Püsküütüm benim matematik 0Çılgınlar toplanmış burada havadan sudan muhabbet ediyorlar..
Kilolardan bahsedin hanımlar..
Bak misal ben yine 60 ın altındayım.. Yine kilo koruyorum..
Şaka bir yana.. hep diyet hep diyet.. Bu işin matematiğini anladım. Bir porsiyon çılgınlık üç günde toparlanıyor. Bir hafta serbest zaman (misal tatildesin ve kendini saldın) ortalama 3 haftada toparlanıyor..
Bir ye, üç ah işit.. Formül bu. O yüzden yerken ben bununla 3 misli zamanda başa çıkmaya hazır mıyım diye sormak gerekiyor.. Çünkü çıkamazsan eğer..... malum.
Havalar nasıl? diye konuşmaya başlayabilirsin.
Mevcut üç hatun kişisinden dayak yemeden kaçayım ben..
İlk 3 cümlede bayaa bi gıcık olmuş durumlarındaydım ama şaka imiş toparlandımÇılgınlar toplanmış burada havadan sudan muhabbet ediyorlar..
Kilolardan bahsedin hanımlar..
Bak misal ben yine 60 ın altındayım.. Yine kilo koruyorum..
Şaka bir yana.. hep diyet hep diyet.. Bu işin matematiğini anladım. Bir porsiyon çılgınlık üç günde toparlanıyor. Bir hafta serbest zaman (misal tatildesin ve kendini saldın) ortalama 3 haftada toparlanıyor..
Bir ye, üç ah işit.. Formül bu. O yüzden yerken ben bununla 3 misli zamanda başa çıkmaya hazır mıyım diye sormak gerekiyor.. Çünkü çıkamazsan eğer..... malum.
Havalar nasıl? diye konuşmaya başlayabilirsin.
Mevcut üç hatun kişisinden dayak yemeden kaçayım ben..
Püsküütüm benim matematik 0
Öhöm öhöm , soğuğu sıcağı birakip kilo işine geçiyorum efenim
Mezun olalı kaç sene geçmiş ? Ben diyim 7 siz diyin 8 .
Mezun oldugum kilo 58 olsada bayabi korudugum ve bana en yakışan kilo 62 dir efenim ..
Ama şimdi kaçım 69 !!!! Yakışıyormu hayır . Mutlumuyum ? Hayır . 3 yıldır bu kilolardayım en azından bunu koruyor olmam züğürt tesellisi efenim .
Püsküüt hanımcım koca bi taş atmış haklı olaraktan pat diye kafama çarpmış bulunmakta efenim
Ben gene aldıgımı koruyorumEllssa kız senin durum daha vahim bi bakıyom hatun mezun ,bi bakıyom hepten alıp tekrar geri gelmiş
Ay özlemişim sizleri
Hiç üstüme alınmadımkiiiii ama sen bayaaa üstüne alınmışsın
İlk 3 cümlede bayaa bi gıcık olmuş durumlarındaydım ama şaka imiş toparlandım
Bu metabolizmanın matematiği şaşmış iyice, 3 yanlış 1 doğruyu götürürken şu hale bak 1 yanlış kaç günü götürüyor. pöff
Neyse dışardan zorlayıcı müdahalelere rağmen biz diyet sözcüklerinden ve pis sınırlamalarından çıkalım hava durumu sohbetimize dönelim
Eee kızlar bizim burda havalar daha bi ısındı, sizin buzhaneler ne durumda azıcık farketmedimi
Abooo!ivit dün kocişimden ihtar aldım . Biraz kilo aldım sanırım kilo vermem lazım dedim . Bencede dediiii aaaaaa ...
Niye canikom, ne güzel işte sanki kilo koruyomuşuz gibi kafa dağıtıyoruz...anlaşıldı bizi topikten kovduracan
Mezun olan kilosunu koruyan ya arkasına bile bakmıyo işim bitti diyoNiye canikom, ne güzel işte sanki kilo koruyomuşuz gibi kafa dağıtıyoruz...
Bu arada hiç kilosunu koruyan yok galiba buraya yazan yok bizden başka
Kaç gündür aklımda olan bir şey var.. yazayım da gitsin.
Geçenlerde ana haberin birinde 40 kilo veren bir kadın vardı.. Diyetisyeni olan adam şu açıklamayı yaptı.
"Yediğiniz için kilo almıyorsunuz, yakamadığınız için alıyorsunuz. Benim hastalarım canları ne ve ne kadar yemek istiyorlarsa yiyorlar. İşin tek bir sırrı var o da probiyotik yoğurt. Evde yaptığınız probiyotik yoğurttan sabah ve gece yatmadan önce birer kase yiyin, kiloyu verin. Bu yoğurt barsak florasını düzenliyor ve işlerliğini arttırıyor."
Şimdi soruyorum.. bu üfürükten teyyare yerden ne kadar yükselir?
Adamın dediğini yazdım işte aebenim.. ev yapımı probiyotik diyor..
Demekki probiyotik yoğurt yediklerimizin emilimini sağlıyor yani yakmamızı sağlıyor .
Baya oluyor bir programda bi dr. Da saglıksız yiyeceklerden nasıl koruna biliriz sorusuna verdiği cevap " evde mayaladıgınız yoğurttan her öğün yemek " demişti ...
Kk dada akşam yatmadan yenen yoğurt kürünün kilo verdirdiği linki var.
Bilmiyorumki püsküütüm teyyare uçarmı
Denesek aslında . Peki illa probiyotikmi olması lazımki normal mayalaksak olmuyormu ?
Markate gidince alayım hafta sonları yoğurdumu mayalıyorum .
Yatmadan yoğurt yiyim baribi umut
Ev yapımı probiyotik denenmiştir efenim ya maya yada süt birbirini begenmedi tam tutmamış , kefir kıvamında olmuşAdamın dediğini yazdım işte aebenim.. ev yapımı probiyotik diyor..
Bir cengaver deneyip paylaşır bizlerle..
aebenim ev yapımı yoğurt hazır yoğurt mayasından değilde ev yoğurdu mayasından yapılırsa bir süre sonra probiyotiğe dönüşüyormuş diye duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum ben yaklaşık 5 senedir hiç hazır yoğurttan mayalamadım hep ev yapımı yoğurttan yapıyorum youğurdumuEv yapımı probiyotik denenmiştir efenim ya maya yada süt birbirini begenmedi tam tutmamış , kefir kıvamında olmuş
Akşam sabah yeniyor bakalım ne zamana kadar yersen artıkbu konularda çok istikrarım yokturda
Bi koşu sana geliyorum maya almayaaebenim ev yapımı yoğurt hazır yoğurt mayasından değilde ev yoğurdu mayasından yapılırsa bir süre sonra probiyotiğe dönüşüyormuş diye duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum ben yaklaşık 5 senedir hiç hazır yoğurttan mayalamadım hep ev yapımı yoğurttan yapıyorum youğurdumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?