İlk cümleniz nokta atışı kesinlikleKilo verme yöntemi nasıl kişiye aitse kilo korumak da aynı şekilde.
Ben de 59 a düşünce çılgın bir gün geçiriyorum canım ne isterse onu yiyorum gün boyu. Sonra diyet günleri başlıyor doğal olarak.
Bazen de ani gelişen ve kontrol edemediğim (veya kontrol etmek istemediğim) istekle gün içi kalorili bir gıda yediysem bütün gün ve ertesi gün azami dikkat ediyorum.
Bir kilo aldım önemli değil, düşüncesi ile başlıyor her şey ters gitmeye çünkü.. hep dengeyi tutturmak gerek bu yüzden.
Perşembe menümü vereyim
Sabah 13.30
2 haşlanmış yumurta,3 siyah zeytin,biraz eski kaşar ,2 tane salatalık ve çay
Akşam 17.30
1 kase ton balıklı salata
Su bolca sayamadim.
Yeşilçay ,sade Türk kahvesi,sek nescafe,maden suyu içtim.
Aaa kulüpte kızlardan farklı bakliyat vs için de aynı şeyi duymuştum.Dedik ya kişiden kişiye değişiyor diye.. bakın bir örnek daha.
Ben ne zaman yeşil çay içsem ertesi gün yüzüğümü bile takamıyorum ödemden.
Birkaç kez denedim hepsinde de aynı şeyi yaşayınca yeşil çayla vedalaştık.
Post uyku modunda galiba
Vermesi ayrı dert korumasi daha ayrı bir dert kaptanım yaKilo veren alıp dönüyor. Sonra yine veriyor sonra yine alıyor. Hazırladığım karnelerin bir kısmı mükerrer oluyor ne yazık ki.
Kilosunu koruyan ve burada paylaşım yapan, bildiğim kadarı ile birkaç kişiyiz.
Kendi adıma bunu da normal buluyorum. Ben de başlarda daha detaylı yazıyordum. Kilo koruma da kilo verme gibi kişinin kendi bünyesi için en doğru olanı bulması ve istikrarlı uygulaması ile standart bir yola giriyor. Aynı şeyleri de yazmak istemiyor insan doğal olarak. Hele ben uzun bir süre sanki burası benim özel başlığımmış gibi hissetmiştim.
Vermesi ayrı dert korumasi daha ayrı bir dert kaptanım yaben koruma evresine adapte olana kadar yazsam olur değil mı
Abovvv hep böyle devam edecez demekkiİstediğin kadar yaz, topik senin.
Ben kendi adıma kilo koruma diye bir şey olmadığına inanıyorum. Bildiğin diyet hali devam ediyor çünkü. Tek farkı; kaçamak yaparken vicdan azabı çekmiyor olmak. Benim anladığım bu.
işte aynen diyet devam ediyorSaat 11.30
1 dilim peynirli yulafli börek
1 yumurta 8 zeytin
5 6 ceviz
Bir kupa şekersiz cay
Saat 15.00
Dibek kahvesi + 1 sade soda
Saat 18.00
6 yk yeşil fasulye + 4 yk yoğurt + 1 minik kase mor lahana salatası
3 lt su
50 dk sandalye egzersizi
kiloda son durum ne kaptanım merak ettim :))Daha cok yeni mezun oldum :))
yinede 450gr vermisim .
Aslinda rahatsizdim belki o yuzden.
Asil hedefim de 49 civari boyum kisa oldugu icin. Amma velakin ,agirlik ve crosfitt i daha cok yapacagim icin kilo (kas) alirim 49 olmadan bile vucudumdan memnun olurum herhal.
selam canımm koruyor musun kilonuSaat 11
Peynirli maydanozlu omlet ( 2 yumurta 1 dilim peynırden)
1 adet etimek
1 kupa şekersiz cay
Saat 15
1 bardak kefir + 1 mınık muz
Saat 18.
1 kepçe ezogelin
4 yk kuru bamya yemegı
3 yk dereotlu yoğurt
3.5 lt su
2 fıncan dıbek kahve 1 sade soda
35 dk dambıl çalışması
Pazartesi kontrol tartisindan 58.2 di galibakiloda son durum ne kaptanım merak ettim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?