Kilolu sevgili.

Normal insanlar once gorur begenir hoslanir gorusmeye devam eder ve asik olup goruntuden oteye hisler duyulmaya baslanir.. Senin gibi goruntuyu bastan sorun edip aman istedigimi yapiyo sunu bi somureyim diye devam edip yanlislikla asik olmaz! Bide sonradan cevirtiyo sagligi icinde diye komik oluyosun arkadasim yazma daha fazla ya. O cocuk zayiflasin senin gibi biriyle devam ederse bende hic bisey bilmiyorum ya onun 'beni kimse boyle kabul etmedi bitek o etti kacirmayayaim' demedigini ne biliyosun belkide sen onun icin mecburiyetsin?? zayiflamali evet ama ilk olarak sagligini kurtarmak ikinci olarakta senden kurtulmak ona gercekten deger vereni bulmak icin..

Çok teşekkür ederim. Her şey güzel olsun bunu istiyorum İyi geceler

Onun mutlu olması için sevgili olmak istedim. Allah aşkına o ilk görüştüğümüzde çok kilolusun istemiyorum deseydim ne hissederdi? Görüntüsünü boşverip önümüze bakmayı zamanın bize ne getiriceğini görmeyi seçtim. İyiki de öyle yapmışım. Şimdi çok mutluyuz.

Hem sağlığı hem de iyi görünmesi için zayıflaması gerek. Bunu başından sonuna kadar savunuyorum. Emin ol sırf benden iyisini bulamayacağını düşündüğü için bu ilişkiyi sürdürmüyo. Öyle olsaydı benim mutluluğum için kilo vermeye çabalamazdı. Onu kilolu haliyle de kabul eden birini bulabilir çok isterse.

Ben eşimle 8 sene önce tanıştığımda inanılmaz zayıf ve yakışıklıydı.(Hala yakışıklı benim gözümde.)Ben kilo problemi olmayan bir insanım.Eşim zamanla kilo aldı 90 kilolara kadar çıktı ki henüz sevgiliyken ama ona olan hislerim hiç değişmedi.Bazen kızdım.Çok abur cubur yiyordu çünkü.Çok fazla da müdahale etmedim.Ters tepmesinden korkuyordum.Sonunda o karar verdi zayıflamaya.Bende destekledim.Şu an daha zayıf ama vermesi gereken kiloları var.Yinede benim için dünyanın en yakışıklı erkeği.

Sözün özü : Aşıksan gerisi teferruat

Ah ah hep o abur cubur yüzünden. Benim sevgilim de ben yemek yüzünden kilo almadım abur cubur yüzünden aldım diyo

Bende onu zayıflamaya teşvik ettim ve elimden geldiğince desteklicem amacımıza ulaşmamız için.

Benimde sevgilim 120 kilo boyuda 183 sanirsam ama o gobus yok mu niye kilo verdiriyim ki zorla kendi hazir hissetiginde yapar benim zorlamamla kafasina kakmamla sadece uzerim hem ben o haliylede seviyorum bana dunyanin en yakisiklisi o kutup ayim benim bazen uzulup paylasiyorum bak kalp var damar var diyorum ama bu kadar uzulmesini kilosu yuzunden kendisini kotu hissetmesini istemem. Ben onla mutluyum oyle oldugu icin yada olmadigi icin degil. Sanirim sevgi farkli bir sey dis gorunusunden cok sagligi ile ilgili endise yasiyorum ama ruh sagligida bir saglik sonucta

Doğrusunu yaparsın.Benim eşim dukan diyetini çok araştırdı,kitaplar okudu.Bende ızgara,salata,çorba gibi hafif yiyecekler hazırladım.Protein ağırlıklı ve yağsız yemeye özen gösterdi.Abur cuburu tamamen bıraktı.Ben yanında hayvan gibi çikolataya,cipse abanıyorum yinede yemiyor:) Bir kere karar vermek ve iradeli bir şekilde uygulamak çok önemli tabi ki senin desteğinde..Kolay gelsin. Sağlıklı ve mutlu günler

bence siz erkek arkadaşınızı sevmiyorsunuz sevseniz kilosuna falan bakmazdınız.
hani derler ya, sevenin gözü kördür diye... sevdiğinin hiçbir kusurunu görmez seven.
bence yazık o çocuğun günahına girmeyinde bi an önce ayrılın.
kilolu olup halinden hoşnut onca kız var. erkek arkadaşınız onu olduğu gibi kabul eden biriyle birlikte olmalı.

