Ve canlarım.. İstediğim oldu.. Gerçi 58,5 olmak istiyodum ama olsun.. Yine de ucundan yöresinden yakaladım sayıyorum kendimi.. Geçen Cuma 59,2 ydim.. 500 gr vermeyi başarmışım.
özel olmazsa bir soru soracağım.....
diyet yapan bayanların hepsinde bunu merak etmişimdir.
eşin bu beslenme düzenini nasıl karşılıyor? sen bunları yerkesofrada o ne yiyor mesela. benim eşim sofraya birlikte oturmaya çok dikkat eder. çoğu akşam onlara eşlik edeceğim diye bir sürü gereksiz kalori alıyorum.
ein sana destek oluyor mu. spor yapman için teşvik edici tavırları var mı mesela?
vb şeyler ??????????
Ve canlarım.. İstediğim oldu.. Gerçi 58,5 olmak istiyodum ama olsun.. Yine de ucundan yöresinden yakaladım sayıyorum kendimi.. Geçen Cuma 59,2 ydim.. 500 gr vermeyi başarmışım.
Kilom 58,7
Bu hafta nispeten daha düzenli yemek yedim..
Her sabah corn flakes süt.. Güne yayılmış halde, tavuk, haşlanmış mısır, yumurta, salata, çorba, sebze yemeği, palamut, ..vs. Akşam üstleri çayın yanında 3-5 tane pötibör püsküüt..
Akşamları yürümeye devam.. 5. haftama girdim yürüyüşte.. Yürümeden 45 dakika önce falan probiyotik yoğurt ya da bikaç tavuk parçası attım ağzıma.. Tavuk cipsi yaptım bu hafta o yüzden de tek başına tüketebildim..
Yürüyüş sonrası banyo falan... saat 21:00 i buluyor..
Yani özetle akşam yemeği yoktu bu hafta hayatımda.. Onun yerine nihayet mevsimi gelmiş olan starking elma yanında beyaz peynir, biraz kuruyemiş, belki bir iki kraker vs.. Akşamları böyle geçirdim işte..
Şimdi bi de ajandama bakayım kaçamaklarım nelermiş?
Haftanın kaçamakları:
2 dilim kıymalı börek
1 tane zeytinli simit
1 parça tobleron çikoletta
2 paket gofret
Püsküütüm bu kadar ümitsiz olma ..
Bize belki biraz ümit olur yazacaklarım ....
bu yaz abartmadan serbetçe yedim. tatillerdi ,ramazandı ,bayramdı memleketti derken . önceki sene 6 kilo alan ben bu sene kilo almadım .... şu önceki seneden kalan 5-6 kilodanda kurtulayım aynı şekilde devam edicem inşallah ...
yatıgım şey çok basitti ,hiç bir seyi yasaklamamak ama kontrollu yemek . kaçamakda yesem cisda inan kilo artmıyor artan 300,500 de zaten ertesi günlerde iniyor .. zaten kaçamaklı beslendigin içinde cis yesende kilon artmıyor ..
burdaki ayrıntı yoyo. bizler bir iki kilo aldıkmı hemen diyete başlıyoruz sonra verip tekrar hoppa tozutuyoruz sonra tekrar vermeye ugraş .
yazının özeti ;çısları hayatına kat , beli bir kilo aralıgına izin ver vede kaçamak yerken abartma. vucud kendini dengeliyor zaten ...
58,7 ydim geçen Cuma.. Bugün 59,1
Almış gibi görünsem de verdim.. çünkü hafta içi o hani söylemediğim gün 60,2 olmuştum..
Sebep basit.. Dışarıda yenilen akşam yemeğinde alkolü ve mezeyi kaçırmış olmak..
Neyse toparladım yeniden..
Geçen yıl Haziranda hedef kilom olan 58 e ulaşmıştım.. bir yılı aşkın süredir buraya hemen hemen her Cuma kilomu yazdım..
Artık anladım kilo nasıl korunuyor, öğrendim..
Hata yapsam da nasıl toparlayacağımı biliyorum..
60 kiloyu geçer ve bir haftada veremezsem buraya bildirimde bulunurum ki disipline olayım. Ama onun dışında yeni bir şey olmadığımdan, bi yerde rutine de girdiğimden artık Cuma kilosu paylaşmayı burada sonlandırıyorum..
Kilo koruma maceramı okuyan, beni yalnız bırakmayan bütün arkadaşlarıma öpücükler, sevgiler..
Dilerim yeni arkadaşlar kilolarını verip korumak için bu topiği boş bırakmazlar..
