Kilomuzu Koruyoruz!

Çılgınlar toplanmış burada havadan sudan muhabbet ediyorlar..
Kilolardan bahsedin hanımlar..

Bak misal ben yine 60 ın altındayım.. Yine kilo koruyorum..

Şaka bir yana.. hep diyet hep diyet.. Bu işin matematiğini anladım. Bir porsiyon çılgınlık üç günde toparlanıyor. Bir hafta serbest zaman (misal tatildesin ve kendini saldın) ortalama 3 haftada toparlanıyor..

Bir ye, üç ah işit.. Formül bu. O yüzden yerken ben bununla 3 misli zamanda başa çıkmaya hazır mıyım diye sormak gerekiyor.. Çünkü çıkamazsan eğer..... malum.

Havalar nasıl? diye konuşmaya başlayabilirsin.

Mevcut üç hatun kişisinden dayak yemeden kaçayım ben..

Püsküütüm benim matematik 0

Öhöm öhöm , soğuğu sıcağı birakip kilo işine geçiyorum efenim

Mezun olalı kaç sene geçmiş ? Ben diyim 7 siz diyin 8 .
Mezun oldugum kilo 58 olsada bayabi korudugum ve bana en yakışan kilo 62 dir efenim ..
Ama şimdi kaçım 69 !!!! Yakışıyormu hayır . Mutlumuyum ? Hayır . 3 yıldır bu kilolardayım en azından bunu koruyor olmam züğürt tesellisi efenim .

Püsküüt hanımcım koca bi taş atmış haklı olaraktan pat diye kafama çarpmış bulunmakta efenim

Ben gene aldıgımı koruyorum Ellssa kız senin durum daha vahim bi bakıyom hatun mezun ,bi bakıyom hepten alıp tekrar geri gelmiş

Ay özlemişim sizleri

İlk 3 cümlede bayaa bi gıcık olmuş durumlarındaydım ama şaka imiş toparlandım

Bu metabolizmanın matematiği şaşmış iyice, 3 yanlış 1 doğruyu götürürken şu hale bak 1 yanlış kaç günü götürüyor. pöff

Neyse dışardan zorlayıcı müdahalelere rağmen biz diyet sözcüklerinden ve pis sınırlamalarından çıkalım hava durumu sohbetimize dönelim

Eee kızlar bizim burda havalar daha bi ısındı, sizin buzhaneler ne durumda azıcık farketmedimi

Hiç üstüme alınmadımkiiiii ama sen bayaaa üstüne alınmışsın

anlaşıldı bizi topikten kovduracan

Niye canikom, ne güzel işte sanki kilo koruyomuşuz gibi kafa dağıtıyoruz...

Bu arada hiç kilosunu koruyan yok galiba buraya yazan yok bizden başka
Mezun olan kilosunu koruyan ya arkasına bile bakmıyo işim bitti diyo ( Püsküütüm hariç) , yada koruyamıyo buraya yazmaya yüzü olmuyo .

Ha birde bizim gibi arafta kalmışlar var

9. şubaat. 2016.

selam arkadaşlar... Yarıyıl tatilinden döndüm. Sanırım 2 haftada 1 kilo almışım.

güncel kilo : 55.2
okulda, wc yok, aç karınla ama 3-4 bardak su içmişimdir.
dünkü kıyafetimden daha ince giyinmiştim, yolculuk şişkinliği de gitmiş. Moralim düzeldi.
En üst sınırım 55.
52 - 53 kiloyu koruyup özel dönemlerde serbest takılabilmek için hedefimin 2 - 3 kilo altında kalmaya çalışıyorum.
Kışın 55 i geçmesem yetiyor, kilo almamak çok zor.
Yazın 50 ye indiğim dönemler bile oluyor...

