"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

kızlar kahvaltımı yazmıştım.

ara öğün: 1 kivi yedim

öğlen: akşamdan kalan ıspanağımı getirdim. 5 kaşık kadar (çorba kaşığı)
2 kaşık yoğurt
1,5 dl ekmek
1 çatal arkadaşın pilavından otlandım çok severim pilav makarna ama sadece tattım

1 yeşilçay, 1 duble türk kahvesi (sade içerim ve vazgeçilmezim) , birde form çay içtim bu saate kadar

bol bolda su tüketiyorum...

kızlar merhaba öğlen işyerinde bulgur pilavı tas kebabı ve profiterol vardı ve ben tatlıyı almadım inanamıyorum kendime yemeklerinde yarısını yedim zaten bol veriyolar şuana kadarda 1.5 litre suyu bitirmiş bulunuyorum.

bu hafta herkes çok azimli süperiz kızlarrrr

Kizlar baya kaynatmissiniz ben giremyortm kizla ilgilenym daha yenicik uyudu,bende daha spor falan yapamadim

jillian çok zor yaaa ama süper işe yarar eminim hatun taş gibi şinav falan çekiyo hatun zor hareketker çok zor

Ya bu jillianin ben begenmedim cok kasli hos degil vede cok zorluyor

Incittinmi canim dikkat et kendine

Kızlar bugun uykuculugum üstümde.Sabah cok üşüdüm,uyumuşum
kahvaltı 2 dilim ekmek,1 yumurta,1 domates,roka.
Belim cok agrıyor bugun bisiklet,spor yok.

O kadar guzel yiceklerin yaninda zor durulur tabi canim her hafta gitmesen?birde sen4n hedef kac canim

afiyet olsun canım sanırım birdahaki hafta birsürü birincimiz olucak..
Kizlar baya kaynatmissiniz ben giremyortm kizla ilgilenym daha yenicik uyudu,bende daha spor falan yapamadim

Bende teldn izleyip yapiyorum lesli canhm

allahım onun acılarını dindirsinde gerisi önemli değil canım..
sende benim kafadansın canım birşeye karar verince pes etmeden devam ederim.. elimdeki imkanları sonuna kadar kullanırım

O kadar guzel yiceklerin yaninda zor durulur tabi canim her hafta gitmesen?birde sen4n hedef kac canim

canım jillian zaten en son yapılacak şey hem öyle kaslı olmuyorsun kas olması için baya bi uğraşman gerekir vede beslenmen tamamen değişmesi gerekiyor biz onu şimdi değil ilerde vücüdü toparlamak için yapıcaz..

Kas yapmak için protein agırlıklı beslenmek ve uzun süre calışılması gerekli....
Kızlar bu hafta 1.artsın hadi bakalım.Aktardan yaglarımıda aldım catlaklar için....
Yaza kadar kimse tutamaz bizi!!!!
1 saat tempolu yürüyüşümüde yaptım.

aynen canım biz kas mas yapamayız öyle çok uzun sürer...

oo had bakalım hangi yağlardan aldın bende alırım belki sen bir denede

aranızdaki arkadaşlığa birbirinize verdiğiniz desteğe ve hepinizin azmine bayıldım kocaman bir maaşallah diyorum inşallah bende enkısa zamanda sizler gibi azimle karar verip uygulamaya başlarım yoksa depresyona girmem an meselesi

ben gitmesem kardeşlerim annem çok kızar hem özlüyoruz bağlıyız birbirimize oğlumu özlüyolar benim hedefim 58 canım 59 olduğumda herkes çok şaşırıdı hasta falan sanıyolar beni öyle görmedikleri içn çok zayıflama yakışmıyo diyolar ama ben yakıştırıyorum kendime ve 58 olmak istiyorum büyük kıyafetlerimi hep dağıttım başkalarına verdim görmek istemiyorum artık zayıflık gibisi yok ah bide geri almasak

Ilknur sagol canim iyi dileklerin icin,telden cok sikinti 6luyor yazmak da video da olsun yavasda olsa iletisime devam,bu jillian o acidan mantikli

Guzelim bugun 2.de gorundu hepsi ardarda gelicek gibi canim

Nasıl oldu cimcime??Cıktı mı dişler?

aranızda emziren anne var mı acaba hem emzirip hem kilolarımdan kurtulmak istiyorum

Benvarim canim herseyden yiyorum kilolarimin cogu gitti cok sukur

Gülcan

bebeğiniz ne kadarlık oldu yani kaç aylıkken diyete başladınız ve kaç kilo verdiniz benimkisi 6 aylık ve yavaştan ek gıdaya başladık bende 83 kiloyum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…