Evet aynı şekilde devam kaptanımselam canımm koruyor musun kilonu
Evet kesin olarak dört, daha yeni kontrol etmiştim.Cidden daha aktif olsa burasi ,mezun olanlar kilo almaz
2-3 defa mezun olmaz : )) gerci rekor 4.mezuniyetdi herhal
Tebrikler canımEvet aynı şekilde devam kaptanım
Doğum yapmış ama aradaEvet kesin olarak dört, daha yeni kontrol etmiştim.
Kaptanım kaç aydır beraberiz seni bu yazınla tanıyorum ah ahh gruba hiç yazmıyosun böyle şeylergecikmelii olarak geldimmm :))
selamlar
Ağustos ayı mezunuyum madara olmak istemediğimden gittim baktım :) 60.7 kg ile mezun olmuşum şuan 61 küsürüm yarın net kiloma tekrar bakayım :) aslında 1 ay öncesine kadar mezuniyet kilomunda altına inmiştim ancak istanbula ailemin yanına gidince spor sıfırlanıp menüler uçtu ve +3 kg ile geri döndüm şimdi ancak onları geri gönderdim ve mezuniyet kiloma döndüm :)
Kilomu nasıl koruyorum? aslında pek bir şey değişti diyemem.. kontrolü elden bıraktığım anda kilolar hızla geri geliyor o yüzden düzenli şekilde tartılmaya devam ediyorum tabiki yarışma zamanında olduğu gibi her gün değil :) ama haftada bir muhakkak kilom nedir biliyorum.
Canımın çektiği şeyleri yiyorum ama düzenli sporumuda yapıyorum ( yarışma zamanından tek farkı o kadar yoğun sporlar yapmıyorum )
Takım içinde menü bildirimlerinden kendimi çıkardım artık orada menü yazmıyorum ama spor listesinden çıkarmadım hala yaptığım sporları yazıyorum.. Takımda yapmış olduğumuz haftada 3 gün zorunlu sporların en az 2 gününe katılıyorum.
Bunların haricinde zaten günlük yaşamım oldukça hareketli 4 yaşında bir oğlum var dışarıda bisiklet ve scooter peşinde koşma ayrıca yaptığım cardio aktivitelerinden
Boyum 1.63 kilom 60 aslında hedefimde 55 e düşmek var ama kilom mıh gibi 60 a sabitlendi sanki :)) umarım 55 i de görürüm diyorum ve mezun olan herkesi ara ara burada rapor vermeye davet ediyorum :))
Teşekkür ederizseaBahAR inşallah burayı daha verimli kullanırız
Kaptanım kaç aydır beraberiz seni bu yazınla tanıyorum ah ahh gruba hiç yazmıyosun böyle şeyler
şaka bi yana gerçekten grupla ilgilendiğin için senin koruma mezuniyet sürecinle ilgili çok bilgim yoktu okuduğum iyi oldu
inşallah ana hedefime ulaştıktan sonrabu grupta da yazacağım ben de. Bizlere de ön bilgi oluyor neyi nasıl yapacağız diye, grubun aktifleşmesi ve herkesin ideal kilolarına ulaştıktan sonra koruyabilmesi dileğiyle
ben anlamadım bunu..Doğum yapmış ama arada
Rekor falan diye paylaşımda konuşmuştuk o yüzden aklınızda kaldı sandım ama niye kalsın kalmasınnben anlamadım bunu..
ben belli birini işaret etmedim ki?
dört kez mezun olan kimdi diye sor, ona da arşive bakmadan yanıt veremem zaten.
Gözden kaciyor bence bu konuSelqmmmmmay daha önce neden keşfetmemişim burayı yaaaaa
Mezun olmuştum ancak kilomu korıyamayınca holppppp kilolar geri geldi
Şimdi de 6. Takımdayım hedefime son 4 kg
Bayramdan sonra korumada olacağım inşallahhhhh
Aranan kaptan bulunamadıGözden kaciyor bence bu konu
Aktif olsa ve takimlardaki gibi kaptan olsa guzel olur
Ilan verelimAranan kaptan bulunamadı
Ilan verelim
Dimi ya bence de hedef kilom 2.5 kilo kaldı sonrasında burda devam ederdimGözden kaciyor bence bu konu
Aktif olsa ve takimlardaki gibi kaptan olsa guzel olur
Çok basit bir yöntem önereyim hemen.Kilo korumak için aktif spor yapmaya devam. Taze mezunlardanim. Sıkılaşmak için çabalıyorum. Alt göbekle ilgili sorun çözebilen var mi ?
Yaaaa canım benim mezun oldun mu kaç kilodasın şuanda altta gördüm aynı kilo dayız benim de 2 kilom kaldı mezun olmamaKilo korumak için aktif spor yapmaya devam. Taze mezunlardanim. Sıkılaşmak için çabalıyorum. Alt göbekle ilgili sorun çözebilen var mi ?
Aynen canım mezun oldum belgemi aldımYaaaa canım benim mezun oldun mu kaç kilodasın şuanda altta gördüm aynı kilo dayız benim de 2 kilom kaldı mezun olmama
Benim de alt karnım var biraz pilates çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?