Ah rica ederim.. Sayfa hepimizin.Seabahar hanım iznin olursa kurulayim bu sayfaya. Azmin zaferini doya doya yaşayalım.Eski şişkolardan kimler var bakalım. Gerçekten bu küçük beden harika kıyafetler çok işe yarıyor. 26 beden mavi ile ben de denemiştim bu formülü...
2021 in Ilk aylarinda bu topice yazmak nasip olsun banada
Sorun su ki cok yavas veriyorumBen takımda yarışırken hedefimi haftada 500 gr vermek olarak belirlerdim.
Bu hesaptan yola çıkarak senin durumuna baktım kaptanımcım.
Hedefin: 58,20
Güncel kilon: 65,5
Hedefine %100 ulaşarak mezun olma kararlığında isen; vermen gereken kilo 7,3
Haftada 500 gr verirsen, 7,3 kiloyu yaklaşık 15 haftada veriyorsun. Bu da Mart 2021 ortalarına denk geliyor.
Sorun su ki cok yavas veriyorum
Hatta olmak istedigim kilo 50Boyum Kisa ve 50kilo beni mutlu eden ve yakisan kilo. Yanaklarim yumus Yumus :))
Sporu cok yapiyorum sanardim ama galiba yeterli degil yaptigim.
1 ocak da 60 i gormeyi hedefledim haftada 800 gr gider daha dikkatli olursam dedim. Ama 300, 300 anca gidiyor. Hedefimi abarttim belki.
Sizin dediginiz gibi haftada 500 gr a odaklansam daha mantikli.
Varsin Mart ayi olsunyapisti kaldi diyecegim dogum kilosu ama 59 u gorup Yemek yemekden yine dogum kilosuna kadar cikmistim gecen sene Kasim ayinda
Ya ben ne kadar dikkatsizim
Kaç yıllık üyeyim koruma topigini yeni gördüm
1.5 aydır koruma sürecindeyim .
Bakalım ne kadar sürecek
Bu sefer umudum var yiyerek korumayı da öğrendim şükür
Aslında ben daha 5 kilo daha vermeye gönüllü yum de yürüyüş yapıp şöyle havaların ısınmasıni bekliyorumGelir gelmez böyle karşılanmaz ama "bakalım ne kadar sürecek" sorusuna cevap vermekten kendimi alıkoyamadım..
ömür boyu.
yoksa düşünsenize.. yeniden kilo alacaksınız ve sil baştan diyet.
Vallahi unuttum kaç yıldır korumada olduğumu.. yüz yıl olmuş gibi geliyor.Aslında ben daha 5 kilo daha vermeye gönüllü yum de yürüyüş yapıp şöyle havaların ısınmasıni bekliyorum
Şimdilik kilo verene kadar verdiğim kiloları korumak niyetim
Puskuut kaç yıldır korumadasiniz?
Ben bu sefer daha umutluyum
Çünkü yiyerek korumayı da öğrendim
Diyetin alâsıdır.Mesela yeri gelmişken bugün yediklerimi yazayım:
sabah bir bardak kefir içtim, 1 tane haşlanmış yumurta
öğleden sonra iki civarında 1 kase tarhana çorbası ve 1 konserve ton balığı yedim.
akşam şnitzel yiyeceğim 1 adet ve sonrasında da nar. Planım böyle. (cıvıtmazsam)
ha arada bir-iki kaşık da süzme yoğurt yerim mutlaka.
Şimdi cevap verelim. Bu kilo koruma mıdır yoksa diyet midir?
Tam diyet menüsüMesela yeri gelmişken bugün yediklerimi yazayım:
öğleden sonra iki civarında 1 kase tarhana çorbası ve 1 konserve ton balığı yedim.
akşam şnitzel yiyeceğim 1 adet ve sonrasında da nar. Planım böyle. (cıvıtmazsam)
Bildiğin diyetMesela yeri gelmişken bugün yediklerimi yazayım:
Tabii ben 600-700 gram veremiyorum artık.Diyetin alâsıdır.
Yanına da yarım saat spor yapsam ertesi güne kesin -600 - 700 gelirim bu menuyle.
Seabahar, güne başlamadan plan yapmak bu işin anahtarı . Rast gele bir gün hiç verimli olmuyor benim için. Plan candır, tekniğini sonuna kadar destekliyorum.
Kilo verme yöntemi nasıl kişiye aitse kilo korumak da aynı şekilde.Bildiğin diyet
Ben daha yeniyim korumada yeni yeni yöntemler deniyorum
Mezun oldum ilk iki hafta günde 10 bin adım atmaya çalıştım ilk hafta 70.000 attım.
İkinci hafta 48.000 attım.
Sonraki 2 hafta 6 gün yedim perşembe detoks yaptım
Spor ve detoksla korumaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?