140 kilo olan her erkek tüm kızlara aşıktır zaten :)
kendisine yüz veren her kıza da elinden kaçırmamak için sana yaptığı muameleyi yapar
neden mi
çünkü ona yüz verecek birini bulması imkansıza yakındır.

zaten sana bu kadar iyi davranıyo olmasının sebebi de
kendi ezikliğinin farkında olmasıdır muhtemelen
gayet yakısıklı ve düzgün fizikli olan hiçbi erkek bu kadar melek olmaz unutma

eğer ilk tanıştığınızda bu sebeple hoşlanmayıp ayrılmış olsaydınız mantıklıydı ama o kadar zamandan sonra bu yaptıklarınız çok üzücü.
bende eşimle tanışınca orta kilodaydım.şimdi haliyle biraz varama olmaması gerektiğinin farkındayım eşimde beni kontrol ediyor bak dikkat et sonra sen üzülüyorsun diye.bir kere bile kolum için benden uzaklaştığını hissetsem çok üzülürüm.ki çok şükür yüz kiloda olsan farketmez diyor.ama tabi ben dikkat etmeye çalışıyorum.çevreden çok etkileniyorsunuz ama içinize bu haliyle sinmiyorsa lütfen devam etmeyin çöp gibi adamlar bile evlenince göbekleniyor.

İlaç da kullanıyo. İnsülin direnci varmış onu normal seviyesine düşürmek için. Bu yüzden kilo verememiş daha önceleri. Annem laf sokup duruyo. O benim moralimi çok bozuyo.

Hadi sen gençsin hayallerin, beklentilerin var. Seni bir derece anlarım da...

Annen nasıl biri allahını seversen? Başka bir evlat hakkında, onun görünüşü hakkında nasıl laf sokabiliyor.

Kilo sağlık açısından iyi birşey değil ama seviyorum deyip kilosu yüzünden '' gelecek düşünmemek '' çok mantıksız, o zaman sevmiyorsunuz. Üstelik sevgilinizin hızlı kilo vermesine engel bir hastalığı olmasına rağmen çabalıyor sen istediğim gibi olmamış diyorsun, ki bu çok normal, hem insülin direnci var, hemde 5-10 kilo kadar bir fazlalığı yok. Zamanla, sabırla olacak birşey.

Son düzenleme:
kk da acımasız yorumlar yapan kadınlardan nefret edıyorum ....

empati kurma becerileri 0ın altında gercekten .....

hemen konu sahıbıne yuklenılıyor .... oglanı ne kadar cok sevdıgını kurdugu cumlelerden anlamamak mumkun degıl sevmeseydı zaten konu sahıbı oglanı ılk gordugunde kapıyı gosterırdı oglana olmaz derdı ... sevıyor ve zayıflamasını ıstıyor bu da en dogal hakkı !!!!!

ayrıca aşırı obezıte derecesınde olan kılo hıcbır ınsana yakısmaz bayan -erkek farketmez hem saglık acısından hemde gorunus acısından kötü bir durum ....

konu sahıbı sana seslenıyorum canını sıkma bunalma sevgılıne destek ol boyle dusuncelerede burunme senı ıyı anlıyorum ıcım gıdıyor demendekı maksat onu sevdıgın ve daha guzel bır gorunume gelmesını ıstedıgın ıcındır ....

onun azmi ve senin destegınle 100de olur 80 de yeterkı ıstek olsun

Kilolu tanisiyorsun, sonra vücüduna bakamiyorum.. ya ondan sonra sucu erkeklerde arariz. Madem cok kilolu, niye sevgili oluyorsun?

Ama cocuk zaten vermeye baslamis.. ama bence: kilo verdiginde, sen yeni kusurlar bulursun, o hic seni tatmin etmez, aklina böyle bir olumsuzlugu yerlestirmissin cünkü.

saglık için kılo vermek önemlı... ama senın takındıgın tavır ititci geldı bana acaba sen 4 4 luk musun? bakamıyorum cok üzülüyorum fılan demıssın... abartmıssın... mıllet yüz naklı yaptırıyo adaamın suratı yok ya...ama yınede yanında karısı sevgılısı var ...gercek sevgı herne olursa olsun sevdıgının yanında olabımektır... bu konuyu saglık için acmıs olsaydın sonuna kadar yanındaydım ama görsellık işin içne girince ben sallamıyorum

sen bu insanı gerçekten sevdiğine emin misin?

