"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

inşallah canım inşallah şu verdiğim 4,4 kg bile beni öyle bir hafifletti ki anlatamam böyle devam ederse yaza toplam 20 kg vermiş olacağım inşallah inşallah hayali bile süperrr

Kararlı gidersen neden olmasın canım.Bir dönem kg verme yavaslıyor yada duruyor...O zamanında üstesinden geldin mi tamam.

Ben bu ara cok zor kg veriyorum.Cok yavasladı kg vermem.Vücudumu sasırtcak bir spor yapmalıyım.Youtubeden indirimedim lesli teyzeyi.

evet canım vücut bir düzene alışınca öyle oluyo bende hep bisiklet hep bisiklet durmuştu plates dvdsi almıştım hemen etki etti yani sabah plates akşam bisiklet çok iyi olmuştu ama şimdi hepsine birden başlamıyorum şimdilik bisiklet kilo verdikce durdukca değiştiricem sporu

Bende tam o dönemi yasıyorum :) 100 gr bile cabuk geliyor ama gitmesi zaman alıyor.

Öyle mi?Onlar ikisi aynı degil mi kız?..Bende buldum diye seviniyordum.Farklıymış demek sabah(öglen) yataktan kalkmadan yazarsan olcagı bu

Bende tam o dönemi yasıyorum :) 100 gr bile cabuk geliyor ama gitmesi zaman alıyor.

evet canım o dönem çok zor bende baya bi uğraşmıştım yemeğimi azalttım sporu çoğalttım yine olmadı inceldim tartı gram oynamadı spordan açlıktan ölüyodum yani sonra akşam yemeğinde hiç ekmek yemedim sporu baktım 1,5 kilo gitmiş hemen

bence bi süre akşam pilav makarna yeme ekmek yiyosan ekmekde yeme yada sporu değiştirmek iyi fikir o dönem zor değişik şeyler dene atlatırsın canım

Öyle mi?Onlar ikisi aynı degil mi kız?..Bende buldum diye seviniyordum.Farklıymış demek sabah(öglen) yataktan kalkmadan yazarsan olcagı bu

evet canım baya farklı jillian güzel ve zor bi spora benziyo leslieyle yürüyosun sadece izledim ama denemedim jillianı yapabilirsin baya etki eder diye düşünüyorum bu dönemi atlatmanda hiç değilse denemiş olursun bi farklılık

bence bi süre akşam pilav makarna yeme ekmek yiyosan ekmekde yeme yada sporu değiştirmek iyi fikir o dönem zor değişik şeyler dene atlatırsın canım

Aksam yemeklerinden ekmegi yarım dilime düşürecegim.Öglen pek yiyemedim bu ara.Karnım ac olmayınca yersem sürekli yemek yeme ihtiyacı duyuyorum...

Aksam yemeklerinden ekmegi yarım dilime düşürecegim.Öglen pek yiyemedim bu ara.Karnım ac olmayınca yersem sürekli yemek yeme ihtiyacı duyuyorum...

iyi fikir sporuda değiştirirsen iyi olur değişiklik yapınca hemen veriyosun 1 haftada şaşırmıştım ben

Yürüyüşler bu hafta işe yaradı aslında 6'lı haneleri ucundanda olsa gördüm....Ben evde tv den spor yapamıyorum ama deneyecegim.

belkide biraz ara vermek gerekiyor 1 hafta falan sporada diyetede ama yediklerine dikkat ederek vucut şaşırır belki başarı öykülerinde biri yazmış tı düzenli spor yapmadım yazmış 1,5 ay yaptım 1 ay elimi sürmedim spora yazmış yediklerine dikkat etmiş ama

iyi fikir sporuda değiştirirsen iyi olur değişiklik yapınca hemen veriyosun 1 haftada şaşırmıştım ben

3 günlük ciddi anlamda yürüyüş ve aletle calıştım.Etkisi oldu.Gözleme börek olmasaydı belki 1 kg tamamlamış olcaktım.
Senide bu hafta hamur işleri hüsrana ugrattı.Ama toparlayacagına inanıyorum.

Yürüyüşler bu hafta işe yaradı aslında 6'lı haneleri ucundanda olsa gördüm....Ben evde tv den spor yapamıyorum ama deneyecegim.

evet canım değişik spor işte hava güzel olduğu sürece yürüyüşde yapabilirsin sonra zaman geçtikce yürüyüş saatlerini çoğaltırsın

inşallah toplıcam işte beni haftasonları bitiriyo annemlere gidiyoruz erkek kardeşler ve abur cuburlar artık dikkat edicem bunun sonu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…