"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Oh oh gitsin kilolar supersin canim

Ozaman dikkat edecen canim hedefimz yakinmis ben verince almamak icin elimden geleni yapacam

Gülcan

bebeğiniz ne kadarlık oldu yani kaç aylıkken diyete başladınız ve kaç kilo verdiniz benimkisi 6 aylık ve yavaştan ek gıdaya başladık bende 83 kiloyum maalesef

7aylikken basladim ben 78idim simdi 64um emzirince daha rahat gidiyor kilolar sende baslayabilirshn artik

iyi akşamlar kızlar
akşam yemeğim

1 dilim ekmek 4 tane köfte domates salatalık 1 bardak
şekersiz çay ama halen acım

saat 7 30da salata ve 1 galeta yiyip sporumu yaparım spor sonrası yeşilçay ve 1 meyve inşallah

hayırlı akşamlar hatunlar..

menüm

sabah
2 dilim tost makinasında kızarmış ekmek
1 salatalık
beyaz peynir
5 zeytin
salam

öğlen
patlıcan yemeği
yoğurt
1 çatal ama azıcık makarnanın tadına baktım

ara 2 ceviz

akşam
ıspanak
yoğurt

3 litre su 3 bardak yeşilçay 1 form çay

40 dakika yürüyüş ama bugün çok soğuktu dayanamadım 20 dakika erken geldim eve..

Iyi aksamla, menun guzelmis afiyet olsun. Ben soguk olmasada dayanmiyorum o kadar yurumeye en fazal 45dak oluyor sıkılıyorum masallah sana

Iyi aksamlar kizlar aksamki menum sucuklu yumurta yemek yapamadim kendimi cok yorgun hissediyorum 2 dilim ekmek yadim yaninda salatada canim istemedi. Biraz dinleniyim eger Iyi olursam lesslie ile yuruyecem

Iyi aksamla, menun guzelmis afiyet olsun. Ben soguk olmasada dayanmiyorum o kadar yurumeye en fazal 45dak oluyor sıkılıyorum masallah sana

canım hava güzel olunca aslında daha iyi oluyor radyo dinlerken vakit geçiyor.. soğuk olmasına rağmen parktaki parkur baya doluydu..

merhaba kızlar benim bugün 3. günüm diyette, iyi gidiyor hergün uyandığımda eksileri görüyorum. bugün arkadaşa leslie video indirttim yarında ona başlıycam şubatta hedefime ulaşamadım ama martta yapacağım İlknur tebrikler

sağolasın canım.. maşallah sana tabikide eksi göreceksin dikkat ediyorsun ve mükafatıda eksi görmek maşallah canım

Son düzenleme:

Seni şimdiden tebrik ederim canım azmin daim olsun.bu hafta birinci sen mi olucaksin acaba

7aylikken basladim ben 78idim simdi 64um emzirince daha rahat gidiyor kilolar sende baslayabilirshn artik

çok güzel vermişsin tebrik ederim bende hamilelikten önce 65-66 falandım eski kiloma dönmek istiyorum 62 ye kadar düşmüştüm eskiden ama bana yakışmıyor 75 bile hayal gibi geliyor bana.sütünün etkilenmemesi için ne gibi bir yol izledin birde diyetisyene gittin mi ben diyetisyenden randevu aldım 6 mart tarihine inşallah disiplin olabilirim

Kızlar bu akşam annemlerde kalicaz oğlumla eşim sabah erken toplantıya gidecek benimde yarın doktor randevum var oğlumu erken kaldırıp annemlere getiremicegim için bu akşam burada kalicaz.
Bugünkü menüm kahvaltiyi yazmistim.oglen bir kase çorba sucuklu yumurta ve bir kurabiye 10 fındık.ara bir Türk kahvesi bir elma bir tane lokum.aksam yemeği levrek Salata bir dilim ekmek

iyi akşamlar hanımlar

bugünkü bildirimimi yapıp yatıyım çok uykum geldi çok bugün saat 6da kalktım ondan herhalde
sabah çökelek salatası 5 zeytin 1 portakal 2 dilim k.ekmegi

ara 2adet ceviz ,1 portakal (bu aralar canım acayip portakal istiyor sanırım c vitaminine ihtiyacım var

öğle 6 yk yoğurtlu bakla ,2 dilim ekmek

ara 1 portakal , 1bardak ayran .1 fincan adaçayı

akşam 2 kepçe yoğurtlu mantı ,6 yk bakla yemegi

ara 1yk kuru üzüm 2 yk kırık leblebi

bugün 3 lt su ve 3 fincan yeşilçay içtim 40 dk da yürüyüş yaptım

]

şu saate kadar akşam yemeğimden sonra hiç kaçamak yapmadım benim için çok büyük başarı bu benim için sizin azminiz gerçekten beni çok etkiledi beni de aranıza kabul ederseniz çok sevineceğim

Yogurt falanda. Yememisin canim o hakkin4 kullan

iyi akşamlar kızlar
akşam yemeğim

1 dilim ekmek 4 tane köfte domates salatalık 1 bardak
şekersiz çay ama halen acım

Canim dikkat ettimde sen ekmek turunu cok az yiyorsun cokta guzel veriyon kilo bendemi azaltsamki

Canim ben dogumdan sonra 9kilo daha aldim anladimki cok abartili yiyorum diyetisyene daha once .gitmistim bilgiliyim onedenle tekrar gitmedim saglikli besleniyorum 2ay oncesine kadar hergun rezene iciyordum suyumu iciyorum normal herseyden yiyorum sadece porriyonu kuculttum ,cok sukur bebegimde gayet saglikli ve gelisimi guzel,ben de suanda dogum kilolarimi attim insallah sende kurtulursun diyetisyen gerekli bilgiyi verhr burdada paylasirsan sevinirim

Aksam yemegim bol balık(12 tane sardalya) ve salata,ekmek yemedim.
1 bardak tarcınlı salep.Yarım elma...

Menum
SABAH,
1dlm ekmek 1kt peynir,3zeytin,yesillik
ARA,1kase sutlu nesfik
OGLE,yarim kase corba,1dlm ekmek,4kasik yogurt
ARA,1elma
AKSAM,yarim kase corba,1dlm ekmek,8yk salata,1kase yogurt,1tabak tavuk sote
Dahada yemedim tavuk cok yemis oldum,spor gene yok 2lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…