Kilomuzu Koruyoruz!

öncelikle selamlar püsküüstüm sanada kocaman sevgiler bu soruya tek kelimeyle cevap verecek olursak kas yoğunlugu. aynı durum kendim icin söz konusu cünki.
benden 10 kilo eksik, boyuda 5 cm uzun olan arkadaşımdan daha kücük beden giyiyorum. diyetisyen analiz yaparken sprorcu olup olmadıgımı sormuştu.

aebenim kulaklarını çınlattım bence.
Ahhhh çekmiştim geçen gün. Ahhh o eski günler ahı.
Kaptan olsana.

Hayirli mutlu sabahlar arkadaşlar...çok şükür bende mezun oldum sonunda kaç yil sonra..kilo verip tekrar alinca kaç yil geçmiş aradan..ama artik öyle birşey olmasina kesinlikle izin vermicem...
Gerçi 13 marta kadar biraz kilo almak istiyorum çünkü özel perhiz yapacağim sonra fazla zayiflamak istemiyorum..Ahmet Apa beyin özel organ ve kan temizlik için perhiz.....ama yinede sağliksiz besinlerden uzak durcam tabi...yağdan değil kaslardan kilo almayi istiyorum ayin 13 ne kadar......yinede 60 kilonun üzerine geçmemeye dikkat edeçeğim...
Sağlikli beslenmeye ve spora devam

Aralıkta böyle söylüyor:

Bak bak nasıl programlı.. diyor ki mezuniyetime 4 hafta kaldı:

ve beklenen son.. Mezun oldu.

Perihancım hiç kilo almaman dileği ile.. alsan da hemencik geri göndermen dileği ile..
Sana güveniyorum. Bu kadar programlı, bu kadar disiplinli olduğun için seni tebrik ediyorum.

Sağol canim..aklim başima geldi sonunda.kilo al kilo ver..yeter artik..hem sporumuda severek yapiyorum önceden spora başlayip tekrar bikaç hafta sonra birakiyordum.Dediğim gibi şimdilik 60 kiloya kadar kendime izin vercem..sonra o özel perhiz bittikten sonra 55 -57 kilo araliğinda kalmaya dikkat edeceğim..

Hayirli Günler ve hayirli Cumalar arkadaşlar..mezun olali 3 haftami doldurdum..56,1 kilo ile mezun olmuştum...ve bugün özel bir diyete başlayacağimi programladiğim için sağlikli beslenerek kilo almak istedim 60 kiloya kadar, şu anki yaptiğim diyetten dolayi fazla kilo vermeyim düşüncesiylen...fakat bu sabah tarti 57,7 gösterdi..yani 3 hafta içinde 1,6 kilo almişim...sporumuda ihmal etmiyorum tabi...
Benim bu diyete başlsmamin sebebi aslinda kilo vermek değildi..organ kan bağirsak temizliği için başladim..Allah sonuna kadar devam etmeyi nasip etsin bana ve benimle beraber başlayam arkadaşlara..
Artik her Cuma olmasada bende burda kilo bildirimimi yapacağim ve yaptiğim diyetin gelişimini anlatacağim....
Sanirim o özel diyet 4-5 ay sürecek..bittikten sonra 55 kiloda kalmaya dikkat edeceğim..en üst kilo seviyemde 57 olacak

korumak ne zor ismis yahu.
resmen diyete devam etmek gerekiyor. 1 hafta korudum mezun oldugum kiloyu. insallah devam ettirebilirim
Nence zor değil..yani ben zorlanmiyorum kilo verme süreci benim için daha zordu kilo verme sürecinde yemek yeme alişkanliklarimi değiştitdim..yiyeceğim yemeğin ölcüsünü biliyorum ..aliştirdim kendimi bu şekilde aylardir o yüzden sorun yaşamiyorum..ve düzenli spor yapiyorum...

Hayirli Ramazanlar arkadaşlar...yaptiğim perhizin 1 ci seviyesini arkamda biraktim çok şükür ve bu 42 gün sürdü..önüm daha uzun olfuğu için öğünlerimde bilinçli fazla yedim .ama sağlikli beslendim tabi...bu yola 57.7 kilo ile başlamişim...şu an 57,3 kiloyum..yani sadece 400 gram gitmiş...sporumuda birakmiyorum..birazdan sporumu yapacağim yine.. bağimlisi oldum resmen. .Spor yapmadiğim gün rahat edemiyorum..içime sinmiyo sporsuz bir gün..tabi arada dinlenme günlerim oluyor kaslari fazla zorlamamak için..bakalim 2 ci seviye sonunda kilom ne durumda olacak...ekim ayina kadar devam edecek bu perhiz...ve 55 kilonun altina inmem umarim...ilerdede 55 kiloyu dengeleyip korumak istiyorum..

