Kilomuzu Koruyoruz!

Kaptanım kaç aydır beraberiz seni bu yazınla tanıyorum ah ahh gruba hiç yazmıyosun böyle şeyler
şaka bi yana gerçekten grupla ilgilendiğin için senin koruma mezuniyet sürecinle ilgili çok bilgim yoktu okuduğum iyi oldu
inşallah ana hedefime ulaştıktan sonrabu grupta da yazacağım ben de. Bizlere de ön bilgi oluyor neyi nasıl yapacağız diye, grubun aktifleşmesi ve herkesin ideal kilolarına ulaştıktan sonra koruyabilmesi dileğiyle

:)) aslında yazıyorum Almılacım ama kısa kısa sohbet içinde oluyor genelde böyle liste gibi ilk kez oldu haklısın :)) Her şeyin ötesinde önemli olan bence buralardan uzaklaşmamak etkili böylece eyvah kilo bilinci kafada hep oluyor :) diyeceksiniz ömür boyu kadınlar kulübü mü:)) ama bence olsun varsın bir yerde nasıl twitter, instagram, facebook.. hayatımızda hep varsa burasıda olabilir ki bence buranın bize bireysel anlamda kattıkları kat be kat fazla

ben anlamadım bunu..
ben belli birini işaret etmedim ki?
dört kez mezun olan kimdi diye sor, ona da arşive bakmadan yanıt veremem zaten.
Rekor falan diye paylaşımda konuşmuştuk o yüzden aklınızda kaldı sandım ama niye kalsın kalmasınn unutalım neme lazım 5 e niyet olur falnn

Istediginiz kadar inceldiniz mi?
Benim yag oranim yuksekdi baya. Gerci hala yuksek o yuzden daha kilo vermem lazim
Onun disinda sklasmam da lazim
Mayis da 1 aylik daha dogrusu haftada 3 gunluk crossfit dersine basliyorum. Baslamadan evde p90x3 ile incelmeyi dusunuyorum. Asil sorun devam ettirmek

Selqmmmmmay daha önce neden keşfetmemişim burayı yaaaaa

Mezun olmuştum ancak kilomu korıyamayınca holppppp kilolar geri geldi

Şimdi de 6. Takımdayım hedefime son 4 kg

Bayramdan sonra korumada olacağım inşallahhhhh

Gözden kaciyor bence bu konu

Aktif olsa ve takimlardaki gibi kaptan olsa guzel olur

Kilo korumak için aktif spor yapmaya devam. Taze mezunlardanim. Sıkılaşmak için çabalıyorum. Alt göbekle ilgili sorun çözebilen var mi ?

Kilo korumak için aktif spor yapmaya devam. Taze mezunlardanim. Sıkılaşmak için çabalıyorum. Alt göbekle ilgili sorun çözebilen var mi ?
Çok basit bir yöntem önereyim hemen.
Bizzat denenmiştir ve %100 sonuç alınmıştır.

- Her gün yapmalısın.
- Sırtüstü uzan. Kolların bedeninin yanında. Bacakların birbirine bitişik. Karnından nefes al. Ayaklarını yerden 10 cm yukarı kaldır. O şekilde dayanabildiğin kadar tut. Nefesini yavaşça ver. Tekrarla. Toplam 5 set.
- Püf noktası: Ayakların havadayken midenin yandığını hissetmeye başlaman gerekiyor. Yanmıyorsa hareketin bir yerinde hata yapıyorsun demektir.

Yaaaa canım benim mezun oldun mu kaç kilodasın şuanda altta gördüm aynı kilo dayız benim de 2 kilom kaldı mezun olmama

Benim de alt karnım var biraz pilates çok iyi geliyor

Yaaaa canım benim mezun oldun mu kaç kilodasın şuanda altta gördüm aynı kilo dayız benim de 2 kilom kaldı mezun olmama

Benim de alt karnım var biraz pilates çok iyi geliyor
Aynen canım mezun oldum belgemi aldım 60.5 şimdi kilom. Epey sıkılaştım ama alt göbek biraz daha erimeli. Chloe ting yapıyorum şimdi low abs videolarına yöneldim onlardan belirgin fark alamazsam pilates eklerim çalışmama. Belli bir sayfa var mi pilateste takip ettiğin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…