Kilomuzu Koruyoruz!

püsküütüm beni bilirsin elbet isterim takımlara yardımcı olmayı lakin az çok benide tanırsın . eger tam anlamıyla yapacaksam gelir dört elle sarılır ve bırakmam bir işi .ama tam anlamıyla yapamaycaksamda insanları güvendirip ortada bırakmak istemem .

....aslında geliyorum paylaşım alanına ve buraya fakat her zaman yazmıyorum ..

....daha sık gelmeye ve yazmaya çalışırım canım ..

Huyunu bilmem mi hiç aebenim..
Kolay gelsin sana..

27 Şubat 2014 Perşembe

Dün beslenme açısından berbat bir gündü.
Kahvaltı gayet iyiydi. Klasik Karatay Kahvaltısı.
Ama 11 deki kahve saatinden sonra ipin ucunu bir türlü toparlayamadım. Neskafem ılıktı bir şey anlamadım.üstüne birde türk kahvesi içtim.yanında da fındık tabiî ki…
Akşamüzeri evde de canım çok fazla neskafe istedi yine yanında fındıkla.
Dün evde ne kadar abur cubur varsa hepsini yedim. Huyumu bildiğim için normalde evde bulundurmuyordum ama bir şekilde almış dolaba saklamışım. Orada olduğunu bilince de dayanamadım yedim hepsinden.Allahtan çocuklarla paylaştım.
Bugün kahve ve fındığı yasakladım kendime. Abur cubur zaten ömür boyu ağzıma sürmeme kararındayım.Arada sapıtmalar olabilir.sonuçta bende bir insanım.
Dün sanki boğazımda bir hortum vardı ve ben katı sıvı, tatlı tuzlu ekşi ne bulduysam o hortumdan aşağıya boşaltıyordum adeta. Benimki yemek değildi. İçimde kocaman bir boşluk vardı ve o boşluğu kendimi mutlu hissttiren şeylerle doldurmaya çalışıyordum.
Son günlerde çok büyük duygusal sorunlarım yok aslında. Yıllardır süregelen şeyler.
Dünkü patlama neyin nesiydi anlamadım.
Bütün aldığım kalorilere rağmen (onda birini ancak yakardım..)4 fast mil lessle yapacaktım ama birsürü bahanem oldu her zamanki gibi.
Ben okuldan çıkıp eve girmeden önce ne kadar yürüyüş yaparsam o yanıma kar kalıyor. Eve girdikten sonra kendimi motive etmem imkansız bir hal alıyor.
Bende bu iştah , bu duygusal sorunlar ( çözümsüz ) ömür boyu olacak. Bu temel gerçeği her daim göz önünde bulundurarak beslenme düzenim ve egzersiz düzenimi oturtmalı ve bunu yaşam biçimi haline getirmeliyim. Beslenmeyi bir şekilde dengeliyorum ama egzersizi ortalamaya vurursak haftada 3 gün 45 dk. Hızlı tempolu yürüyüşe tekabül ediyor. Haftada 6 – 7 gün mutlaka ama mutlaka olmalı.
İstediğim kiloya indikten sonra ki amacım spor düzenimi oturtmaktı . hayat boyu sürdürebileceğim bir düzen kurmaktı. O da olacak inşallah. Hiç yoktan iyidir kıvamındayım şu aralar.
Güncel kilomu bilmiyorum.
Artık tartıya pil almanın vaktinin geldiğini düşünüyorum.
Kıyafetlerime bakarsak kilo almamışım. Sanırım 55 im.
Dengeli beslendiğim zaman kendime olan saygım yerine geliyor . Ama böyle şuursuzca yediğim zamanlar kendimi hiç sevmiyorum.
Bugün iyi gidiyorum… inşallah hep böyle olacak.

Bu Cuma da tartılmıyorum.. Kotlardan anladığım kadarıyla, İstanbul tatilinde aldığım pörtlengeçler azalsa da tam olarak yok olmadılar..

Ancak.. haftaya Cuma kesinlikle tartılıp buraya yazıcam..