Epeydir yazmamışım buraya..

Gerçi ben hedefime ulaşalı 4-5 yıl oldu sanırım.
Kilo koruma disiplinimi zaten oturttum.

Son zamanlarda 59-60 bandında gidip geliyorum. Ağır olmasa da genelde diyet yapar gibi yaşıyorum. Çok sevdiğim ve kalorili gıdalar var. Onları yeme işinde disiplin olmazsa bir çok insanda olan bana da olurdu. Kiloyu geri almış olurdum.

Yaptığım şu:
Canım pizza-şarap ikilisini çeker sıklıkla. 59 kilo değilsem 59 olana kadar beklerim yemek için.
59 olduğum gün bu yemeği yer, bol su ve soda içer, kalan öğünlerde yememeye yakın minik atıştırmalarla günü bitiririm.
Ertesi gün bu sefer katılaştırılmış diyet. Minimum 2 gün böyle.
Bu arada hiç tartılmam moral bozmamak için. 3. gün sabahı tartılırım ve duruma göre ya katılaştırılmış ya da gevşetilmiş diyet haline geri dönerim.

Bir sonraki kaçamak tekrar 59 olunca.

Mesela son günlerde kıymalı börek vınlıyor beynimde.. vınnn. vınnnn. Yanında da cola. (ki hiç sevmem)
neyse işte.. 400 gr daha verirsem 59 olurum ve gelsin kıymalı börekler.

Tempom böyle, memnunum.

Uzun zamandır çok motivasyonsuzum. Bir ileri iki geri yapıp duruyorum. Ama bu mesajı okuyunca yukarıdan vahiy gibi bi motivasyon indi. Bu kez yeniden olacak ve bundan sonra asla bir daha o listelere girmeyeceğim

Ben hala börek yiyemedim.
Ama 13 tane karne hazırladım.

Guncel kilom 54,5.
Populer konu basligini gorunce merak edip baktim.
Bende kisaca kilo koruma macerami anlatayim.
7- 8 yildir kilomu koruyorum. Aslinda zihnimin arka odalarinda 2- 3 kilo versem iyi olur dusuncesi sinsice bekliyor ama bu kilonun altinda yuzum cok cokuyor.
Donem dpnem 2- 3 kilo gelip gidiyor.
Bedenim bu duzeni sevdi.

Ben hala börek yiyemedim.
Ama 13 tane karne hazırladım.

A-aa unutmuşum yazmayı.. böreği çoktaaaan yedim.

Uzun zamandır istediğim sistem net bir şekilde oturdu artık.
Haftada bir mola gününü sabitledim: Cumartesi
Mola verme hakkı için maksimum 59 kilo olmam gerekiyor.

Geçen Cumartesi pizza şarap ikilisine karar vermiştim. Çarşamba günü 59 kiloydum. Ama dedim mola günü Cumartesi ve iki gün daha dişimi sıktım.
Cumartesi sabahı 58.8 kiloyu gördüm.
Keyifle molamı yaptım.

Pazar gününden bu yana yine sıkı dönem. Bu Cumartesiye kadar yine 59 olmalıyım. Haa bu arada bir günlük molanın maliyeti 1.4 kilo.
Bu sabahki kilom 59.2

Bir günde alınan kilo maksimum üç günde veriliyor.
yeter ki insan onun bir günlük mola olduğuna gerçekten karar versin.

Topikteki ilk mesajim.
53 kg ile gelmisim.
Guncel 56.
Psikolojik ust sinirim 55.

7 yil gecmis.
Kilo korumayi ogrenmisim.
52, 53 kiloya nasil inecegimi biliyorum. Irademe guveniyorum.
Sanirim bilincltim yuzum cirkinlesecegi icin kilo vermek istemiyor.
Yas 40. Bu yastn sonra cilt elastikiyetini kaybetmeye bsliyor.
Yuzum cokmeden fizigimi duzeltmek icin duzenli spor yapmam lazim. Pandemiden beri tamamen saldim.
Spor motivasyonum bir an once gelsin luttfen.
Duzenli pilates yaparken cok esnek ve hafif hissediyordum.
Simdi vucudum odun gibi sanki.
Pilatesi ozledim.

koruyamiyorum ya basaramiyorum kac kere 59 a, 60 a dustum ama yine geldim 66ya.
birsuru plan kuruyorum, strateji gelistiriyorum, kendime sozler veriyorum ama yine olmuyor

yine inerim 59 a sorun degil. ama nasil duracagim orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…