şu saate kadar akşam yemeğimden sonra hiç kaçamak yapmadım benim için çok büyük başarı bu benim için sizin azminiz gerçekten beni çok etkiledi beni de aranıza kabul ederseniz çok sevineceğim
Kızlar bu akşam annemlerde kalicaz oğlumla eşim sabah erken toplantıya gidecek benimde yarın doktor randevum var oğlumu erken kaldırıp annemlere getiremicegim için bu akşam burada kalicaz.
Bugünkü menüm kahvaltiyi yazmistim.oglen bir kase çorba sucuklu yumurta ve bir kurabiye 10 fındık.ara bir Türk kahvesi bir elma bir tane lokum.aksam yemeği levrek Salata bir dilim ekmek
Canim ben dogumdan sonra 9kilo daha aldim anladimki cok abartili yiyorum diyetisyene daha once .gitmistim bilgiliyim onedenle tekrar gitmedim saglikli besleniyorum 2ay oncesine kadar hergun rezene iciyordum suyumu iciyorum normal herseyden yiyorum sadece porriyonu kuculttum ,cok sukur bebegimde gayet saglikli ve gelisimi guzel,ben de suanda dogum kilolarimi attim insallah sende kurtulursun diyetisyen gerekli bilgiyi verhr burdada paylasirsan sevinirim
Tebrikler.Düzenli bildirimle hosgeldin canım...
Secil canım nasılsın?Bas dönmelerin gecti mi?
bende düzenli disiplinli bir topic arıyordum tam da burası gibi hoşbulduk canım...
Günaydın kızlar.Yürüyüşe cıkıyorun bugun.
:)
gülcan dün cok uyudum yatmaktan belim agrıyordu.
Kızın dişlerinin hepsi bir cıkması acısını 2 ye katlıyordur.
Geçti canım yorgunluktan ve sıkıntıdan oluyormuş demekki. Bugün rutin cilt tedavisi için gidiyorum doktora sivilcelerim için. Artık cikmiyo sivilcelerim ama bikaç ay daha devam edicez sanirim 8aya tamamlicaz.yine kan tahlili yapicaklar onun için aç karnına gitmem lazım saat 10 da
Oh ne güzel sabah erken kalkmış yürüyüş yapıyorsun bende bugün baya kosturucam yürüyüş yerin geçer sanırım bu hafta rekabet çok fazla
Geçti canım yorgunluktan ve sıkıntıdan oluyormuş demekki. Bugün rutin cilt tedavisi için gidiyorum doktora sivilcelerim için. Artık cikmiyo sivilcelerim ama bikaç ay daha devam edicez sanirim 8aya tamamlicaz.yine kan tahlili yapicaklar onun için aç karnına gitmem lazım saat 10 da
Oh ne güzel sabah erken kalkmış yürüyüş yapıyorsun bende bugün baya kosturucam yürüyüş yerin geçer sanırım bu hafta rekabet çok fazla
Canım avatarini degistirsen süper olur artık seni gulen bi avatarla görmek istiyorum mutlu mesut 6ları görmüş bir güzelimm olarak:26:
inşallah canım benim en büyük sorunum hamur işleri ve abur cubur alışkanlığım umarım enkısa zamanda bende sağlıklı beslenmeye başlayacağım suyu az içiyorum maalesef ki onu da arttıracağım inşallah. tabiki paylaşırım ne demek 6 mart ı iple çekiyorum kendim için yapabileceğim en büyük iyilik bu olacak inanıyorum
Aksam yemegim bol balık(12 tane sardalya) ve salata,ekmek yemedim.
1 bardak tarcınlı salep.Yarım elma...
günaydın azimli kızlar kahvaltımı yaptım işlerimi bitirdim yemeğimide ocağa koydum geldim
ah ah abur cuburu kim sevmiyoki zaten kilolar hep ondan olmuyomu
Yogurt falanda. Yememisin canim o hakkin4 kullan
Canim dikkat ettimde sen ekmek turunu cok az yiyorsun cokta guzel veriyon kilo bendemi azaltsamki
Canim ben dogumdan sonra 9kilo daha aldim anladimki cok abartili yiyorum diyetisyene daha once .gitmistim bilgiliyim onedenle tekrar gitmedim saglikli besleniyorum 2ay oncesine kadar hergun rezene iciyordum suyumu iciyorum normal herseyden yiyorum sadece porriyonu kuculttum ,cok sukur bebegimde gayet saglikli ve gelisimi guzel,ben de suanda dogum kilolarimi attim insallah sende kurtulursun diyetisyen gerekli bilgiyi verhr burdada paylasirsan sevinirim
canım balığı nasıl yapıyorsun yağdamı kızartıyosun fırında falanmı yapıyosun:44:
Ooo masallah hamaratsın valla.Her iş bitmiş.
Bende bugun annemle gezmeye gitcem.Aksamdan yaptım yemegimi.Spor 35 dk yürüyüş,35 dk aletler.
Sabah yürüyüşe gitmeden 1 kuru incir,2 bardak su
gelince 3 bardak su,1 dilim ekmek,salca,1 dilim peynir ayak üstü yedim.
Dün aktardan yesilcay aldım cay gibi demlenenden.Kızlar bunun tadı fena degil.Acı degil kokmuyorda.İcine karanfil atıp 3-4 dk kaynattım demledim içiyorum şimdi.Fena degil.Posettekiler gibi degil.
..... ..
Abur cuburda yencek tabi ama sınırı asmamak kaydıyla.Hic yemezseniz psikoloji dayanmaz,cöker:13:
canım ben sabahları yiyorum ekmeği normaldede hep sabah yerdim zaten bir dene derim sabahları iki üç dilim yersin öğlen akşam yemezsin bakalım farkı görelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?