Tebrikler şekerpancarı ... Kilonu Koruman dileğiyle ..Slmlaar topiikkyine geldimmm hatirlamayanlar için kisa bir özet geçeyim ben zaten buralardaydim 1 sene önce kadar 75 kilodan 55 kiloya düşüp 57 ye çıkıp o kiloyu 1 sene korudum iniş çıkışlarla neyse efemmm sonracımaa 60 kiloya çıktım ve zaten 57 kiloda beni mutlu etmiyordu hep 53 kiloya inmek istedim baktim ki 60 kiloya çıktım ve 53 kiloya da bayaa var dedim ki tekrardan listelere döniyim vee kaptani olduğum 14.Takimda listelere geri döndüm veeee istediğim kilodayim artık 53.3 kiloyla dün mezun oldum tekrar inşallah artik gramini bile almak istemiyorum o yüzden her cuma bende burdayim kilomu koruduğumu hepberaber görücez spor ve sağlıkli beslenmeye devam ediyorum sıra sıkılaşmada
Haydi bakalım.. kilo koruma yolculuğunda başarılar..Slmlaar topiikkyine geldimmm hatirlamayanlar için kisa bir özet geçeyim ben zaten buralardaydim 1 sene önce kadar 75 kilodan 55 kiloya düşüp 57 ye çıkıp o kiloyu 1 sene korudum iniş çıkışlarla neyse efemmm sonracımaa 60 kiloya çıktım ve zaten 57 kiloda beni mutlu etmiyordu hep 53 kiloya inmek istedim baktim ki 60 kiloya çıktım ve 53 kiloya da bayaa var dedim ki tekrardan listelere döniyim vee kaptani olduğum 14.Takimda listelere geri döndüm veeee istediğim kilodayim artık 53.3 kiloyla dün mezun oldum tekrar inşallah artik gramini bile almak istemiyorum o yüzden her cuma bende burdayim kilomu koruduğumu hepberaber görücez spor ve sağlıkli beslenmeye devam ediyorum sıra sıkılaşmada
tebrikler canım darısı başıma ben bu sefer listelere girmeden halledeyim diyorum malum bende koruyaamayanlardanımSlmlaar topiikkyine geldimmm hatirlamayanlar için kisa bir özet geçeyim ben zaten buralardaydim 1 sene önce kadar 75 kilodan 55 kiloya düşüp 57 ye çıkıp o kiloyu 1 sene korudum iniş çıkışlarla neyse efemmm sonracımaa 60 kiloya çıktım ve zaten 57 kiloda beni mutlu etmiyordu hep 53 kiloya inmek istedim baktim ki 60 kiloya çıktım ve 53 kiloya da bayaa var dedim ki tekrardan listelere döniyim vee kaptani olduğum 14.Takimda listelere geri döndüm veeee istediğim kilodayim artık 53.3 kiloyla dün mezun oldum tekrar inşallah artik gramini bile almak istemiyorum o yüzden her cuma bende burdayim kilomu koruduğumu hepberaber görücez spor ve sağlıkli beslenmeye devam ediyorum sıra sıkılaşmada
Abooo ne ara 6 lı rakamlara çıktın püsküütümEyyyy topik!
200 gr alıp yuvarlak 61 oldum..
Bu bitik diyarda haftada 5 kilo almadığım için tebrik et seni beni.
Tatile gitmiştim ya..Abooo ne ara 6 lı rakamlara çıktın püsküütüm.
Tebrik etmiyom işte.
Bi sakıncası yoksa senin boyun yaşın kaç cnm46,6 ile bitirdiğim kilo verme maratonumda şu an 48.4 gibi bişeyim. Gerçi şu an reglim ama 46 olmaz bittiğinde en fazla 47.8 gibi bişey derhal kendimi toparlamalı ve 46 lı kilolarıma ulaşmalıyım800 kalorilik diyetime başladım tekrardan gerçi hala düşemedim tabi alışmışım 1200 1400 civarlarına daha yeni yeni 950 lere düştüm kademe kademe 800 e düşeceğim.
Bi sakıncası yoksa senin boyun yaşın kaç cnm
Heralde ben ilkokulda o kilolardaydım
Ayyy ne biliyim 46 nedir yaaa çocuk kilosu gibi1.54 boy46 kilo iyi duruyor.
Ancak işte ama 46 da sabitleyebilseydim iyi olacaktı.Ayyy ne biliyim 46 nedir yaaa çocuk kilosu gibi
bahar cım ne yaptın kendim koruyamasam da kilomu seni merakla bekliyorum :)Tatil öncesi: 59,7
Tatil sonrası: 62,3
Alınan Kilo: 2,6
Güncel Kilo: 60,6
Tatil öncesi kiloma dönmek için kaldı 900 gramcık..
e havada karada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?