Kas yapmak için protein agırlıklı beslenmek ve uzun süre calışılması gerekli....
Kızlar bu hafta 1.artsın hadi bakalım.Aktardan yaglarımıda aldım catlaklar için....
Yaza kadar kimse tutamaz bizi!!!!
1 saat tempolu yürüyüşümüde yaptım.
ben gitmesem kardeşlerim annem çok kızar hem özlüyoruz bağlıyız birbirimize oğlumu özlüyolar benim hedefim 58 canım 59 olduğumda herkes çok şaşırıdı hasta falan sanıyolar beni öyle görmedikleri içn çok zayıflama yakışmıyo diyolar ama ben yakıştırıyorum kendime ve 58 olmak istiyorum büyük kıyafetlerimi hep dağıttım başkalarına verdim görmek istemiyorum artık zayıflık gibisi yok ah bide geri almasak
Gülcan
bebeğiniz ne kadarlık oldu yani kaç aylıkken diyete başladınız ve kaç kilo verdiniz benimkisi 6 aylık ve yavaştan ek gıdaya başladık bende 83 kiloyum maalesef
iyi akşamlar kızlar
akşam yemeğim
1 dilim ekmek 4 tane köfte domates salatalık 1 bardak
şekersiz çay ama halen acım
hayırlı akşamlar hatunlar..
menüm
sabah
2 dilim tost makinasında kızarmış ekmek
1 salatalık
beyaz peynir
5 zeytin
salam
öğlen
patlıcan yemeği
yoğurt
1 çatal ama azıcık makarnanın tadına baktım
ara 2 ceviz
akşam
ıspanak
yoğurt
3 litre su 3 bardak yeşilçay 1 form çay
40 dakika yürüyüşama bugün çok soğuktu dayanamadım 20 dakika erken geldim eve..
Iyi aksamla, menun guzelmis afiyet olsun. Ben soguk olmasada dayanmiyorum o kadar yurumeye en fazal 45dak oluyor sıkılıyorum masallah sana
merhaba kızlar benim bugün 3. günüm diyette, iyi gidiyor hergün uyandığımda eksileri görüyorum. bugün arkadaşa leslie video indirttim yarında ona başlıycam şubatta hedefime ulaşamadım ama martta yapacağım İlknur tebrikler
süpersin...
ne azim bu yaaaa..valla bravo..darısı başıma:)))
merhaba kızlar benim bugün 3. günüm diyette, iyi gidiyor hergün uyandığımda eksileri görüyorum. bugün arkadaşa leslie video indirttim yarında ona başlıycam şubatta hedefime ulaşamadım ama martta yapacağım İlknur tebrikler
7aylikken basladim ben 78idim simdi 64um emzirince daha rahat gidiyor kilolar sende baslayabilirshn artik
iyi akşamlar kızlar
akşam yemeğim
1 dilim ekmek 4 tane köfte domates salatalık 1 bardak
şekersiz çay ama halen acım
hayırlı akşamlar hatunlar..
menüm
sabah
2 dilim tost makinasında kızarmış ekmek
1 salatalık
beyaz peynir
5 zeytin
salam
öğlen
patlıcan yemeği
yoğurt
1 çatal ama azıcık makarnanın tadına baktım
ara 2 ceviz
akşam
ıspanak
yoğurt
3 litre su 3 bardak yeşilçay 1 form çay
40 dakika yürüyüşama bugün çok soğuktu dayanamadım 20 dakika erken geldim eve..
çok güzel vermişsin tebrik ederim bende hamilelikten önce 65-66 falandım eski kiloma dönmek istiyorum 62 ye kadar düşmüştüm eskiden ama bana yakışmıyor 75 bile hayal gibi geliyor bana.sütünün etkilenmemesi için ne gibi bir yol izledin birde diyetisyene gittin mi ben diyetisyenden randevu aldım 6 mart tarihine inşallah disiplin olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?