"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Günaydın kızlar.Yürüyüşe cıkıyorun bugun.
:)
gülcan dün cok uyudum yatmaktan belim agrıyordu.
Kızın dişlerinin hepsi bir cıkması acısını 2 ye katlıyordur.

canım ben sabahları yiyorum ekmeği normaldede hep sabah yerdim zaten bir dene derim sabahları iki üç dilim yersin öğlen akşam yemezsin bakalım farkı görelim..

Guzelim aynen oyle cok dertliyiz,ilknur bide oyle deniyim.
Kizlar kendimi cok bitkin halsiz kotu hissediyorum midemde bulaniyor uykusuzluk birde saglik olmayinca coktum gecmisi tamamen okuyamadim beni bu donem mazur gorun cok katilim yapamiyorum hepinize bol basarilar masallah hepiniz cok iyi gidiyorsunuz en kisa zamanda eski halime donup katilmayi umuyorum simdi cikiyorum kiz uyudu bende uyumaya calisiym

Sabah alınan kaloriyi harcamak daha kolay.Aksam makarna-pilav-corba illa biri oluyor....
Kızlar sabahları pekmez 1 ck fazla yenirse kg yapıyormuş.

bende bu sabah hergün yediğim pekmezi yemedim demek ki doğru bişiy yapmışım

Hoşgeldin canım azmin daim olsun hep beraber kurtulucaz yaglarimizdan
hoşbulduk amin inşallah.

hoşgeldin arkadaşım...

hoşbulduk teşekkürler

..

Demlemek mi kaynatmak mı hangisi dogru acaba:26:Bende demliyeyim o zaman.

ben kaynattığım suya atıp demliyorum demlemek gerek diye biliyorum

günaydın kızlarrr..

sabah erkenden yürüyüşümü yaptım geldim kahvaltımıda yaptım şimdide çay keyfi yapıyorum..

maaşallah böyle azimli insanlara bayılıyorum iyi ki burayı bulmuşum

Allah yardımcın olsun canım benim oğlumda bu hafta beni geceleri uykusuz bırakıyor diş mi derdi ek gıdaya geçiş mi anlayamadım Rabbim sağlık versin yavrularımıza

herkese merhabalar aranızda olmak çok güzel sayenizde çoookkk uzuuunnnn zamandır olamadığım kadar kararlı ve motive olmuş hissediyorum kendimi inşallah daim olur bu durumum uzun zamandır kendimi salmış bir haldeydim yakında işe de döneceğim inşallah o zamana kadar kilolar gitmeye başlar

sabah uyanınca 1 bardak su

kahvaltı: peynirli omlet - kk peynir-6 zeytin-şekersiz çay-dereotlu domates söğüş -1 tabak büyüklüğünde ince yufka ekmek

ara : 1 kuru incir

yufka ekmek içime sinmedi bugün tam tahıllı yada tam buğday ekmeğimi alacagım

şubat ve mart ayları ailedeki birçok ferdin doğum günleri bugünde kız kardeşimin doğum günü ve akşam maalesef pasta olacak eger yemezsem annem diyet yaptığımı hemen anlar emzirdiğim için diyet yapmama çokk karşı bende tabağıma alıp tadına bakıp geri nasıl bırakırım bir yolunu bulmam gerek :44:

ne güzel düzeldiyse bende değişik değişik kremler jeller kullandım hiç kimsede ilaç vermedi şimdi kil yapıyorum sadece oda biraz geçiriyo sonra geri çıkıyo

Bende çok krem kullandım canım qma içten gelen bişey benimki onun için ilaca yanıt verdi duzeldi canım ama arada bi yüzüm çok kizariyo bunun gibi sonra geciyo bi de ilaç bazen bi asabilik yapıyo dislerimi sıkıyorum sinirden sebepsiz yani ama bi kac ay sonra biticek inşallah tedavim sende bi doktora görün canım müsait olduğunda belki ilaç tedavisi verir artık krem maske bile görmek istemiyorum bide yolda görüp akıl verenler yok mu o kadar sinir oluyodumki.belki kendilerince haklı ve iyi niyetliler ama herkesin bünyesi birbirinden farklı ve yan etkisi olabilir.sarimsak sur diyenler vardı mesela int.arastirdim sarımsak killanma yapiyomus yüzde. Daha bir sürü şey en iyisi uzmanına başvurmak. Kacinci doktora gidisim onu bile bilmiyorum ama bu doktorun ilacı fayda etti

canım kız seni şu aralar baya yoruyor bu dönemi atlatın herşey daha güzel olacak inşallah..

Kilo verdikçe motivasyonun daha da articak canım emin ol.biz diget yapmıyoruz zaten canım yediklerimize dikkat edip sağlıklı seyler yiyoruz.yiyecegin pastanın bebisine de faydası yok ama anneler işte bişey diyemiyosun.tabagina pasta alıp ya caktirmadan biraz yeyip geri bırakırsın yada midem bulanıyo falan diye kaçamak yaparsın. Bizimkiler israrcidir yemek konusunda.canim istemiyo dedigimde israr ederlerse bende midem bulanıyo ortalığı batiririm diyorum napiyim ancaa oyle onune gecebiliyorum ama canın istiyosa azıcık ucundan ye kendini çok kasma ters tepmesin sonra gözün kalırsa daha kötü

Uyku biseye benzemiyor canım dikkat et kendine tekrar çok geçmiş olsun

bizim burdakiler ancak krem veriyo onoun için artık gitmiyorum canım içtenmi geliyo diye hiç bakmıyolar

sen ikram edilen herşeyden azar azar ye canım çünkü canın çeker kalanını yemezsin canım istemiyo midem bulanıyo zorlamayın dersin ayrıca aradada yiyeceksin hiçbişey olmaz ertesi gün dengelersin korkma okadarda sıkma kendini bu arada kaç kilosun?:44:

bizim burdakiler ancak krem veriyo onoun için artık gitmiyorum canım içtenmi geliyo diye hiç bakmıyolar

Valla ozele de gittim devlet hastanesine de.en son bu doktor fayda etti.artik tek ilac veriyolar daha öncede bu ilacın benzerini kullanmistim ama o yan etki yaptı bende aşırı şişkinlik kilo artışı vede adet göremedim bi kaç ay bekardim o zaman bana zarar veriyo diye bıraktım ama onun için bu ilacı kullanirken tereddüt ettim kilo alicam diye yaş 31 bu yaşta sivilceli olmak çok koydu eşim umursamiyo sivilcelerimi ama yinede doktora gorunelim dedi sen çok rahatsız oluyosun dedi.evet baya rahatsız oluyodum surekli yolup kanatiyodum ama simdi iyi

bende çok oynoyorum ya eşimde annemde kızıyo oynama diye ama alışmışım napıyım

Doktorda sıra bekliyorum kızlar. Bugün yediklerim kahvaltı domates k.k.kadar peynir 3 zeytin 2 lokma kızartması ara:bir Türk Kahvesi ve çikolata 150 kalori civarı aldım cikolatadan.3-4 bardak su ve bir fincan yeşil çay

öğle yemeği vakti geçiyor seçilcim ne yiyeceksin çikolata yemesen iyiymiş

süpersinn canım bu hafta herkes çok azimli gerçekten

canım hoşgeldin benimde ikinci haftam burda bende çok mutluyum arkadaşlar gerçekten çok iyi çok motive edici inşallah hep birlikte başarıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…