Yagda kızartıyorum.Kendime son tavada pişirdim seker attım yaga.Cok yag cekmesin diye.Diyetisyen döneminde bana fırında balık yapcaksın demişti.Balık cig gibi geliyor yiyemem demiştim.O zaman içine seker atıp ekmek yemiceksin,sardalye 20 taneye kadar sınırın var,hamsi daha yaglı oldugundan 10 tane....demişti diyetisyencigim.
hoşgeldin arkadaşım...şu saate kadar akşam yemeğimden sonra hiç kaçamak yapmadım benim için çok büyük başarı bu benim için sizin azminiz gerçekten beni çok etkiledi beni de aranıza kabul ederseniz çok sevineceğim
nestfıtı akşam yediğin zaman daha güzel kilo verdiriyor bir dönem akşamları sadece nestfıt yiyerek kilo vermiştim..Menum
SABAH,
1dlm ekmek 1kt peynir,3zeytin,yesillik
ARA,1kase sutlu nesfik
OGLE,yarim kase corba,1dlm ekmek,4kasik yogurt
ARA,1elma
AKSAM,yarim kase corba,1dlm ekmek,8yk salata,1kase yogurt,1tabak tavuk sote
Dahada yemedim tavuk cok yemis oldum,spor gene yok 2lt su
Günaydın fıstıklar hepimiz için güzel bir gün olsun
günaydın kızlar ..günaydın azimli kızlar kahvaltımı yaptım işlerimi bitirdim yemeğimide ocağa koydum geldim
Sabah alınan kaloriyi harcamak daha kolay.Aksam makarna-pilav-corba illa biri oluyor....
Kızlar sabahları pekmez 1 ck fazla yenirse kg yapıyormuş.
Sabah alınan kaloriyi harcamak daha kolay.Aksam makarna-pilav-corba illa biri oluyor....
Kızlar sabahları pekmez 1 ck fazla yenirse kg yapıyormuş.
hoşgeldin arkadaşım...
nestfıtı akşam yediğin zaman daha güzel kilo verdiriyor bir dönem akşamları sadece nestfıt yiyerek kilo vermiştim..
günaydın kızlar ..
bende aktardan eşime aldırmıştım yarım kilo onu kendim demleyip içiyorum ama kaynatmıyorum kabuk tarçında aldırdım 1 bardak kaynamış suyun içine 1 tatlı kaşığı yeşilçay koyuyorum 5 dk bekletip içiyorum içine tarçınıda atıyorum
Demlemek mi kaynatmak mı hangisi dogru acaba:26:Bende demliyeyim o zaman.
Demlemek mi kaynatmak mı hangisi dogru acaba:26:Bende demliyeyim o zaman.
Gunaydin herkese , oooo canim balik cekti valla bende aksan ton balikli salata yapiyim bari :))
Kizlar ben isteyim sabah yine ekmek arasi peynir domates ve sekerais cayla kahvaltimi yaptim oglen ne yemek var bilmiyorum bugun biraz yogun saksama gorusuruz
banada tavada çok az yağda ızgara yap demişti bende hamsiden başkasını yiyemiyorum kötü kokuyo gibi geliyo hele büyük balık hiç yiyermiyorum
aaa öylemiymiş benimde sabahları 1 tatlı kaşığı reçel yada 1 yemek kaşığı pekmez hakkım vardı yani pekmez daha çok şaşırdım
Gunaydin herkese , oooo canim balik cekti valla bende aksan ton balikli salata yapiyim bari :))
Kizlar ben isteyim sabah yine ekmek arasi peynir domates ve sekerais cayla kahvaltimi yaptim oglen ne yemek var bilmiyorum bugun biraz yogun saksama gorusuruz
bitkiler kaynatılmaz demlernir canım..
seçil sivilce için ne uyguluyolar ilaç mı yoksa cildine bişeymi sürüyolar bendede var siviilce sorunu ve hangi doktora gittiysem ne yaptıysam geçmiyo bi türlü doktora gidiyorum direk ilaç yazıyo gönderiyo aktardan bişeyler aldım oda bi işe yaramadı ne yaptıysam geçmiyo yani
Balıgın her türlüsünü yerim.....
Pekmezi dahiliye dr söyledi canım.Demir eksikligi için hap istemiyorum dedim pekmez yiyeyim.Olmaz dedi kg alırsın.Kuru üzüm ye dedi....
