Kilomuzu Koruyoruz!

Ve canlarım.. İstediğim oldu.. Gerçi 58,5 olmak istiyodum ama olsun.. Yine de ucundan yöresinden yakaladım sayıyorum kendimi.. Geçen Cuma 59,2 ydim.. 500 gr vermeyi başarmışım.

tbrkler bitanemmmm nihayet 58 ler gelmişş

cnm bizler genetik yönden yiyip kilo almayan şanslı arkadaşlar gibi değiliz malesef o yüzden sürekli kontrol altında olmalıyız yediğimizi yaktığımız sürece sorun yok

çok güzel yazmışsın abencimmm yoyo diyetler konusunda çok haklısın cnmm koruma dönemimdeki 3, ayım haftada bir özlediğim lezzetleri tüketsem de sporuma devam ettiğim sürece sanırım koruma dönemini başarılı geçireceğim

hayatdevamedecek bitanem alıntının içine yazdığın için geç gördüm çok haklısın en azından kilo derdimiz sayesinde kk da çok güzel dostluklar kurduk ayrıca kursa başlayacak olmana çok sevindim cnmm

hayatdevamedecek, tatlım yine mesajını alıntılayamadım..
hep dikkatli, hep dengeli beslenmeye devam edicez.. arada rahat davransak da artı kilolar yığılmadan hemen önlemini alıcaz.. elimizde olan tek şey dediğin gibi, hem ortak sorun üzerine konuşabildiğimiz arkadaşlarımızın olması KK sayesinde.. hem de kiloyu vermiş olmanın huzuru..
Pilates kararına çok sevindim.. Aebenim bu konuda uzmandır, ondan biliyorum çok işe yaradığını.. Gelişmeleri paylaşırsın bizimle..

Pısstt bişi dicem..
Kilo korumanın en güzel yolu, benim yaptığım gibi bütün kotları, pantolonları en zayıf haline göre almak.. sonra da azıcık bile kilo alsan içine girememek..
Geçen yaz hedef kiloma indiğimde bir önceki dönem yaptığım hatayı yapmamış ve bütün eski alt giyimleri dağıtmıştım.. Gradropta sadece yeni alt giyim var bir yıldır.. Geçen düşündüm de.. 1 kilo aldığımda rahatsız eden de var, 2 kilo aldığımda giyemediğim de..
Bu yoksunluk, yani bir zamanlar giydiğin ama artık içine giremediğim kıyafetler de disipline ediyor insanı.. yeter ki gidip daha bol olanı alma..

Bu hafta sonu biraz dağıttım yine.. Serbest olmak istedim.. Azar azar yesem de çok çeşitli şeyler yediğim için de şiştim.. Bakalım Cumaya ne kadarını vermeyi başarıcam.. Merakla bekliyorum.. Sormayın şimdi kilomu valla da billa da söylemem..

58,7 ydim geçen Cuma.. Bugün 59,1
Almış gibi görünsem de verdim.. çünkü hafta içi o hani söylemediğim gün 60,2 olmuştum..
Sebep basit.. Dışarıda yenilen akşam yemeğinde alkolü ve mezeyi kaçırmış olmak..
Neyse toparladım yeniden..

Geçen yıl Haziranda hedef kilom olan 58 e ulaşmıştım.. bir yılı aşkın süredir buraya hemen hemen her Cuma kilomu yazdım..
Artık anladım kilo nasıl korunuyor, öğrendim..
Hata yapsam da nasıl toparlayacağımı biliyorum..

60 kiloyu geçer ve bir haftada veremezsem buraya bildirimde bulunurum ki disipline olayım. Ama onun dışında yeni bir şey olmadığımdan, bi yerde rutine de girdiğimden artık Cuma kilosu paylaşmayı burada sonlandırıyorum..

Kilo koruma maceramı okuyan, beni yalnız bırakmayan bütün arkadaşlarıma öpücükler, sevgiler..

Dilerim yeni arkadaşlar kilolarını verip korumak için bu topiği boş bırakmazlar..

Tam Püsküüt'üm ne yapmış diye uğramıştım ki, son bildirim olduğunu gördüm. Tebrik ederim seni, gerçekten örnek bir koruma süreci geçiriyorsun. Yine de güzel haberlerini buralarda görmek isteriz zaman zaman.

