ooo ne güzel maşallah sanaMezun kilom; 69
Güncel kilom; 68.5
Yöntemler kişiden kişiye değişiyor..Kilo vermek istiyorum son 1,5 kilocukkk napsam acaba
Ayy bende çok zorlandım bu aşamada yahu, kilo koruma adı diyetten daha zorDiyettdiyett neydii emekdi diyet, diyet sabırdı emek verdim sabrettim gitti kilolar pekiiiii kilo korumak neydi daha fazla emekdi zayifladim incecikim havalarina girip yemeklere saldirmamakdi ama yorulmuştum ama amaaa bıkmıştim hep dikkat etmekten peki ne yaptim yedim çokkk yedim geceli gündüzlü yedim ama kontrol yine bendeydi evet evet bendeydi bir hafta ara verdim ve bitti o aram evet tartiyla yüzleşme zamani geldi yediklerimden bana kalanlari görme zamani geldi ve evet tartildim 53 kiloyla mezun olmuştum bu sabahki kilom 55.6 evett kilo koruma buydu aldiklarimi bana iycee yapışmadan atmakdi ve zamani geldi pazartesi diyet bayraklari çekilecek ve 2.6 kilo gönderilecek eksilerlee döneceğim topikkk muckk
Ayy aynen canim ben iki senedir 57 kilomu koruyordum ama bi ara 61 e çikip tekrar listelere dönmüştüm 53 le mezun oldum ama o 53 ü korumak için hala diyetteydim resmenAyy bende çok zorlandım bu aşamada yahu, kilo koruma adı diyetten daha zor
Bende 63 e inmek istiyorum bakalım hayırlısıAyy aynen canim ben iki senedir 57 kilomu koruyordum ama bi ara 61 e çikip tekrar listelere dönmüştüm 53 le mezun oldum ama o 53 ü korumak için hala diyetteydim resmenbi bunalti geldi biraz ara verdim ama kontrollü bi şekilde simdi 51 e iniyim diyorum bakalim
Aynen başka yolu yok bu işin ...Formül:
Kilo vermek = Diyet
Kilo korumak = Diyet + Kaçamak
Net.
Bir derleme mesajım vardı orada detaylı anlatıştım ama bulamadım şimdi linkini.Canım sana sormak istediğim bir şey var, yeri burası degil biliyorum ama neyse.
Tibet egzersizlerini yaparken nefesleri 5 hareketin hepsinde burnumuzdan alıp, burnumuzdan mi veriyoruz?
canım bende bu şekilde yapıyordum ama tesadufen bir blog yazısında gördum. tibet aynlerinin videolarını eklemişler. hepsınde burundan nefes alıp burundan veriyordu. kitabın görsellerini de eklemişler. Kitapta nefesin bu şekilde alınıp verilmesi gerektiği yazıyor gibi anladım. kafam karıştı.Bir derleme mesajım vardı orada detaylı anlatıştım ama bulamadı.
İlk kitabı kuzene verdim.. o da kaybetti.. Verilen bilgiler doğrudur muhtemelen. Görsel de eklediklerine göre.ca+
canım bende bu şekilde yapıyordum ama tesadufen bir blog yazısında gördum. tibet aynlerinin videolarını eklemişler. hepsınde burundan nefes alıp burundan veriyordu. kitabın görsellerini de eklemişler. Kitapta nefesin bu şekilde alınıp verilmesi gerektiği yazıyor gibi anladım. kafam karıştı.
kitabı sen hatmettiğin için sana sormak istedim.
o zaman burundan alıp agızdan vermeye devam edeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?