Günaydın kızlar.Yürüyüşe cıkıyorun bugun.
:)
gülcan dün cok uyudum yatmaktan belim agrıyordu.
Kızın dişlerinin hepsi bir cıkması acısını 2 ye katlıyordur.
canım ben sabahları yiyorum ekmeği normaldede hep sabah yerdim zaten bir dene derim sabahları iki üç dilim yersin öğlen akşam yemezsin bakalım farkı görelim..
Sabah alınan kaloriyi harcamak daha kolay.Aksam makarna-pilav-corba illa biri oluyor....
Kızlar sabahları pekmez 1 ck fazla yenirse kg yapıyormuş.
hoşbulduk amin inşallah.Hoşgeldin canım azmin daim olsun hep beraber kurtulucaz yaglarimizdan
hoşgeldin arkadaşım...
hoşbulduk teşekkürler
..
Demlemek mi kaynatmak mı hangisi dogru acaba:26:Bende demliyeyim o zaman.
günaydın kızlarrr..
sabah erkenden yürüyüşümü yaptım geldim kahvaltımıda yaptım şimdide çay keyfi yapıyorum..
Guzelim aynen oyle cok dertliyiz,ilknur bide oyle deniyim.
Kizlar kendimi cok bitkin halsiz kotu hissediyorum midemde bulaniyor uykusuzluk birde saglik olmayinca coktum gecmisi tamamen okuyamadim beni bu donem mazur gorun cok katilim yapamiyorum hepinize bol basarilar masallah hepiniz cok iyi gidiyorsunuz en kisa zamanda eski halime donup katilmayi umuyorum simdi cikiyorum kiz uyudu bende uyumaya calisiym
ne güzel düzeldiyse bende değişik değişik kremler jeller kullandım hiç kimsede ilaç vermedi şimdi kil yapıyorum sadece oda biraz geçiriyo sonra geri çıkıyo
canım kız seni şu aralar baya yoruyor bu dönemi atlatın herşey daha güzel olacak inşallah..Guzelim aynen oyle cok dertliyiz,ilknur bide oyle deniyim.
Kizlar kendimi cok bitkin halsiz kotu hissediyorum midemde bulaniyor uykusuzluk birde saglik olmayinca coktum gecmisi tamamen okuyamadim beni bu donem mazur gorun cok katilim yapamiyorum hepinize bol basarilar masallah hepiniz cok iyi gidiyorsunuz en kisa zamanda eski halime donup katilmayi umuyorum simdi cikiyorum kiz uyudu bende uyumaya calisiym
şubat ve mart ayları ailedeki birçok ferdin doğum günleri bugünde kız kardeşimin doğum günü ve akşam maalesef pasta olacak eger yemezsem annem diyet yaptığımı hemen anlar emzirdiğim için diyet yapmama çokk karşı bende tabağıma alıp tadına bakıp geri nasıl bırakırım bir yolunu bulmam gerek :44:
Guzelim aynen oyle cok dertliyiz,ilknur bide oyle deniyim.
Bende çok krem kullandım canım qma içten gelen bişey benimki onun için ilaca yanıt verdi duzeldi canım ama arada bi yüzüm çok kizariyo bunun gibisonra geciyo bi de ilaç bazen bi asabilik yapıyo dislerimi sıkıyorum sinirden sebepsiz yani ama bi kac ay sonra biticek inşallah tedavim sende bi doktora görün canım müsait olduğunda belki ilaç tedavisi verir artık krem maske bile görmek istemiyorum bide yolda görüp akıl verenler yok mu o kadar sinir oluyodumki.belki kendilerince haklı ve iyi niyetliler ama herkesin bünyesi birbirinden farklı ve yan etkisi olabilir.sarimsak sur diyenler vardı mesela int.arastirdim sarımsak killanma yapiyomus yüzde. Daha bir sürü şey en iyisi uzmanına başvurmak. Kacinci doktora gidisim onu bile bilmiyorum ama bu doktorun ilacı fayda etti
şubat ve mart ayları ailedeki birçok ferdin doğum günleri bugünde kız kardeşimin doğum günü ve akşam maalesef pasta olacak eger yemezsem annem diyet yaptığımı hemen anlar emzirdiğim için diyet yapmama çokk karşı bende tabağıma alıp tadına bakıp geri nasıl bırakırım bir yolunu bulmam gerek :44:
bizim burdakiler ancak krem veriyo onoun için artık gitmiyorum canım içtenmi geliyo diye hiç bakmıyolar
Valla ozele de gittim devlet hastanesine de.en son bu doktor fayda etti.artik tek ilac veriyolar daha öncede bu ilacın benzerini kullanmistim ama o yan etki yaptı bende aşırı şişkinlik kilo artışı vede adet göremedim bi kaç ay bekardim o zaman bana zarar veriyo diye bıraktım ama onun için bu ilacı kullanirken tereddüt ettim kilo alicam diye yaş 31 bu yaşta sivilceli olmak çok koydu eşim umursamiyo sivilcelerimi ama yinede doktora gorunelim dedi sen çok rahatsız oluyosun dedi.evet baya rahatsız oluyodum surekli yolup kanatiyodum ama simdi iyi
Doktorda sıra bekliyorum kızlar. Bugün yediklerim kahvaltı domates k.k.kadar peynir 3 zeytin 2 lokma kızartması ara:bir Türk Kahvesi ve çikolata 150 kalori civarı aldım cikolatadan.3-4 bardak su ve bir fincan yeşil çay
günaydın arkadaşlar:))
ben bugün sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta 2 domates salatalık yedim..bol su içiyorum
çayları şekersiz içemiyorum onun için tatlanrıcım var ama o da zaten zararlı ne yapcam bakalım..
birazdan tenefüsüm var orada elma yicem..
Akşam eve gidince yürümeye çalışıcam..
BU HAFTA BİRİNCİLİĞE OLMASADA İKİNCİLİĞE ADAYIM..:)))
Gunaydin kizlar bana kacamak iyi gelmedi bugun arti uyandim,kac gundur uykusuz olunca basim tuhaf hicbisi yapasim yok kahvaltimi yaptim uzandim gene
herkese merhabalar aranızda olmak çok güzelsayenizde çoookkk uzuuunnnn zamandır olamadığım kadar kararlı ve motive olmuş hissediyorum kendimi inşallah daim olur bu durumum uzun zamandır kendimi salmış bir haldeydim yakında işe de döneceğim inşallah o zamana kadar kilolar gitmeye başlar
sabah uyanınca 1 bardak su
kahvaltı: peynirli omlet - kk peynir-6 zeytin-şekersiz çay-dereotlu domates söğüş -1 tabak büyüklüğünde ince yufka ekmek
ara : 1 kuru incir
yufka ekmek içime sinmedi bugün tam tahıllı yada tam buğday ekmeğimi alacagım
kızlar hani öğle yemekleriniz nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?