bu soruya tek kelimeyle cevap verecek olursak kas yoğunlugu. aynı durum kendim icin söz konusu cünki.Selam kizlar..umarim iyisinizdir..mezuniyetime 4 kilo kaldi.bir tarafdanda sizlerin eski mesajlarinizi okuyorum güzel bilgiler vermişiniz....en geç 2 ay sonra bende burdayim....benim bir sorum olacak...bi arkadaşim var 171 boyunda 58 kilo.. .kilosunu söylediğinde inanmadim sonra gözümün önünde tartildi...sanki 65 gibi görünüyor..ben 161 boyundayim ve şu an 61 kiloyum ondan daha zayif görünüyorum ...sizce sebebi nedir...
aebenimöncelikle selamlarpüsküüstüm sanada kocaman sevgiler
bu soruya tek kelimeyle cevap verecek olursak kas yoğunlugu. aynı durum kendim icin söz konusu cünki.
benden 10 kilo eksik, boyuda 5 cm uzun olan arkadaşımdan daha kücük beden giyiyorum. diyetisyen analiz yaparken sprorcu olup olmadıgımı sormuştu.
Ben hedef kiloma ulaşayim inşallah bende buraya gelcem..sağolsun Seabahar burayi azda olsa aktiv tutmuş birakmamiş.. sayfa bir kenarda unutulup terkedilmemiş.. bende gelirsem 3 kişi oluruz.. 3 müz burayi aktiv tutariz ve ileriki zamanlarda çoğaliriz inşallah
Selam kizlar..umarim iyisinizdir..mezuniyetime 4 kilo kaldi.bir tarafdanda sizlerin eski mesajlarinizi okuyorum güzel bilgiler vermişiniz....en geç 2 ay sonra bende burdayim....benim bir sorum olacak...bi arkadaşim var 171 boyunda 58 kilo.. .kilosunu söylediğinde inanmadim sonra gözümün önünde tartildi...sanki 65 gibi görünüyor..ben 161 boyundayim ve şu an 61 kiloyum ondan daha zayif görünüyorum ...sizce sebebi nedir...
Hayirli mutlu sabahlar arkadaşlar...çok şükür bende mezun oldum sonunda kaç yil sonra..kilo verip tekrar alinca kaç yil geçmiş aradan..ama artik öyle birşey olmasina kesinlikle izin vermicem...
Gerçi 13 marta kadar biraz kilo almak istiyorum çünkü özel perhiz yapacağim sonra fazla zayiflamak istemiyorum..Ahmet Apa beyin özel organ ve kan temizlik için perhiz.....ama yinede sağliksiz besinlerden uzak durcam tabi...yağdan değil kaslardan kilo almayi istiyorum ayin 13 ne kadar......yinede 60 kilonun üzerine geçmemeye dikkat edeçeğim...
Sağlikli beslenmeye ve spora devam
Sağol canim..aklim başima geldi sonunda.kilo al kilo ver..yeter artik..hem sporumuda severek yapiyorum önceden spora başlayip tekrar bikaç hafta sonra birakiyordum.Dediğim gibi şimdilik 60 kiloya kadar kendime izin vercem..sonra o özel perhiz bittikten sonra 55 -57 kilo araliğinda kalmaya dikkat edeceğim..Aralıkta böyle söylüyor:
Bak bak nasıl programlı.. diyor ki mezuniyetime 4 hafta kaldı:
ve beklenen son.. Mezun oldu.
Perihancım hiç kilo almaman dileği ile.. alsan da hemencik geri göndermen dileği ile..
Sana güveniyorum. Bu kadar programlı, bu kadar disiplinli olduğun için seni tebrik ediyorum.
Nence zor değil..yani ben zorlanmiyorum kilo verme süreci benim için daha zordu kilo verme sürecinde yemek yeme alişkanliklarimi değiştitdim..yiyeceğim yemeğin ölcüsünü biliyorum ..aliştirdim kendimi bu şekilde aylardir o yüzden sorun yaşamiyorum..ve düzenli spor yapiyorum...korumak ne zor ismis yahu.
resmen diyete devam etmek gerekiyor. 1 hafta korudum mezun oldugum kiloyu. insallah devam ettirebilirim
Epeydir yazmamışım buraya..
Gerçi ben hedefime ulaşalı 4-5 yıl oldu sanırım.
Kilo koruma disiplinimi zaten oturttum.
Son zamanlarda 59-60 bandında gidip geliyorum. Ağır olmasa da genelde diyet yapar gibi yaşıyorum. Çok sevdiğim ve kalorili gıdalar var. Onları yeme işinde disiplin olmazsa bir çok insanda olan bana da olurdu. Kiloyu geri almış olurdum.
Yaptığım şu:
Canım pizza-şarap ikilisini çeker sıklıkla. 59 kilo değilsem 59 olana kadar beklerim yemek için.
