Kilomuzu Koruyoruz!

İlk cümleniz nokta atışı kesinlikle
Kilo verirken uygulanan süreç benzeri bir dönemi bekliyor.
Ben kilo verirken karbonhidrat yemeyi çok özlerdim cumadan pazartesi ye kadar karbonhidrat alıp hafta içi karbonhidrat azaltıp glikojen depoları boşaltmak ile geçti.

Bu şekilde ödemi de attım kilomu da verdim

Perşembe menümü vereyim
Sabah 13.30
2 haşlanmış yumurta,3 siyah zeytin,biraz eski kaşar ,2 tane salatalık ve çay

Akşam 17.30
1 kase ton balıklı salata

Su bolca sayamadim.

Yeşilçay ,sade Türk kahvesi,sek nescafe,maden suyu içtim.

Dedik ya kişiden kişiye değişiyor diye.. bakın bir örnek daha.
Ben ne zaman yeşil çay içsem ertesi gün yüzüğümü bile takamıyorum ödemden.
Birkaç kez denedim hepsinde de aynı şeyi yaşayınca yeşil çayla vedalaştık.

Aaa kulüpte kızlardan farklı bakliyat vs için de aynı şeyi duymuştum.
Bazı Dr. lar kan gurubu ile de ilgili olduğunu söylüyor.
Kan grubuna göre iyi gelen sebze protein çeşidi vs.
Kişinin kendini tanimasi çok güzel.

Umarım bir ömür fit kalırız.

Bu yolda güç kuvvet diliyorum hepimize.

Post uyku modunda galiba

Post uyku modunda galiba

Kilo veren alıp dönüyor. Sonra yine veriyor sonra yine alıyor. Hazırladığım karnelerin bir kısmı mükerrer oluyor ne yazık ki.
Kilosunu koruyan ve burada paylaşım yapan, bildiğim kadarı ile birkaç kişiyiz.

Kendi adıma bunu da normal buluyorum. Ben de başlarda daha detaylı yazıyordum. Kilo koruma da kilo verme gibi kişinin kendi bünyesi için en doğru olanı bulması ve istikrarlı uygulaması ile standart bir yola giriyor. Aynı şeyleri de yazmak istemiyor insan doğal olarak. Hele ben uzun bir süre sanki burası benim özel başlığımmış gibi hissetmiştim.

Vermesi ayrı dert korumasi daha ayrı bir dert kaptanım ya ben koruma evresine adapte olana kadar yazsam olur değil mı

Vermesi ayrı dert korumasi daha ayrı bir dert kaptanım ya ben koruma evresine adapte olana kadar yazsam olur değil mı

İstediğin kadar yaz, topik senin.

Ben kendi adıma kilo koruma diye bir şey olmadığına inanıyorum. Bildiğin diyet hali devam ediyor çünkü. Tek farkı; kaçamak yaparken vicdan azabı çekmiyor olmak. Benim anladığım bu.

Abovvv hep böyle devam edecez demekki

Saat 11.30
1 dilim peynirli yulafli börek
1 yumurta 8 zeytin
5 6 ceviz
Bir kupa şekersiz cay

Saat 15.00
Dibek kahvesi + 1 sade soda

Saat 18.00
6 yk yeşil fasulye + 4 yk yoğurt + 1 minik kase mor lahana salatası
3 lt su
50 dk sandalye egzersizi

Saat 11
Peynirli maydanozlu omlet ( 2 yumurta 1 dilim peynırden)
1 adet etimek
1 kupa şekersiz cay

Saat 15
1 bardak kefir + 1 mınık muz

Saat 18.
1 kepçe ezogelin
4 yk kuru bamya yemegı
3 yk dereotlu yoğurt
3.5 lt su
2 fıncan dıbek kahve 1 sade soda
35 dk dambıl çalışması

Daha cok yeni mezun oldum :))
yinede 450gr vermisim .
Aslinda rahatsizdim belki o yuzden.
Asil hedefim de 49 civari boyum kisa oldugu icin. Amma velakin ,agirlik ve crosfitt i daha cok yapacagim icin kilo (kas) alirim 49 olmadan bile vucudumdan memnun olurum herhal.

gecikmelii olarak geldimmm :))
selamlar

Ağustos ayı mezunuyum madara olmak istemediğimden gittim baktım :) 60.7 kg ile mezun olmuşum şuan 61 küsürüm yarın net kiloma tekrar bakayım :) aslında 1 ay öncesine kadar mezuniyet kilomunda altına inmiştim ancak istanbula ailemin yanına gidince spor sıfırlanıp menüler uçtu ve +3 kg ile geri döndüm şimdi ancak onları geri gönderdim ve mezuniyet kiloma döndüm :)

Kilomu nasıl koruyorum? aslında pek bir şey değişti diyemem.. kontrolü elden bıraktığım anda kilolar hızla geri geliyor o yüzden düzenli şekilde tartılmaya devam ediyorum tabiki yarışma zamanında olduğu gibi her gün değil :) ama haftada bir muhakkak kilom nedir biliyorum.

Canımın çektiği şeyleri yiyorum ama düzenli sporumuda yapıyorum ( yarışma zamanından tek farkı o kadar yoğun sporlar yapmıyorum )

Takım içinde menü bildirimlerinden kendimi çıkardım artık orada menü yazmıyorum ama spor listesinden çıkarmadım hala yaptığım sporları yazıyorum.. Takımda yapmış olduğumuz haftada 3 gün zorunlu sporların en az 2 gününe katılıyorum.

Bunların haricinde zaten günlük yaşamım oldukça hareketli 4 yaşında bir oğlum var dışarıda bisiklet ve scooter peşinde koşma ayrıca yaptığım cardio aktivitelerinden

Boyum 1.63 kilom 60 aslında hedefimde 55 e düşmek var ama kilom mıh gibi 60 a sabitlendi sanki :)) umarım 55 i de görürüm diyorum ve mezun olan herkesi ara ara burada rapor vermeye davet ediyorum :))

Teşekkür ederiz seaBahAR inşallah burayı daha verimli kullanırız

kiloda son durum ne kaptanım merak ettim :))

selam canımm koruyor musun kilonu

kiloda son durum ne kaptanım merak ettim :))
Pazartesi kontrol tartisindan 58.2 di galiba
Biraz aldim tekrar verdim
Benim asil Hedef kilom 48-49 gerci 50kg olursam ve aynada ki benden memnun kalirsam dururum orada. Boyum 156 benim. Ve cocuk oncesi hep 50-52 civariydim

Sanki cok fark varmis gibi 50e de raziyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…