Kilomuzu Koruyoruz!

ben maalesef koruyamayanlardanım kaç zamandır tartıya çıkmamanın ve homini gırtlak yemenin sonucunu bu sabah tartıda gördüm acilen toparlanma zamanı geldi

şimdi efenimm ben anlayamadım, burası koruyanların mı koruyamayanların mı topiği

Aaaa fikrim geldi, neden koruyamayanlar için topik yok, yani benim gibiler için

Açsammı uygunmu acaba püsküütm seaBahAR ım komtanımmm

valla iyi fikir canım mezun olupta kiloyu koruyamayanlarda oraya yazar gerçi ben sebaharı merakımdan gelir gene okurum burayı ama

Önce espri olduğuna emindim..
ama sonra "cevap gelsin de" mesajını okuyunca ciddi olduğunu anladım..

Madem cevap bekleniyor..
Ciddi olayım bir dakika.. öhöm

Verdiği kiloyu geri alanlar zaten yarışmaya bir şekilde geri dönüyor ya da diyet günlükleri bölümünde konu açıyor vs.
Hangi hata yüzünden kilo aldığımızı biliyorsak zaten neden verdiğimizi geri aldığımızı da biliyoruz.
İlginç bir paylaşım olacağını düşünmedim açıkçası. Bilinen şeyler çünkü..
Ama elbette konu açmakta özgürsün, diyet grupları bölümünde değil başka bir bölümde mesela Diyet Soru/Cevap bölümünde açabilir, paylaşım alanında da linkini paylaşabilirsin.

Tabii önce espriydi ama düşününce espirili bişii olabilir dedim ama düşünmeliyim daha fazla

Akrebim zaten bu topikte olupta kilo koruyamamak insanı deşifre edip , al işte bu durumdasın dedirtiyor ne hacet başka topiğe

valla akrep kaptanım güneye geldim memlekete anamm ankaradan sonra feleğim şaştı heledün mutta mola için beklerken kemiklerim ısındı resmen ben seni ankarada biliyordum sen de mi güneydesin
Evet şekerim, güneyin incisi memleketim ve memleketimin en narin en ince bayanı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…