59 olduğum gün bu yemeği yer, bol su ve soda içer, kalan öğünlerde yememeye yakın minik atıştırmalarla günü bitiririm.
Ertesi gün bu sefer katılaştırılmış diyet. Minimum 2 gün böyle.
Bu arada hiç tartılmam moral bozmamak için. 3. gün sabahı tartılırım ve duruma göre ya katılaştırılmış ya da gevşetilmiş diyet haline geri dönerim.
Bir sonraki kaçamak tekrar 59 olunca.
Mesela son günlerde kıymalı börek vınlıyor beynimde.. vınnn. vınnnn. Yanında da cola. (ki hiç sevmem)
neyse işte.. 400 gr daha verirsem 59 olurum ve gelsin kıymalı börekler.
Tempom böyle, memnunum.
Uzun zamandır çok motivasyonsuzum. Bir ileri iki geri yapıp duruyorum. Ama bu mesajı okuyunca yukarıdan vahiy gibi bi motivasyon indi. Bu kez yeniden olacak ve bundan sonra asla bir daha o listelere girmeyeceğim
Epeydir yazmamışım buraya..
Gerçi ben hedefime ulaşalı 4-5 yıl oldu sanırım.
Kilo koruma disiplinimi zaten oturttum.
Son zamanlarda 59-60 bandında gidip geliyorum. Ağır olmasa da genelde diyet yapar gibi yaşıyorum. Çok sevdiğim ve kalorili gıdalar var. Onları yeme işinde disiplin olmazsa bir çok insanda olan bana da olurdu. Kiloyu geri almış olurdum.
Yaptığım şu:
Canım pizza-şarap ikilisini çeker sıklıkla. 59 kilo değilsem 59 olana kadar beklerim yemek için.
59 olduğum gün bu yemeği yer, bol su ve soda içer, kalan öğünlerde yememeye yakın minik atıştırmalarla günü bitiririm.
Ertesi gün bu sefer katılaştırılmış diyet. Minimum 2 gün böyle.
Bu arada hiç tartılmam moral bozmamak için. 3. gün sabahı tartılırım ve duruma göre ya katılaştırılmış ya da gevşetilmiş diyet haline geri dönerim.
Bir sonraki kaçamak tekrar 59 olunca.
Mesela son günlerde kıymalı börek vınlıyor beynimde.. vınnn. vınnnn. Yanında da cola. (ki hiç sevmem)
neyse işte.. 400 gr daha verirsem 59 olurum ve gelsin kıymalı börekler.
Tempom böyle, memnunum.
Ben hala börek yiyemedim.
Ama 13 tane karne hazırladım.
Topikteki ilk mesajim.Bende kilo koruma dönemindeyim.
Evde tartım olmadığı için güncel kilomu bilmiyorum.Diyet boyunca işyerindeki baskülü baz aldım. Tabii bulduğum her bascule çıkmaktan da geri durmadım.
Neyse bugün iftardan once tartıldım.Marketin mal tarttığı kantarda. 52,4.
Buraya yazmak için tartılmayı bekliyordum ama sürekli takip ediyorum.Çünkü benim sorunum kilo verememk değil.Yıllarca bir şekilde aldım verdim ama koruyamadğım için bu kısır döngüden kurtulamadım.
bu topic çok gerekliydi bence. Bende kendi kendimi control etmek adına buralarda olacağım.....
Bu arada burda yazmanın sakıncası olmaz sanırım.Sürekli takip ettiğim bir diyetisyenin kişisel bloğu var.BİR DİYETİSYENİN BESLENME GÜNLÜĞÜ.
Onunda kilo koruma döneminde çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Diyetisyenimiz sürekli kontrollü, bilinçli besleniyor.sık sık yediğini içtiğini yazıyor.Onun beslenme şeklini görünce ben nerelerde hata yaptığımı görüyorum resmen.Kendi adıma söyleyeyim benim en büyük sorunum porsiyonları küçültememek, sağlıklı besinleri fazla yemek. Ve şu aralar en büyük düşmanım hareketsizlik...Sıcaktan dolayı dışarı çıkamıyorum. Evdede düzenli internet olmuyor. BAHANEM ÇOK YANİ...
püsküt hanıma birşey sormak istiyorum.Başlangıçta kaç kiloydu,Na kadar zamanda kaç kilo Verdi.Nasıl bir diyet yaptı.
Koruma dönemini takip ediyorum zaten.
HEPİMİZE KOLAY GELSİN. NASILSA ZYIFIM REHAVETİNE KAPILMAYALIM LÜTFEN........
Bu başlığa yazdıklarımıza göz at bence.koruyamiyorum ya basaramiyorum kac kere 59 a, 60 a dustum ama yine geldim 66ya.
birsuru plan kuruyorum, strateji gelistiriyorum, kendime sozler veriyorum ama yine olmuyor
yine inerim 59 a sorun degil. ama nasil duracagim orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?