"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Tamam bende demlerim artık....Bugun öyle gecti.
Balıgın tadı bozulmadı.Ben cogu seye seker atarım yag cekmesin diye belki ondan yadırgamadım.Tavada kalıyor zaten.

Ara ögün 1 bardak süt.
Kızlar ben cıkıyorum.Hepinizi öpüyorum.Giyinip,süsleneyim azıcık.Annem gelir birazdan.Umarım ev sahibi fazla bişey yapmamıştır.

yapmışsada hepsinden tadımlık ye canım.. üstünede spor yaparsın bişeycik olmaz

bu hafta çok birincimiz olacak herkes çok dikkat ediyor maşallah topiğimizin fıstık hatunlarına..

maaşallah gerçekten herkesin güzel kilolar vermesini canı gönülden istiyorum.

ne güzel düzeldiyse bende değişik değişik kremler jeller kullandım hiç kimsede ilaç vermedi şimdi kil yapıyorum sadece oda biraz geçiriyo sonra geri çıkıyo

günaydın arkadaşlar:))
ben bugün sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 2 domates salatalık yedim..bol su içiyorum
çayları şekersiz içemiyorum onun için tatlanrıcım var ama o da zaten zararlı ne yapcam bakalım..
birazdan tenefüsüm var orada elma yicem..
Akşam eve gidince yürümeye çalışıcam..
BU HAFTA BİRİNCİLİĞE OLMASADA İKİNCİLİĞE ADAYIM..:)))

Tamam bende demlerim artık....Bugun öyle gecti.
Balıgın tadı bozulmadı.Ben cogu seye seker atarım yag cekmesin diye belki ondan yadırgamadım.Tavada kalıyor zaten.

bende balık fırında felan hiç yiyemem o balık illaki kızaracak zaten daha şurda iki senedir balık yiyorum önceden eve balık bile sokmazdım o derece sevmezdim ama alıştım allahdan.. ama tavada kızarmış olacak yoksa gene yemiyorum..

hadi bakalım canım inşallah dört gözle bekliyoruz salıyı akşamları ekmeği azalttınmı:44:

maşallah hadi bakalım salı günü neler olacak bu sefer gerçekten çok merak ediyorum herkes güzel kilo verecek gibi..

Az kaldı canım ya ilac kullanmaktan çok sıkıldım bi de ilacı bıraktıktan bikaç ay sonra belki bebek düşünmeye başlarız
Yürüyerek gittim geldim canım spor olmustur umarım

Gunaydin kizlar bana kacamak iyi gelmedi bugun arti uyandim,kac gundur uykusuz olunca basim tuhaf hicbisi yapasim yok kahvaltimi yaptim uzandim gene

hadi bakalım canım inşallah dört gözle bekliyoruz salıyı akşamları ekmeği azalttınmı:44:

evet canım biraz daha iyiyim bu konuda..1 ekmek yiyordum şimdi yarıma yakın:)))
daha da azaltcam inşallah..
inan burdaki yazılarla daha da hırslanıyorum..mart ayına girdik yaaa..acele etmeliyim..hafytaya 82 ile girsem zaten beni kimse tutamaz:)))

tünaydın kızlar
bugüb 300 gr daha eksik uyandım yuppi diyete dörtdörtlük uyarsan tıkırtıkır gidiyo valla

kahvaltım : 1 kk peynir ,salatalık ,maydanoz, 5 zeytin, 2 dilim ke.ekmegi ,1 portakal ,yeşilçay

ara: 2 ceviz , 1 portakal

öğle(12 de yiyeceğim ):yoğurtlu bakla ,2 dilim ekmek

ben kimden duyduysam kaynatmıyo canım demliyo internetteniçiyorumır istersen burdaki kızlarda kaynatmıyodu sanırım ilknurla destinada içiyo sanırım seçilde içiyodu galiba

Kızlar çay kaynatilmaz demlenir tadı bozuluyo çünkü benim demleme kasigim var.bir tatlı kaşığı koyuyorum içine kupanin icindeki sicak suya koyuyorum bekletiyorum biraz sonra içiyorum

süpersin canım afiyet olsun

aslında o yarımıda bıraksan daha çabuk verirsin canım ama yavaş yavaş daha iyi olur tabi ekmeği dilimle ne kadar yediğini bilirsin sporla daha çabuk gidiyo kilolar

aslında o yarımıda bıraksan daha çabuk verirsin canım ama yavaş yavaş daha iyi olur tabi ekmeği dilimle ne kadar yediğini bilirsin sporla daha çabuk gidiyo kilolar

evet canım haklısın..bi de artık yaş da ilerliyo 30 olduk artık..onunda etkisi var..
benim vücudum spora çok alışık olduğu için çok hızlı vereceğimi sanmıyorum..spora alışık olmayan biri spora başlar başlamazz veriyo ama benim ki öyle değil..yine de dur bi bakalım salı kaçı göstericez:)))

Son düzenleme:
Kızlar çay kaynatilmaz demlenir tadı bozuluyo çünkü benim demleme kasigim var.bir tatlı kaşığı koyuyorum içine kupanin icindeki sicak suya koyuyorum bekletiyorum biraz sonra içiyorum

evet canım bende öyle yapıyorum demlemek için özel demliğim var demlikmi neyse adı bilmiyorum bitki çayı için yapmışlar ondan var çok güzel süzüyo içiyorum bende

öyle deme canım ne kadarda alışık olsun değişik sporlar yap nasılda etki ediyo hep aynısını yaparsan vucut herşeye alışıyo öyle deyip kendini bırakmıcaksın çabalıcaksın ayrıca 1 ay bile spora ara versen tekrar başlayınca nasılda gidiyo kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…