Mart ayında kilo aralığımın yeniden 58-59 olması şart.. Çünkü Nisan başında yine tatile çıkıyorum.. Tatil demek kilo demek bu net..
Tatil dışında ne kadar disiplinli davranırsam davranayım tatilde cozutma eğilimindeyim.. Gerçi Nisandaki bol yürümeli bi'tatil olacağı için çok fazla alacağımı sanmam.. Her neyse.. Yeniden kilo almadan mevcut artıdan kesinlikle kurtulmam gerekiyo.. işin özü bu..

Döndüğümden bu yana tek disiplinli olduğum konu spor.. Yemek konusunda bi'iyi bi'kötüyüm.. Tek becerdiğim şey akşamları kaloriyi abartmamak.. Ama tıkınmayı da sevdiğim için şöyle bi yöntem geliştirdim.. şimdilik işe yarıyor:

Salata kasesine, bir havuç, bir salatalık, bir kırmızı biber doğruyorum.. biraz yeşil zeytin.. üstlerine 1 kaşık lor peyniri ve fesleğen..
Bu karışım ortada duruyor akşam yemeğini zaten hafif yiyorum.. Yemekten sonra da abur cubur istedikçe bu ortada duran kaptan kürdan vasıtasıyla yiyorum..

Eğer bu karışımı hazırlamaya üşenirsem bu sefer de ufak bir kaba beyaz leblebi koyuyorum.. Gece boyu git gel atıştır..

Karbonhidrat ve özellikle çikolatayı daha insan gibi yesem....... aldığım kiloyu hemen vermem işten değil de.. du bakalım ümit kesilmez..

uzun zamandır bende yazamadım 59.1 le ayrıldıgım bu yarışmada geçen ay nişan telaşında 62 kilo kadar çıktım ama şun 60.7 kiloyum daha fazla vermeyi düşünmüyorum ama skılaşmaya başlamışım bu kilodayken 40a girerken şuan 38 e rahat giriyorum ve mutluyum uzun vadede az az verirsem vermeyi planlıyorum aslında haftada 200 300 gram tarzında sevgiler hepinizeee

canım kesinlikle karbonhidratsız gün geçmiyor. günü bırak öğün bile geçmiyor.
ben bugün tartıya pil aldım .son durumumu çok merak ediyorum.pazartesi Sabah tartılacağım. göbeğim çok fena görünüyor. birşeyler yapmam lazım.
fotoğrafını çektim ama buraya eklemeyi bilmiyorum. aslında öncesi sonrası fotolarımı koymak isterdim. hem benimde sürekli gözümün önünde olması motivasyon için çok iyi olurdu.

Bilgisayarındaki fotoğrafları, internette resim yükleyeceğin herhangi bir sitede indirip, forumlar için uyarısı ile iletilen linki burada paylaşabilirsin..
ya da mesaj yazarken sağ üstte "eklenti" diye bir bölüm var.. bilgisayarındaki fotoğrafı oraya yükleyebilirsin.

Bu linkte eklenti butonunun nasıl kullanıldığı yazıyor:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=617243&p=30127248#post30127248

canım sıkılaşmayı nasıl başardın? biraz anlatırsan sevinirim. benim durumum sıkılık konusunda çok kötü ((((((

canım hiç bişi yapmıyorum sadece kilomu koruyorum çok alıp vermemeye dikkat ediyorum hepsi bu sporu tamamen bırakmış durumdayım ama etim çok gevşek oldugu için kendini toparlıyor sanırım biraz hiç bi yerimde sorun tek sorun basenlerim bu şekilde

kızlar selam bu hafta resmen içimdeki oburu sahalara saldım ve yesim yedim neler yedim dünyayı yedim rsmen ve sonuç yine de iyi kurtardım diyorum geçen hafta 60.8 bu hafta 61.4 tartımda bozuktu hafta içi tartılamadım dün yaptırdım ve sabah tartıya bakmaya korkuyordum 62 63 filanım diodum yinede fzla çıkmadım iyi oldu ama tabiki kötü yüzleşince anladım diyete devam

10 Şubatta tatilden dönmüştüm pörtlengeçlerimler beraber.. Kilo almıştım ama tartılmadığım için ne kadar aldığımı bilmiyodum..