Slm topic sakinleri annemin ameliyatıydı benim bel rahatsızlığımdı derken hiç uğrayamadımne güzel bilgiler paylaşılmış yine
Güncel kilomu söyleyeyim önce hastahaneden çıktığımızda 61 dim eve geldim geçen hafta sonunda 63,7 oldum ve bugün itibariyle 62,9 umhedef kilomun altındayım şükür fakat sanırım bu birkaç joker kilo gidip gelecek sürekli şu an spor da yapamıyorum belim düzelirse inş tekrar başlayacağım bugün sadece yarım saat yürüyebildim o kadar
püsküütcüm bu yürümeyle ilgili paylaşımların için tşkler cnmmben koşu bandında 3 hızında başlıyorum 5 dk da bir artırıyorum ısınana dek sonra aynı toplightcığım gibi aralarda limitlerimi zorlayıp 6 ya düşüyorum ama kaç adım attığımı hiç saymamıştım
tbrk ederim cnm haftaya büyük ihtimal 58 e düşeceksiniç bacaklarınıda kaslandırmışsın helal olsunnn
bu arada alkol sevenler için 2 tarif gözüme çarptı cips yerine tüketebilirsiniz hmmcım sen nerelerdesin lucy de kayıplarda bu arada takıma da uğrayamadım hiç çok oturduğum zaman kuyruk sokumum çok ağrıyor sürekli ayakta duracağım ya da uzanacağımneyse gelelim tarife biri kuru yufkaya baharatlı yoğurt sürüp fırında iyice kurutuyorsunuz baharat çeşitleri zevkinize kalmış iyice çıtır olunca cam kavanozlarda saklayabilirsiniz
2, tarifimiz kabak cipsi kabakları ince zar şeklinde doğrayıp z.yağı ve arzu halinde baharatlarla harmanlayıp yağlı kağıt üstüne diziyorsunuz üst üste gelmeyecek şekilde üzerine permesan peyniri serpip kuruyana dek fırında pişiriyorsunuz :):)
Çenem düştü yine görüşürüz fıstıklarinş şu bel problemim biter de tibet yogama da baştan başlayabilirim topiğe gitmeye yüzüm yok
58,7 ydim geçen Cuma.. Bugün 59,1
Almış gibi görünsem de verdim.. çünkü hafta içi o hani söylemediğim gün 60,2 olmuştum..
Sebep basit.. Dışarıda yenilen akşam yemeğinde alkolü ve mezeyi kaçırmış olmak..
Neyse toparladım yeniden..
Geçen yıl Haziranda hedef kilom olan 58 e ulaşmıştım.. bir yılı aşkın süredir buraya hemen hemen her Cuma kilomu yazdım..
Artık anladım kilo nasıl korunuyor, öğrendim..
Hata yapsam da nasıl toparlayacağımı biliyorum..
60 kiloyu geçer ve bir haftada veremezsem buraya bildirimde bulunurum ki disipline olayım. Ama onun dışında yeni bir şey olmadığımdan, bi yerde rutine de girdiğimden artık Cuma kilosu paylaşmayı burada sonlandırıyorum..
Kilo koruma maceramı okuyan, beni yalnız bırakmayan bütün arkadaşlarıma öpücükler, sevgiler..
Dilerim yeni arkadaşlar kilolarını verip korumak için bu topiği boş bırakmazlar..
Sweetcim, çok geçmiş olsun. Sana da annene de. Umarım ikiniz de şimdi daya iyisinizdir.
Bu sıralarda ben de ev ile ilgileniyorum. Son demlerini yaşıyoruz artık ama tabi baya uzak kaldım.
Artık sahalardayım bakalım.
Tarifler için de teşekkür ederiz.
super yöntem. bende baskülüm olmadığı için azcık göbüşümün çıktığını hissetsem hemen en dar pantolonumu deniyorum ve anında kemer sıkma yöntemine başlıyorum..Pısstt bişi dicem..
Kilo korumanın en güzel yolu, benim yaptığım gibi bütün kotları, pantolonları en zayıf haline göre almak.. sonra da azıcık bile kilo alsan içine girememek..
Geçen yaz hedef kiloma indiğimde bir önceki dönem yaptığım hatayı yapmamış ve bütün eski alt giyimleri dağıtmıştım.. Gradropta sadece yeni alt giyim var bir yıldır.. Geçen düşündüm de.. 1 kilo aldığımda rahatsız eden de var, 2 kilo aldığımda giyemediğim de..
