Kilomuzu Koruyoruz!

ah püsküütüm ahh dün geceki beni tarif ettin ,gerçi ben 2.5 aydır bu durumdayım babacığımı kaybetiğimden beri
"de profundis"derinlerden gelip, göze yerleşen keder yüklü çığlık...
Monicim Allah rahmet eylesin babacigina mekani cennet olsun ....

Valla kızlar kiloları verin de gelin.. ben de geleyim aranıza..
Size bir sır vereyim gelmişken..
Hedefime ulaşalı tamı tamına 1 yıl 6 ay geçti..
Hedefim 58 di, kendime 2 kiloluk pay vermiştim.. En üst 60 olma iznim vardı..
Düşe kalka da olsa hala hala haaaaala kilomu koruyorum..

Eyy Topic, buraya gelip kilo koruma sürecimi burada paylaşacağım.
Buraya da bunu yazmış olayım.

Eyy Topic, buraya gelip kilo koruma sürecimi burada paylaşacağım.
Buraya da bunu yazmış olayım.
Ya çok alemsin.. bugün bu topiği düşünmüştüm.. Geçen yaz ailede bir düğün vardı.. Oraya gidene kadar hızlandırmıştım süreci.. Yahu kimse merak etmedi mi düğünde nasıldım, ne giydim, güzel oldum mu diye.. ne ayıp şeyler bunlar..
çat çat yazıyoruz burada.. tık yok..
bak taktım kafaya bulacam şimdi geçmiş mesajımı..

iç ses: umarım bulursun bahar insanı.. sana kaç kere şu bitki çayını sek içme bu vakitte dedim..

I-ıh.. bahsetmemişim ki.. Yemek diyip geçmişim.. E böyle olunca da kimse sormamış..
Demek ki neymiş.. insan önce hatayı kendinde arayacakmış..
olsun paylaşmak istiyorum fotoğrafımı.. ama bulanık sanırım.. hem bu vesileyle cepten pc ye aktarmış olayım di mi ama..
sizin de başınıza geldi mi kızlar... hani böyle uzun zamandan sonra zayıflarsın ve seni görenler hayretler içinde kalır.. sen de kanatlanırsın.. hani sanki daha da zayılflarsın o an..
o gece de öyle olmuştu..
Uzun zamandır aynı kiloda olunca artık şaşırma tepkileri bitti insanların..
Donuk bir tonla "iyi bari, verdiğin kiloyu korudun" diyolar konu kapanıyo..

Ya nasıl kapanır arkadaş.. Bildiğin azaptayım yahu..

Eee Baharım hani nerde bekliyom gelmiyor bir türlü ..

Bende diyorum ben yokkenmi oldu dügün muhabbeti

Ay unuttum ki ben onu.. sudoku çözmeye kaptırmışım aebenim.. ohoo daha cepten aktarıcam falan.. bekleme sen hassas böreğim.. sanırım uzun sürer..

Yarınki gazetelerin 3.sayfasında şöyle bir haber çıkacak arkadaşlar..
Kadın cinnet geçirip kocasını boğdu.
Karakola teslim olan kadının verdiği ifadenin anlaşılabilmesi için uzman heyete başvuruldu.
İfade de şunlar yazıyordu:
Ben.. ehm.. ben.. kilomu korumaya çalışıyodum.. Bir de baktım gecenin bu saatinde muz yemeye kalkışmış.. Çok açtım.. gözüm döndü.. kilomu korumalıyım.. muzun kalorisi 100.. bu saatte zaten yenilmez.. ehm.. muz.. kilo.. sudoku.. bitki çayı..