Sahiden de kışın kilo korumak daha zor..
Bedenimiz güne endeksli.. Gün ışığının bitimiyle bedenimizin de fonksiyonları yavaşlıyor..
Dolayısı ile gün ne kadar kısa sürerse, yediklerimizi yakmak için ihtiyaç duyduğumuz süre de o kadar kısalıyor.
O nedenle de özellikle kış günlerinde öğleden sonra itibariyle yenilen her lokmanın önemi büyük.

Kaç gündür aklımda olan bir şey var.. yazayım da gitsin.

Geçenlerde ana haberin birinde 40 kilo veren bir kadın vardı.. Diyetisyeni olan adam şu açıklamayı yaptı.
"Yediğiniz için kilo almıyorsunuz, yakamadığınız için alıyorsunuz. Benim hastalarım canları ne ve ne kadar yemek istiyorlarsa yiyorlar. İşin tek bir sırrı var o da probiyotik yoğurt. Evde yaptığınız probiyotik yoğurttan sabah ve gece yatmadan önce birer kase yiyin, kiloyu verin. Bu yoğurt barsak florasını düzenliyor ve işlerliğini arttırıyor."

Şimdi soruyorum.. bu üfürükten teyyare yerden ne kadar yükselir?

Demekki probiyotik yoğurt yediklerimizin emilimini sağlıyor yani yakmamızı sağlıyor .
Baya oluyor bir programda bi dr. Da saglıksız yiyeceklerden nasıl koruna biliriz sorusuna verdiği cevap " evde mayaladıgınız yoğurttan her öğün yemek " demişti ...
Kk dada akşam yatmadan yenen yoğurt kürünün kilo verdirdiği linki var.

Bilmiyorumki püsküütüm teyyare uçarmı

Denesek aslında . Peki illa probiyotikmi olması lazımki normal mayalaksak olmuyormu ?
Markate gidince alayım hafta sonları yoğurdumu mayalıyorum .

Yatmadan yoğurt yiyim bari bi umut

Son düzenleme:
Adamın dediğini yazdım işte aebenim.. ev yapımı probiyotik diyor..
Bir cengaver deneyip paylaşır bizlerle..

Adamın dediğini yazdım işte aebenim.. ev yapımı probiyotik diyor..
Bir cengaver deneyip paylaşır bizlerle..
Ev yapımı probiyotik denenmiştir efenim ya maya yada süt birbirini begenmedi tam tutmamış , kefir kıvamında olmuş
Akşam sabah yeniyor bakalım ne zamana kadar yersen artık bu konularda çok istikrarım yokturda

aebenim ev yapımı yoğurt hazır yoğurt mayasından değilde ev yoğurdu mayasından yapılırsa bir süre sonra probiyotiğe dönüşüyormuş diye duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum ben yaklaşık 5 senedir hiç hazır yoğurttan mayalamadım hep ev yapımı yoğurttan yapıyorum youğurdumu

Bi koşu sana geliyorum maya almaya bacım hiç ekşimedimi mayan 5 yıl boyunca ?
Bende ev yoğurdundan mayalıyorum ama arada eskiyip ekşisiğinde mecburen tekrar mar. Yogurdundan yapıyorum .

Slmlaar topiikk yine geldimmm hatirlamayanlar için kisa bir özet geçeyim ben zaten buralardaydim 1 sene önce kadar 75 kilodan 55 kiloya düşüp 57 ye çıkıp o kiloyu 1 sene korudum iniş çıkışlarla neyse efemmm sonracımaa 60 kiloya çıktım ve zaten 57 kiloda beni mutlu etmiyordu hep 53 kiloya inmek istedim baktim ki 60 kiloya çıktım ve 53 kiloya da bayaa var dedim ki tekrardan listelere döniyim vee kaptani olduğum 14.Takimda listelere geri döndüm veeee istediğim kilodayim artık 53.3 kiloyla dün mezun oldum tekrar inşallah artik gramini bile almak istemiyorum o yüzden her cuma bende burdayim kilomu koruduğumu hepberaber görücez spor ve sağlıkli beslenmeye devam ediyorum sıra sıkılaşmada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…