Sweetcim, çok geçmiş olsun. Sana da annene de. Umarım ikiniz de şimdi daya iyisinizdir.
Bu sıralarda ben de ev ile ilgileniyorum. Son demlerini yaşıyoruz artık ama tabi baya uzak kaldım.
Artık sahalardayım bakalım.
Tarifler için de teşekkür ederiz.

tbrkler püsküütüm 1 yıl dile kolay darısı başımıza inş bizlerde senin gibi koruyabiliriz cnm ömür boyu kilonu koruman dileğiyle ama bu topic sensiz nasıl olacak bilemedim

geçen hafta 62,9 dum bu hafta 63,2 300 gr gelmiş yine kızlar sebebi tabiki sporsuzluk neyseki hemen ptsi niye pazartesiyse bu arada tibetime klasik sporlarıma başlayacağım bir de plank denemek istiyorum şınav çekemeyen ben belki onu yaparım bakalım artık neyseki hedefimin altındayım

karataya aynen devam ediyorum arada 2 çatalı geçmemek kaydıyla cıslardan da yiyorum elbet nefis bu dimi

şimdilik benden bu kadar

çok tşkler bitanemmm çok şükür ben çok iyiyim ama annem için biraz daha zaman lazım o da iyi olacak inş evine yerleşebilmişsindir umarım cnmm evet özleidk kuzum hoşgeldin tekrar rica ederim cnm ne demek

super yöntem. bende baskülüm olmadığı için azcık göbüşümün çıktığını hissetsem hemen en dar pantolonumu deniyorum ve anında kemer sıkma yöntemine başlıyorum..

püsküüt cüm ara ara kontrol ediyorum ama sen burayı çok ihmal ettin ne zamandır bildirim yapmıyorsun bana gelince senin dediğini uygulayamadım ama gecen hafta diyetisyene başladım kabızlık sorunum çözüldü şu an için spor yapma dedi ama ben elimden geldiği kadar yürümeye çalışıyorum yavaş yavaş inmeye başladı kilolar en büyük hedefim bugüne kadar kim ne kadar kilo verdi kısmında sonunculuktan kurtularak ön sıralara geçmek

toplightcım.. bu sayfanın başında bir mesaj yazmıştım burayı bilinçli olarak ihmal edeceğime dair..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iflama-yarismasi.627587/page-71#post-36979753
Yani artık bildirim yapmıyorum..
Kabızlık sorunun çözülmesine sevindim, diyetisyene giderek iyi bir karar vermişsin.
Hedefini başarmanı diliyorum arkadaşım..

ayy nasıl görmemişim mesajın sonunu ya da eksik okumuşum kusura bakma umarım buraya artık hep selam vermeye gelirsin 60 üstüne hiç çıkmadan

Bana şu an çoooook uzak olan topikcik Merhaba
Çok ihmal edildiğini görüp dayanamadım
Sonuçta uzunda olsa bi süre sonra burda olucam
Gelecek olan mutlu mesut günlerimize kadar kendine iyi bak kaybolma arka sayfalarda

Gelecek olan mutlu mesut günlerimize kadar kendine iyi bak kaybolma arka sayfalarda

Az kaldı canm yakında ben burdayımm ama daha çokk arkadaş isterimm

Ahh monicim ahh..
Nasıl heyecanlandım topiğimize yeniden kavuşunca.. Ay dedim yoksa..
Evet ya, kaybolmasın bu topik..
Hep en başta olsun.. Herkes ama herkes fazla kilolarından kurtulsun.. ve kilo koruma yarışmasına dönsün yarışmamız..

Az kaldı canm yakında ben burdayımm ama daha çokk arkadaş isterimm
Ben neden hüzünlüyüm ki böyle..
Ah sln ahh.. Bir yıl tek başıma debelendim burada.. Düzenli olarak bi de hayat arkadaşımız vardı benim gibi gelip giden.. Bir de sağolsunlar bizleri yalnız bırakmayan eş dost..
Belki senin ayağın uğurlu gelir..

senelerdir kilo aldım verdim, nedense dikkat edince hemen veriyordum kilolarımı, galiba bu durum beni rahatlatıyordu, bende hemen diyeti bırakıyor veee 1 sene bile dolmadan hooop eski kiloma çıkıyordum, inşallah şimdi sağlıklı bir şekilde kilo verecek, ve koruma evresinde burada olacağım, gerçi daha 5-6-7-8 ay var, olsun, sözüm burda kalsın ki unutmayayım

"Sözüm burada kalsın ki unutmayayım, diyerek ne de güzel yazmışsın..

Paylasimdada diyecektim, bugun
huzunlu ama mutlu bir halin var baharim
Şoyle erimiş dondurma kivamindasin , yumusak ve tatli :) seviyorum seniii

Paylasimdada diyecektim, bugun
huzunlu ama mutlu bir halin var baharim
Şoyle erimiş dondurma kivamindasin , yumusak ve tatli :) seviyorum seniii

Ben de seni seviyorum aebenim..
Hayata inat, gülümsemekten vazgeçmiyor oluşumla ilgilidir belki..
Gözlerde hüzün, dudaklarda tebessüm.. "de profundis" tanımından vazgeçmeyişim de bundan sebep.. Kendisi latince olup, derinlerden gelip, göze yerleşen keder yüklü çığlık anlamı taşır..
Ayh.. sabah sabah..
Çay içelim güzelleşelim.. hööörrp

ah püsküütüm ahh dün geceki beni tarif ettin ,gerçi ben 2.5 aydır bu durumdayım babacığımı kaybetiğimden beri
"de profundis"derinlerden gelip, göze yerleşen keder yüklü çığlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…