Kilomuzu Koruyoruz!

Tatil öncesi: 59,7
Tatil sonrası: 62,3
Alınan Kilo: 2,6
Güncel Kilo: 60,5

Son haftada gördüğünüz üzere sadece 100 gr gitti.
Ben bu tatil kilolarını çaya davet ettim, onlar yatıya kaldı arkadaş!

Derhal taktik değiştiriyorum:
Ana öğünler an itibariyle iptal.
Bunun yerine iki saatte bir ara porsiyon kıvamlı beslenme ve bu iki saatte birlik süreçte 2 bardak su.
2 bardak su bitmeden bir sonraki ara öğünü hak etmiyorum.

evvveet bakalım el mi yaman ben mi yaman

Aynı zamanda düzenli spor yapıyormusun Cnm

Aynı zamanda düzenli spor yapıyormusun Cnm
Evet tatlım..
toplight ımın dediği gibi sporsuz günüm yok.
Spor programım şöyle:
20 dakika bisiklet, tibet yogası, 3 lü mekik, dumbell, bacak kasları için 2 egzersiz.
Haftada 3 gün yürüyüş, yürüyüş yaptığım günlerde bisiklet çevirmiyorum.
Spordan sayılmaz ama bir de 10 dakika masaj makinesindeyim.

Heralde kilo korumanın sırrı sporu hiç bırakmamak oluyor
Darısı bizlere inşallah

Acil bişeyler yapmam lazımm Riskli günlerdeyim iştahım açıldı aslında iştah degil düzensiz beslenme diyelim. Hemen geri eski moduma dönmeliyimmm

Acil bişeyler yapmam lazımm Riskli günlerdeyim iştahım açıldı aslında iştah degil düzensiz beslenme diyelim. Hemen geri eski moduma dönmeliyimmm
ben kg mu koruyamayanlardandım 65 ke mezun olup 8 ayda 75 e çıkmıştım 5-6 gün dukan atak yaptım 1 ay dikkatli beslendim şimdi de hiç tasvip etmesemde dün isvec e başladım bu sefer niyetim kg mu verdikten sonra korumak aman dikkat et 1-2 kg bişey olmaz deme devamı cok cabuk geliyor

Aynen erken tedbir alayim. Costum biraz ve motivasyonum dusuk sorun o.

Taktik işe yaradı.. Misafir kilonun 500 gramı daha kapı önüne konuldu..
Güle güle anacım.. gidişiniz olsun, dönüşünüz olmasın..

Güncel Kilo: 60

Güncel Kilo: 59,8

Böylece tatilde aldığım kilolardan kurtulmuş ve bir kez daha kilo korumaya dönmüş bulunuyorum.
Ben bu işi başardım arkadaş.. Dile kolay 3 yıldır koruyorum kiloyu. Öperim yanağımdan.

Sadece 100 gr fazlam var.. Ama bu sefer 59 un altına inene kadar pü dikkat döneme devam..

Kilom 58-58.5 arası olunca malum kaçamaklarda, 60 lı kilolara mesafem arttığı için vicdanen daha rahat oluyorum.

seabahar seni takipteyim, gerçi hala kilo koruma kıvamına gelemedim ama bende 1 senedir, bu kilolardayım (63-65 arası), bu da koruma sayılırsa tabi

bazı mesajlarını favori ekledim, korumaya geçince kullanırım diye... sevgiler

100 gr daha gitti.. Yani 59,7 oldum.
Artık gıdım gıdım gidenler için buraya mesaj yazmama gerek yok.
Yöntem belli, hedef belli.

59 kilonun altına indiğim gün haber veririm topikcim.

100 gr daha gitti.. Yani 59,7 oldum.
Artık gıdım gıdım gidenler için buraya mesaj yazmama gerek yok.
Yöntem belli, hedef belli.

59 kilonun altına indiğim gün haber veririm topikcim.
püsküütüm yaz lütfen yazartık çok fazla bizimle değilsin inan şu mesajını okumak bile keyifli seni özlüyoruz

zaten çok mahcubuz

püsküütüm yaz lütfen yazartık çok fazla bizimle değilsin inan şu mesajını okumak bile keyifli seni özlüyoruz

zaten çok mahcubuz
monişim teşekkür ederim..
Çok keyifsiz dönemler yaşıyorum.. Adına "görev" dediğim şeyler olmasa hiç uğrayacağım yok buralara..
Mazur gör olur mu..
Acım büyük.

monişim teşekkür ederim..
Çok keyifsiz dönemler yaşıyorum.. Adına "görev" dediğim şeyler olmasa hiç uğrayacağım yok buralara..
Mazur gör olur mu..
Acım büyük.
canım püsküütüm her ne yaşıyorsan rabbim gönlüne ferahlık versin,dilimin ucuna geldi ama söyleyemiyorum... inşallah sağlıklı sıhhatlidir...
kocaman öpüyorum

canım püsküütüm her ne yaşıyorsan rabbim gönlüne ferahlık versin,dilimin ucuna geldi ama söyleyemiyorum... inşallah sağlıklı sıhhatlidir...
kocaman öpüyorum
Bulut'um yağmur oldu yağdı üstümüze..

Hep kuyruklu meleğim derdim ona.. sahiden de melek oldu artık.
Ailemizin 14 yıllık sürecinde bize sadece mutluluk veren, o yakışıklı, o güzel huylu, o iyi kalpli Bulut'um artık evimin önündeki toprakta.. Siz hiç toprak altında yatan Bulut gördünüz mü..
Oluyormuş..
Tek tesellim.. acılarından kurtulmuş olması. Ve dualarım kabul oldu ki onu uyutmak durumunda kalmadım, yapamazdım.
Geçen hafta bugün.. gitti oğlum.
Henüz toparlayamıyorum kendimi.. Şimdi bu satırları yazarken de ağlıyorum.
Ama hayat böyle birşey.. Bu acıyı da yüreğime nakşeder, yürümeye devam ederim.

Sizlerden ricam.. bu konuyu dillendirmeyelim. Bulut'u tanıyanlar var aranızda, biliyorum ki üzüleceksiniz okuduğunuzda..
Ama işte.. konuşmayalım olur mu. Dayanacak gücüm yok.

Fotoğraftaki gibi uyuyor şimdi.. Acıları bitti aşkımın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…