Monicim Allah rahmet eylesin babacigina mekani cennet olsun ....ah püsküütüm ahh dün geceki beni tarif ettin ,gerçi ben 2.5 aydır bu durumdayım babacığımı kaybetiğimden beri
"de profundis"derinlerden gelip, göze yerleşen keder yüklü çığlık...
Çok teşekkür ederim aminn inşallahMonicim Allah rahmet eylesin babacigina mekani cennet olsun ....
Ya çok alemsin.. bugün bu topiği düşünmüştüm.. Geçen yaz ailede bir düğün vardı.. Oraya gidene kadar hızlandırmıştım süreci.. Yahu kimse merak etmedi mi düğünde nasıldım, ne giydim, güzel oldum mu diye.. ne ayıp şeyler bunlar..Eyy Topic, buraya gelip kilo koruma sürecimi burada paylaşacağım.
Buraya da bunu yazmış olayım.
Ekliyorum efem..
Şu an kendimi dünyanın en şımarık insanı gibi hissettim..
Zorla güzellik.. diyolardı bi'de buna..
Merhabalarr topikk ben geldimdaha mezuniyet karnemi görmedim ama bugün 75.2 kiloyla başladğım kilo serüvenimi 54.8 kiloyla 8. Takımda sonlandırdım eveet sıra geldi kilo korumaya yani daha zor olan kısma
kısaca kilo veririken neler yaşadğımı anlatayım bakalm sütlü şekersiz türk kahvemi icereken
Önce kendimi tanıtayım ben selin 20 yaşındayım evliyim 2 yaşında dünyalar güzeli bi kızım çoook sevdiğim ve bana hep destek olan eşim varve de ev hanımym
58 kiloyla hamile kalıp 84 kiloyla doguma girdim ve çıktığmda 72 kiloyfum ama yeni doğum yapmstm ve emziriyordum o yüzden cok da takmadm kiloyu ve önüme geleni gelmeyeni herbişeyleri yedimyedim yediiiimmm yediiiiiiimmmm eee nereye kadar yicem deyip kızımı sütten kesince başladm diyete galiba şubat ayıydı ( vayy beee 1 sene olmuş nerdeyse ) iyiki daha fazla geç kalmamşm diyorum şimdi evet diyete dönelim 3 kilo daha alıp 75 le başladm diyete yediklerimden kısarak diyet yaptm ilk sonra kalori saymaya başladm ve tıkır tıkır ilk 5 ayda falan 13 kilo gitti sonra KK yla tanıstm üyr olfum ve kilo vermr serüvenime 60 69 kilo aralığındaki arkadaşlarıma katıldm ve güzrl kilo verdim onlarla 57 ye kadar düştüm ramazan ayında ve bayram taşınma telaşı yerleşme derken diyeti boşladm sonra 1 hafta ablamlarla annemde kaldıkkk veee işte o zaman kilo korumanın önemini anladm resmen diyeti bırak artk kakara kikiri yaparak gece gündüz ne bulursam yidim aaaa bukadar da olur mu resmrn içimden canavar çıktı ve döndükten sonrada yemeye devam ettim bi iki kilo geldi biraz şiştim yahuu demeye kalmadan tartıya bi çıktım 57 kilodan 61 e çıkmışım evet hakettim o yüzden bu bana ders oldu tedbiri elden bırakmıcannn veee sonra 60 69 kilo topiğinr geri döndüm fakat paylaşım çok azdi tam anlamıyla motive olamadım daha sonra diyet gruplarına girip hiç bakınmadan direk 8. Takım gözüme çarptı ve benide aranıza alır mısınızzzz dedim hemen aralarina karısıp çok güzel arkadaslklar kurarak sevgili kaptanm monim ve mervecimin önderliğinde zayıflamaya koyuldum ve yone kalori sayarak devam ettim bu arada günlük 1000 1200 kalori civarı yedim ve sağlıklı seyler yemeye önem gösterdim yine 57 ye kadar rahat gitti kilom ama 56 da bi 3 4 hafta takılı kaldm sonra canmm arkadaşm oynakbasi34 le ve bi kaç arkadaşlarla dukan express yaptk veeeee sonuç bu hafta mezun olmak istediğim kilo oldu 8. Takım arkadaşlarıma çookkk teşekkür ederim sizleri çookk seviyorum aaa tabiki sporda varrr ama 2 3 aydr düzenli yapıyorum başta stepper yaptm haftada 4 5 gün ama 10 günden beri jillian michael yapiyorum 6 gün eee istediğim kiloya ulastm şimdi sıra istediğim vücutta
cok uzun oldu kusura bakmayın sekerler öpüyorum siz vee artk burdayım diyorummher hafta bu hafta kilomu korufum fiye buraya bildircem ki ipin ucu kaçmasn hadiii kızlarrr yok mu başka kilosunu korumak isteyen
Başarı öykümde vardı o foto..Puskuutum baharim :) sabahtan beri kulaklarini cinlatiyoruz senin ilk basladigin bir foton vardi yanlis hatirlamiyorsam basket sahasi vardi fotonun arkasinda kizlara ornek gosterecegiz bu iki resmi ama bulamadim bir türlü
Başarı öykümde vardı o foto..
Dur bakayım bu pc de varsa eklerim.. Yoksa da öykümün linkini veririm erigimcim..
Bak ben de gitarımın günahını almışım.. C teli bozuldu sanıyodum.. bi çınlama bi çınlama.. meğer müsebbibi sizmişsiniz..
Bu fotodan bahsediyosun di mi tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?