- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Bi gun bende gelecegim buraya simdi sokak kedisi gibi bakinsam da
Bi gun bende gelecegim buraya simdi sokak kedisi gibi bakinsam da
valla iyi fikir canım mezun olupta kiloyu koruyamayanlarda oraya yazar gerçi ben sebaharı merakımdan gelir gene okurum burayı amaşimdi efenimm ben anlayamadım, burası koruyanların mı koruyamayanların mı topiği
Aaaa fikrim geldi, neden koruyamayanlar için topik yok, yani benim gibiler için
Açsammı uygunmu acaba püsküütmseaBahAR ım komtanımmm
Bakalım cevap gelsin yazarız canım.valla iyi fikir canım mezun olupta kiloyu koruyamayanlarda oraya yazar gerçi ben sebaharı merakımdan gelir gene okurum burayı ama
Seve seve canimkaptan ben geldim, bekliyorum seni gel arkamdan:)
gul Bahar'im sana gulmeler yarasirYa sen dün de beni güldürdün.. Allah razı olsun ne diyeyim.
şimdi efenimm ben anlayamadım, burası koruyanların mı koruyamayanların mı topiği
Tabii önce espriydi ama düşününce espirili bişii olabilir dedim ama düşünmeliyim daha fazlaÖnce espri olduğuna emindim..
ama sonra "cevap gelsin de" mesajını okuyunca ciddi olduğunu anladım..
Madem cevap bekleniyor..
Ciddi olayım bir dakika.. öhöm
Verdiği kiloyu geri alanlar zaten yarışmaya bir şekilde geri dönüyor ya da diyet günlükleri bölümünde konu açıyor vs.
Hangi hata yüzünden kilo aldığımızı biliyorsak zaten neden verdiğimizi geri aldığımızı da biliyoruz.
İlginç bir paylaşım olacağını düşünmedim açıkçası. Bilinen şeyler çünkü..
Ama elbette konu açmakta özgürsün, diyet grupları bölümünde değil başka bir bölümde mesela Diyet Soru/Cevap bölümünde açabilir, paylaşım alanında da linkini paylaşabilirsin.
Allah iyiliğini versin akrepşimdi efenimm ben anlayamadım, burası koruyanların mı koruyamayanların mı topiği
Akrebim zaten bu topikte olupta kilo koruyamamak insanı deşifre edip , al işte bu durumdasın dedirtiyorÖnce espri olduğuna emindim..
ama sonra "cevap gelsin de" mesajını okuyunca ciddi olduğunu anladım..
Madem cevap bekleniyor..
Ciddi olayım bir dakika.. öhöm
Verdiği kiloyu geri alanlar zaten yarışmaya bir şekilde geri dönüyor ya da diyet günlükleri bölümünde konu açıyor vs.
Hangi hata yüzünden kilo aldığımızı biliyorsak zaten neden verdiğimizi geri aldığımızı da biliyoruz.
İlginç bir paylaşım olacağını düşünmedim açıkçası. Bilinen şeyler çünkü..
Ama elbette konu açmakta özgürsün, diyet grupları bölümünde değil başka bir bölümde mesela Diyet Soru/Cevap bölümünde açabilir, paylaşım alanında da linkini paylaşabilirsin.
selam canım naber nasılsınSelam güzellikler
Hamdolsun topligt'ım . Yogunum biraz koşturup duruyorum ..selam canım naber nasılsın
aynen yaaa soğuk olunca yürüyüş de yapamıyorum kg larda gidiyor tabiiHamdolsun topligt'ım . Yogunum biraz koşturup duruyorum ..
Sen nasılsın , Ankara buzzz
Buzdolabının buzluğunda gezinmek gibi bişidir herhalde sizin oralar..;BrrrrrrrrrrrrrrHamdolsun topligt'ım . Yogunum biraz koşturup duruyorum ..
Sen nasılsın , Ankara buzzz
Eh senin gibi akdenizin koynunda değilizBuzdolabının buzluğunda gezinmek gibi bişidir herhalde sizin oralar..;Brrrrrrrrrrrrrr
valla akrep kaptanım güneye geldim memlekete anamm ankaradan sonra feleğim şaştı heledün mutta mola için beklerken kemiklerim ısındı resmen ben seni ankarada biliyordum sen de mi güneydesinBuzdolabının buzluğunda gezinmek gibi bişidir herhalde sizin oralar..;Brrrrrrrrrrrrrr
Evet şekerim, güneyin incisi memleketim ve memleketimin en narin en ince bayanı benimvalla akrep kaptanım güneye geldim memlekete anamm ankaradan sonra feleğim şaştı heledün mutta mola için beklerken kemiklerim ısındı resmen ben seni ankarada biliyordum sen de mi güneydesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?