ileride sağlık sorunları yüzünde yada doğumda fln sen o kiloya gelsen eşin sana öyle davransa hoşuna gider mi ben bir sene 35 kilo aldım (sağlık sorunu nedeniyle) ama eşim benim en büyük destekcim...

sevgilinin zayıflamasını istemen çok normal, bu konuda ona destek olman da çoooook güzel ama zayıf erkeklere bakıyorum gözlerim doluyor, yemek yerken ona bakamıyorum gibi sözlerin çok itici ve iyiniyetliysen de bu sözlerinle iyiniyetini gölgeliyorsun. sanki sevgilini aşağılar gibi, yeterince sevmiyorsun gibi bir tavır bu...
zayıfladıktan sonra tekrar kilo almayacağının garantisi yok, eğer onu olduğu gibi kabul edeceksen et, etmeyeceksen boş yere vaktinden çalma...
ayrıca zayıf bir erkekle evlendiğinde onun da ömür boyu aynı kalacağının garantisi yok ki, ben evlendiğimde 48 kiloydum, 92 ye kadar çıktım bir dönem, 44 kilo aldım yani, bu mantıkla eşimin beni çoktan boşaması gerekirdi...

Ayrıl bence o kadar gözlerin dolup acıyarak bakıyosan sevmiyosun zaten..
Şimdi anlatayım; evlenmeden önce biriyle tanıştırıldım (eşimde biliyor) bi gördüm adamı aman allahım dedim bu da ne:26: O da kiloluydu çok, kiloyu bırak hiç bişeyini beğenmedim bir dahada görüşmedim. Aynı şekil o da beni beğenmemiş olabilirdi dimi burda bir sorun yok..
Sonra eşimle tanışma zamanı geldi O'nuda daha önce hiç görmemiştim. Buluştuk bir baktım tombik biri hemde bayağı bayağı 100 kilonun üstündeydi:) Ama bana o kadar sevimli geldi ki inan o an hiç düşünmedim. Daha sonra görüşmeye başladık dedim artık kilo ver istersen:) ve tam 20 kilo verdi şuanda da çok fit zayıf değil , göbeğide var, tombul yanaklım ama ben onu çok seviyorum. İyiki de kilolu şu bu diye o an vazgeçmedim ondan Allah o kadar iyi birini çıkardıki karşıma eş olarak başka birşey düşünmüyor insan. Unutma kargaya yavrusu şahin gibi gelirmiş..
Sen bu adamı sevsen yardımcı olursun böyle acımazsın. Bence bu kötülüğü yapma kendine ve aşık oldum diye de kendini kandırma. Bırak yoluna devam etsin.

Canım,sen baştan beğenmediğin biriyle çıkarak hata yapmışsın.Ama burda diğer yazan arkadaşlar gibi düşünmüyorum.Sevmek demek herşeyiyle kabul etmek demek değildir.Sevdiğinin de artıları ve eksileri olabilir.Bence sevgilinin kilosu bayağı fazla.Sağlık açısından bile kaygılansan haklısın.Ne kadar seversek sevelim,dış görünüşte önemli.Beğenmezsen bu kendi moraline,ilişkine de yansır.Ama sanırım çaba sarfediyor.Çok büyük bir problem değil.Senin de desteğinle verir.Ama yaşın daha çok genç olduğu için,bırak onunla gelecek kurmayı düşünmeyi,bi gelecek kurmayı düşünmek için bile vakit harcama.Okuluna,hayatına adapte ol.

Ben alıştım böyle sivri dilli insanlara o yüzden kafama takmıyorum hı hı diyip geçiyorum

Evet içim gidiyo ama bi an bile aklımdan geçirmiyorum onu terketme fikrini. Onun da öyle olmasını,ezikliğinden kurtulmasını istiyorum. Kendisi de çok üzülüyo. Bazen elimi bile tutmuyo yanına yakışmıyorum diye. İçim sızlıyo o an. Hemen sımsıkı sarılıyorum ellerini tutuyorum ayrılana kadar.

Çok azimli çok. Sözümü tutucam merak etme diyo

tü tü maşallah dıyelım askınıza sevgınızeee ....

bende kılolu bırı olarak soyluyorum obez degılım lakın 60 kılo olmayı o kadar cok ıstıyorum kı dıs gorunus acısındannnnnn hemde saglık acısından .... sevgılını anlıyorum senıde canım ....

ınsallah verır burda basarı oykusunu sen paylasırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…