aynen bu canım,doğru bakış açısı,ve mantıklı bir şekilde görebilmene sevindim:))bu şekilde devam et,her şey daha da güzel olur inşallah:),hayatta herşey geçici..güzelliğine güvenme bir sivilce yeter,zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter demiş atalarımız:)elbet vardır bir bildikleri:)sevgiliin yanında ol,kilolarını takma,ama sağlığı için yanında ol ve teşvik et..dahada mutlu olursunuz..iyigeceler
Normal insanlar once gorur begenir hoslanir gorusmeye devam eder ve asik olup goruntuden oteye hisler duyulmaya baslanir.. Senin gibi goruntuyu bastan sorun edip aman istedigimi yapiyo sunu bi somureyim diye devam edip yanlislikla asik olmaz! Bide sonradan cevirtiyo sagligi icinde diye komik oluyosun arkadasim yazma daha fazla ya. O cocuk zayiflasin senin gibi biriyle devam ederse bende hic bisey bilmiyorum ya onun 'beni kimse boyle kabul etmedi bitek o etti kacirmayayaim' demedigini ne biliyosun belkide sen onun icin mecburiyetsin?? zayiflamali evet ama ilk olarak sagligini kurtarmak ikinci olarakta senden kurtulmak ona gercekten deger vereni bulmak icin..
Ben eşimle 8 sene önce tanıştığımda inanılmaz zayıf ve yakışıklıydı.(Hala yakışıklı benim gözümde.)Ben kilo problemi olmayan bir insanım.Eşim zamanla kilo aldı 90 kilolara kadar çıktı ki henüz sevgiliyken ama ona olan hislerim hiç değişmedi.Bazen kızdım.Çok abur cubur yiyordu çünkü.Çok fazla da müdahale etmedim.Ters tepmesinden korkuyordum.Sonunda o karar verdi zayıflamaya.Bende destekledim.Şu an daha zayıf ama vermesi gereken kiloları var.Yinede benim için dünyanın en yakışıklı erkeği.
Sözün özü : Aşıksan gerisi teferruat
Ah ah hep o abur cubur yüzünden. Benim sevgilim de ben yemek yüzünden kilo almadım abur cubur yüzünden aldım diyo
Bende onu zayıflamaya teşvik ettim ve elimden geldiğince desteklicem amacımıza ulaşmamız için.
İlaç da kullanıyo. İnsülin direnci varmış onu normal seviyesine düşürmek için. Bu yüzden kilo verememiş daha önceleri. Annem laf sokup duruyo. O benim moralimi çok bozuyo.
kk da acımasız yorumlar yapan kadınlardan nefret edıyorum ....
empati kurma becerileri 0ın altında gercekten .....
hemen konu sahıbıne yuklenılıyor .... oglanı ne kadar cok sevdıgını kurdugu cumlelerden anlamamak mumkun degıl sevmeseydı zaten konu sahıbı oglanı ılk gordugunde kapıyı gosterırdı oglana olmaz derdı ... sevıyor ve zayıflamasını ıstıyor bu da en dogal hakkı !!!!!
ayrıca aşırı obezıte derecesınde olan kılo hıcbır ınsana yakısmaz bayan -erkek farketmez hem saglık acısından hemde gorunus acısından kötü bir durum ....
konu sahıbı sana seslenıyorum canını sıkma bunalma sevgılıne destek ol boyle dusuncelerede burunme senı ıyı anlıyorum ıcım gıdıyor demendekı maksat onu sevdıgın ve daha guzel bır gorunume gelmesını ıstedıgın ıcındır ....
onun azmi ve senin destegınle 100de olur 80 de yeterkı ıstek olsun
Ben alıştım böyle sivri dilli insanlara o yüzden kafama takmıyorum hı hı diyip geçiyorum
Evet içim gidiyo ama bi an bile aklımdan geçirmiyorum onu terketme fikrini. Onun da öyle olmasını,ezikliğinden kurtulmasını istiyorum. Kendisi de çok üzülüyo. Bazen elimi bile tutmuyo yanına yakışmıyorum diye. İçim sızlıyo o an. Hemen sımsıkı sarılıyorum ellerini tutuyorum ayrılana kadar.
Çok azimli çok. Sözümü tutucam merak etme diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?