İlknur canım nette okudum kaynatın diyordu ondan öyle yaptım.Diger bitkileri 1-2 dk kaynatıp demliyorum ben.Kaynatmak dedigim 1 tasım hemen kapatıyorum.
Ayse canım günaydınnn
günaydın kızlarrr..
sabah erkenden yürüyüşümü yaptım geldim kahvaltımıda yaptım şimdide çay keyfi yapıyorum..
hmm neden öyle yazmışlarkı doktorlar bile üstüne basa basa kaynatmayın kaynamış suyun içine bitkileri koyup 5 dakika demleyin diyorlar..
iyi akşamlar kızlar
akşam yemeğim
1 dilim ekmek 4 tane köfte domates salatalık 1 bardak
şekersiz çay ama halen acım
hayırlı akşamlar hatunlar..
menüm
sabah
2 dilim tost makinasında kızarmış ekmek
1 salatalık
beyaz peynir
5 zeytin
salam
öğlen
patlıcan yemeği
yoğurt
1 çatal ama azıcık makarnanın tadına baktım
ara 2 ceviz
akşam
ıspanak
yoğurt
3 litre su 3 bardak yeşilçay 1 form çay
40 dakika yürüyüşama bugün çok soğuktu dayanamadım 20 dakika erken geldim eve..
merhaba kızlar benim bugün 3. günüm diyette, iyi gidiyor hergün uyandığımda eksileri görüyorum. bugün arkadaşa leslie video indirttim yarında ona başlıycam şubatta hedefime ulaşamadım ama martta yapacağım İlknur tebrikler
iyi akşamlar hanımlar
bugünkü bildirimimi yapıp yatıyım çok uykum geldi çok bugün saat 6da kalktım ondan herhalde
sabah çökelek salatası 5 zeytin 1 portakal 2 dilim k.ekmegi
ara 2adet ceviz ,1 portakal (bu aralar canım acayip portakal istiyor sanırım c vitaminine ihtiyacım var
öğle 6 yk yoğurtlu bakla ,2 dilim ekmek
ara 1 portakal , 1bardak ayran .1 fincan adaçayı
akşam 2 kepçe yoğurtlu mantı ,6 yk bakla yemegi
ara 1yk kuru üzüm 2 yk kırık leblebi
bugün 3 lt su ve 3 fincan yeşilçay içtim 40 dk da yürüyüş yaptım
]
günaydın azimli kızlar kahvaltımı yaptım işlerimi bitirdim yemeğimide ocağa koydum geldim
Ooo masallah hamaratsın valla.Her iş bitmiş.
Bende bugun annemle gezmeye gitcem.Aksamdan yaptım yemegimi.Spor 35 dk yürüyüş,35 dk aletler.
Sabah yürüyüşe gitmeden 1 kuru incir,2 bardak su
gelince 3 bardak su,1 dilim ekmek,salca,1 dilim peynir ayak üstü yedim.
Dün aktardan yesilcay aldım cay gibi demlenenden.Kızlar bunun tadı fena degil.Acı degil kokmuyorda.İcine karanfil atıp 3-4 dk kaynattım demledim içiyorum şimdi.Fena degil.Posettekiler gibi degil.
..... ..
Abur cuburda yencek tabi ama sınırı asmamak kaydıyla.Hic yemezseniz psikoloji dayanmaz,cöker:13:
Yagda kızartıyorum.Kendime son tavada pişirdim seker attım yaga.Cok yag cekmesin diye.Diyetisyen döneminde bana fırında balık yapcaksın demişti.Balık cig gibi geliyor yiyemem demiştim.O zaman içine seker atıp ekmek yemiceksin,sardalye 20 taneye kadar sınırın var,hamsi daha yaglı oldugundan 10 tane....demişti diyetisyencigim.
süper menü canım tebrikler
Harikasın bu hafta 1.olmaya adaysın bence
canım hergün tartılma bu ilk günler anlaşılmıyoda yavaşlayınca demoralize olabilirsin.. uzmanlar önermiyor..
akşamki mantı hariç menü süper olmuş canım..tebrikler
bu ne hız bu ne hamaratlık
canım bende demliyorum kaynatınca daha acı oluyor birde bide su kaynattıktan sonra altını kapatım içine at bence dahada tadı güzel olur ben ikisinide denedim demleme hem daha faydalı hem daha güzel oluyor..
şeker atınca tadı bozulmuyormu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?