Merhabalarr topikk ben geldim daha mezuniyet karnemi görmedim ama bugün 75.2 kiloyla başladğım kilo serüvenimi 54.8 kiloyla 8. Takımda sonlandırdım eveet sıra geldi kilo korumaya yani daha zor olan kısma
kısaca kilo veririken neler yaşadğımı anlatayım bakalm sütlü şekersiz türk kahvemi icereken
Önce kendimi tanıtayım ben selin 20 yaşındayım evliyim 2 yaşında dünyalar güzeli bi kızım çoook sevdiğim ve bana hep destek olan eşim var ve de ev hanımym
58 kiloyla hamile kalıp 84 kiloyla doguma girdim ve çıktığmda 72 kiloyfum ama yeni doğum yapmstm ve emziriyordum o yüzden cok da takmadm kiloyu ve önüme geleni gelmeyeni herbişeyleri yedim yedim yediiiimmm yediiiiiiimmmm eee nereye kadar yicem deyip kızımı sütten kesince başladm diyete galiba şubat ayıydı ( vayy beee 1 sene olmuş nerdeyse) iyiki daha fazla geç kalmamşm diyorum şimdi evet diyete dönelim 3 kilo daha alıp 75 le başladm diyete yediklerimden kısarak diyet yaptm ilk sonra kalori saymaya başladm ve tıkır tıkır ilk 5 ayda falan 13 kilo gitti sonra KK yla tanıstm üyr olfum ve kilo vermr serüvenime 60 69 kilo aralığındaki arkadaşlarıma katıldm ve güzrl kilo verdim onlarla 57 ye kadar düştüm ramazan ayında ve bayram taşınma telaşı yerleşme derken diyeti boşladm sonra 1 hafta ablamlarla annemde kaldıkkk veee işte o zaman kilo korumanın önemini anladm resmen diyeti bırak artk kakara kikiri yaparak gece gündüz ne bulursam yidim aaaa bukadar da olur mu resmrn içimden canavar çıktı ve döndükten sonrada yemeye devam ettim bi iki kilo geldi biraz şiştim yahuu demeye kalmadan tartıya bi çıktım 57 kilodan 61 e çıkmışım evet hakettim o yüzden bu bana ders oldu tedbiri elden bırakmıcannn veee sonra 60 69 kilo topiğinr geri döndüm fakat paylaşım çok azdi tam anlamıyla motive olamadım daha sonra diyet gruplarına girip hiç bakınmadan direk 8. Takım gözüme çarptı ve benide aranıza alır mısınızzzz dedim hemen aralarina karısıp çok güzel arkadaslklar kurarak sevgili kaptanm monim ve mervecimin önderliğinde zayıflamaya koyuldum ve yone kalori sayarak devam ettim bu arada günlük 1000 1200 kalori civarı yedim ve sağlıklı seyler yemeye önem gösterdim yine 57 ye kadar rahat gitti kilom ama 56 da bi 3 4 hafta takılı kaldm sonra canmm arkadaşm oynakbasi34 le ve bi kaç arkadaşlarla dukan express yaptk veeeee sonuç bu hafta mezun olmak istediğim kilo oldu 8. Takım arkadaşlarıma çookkk teşekkür ederim sizleri çookk seviyorum aaa tabiki sporda varrr ama 2 3 aydr düzenli yapıyorum başta stepper yaptm haftada 4 5 gün ama 10 günden beri jillian michael yapiyorum 6 gün eee istediğim kiloya ulastm şimdi sıra istediğim vücutta
cok uzun oldu kusura bakmayın sekerler öpüyorum siz vee artk burdayım diyorumm her hafta bu hafta kilomu korufum fiye buraya bildircem ki ipin ucu kaçmasn hadiii kızlarrr yok mu başka kilosunu korumak isteyen

Ekliyorum efem..
Şu an kendimi dünyanın en şımarık insanı gibi hissettim..
Zorla güzellik.. diyolardı bi'de buna..

İstesen de şımarıklık yapamazsın ki sen Maşallah Baharcım hakikaten muhteşemsinnn verilen onca emek ve çabaya değer bu fitlik

Tebrikler tatlımmmmm allah bağışlasın prensesini umarım bir ömür bir daha kilo problemi yaşamazsınn tatlım

Ben takıma bildiriyorum kuzum çok şükür hala koruyorum 65 le mezun olmuştum mayıs ayında ne güzel 62 lere düşmüştüm ama sonrasında al ver al ver bu hafta sporsuzluğun etkisi sonucu yine 64,3

Puskuutum baharim :) sabahtan beri kulaklarini cinlatiyoruz senin ilk basladigin bir foton vardi yanlis hatirlamiyorsam basket sahasi vardi fotonun arkasinda kizlara ornek gosterecegiz bu iki resmi ama bulamadim bir türlü

Puskuutum baharim :) sabahtan beri kulaklarini cinlatiyoruz senin ilk basladigin bir foton vardi yanlis hatirlamiyorsam basket sahasi vardi fotonun arkasinda kizlara ornek gosterecegiz bu iki resmi ama bulamadim bir türlü
Başarı öykümde vardı o foto..
Dur bakayım bu pc de varsa eklerim.. Yoksa da öykümün linkini veririm erigimcim..
Bak ben de gitarımın günahını almışım.. C teli bozuldu sanıyodum.. bi çınlama bi çınlama.. meğer müsebbibi sizmişsiniz..

Bu fotodan bahsediyosun di mi tatlım?

Ayh.. içim bi hoş oldu..

Maşallah demeyi de unutmadık ama

Bu fotodan bahsediyosun di mi tatlım?

Ayh.. içim bi hoş oldu..

Bizler gibi abartılı kilon yokmuş yine de Baharcım benim göbüş 3-4 katlık apartmandı

Ama inan bambaşka biri olmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…