Bu yoksunluk, yani bir zamanlar giydiğin ama artık içine giremediğim kıyafetler de disipline ediyor insanı.. yeter ki gidip daha bol olanı alma..
Bu hafta sonu biraz dağıttım yine.. Serbest olmak istedim.. Azar azar yesem de çok çeşitli şeyler yediğim için de şiştim.. Bakalım Cumaya ne kadarını vermeyi başarıcam.. Merakla bekliyorum.. Sormayın şimdi kilomu valla da billa da söylemem..
toplightcım.. bu sayfanın başında bir mesaj yazmıştım burayı bilinçli olarak ihmal edeceğime dair..püsküüt cüm ara ara kontrol ediyorum ama sen burayı çok ihmal ettin ne zamandır bildirim yapmıyorsun bana gelince senin dediğini uygulayamadım ama gecen hafta diyetisyene başladım kabızlık sorunum çözüldü şu an için spor yapma dedi ama ben elimden geldiği kadar yürümeye çalışıyorum yavaş yavaş inmeye başladı kilolar en büyük hedefim bugüne kadar kim ne kadar kilo verdi kısmında sonunculuktan kurtularak ön sıralara geçmek
ayy nasıl görmemişim mesajın sonunu ya da eksik okumuşum kusura bakma umarım buraya artık hep selam vermeye gelirsin 60 üstüne hiç çıkmadantoplightcım.. bu sayfanın başında bir mesaj yazmıştım burayı bilinçli olarak ihmal edeceğime dair..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iflama-yarismasi.627587/page-71#post-36979753
Yani artık bildirim yapmıyorum..
Kabızlık sorunun çözülmesine sevindim, diyetisyene giderek iyi bir karar vermişsin.
Hedefini başarmanı diliyorum arkadaşım..
Bana şu an çoooook uzak olan topikcik Merhaba
Çok ihmal edildiğini görüp dayanamadım
Sonuçta uzunda olsa bi süre sonra burda olucam
Gelecek olan mutlu mesut günlerimize kadar kendine iyi bak kaybolma arka sayfalarda
Ahh monicim ahh..Bana şu an çoooook uzak olan topikcik Merhaba
Çok ihmal edildiğini görüp dayanamadım
Sonuçta uzunda olsa bi süre sonra burda olucam
Gelecek olan mutlu mesut günlerimize kadar kendine iyi bak kaybolma arka sayfalarda
Ben neden hüzünlüyüm ki böyle..Az kaldı canm yakında ben burdayımm ama daha çokk arkadaş isterimm
senelerdir kilo aldım verdim, nedense dikkat edince hemen veriyordum kilolarımı, galiba bu durum beni rahatlatıyordu, bende hemen diyeti bırakıyor veee 1 sene bile dolmadan hooop eski kiloma çıkıyordum, inşallah şimdi sağlıklı bir şekilde kilo verecek, ve koruma evresinde burada olacağım, gerçi daha 5-6-7-8 ay var, olsun, sözüm burda kalsın ki unutmayayım
Ahh monicim ahh..
Nasıl heyecanlandım topiğimize yeniden kavuşunca.. Ay dedim yoksa..
Evet ya, kaybolmasın bu topik..
Hep en başta olsun.. Herkes ama herkes fazla kilolarından kurtulsun.. ve kilo koruma yarışmasına dönsün yarışmamız..
Ben neden hüzünlüyüm ki böyle..
Ah sln ahh.. Bir yıl tek başıma debelendim burada.. Düzenli
olarak bi de hayat arkadaşımız vardı benim gibi gelip giden.. Bir de sağolsunlar bizleri yalnız bırakmayan eş dost..
Belki senin ayağın uğurlu gelir..
Paylasimdada diyecektim, bugun
huzunlu ama mutlu bir halin var baharim
Şoyle erimiş dondurma kivamindasin , yumusak ve tatli :) seviyorum seniii
ah püsküütüm ahh dün geceki beni tarif ettin ,gerçi ben 2.5 aydır bu durumdayım babacığımı kaybetiğimden beri
Ben de seni seviyorum aebenim..
Hayata inat, gülümsemekten vazgeçmiyor oluşumla ilgilidir belki..
Gözlerde hüzün, dudaklarda tebessüm.. "de profundis" tanımından vazgeçmeyişim de bundan sebep.. Kendisi latince olup, derinlerden gelip, göze yerleşen keder yüklü çığlık anlamı taşır..
Ayh.. sabah sabah..
Çay içelim güzelleşelim.. hööörrp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?