- 14 Kasım 2015
- 1.471
- 2.568
- 133
- Konu Sahibi four dahlia
-
Ve hala da haksız oldugunuzu kabul edememissiniz arkadas cok kiymetlidir gönlünü alin haksiz ya da hakli olmaniz fark etmezBir daha kimseye gitme girisiminde bulunmayacağım zaten eziyeti çeken ben uzulen yine ben. Ha ola ki gittim mecburiyet vs ozellikle de belirteceğim karsi taraf akil eddmiyorsa ben gozune gözüne sokacagim artik
Haklisiniz gonul kirmak cok kötü Alacagim kimseyi uzmek istemem sinirle gitmekten vazgectim sonra pisman oldum ama is isten gecti.Ve hala da haksız oldugunuzu kabul edememissiniz arkadas cok kiymetlidir gönlünü alin haksiz ya da hakli olmaniz fark etmez
Yok onu suclar gibi degil de benim de üzüldüğümü kimsenin gormemesi uzdu. zaten icimde bi yerde bir insanin kalbini kirmanin hüznü var
:) tamam kalbimi okuyabiliyorsanız onda da siz haklisiniz ne diyeyim.Sizin üzüldüğünüz program yapmadaki beceriksizliğiniz ve ailenize karşı mahcubiyetiniz.
Arkadaşınızı düşündüğünüzü sanmıyorum.
Yok yatıya degil oyle bir cumlem olmadi 2 saatlik bi mevzu4 üz bebekle yatiya mi ?
Bi de arkadaşa ?
Aman allahım
İşte sizin üzüleceğiniz bir nokta yok, onu anlatmaya çalışıyoruz.Yok onu suclar gibi degil de benim de üzüldüğümü kimsenin gormemesi uzdu. zaten icimde bi yerde bir insanin kalbini kirmanin hüznü var
Haklisiniz aklima gelmedi o anİşte sizin üzüleceğiniz bir nokta yok, onu anlatmaya çalışıyoruz.
Beklentiye girmişsiniz, hayal kırıklığı olmuş ama o an ben söylemeyi unuttum diyebilmeliydiniz.
Yunurta olusturma ignesi sadece gerisi dogal döllenme takdir-i ilahi.Gitmeden dördüz bebeği nasıl başardınız onunda formülünü verseniz bana ikiz de yeter :) tüp bebek falan mı oldu
Çok karışık olduğu için ve bu kadar sorun ettiğiniz kirildiginiz için yatı diye düşündüm.Yok yatıya degil oyle bir cumlem olmadi 2 saatlik bi mevzu
Cok tesekkur ederim. Dogru olan da bu sanirimBence arada bir iletişimsizlik ve yanlış anlaşılma oluşmuş. Kalp kırmaya gönül koymaya değmez. O sizin anne ve babanızla geleceğinizi bilmiyormuş, haklı. Siz de o kadar yol gideceksiniz bi de istekli olan o ama önem vermezmiş gibi davranmış, haklısınız. Sonuç olarak arada bir artniyet vs. Yok. Bunu açık açık konuşup aşmalısınız soğukluğu bence. Bir dost zor kazanılır ama eğer emek vermezsen kolayca kaybedilebilir
Konu kapanmadan ben de yorum yapmasam ölürümMune abla nerdesin. Biraz daha gelmezsen kendimi dunyanin en igrenc insani hissedeceğim ne kadar yazarsam yazayim ne dersem diyeyim yetmiyor
Valla onu bende merak ediyorum.
Kendi 2 çocuğuma kendi evinde zor bakıyorum, 1 saatte oğlum tek başına evi talan edebiliyor.
4 tane 1.5 yaşında çocuk gelecek olsa kara kara düşünür ertesi güne temizliğe yardımcı falan ayarlamaya çalışırdım muhtemelen...
Benim iyiliğimi düşünen kimse ben seveyim diye 4 çocukla çıkıp gelmez.
İyilik dediğin yük alır, yük olmaz.
Ben de çocuk severim başka çocuklara ay ne tatlı falan derim ama uzaktan.
Iyi de kızcağız annen baban gelmesin dememiş.Canım Allah size güç kuvvet versin inşallah
Benimde ikiz kızlarım ve 4 yaşında bı oğlum var
Azda olsa halini anlıyorum
Genelde ben çok gitmiyorum arkadaş komşu bana çağırıyorum
Gönül koyanlar küsenler çok oldu gelmiyorum diye ama ben halimi anlayanlarla görüşmeyi tercih ediyorum
Çünkü evime gelen arkadaşlarım Allah razı olsun ikramlik yapıp geliyorlar çoğu zaman ve giderken de evimi süpürmek bulaşıkları makinaya koymak dahil her işimi yapıp üstüne tonla dua Edip gidiyorlar ki her an dua ediyorum onlar için
3 çocukla misafirliğe gitmek hele tek gitmek çok zor
Ki sizin dostum dediğiniz kişinin sizi anlaması gerekirdi
Anne babanız gitmesi uygun değilse bile size sen sadece gel bende yardımcı olurum demesi gerekirdi bana göre
Benim arkadaşlarım ben onlara gideceğim zaman ((ki bı iki apartman uzaktalar)) gelip beni alıyorlar sana da değişiklik olsun diye onlarda ben sadece oturuyorum ilgileniyorlar oyunlar oynuyorlar benim çocuklarımla
Tek bebek bakmak,arka arkaya bebek bakmakla çoklu (ikiz-ucuz-dördüz) bebek bakmak çok çok farklı şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?