süper menü canım tebrikler
Harikasın bu hafta 1.olmaya adaysın bence
canım hergün tartılma bu ilk günler anlaşılmıyoda yavaşlayınca demoralize olabilirsin.. uzmanlar önermiyor..
akşamki mantı hariç menü süper olmuş canım..tebrikler
bu ne hız bu ne hamaratlık
canım bende demliyorum kaynatınca daha acı oluyor birde bide su kaynattıktan sonra altını kapatım içine at bence dahada tadı güzel olur ben ikisinide denedim demleme hem daha faydalı hem daha güzel oluyor..
şeker atınca tadı bozulmuyormu:44:
Ara ögün 1 bardak süt.
Kızlar ben cıkıyorum.Hepinizi öpüyorum.Giyinip,süsleneyim azıcık.Annem gelir birazdan.Umarım ev sahibi fazla bişey yapmamıştır.
bu hafta çok birincimiz olacak herkes çok dikkat ediyor maşallah topiğimizin fıstık hatunlarına..
Aynen canım bende çok şey denedim güzellik merkezlerine baya bi para bayıldım ama sonuç 0 şimdi zerotanin diye bir hap kullaniyorum doktor kontrolünde. Baya ağır bi ilaç her ay kan ve idrar tahliline bakiyolar.kesinlikle gebe kalinmamasi gerekiyo ve emzirenlere vermiyolar.ve imzalı aliyosun yan etkileri var yani.aktardan falan çok şey kullandım canım.simdi yüzüm resmen açıldı
Tamam bende demlerim artık....Bugun öyle gecti.
Balıgın tadı bozulmadı.Ben cogu seye seker atarım yag cekmesin diye belki ondan yadırgamadım.Tavada kalıyor zaten.
Tamam bende demlerim artık....Bugun öyle gecti.
Balıgın tadı bozulmadı.Ben cogu seye seker atarım yag cekmesin diye belki ondan yadırgamadım.Tavada kalıyor zaten.
günaydın kızlarrr..
sabah erkenden yürüyüşümü yaptım geldim kahvaltımıda yaptım şimdide çay keyfi yapıyorum..
günaydın arkadaşlar:))
ben bugün sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 2 domates salatalık yedim..bol su içiyorum
çayları şekersiz içemiyorum onun için tatlanrıcım var ama o da zaten zararlı ne yapcam bakalım..
birazdan tenefüsüm var orada elma yicem..
Akşam eve gidince yürümeye çalışıcam..
BU HAFTA BİRİNCİLİĞE OLMASADA İKİNCİLİĞE ADAYIM..:)))
günaydın arkadaşlar:))
ben bugün sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 2 domates salatalık yedim..bol su içiyorum
çayları şekersiz içemiyorum onun için tatlanrıcım var ama o da zaten zararlı ne yapcam bakalım..
birazdan tenefüsüm var orada elma yicem..
Akşam eve gidince yürümeye çalışıcam..
BU HAFTA BİRİNCİLİĞE OLMASADA İKİNCİLİĞE ADAYIM..:)))
İyi cok şükür sevindim.Yorgunlukla artıyorsa nörolaga görün derim canım.
Hadi bakalım tedavi bitmesinede az kalmış....Yürüyerek gitceksen spor olur tabi.
Ben telefondan girdigimden avatarı degişyiremiyorum.Alıntılamada,konuya cevap yazmada bile cogu zaman problem yasıyorum canım.
hadi bakalım canım inşallah dört gözle bekliyoruz salıyı akşamları ekmeği azalttınmı:44:
ben kimden duyduysam kaynatmıyo canım demliyo internetteniçiyorumır istersen burdaki kızlarda kaynatmıyodu sanırım ilknurla destinada içiyo sanırım seçilde içiyodu galiba
tünaydın kızlar
bugüb 300 gr daha eksik uyandım yuppi diyete dörtdörtlük uyarsan tıkırtıkır gidiyo valla
kahvaltım : 1 kk peynir ,salatalık ,maydanoz, 5 zeytin, 2 dilim ke.ekmegi ,1 portakal ,yeşilçay
ara: 2 ceviz , 1 portakal
öğle(12 de yiyeceğim ):yoğurtlu bakla ,2 dilim ekmek
evet canım biraz daha iyiyim bu konuda..1 ekmek yiyordum şimdi yarıma yakın:)))
daha da azaltcam inşallah..
inan burdaki yazılarla daha da hırslanıyorum..mart ayına girdik yaaa..acele etmeliyim..hafytaya 82 ile girsem zaten beni kimse tutamaz:)))
Gunaydin kizlar bana kacamak iyi gelmedi bugun arti uyandim,kac gundur uykusuz olunca basim tuhaf hicbisi yapasim yok kahvaltimi yaptim uzandim gene
aslında o yarımıda bıraksan daha çabuk verirsin canım ama yavaş yavaş daha iyi olur tabi ekmeği dilimle ne kadar yediğini bilirsin sporla daha çabuk gidiyo kilolar
Kızlar çay kaynatilmaz demlenir tadı bozuluyo çünkü benim demleme kasigim var.bir tatlı kaşığı koyuyorum içine kupanin icindeki sicak suya koyuyorum bekletiyorum biraz sonra içiyorum
evet canım haklısın..bi de artık yaş da ilerliyo 30 olduk artık..onunda etkisi var..
benim vücudum spora çok alışık olduğu için çok hızlı vereceğimi sanmıyorum..spora alışık olmayan biri spora başlar başlamazz veriyo ama benim ki öyle değil..yine de dur bi bakalım salı kaçı göstericez:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?