Sonunda bugün tartıldım.. 60,5 kiloyum..
22 Haziran 2013 de hedef kilomdaydım: 58
Aradan geçti 9 ay.. 2,5 kiloyu eklemiş oldum.. Şimdi.. Nisan başında yine tatile çıkıyorum.. O tarihe kadar 58-59 aralığına tekrar inicem.. ahan da yazıyorum buraya..

Sevgili Günlükcan.

Çok üzgünüm çok.. Yemek yeme arzuma ket vuramıyorum. Çikolata yedim, çikolatalı kek yedim.. Kremalı kahve içtim :84::84::84:
Kendimi dur-du-ra-mı-yo-rum :106:

İmdat!

Sevgili Günlükcan.

Çok üzgünüm çok.. Yemek yeme arzuma ket vuramıyorum. Çikolata yedim, çikolatalı kek yedim.. Kremalı kahve içtim :84::84::84:
Kendimi dur-du-ra-mı-yo-rum :106:

İmdat!

Anaaammm chentiqcan sahalara dönmüş ama kötü dönmüş. Naptın böyle sen? Kaç kilosun? Bide seni yaşıyor olarak görmek mutlu etti beni. En son buluşacaktık.

Anaaammm chentiqcan sahalara dönmüş ama kötü dönmüş. Naptın böyle sen? Kaç kilosun? Bide seni yaşıyor olarak görmek mutlu etti beni. En son buluşacaktık.

60,4 oldum canım. Şehrin mahvetti beni.. Akşamları sırf yoğurt ve salata yediğim halde. (Gerçi bazen abartıp başka şeyler yediğim de oldu) Kız buluşalım seninle ne zaman merkeze geliyorsun.. Hatta dur arayım

Hiçte benim şehrim değil burası Bende hiç sevmiyorum. Senin gibi ilk geldiğimde bende kilo almıştım ama artık bırakmıyorum ipin ucunu.

selam hanımlar arada bakıyorum topiğe ama hiç düzenli gelemedim haftaya mezuniyetimin 6. ayı doluyor ve mezun olurken 59 iken şimdi 60.3 üm ve sanırım haftaya değilde sonraki hafta 13. takımla yarışabilirim diye düşünüyorum inş. da yarışırım suan 55 olmak istiyorum etrafımdaki hiç kimse istemiyo ama ben istiyorum

Yalancının mumu!
Nerdeee.. Hala 60 lı kilolardayım.. kimi zaman 61 e dayanıyorum hatta..
Ve işin kötüsü Salı sabahı tatile çıkıyorum.. Dönüş için bilet almadım.. yuvarlanarak dönerim artık..

ve sıkıldım bu muhabetten.. şimdi her kim okuya bu satırları şahit yazdırsın kendini..
Bak hem de kocaman yazıyorum..

Haziran başında 58-59 arasında olmazsam kapalı olan takımlardan birini açıyor ve kaptan oluyorum..
Demek ki neymiş.. Haziran başında tartı fotosu ekliyoruz buraya Püsküüt insanı..

güncel kilo 56.5

en üst sınırım 55 ti . biraz geçmişim.
hedefim 1 - 1 buçuk ayda 2- 3 kilo vermek. çok az gibi görünüyor. kendimi kasmadan rahatça vermeyi planlıyorum.
herkese kolay gelsin...

ŞAHİT 1.

Şimdi , Püsküütüm haziran başında hangi kiloda olsun dedim iç sesimle daha dogrusu hangisi işime gelir Püsküütüm takım açsa bende gelsemmi acep dedim :) sonrada '' yok ,tek püskütüm istedigi kiloda olsun , ben yuvarlanmaya devam ederim '' dedim . İYİ DEMİŞMİYİM

İYİ TATİLLER CANCAZIMM

Son düzenleme:

Yerim seni he mi..

Kız ağzından yel alsın.. Takım falan açmadan kendi kendime yuvarlanayım.. ayh pardon kilomu vereyim..

Zaten az sonra utanç mesajımı yayımlayacağım.. Dur bi dolanıp geleyim.. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…