglen) yataktan kalkmadan yazarsan olcagı bu

leslie yürüyüş canım jillian cardio baya zorlayıcı ama işe yarıyor..

herkes haftasonundan yakınmış tartılma gününümü değişitirsen cuma felanmı yapsakki ne dersini saçmamı olur yoksa:26:

çok iyi yol alıyorsun canım afiyet olsun..

Teşekkür canım

Spor yapmak istiyorsan illa evde yapmak zorunda değilsin benimde ikizlerim var hayat bazen o kadar yorucu oluyorki anlatamam. Benden kendime yürüyüş zamanı olarak işe gelip gittiğim zamanları seçtim. vasıta kullanmak yerine yürüyorum. İsteyince yürünüyor inan.benimkiler 1 yaşında ve hiç yerlerinde durmuyorlar. akşam 10:30 a kadar peşlerindeyim. gece 1 tanesi uyumuyor bazen hiç uykusuz işe geliyorum. bunlara rağmen kendime zaman ayırmaya çalışıyorum. unutma kendin için yapıcaksın. inan bana enerjin dahada artacak yürüyünce..

tatlı krizlerine gelince kuru kayısı ye canın tatlı isteyince.. yanında bulundur hep. Bide tarçın bu konuda bulunmaz nimet çayına ekle , yoğurduna sütüne istediğin gibi tüketebilirsin. Ayrıca sabah nesfit yerine normal kahvaltı dene. nesfit vs.. karbonhidrat olduğu için hem açlık hemde tatlı krizini tetikler. Tecrübeyle sabittirr

Evet hafta sonu hiç yemeden olmaz ama yarıya indirsen yine olur.

evet haftasonları yemek yemeği okadar aramıyorum yemeğe canım çekmiyo ama abur cubur olunca zor oluyo yiyorum ama artık dikkat edicem inşallah düşün çayın yanında cipsler çeşit çeşit bisküviler gofretler çekirdek bide tatlı yaptırıyolar bana hepside zayıf biraz abim kilolu

Bakalım indirebilirsem,telefondan yapamam.Denerim o zaman.Evde yaparken sıkılırım diye düşünüyorum ama deneyecegim.
İlknur bu düzene alıştık şimdi.
Hem kg işi irade işi oldugu için hafta sonu dikkat etmeyi hepimizin ögrenmesi lazım.Tartı günü salıda kalsın.

Son düzenleme:
evet canım katılıyorum spor yapınca daha enerjik oluyo insan ilk başta bi hamlık oluyo ama onu atınca çok rahat oluyo daha çok spor yapmak istiyosun

Bakalım indirebilirsem,telefondan yapamam.Denerim o zaman.Evde yaparken sıkılırım diye düşünüyorum ama deneyecegim.

telefon deyince aklıma geldi birden.. benim o zamanlar dizüstü arızalıydı bende telefondna youtubeyi açıp ordan yapıyordum düşün minicık telefonla hey gidi günler..

telefon deyince aklıma geldi birden.. benim o zamanlar dizüstü arızalıydı bende telefondna youtubeyi açıp ordan yapıyordum düşün minicık telefonla hey gidi günler..

Azim böyle birsey işte!!!Tebrik ederim.
.......
ben ingilizce oldugu için konsantre olmakta zaten zorlanırım.Birde minnacık ekrandan yapamam...Bakalım bulcam bir yol.
Yediklerime 1 elma,1 bardak süt eklendi.Aksam yemek menüsü degişti.Balık yapcam.

evet keşke türkçe olsaydı hiçbişey anlamadım kadın söylüyo şöyle yapın böyle yapın diye ama hiçbişey anlamıyorum
bende öğle yemeğimi yedim burda sizle yazışırken
öğle

2 dilim ekmek 1 tabak kabak kavurması 2 yk yoğurt 2 tane salatalık turşusu 1,5 litre su

suyu çok içince tuvaletten çıkamıyorum sizede öyle oluyomu

sağolasın.. bak bakalım..

Evet bende öyle oluyorum.Wc arkadas oluyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…