Kim haklı kim haksız?

Bir daha kimseye gitme girisiminde bulunmayacağım zaten eziyeti çeken ben uzulen yine ben. Ha ola ki gittim mecburiyet vs ozellikle de belirteceğim karsi taraf akil eddmiyorsa ben gozune gözüne sokacagim artik
Ve hala da haksız oldugunuzu kabul edememissiniz arkadas cok kiymetlidir gönlünü alin haksiz ya da hakli olmaniz fark etmez

Mune abla nerdesin. Biraz daha gelmezsen kendimi dunyanin en igrenc insani hissedeceğim ne kadar yazarsam yazayim ne dersem diyeyim yetmiyor

Yok onu suclar gibi degil de benim de üzüldüğümü kimsenin gormemesi uzdu. zaten icimde bi yerde bir insanin kalbini kirmanin hüznü var
İşte sizin üzüleceğiniz bir nokta yok, onu anlatmaya çalışıyoruz.
Beklentiye girmişsiniz, hayal kırıklığı olmuş ama o an ben söylemeyi unuttum diyebilmeliydiniz.

Sizi kırmak istemem ama ne dersem yetmiyor diyorsunuz, yukarıda da anlamayanın gözüne sokacağım cümleniz var.
Bu alenen arkadaşınızı suçlamaktır hala.

Bence arada bir iletişimsizlik ve yanlış anlaşılma oluşmuş. Kalp kırmaya gönül koymaya değmez. O sizin anne ve babanızla geleceğinizi bilmiyormuş, haklı. Siz de o kadar yol gideceksiniz bi de istekli olan o ama önem vermezmiş gibi davranmış, haklısınız. Sonuç olarak arada bir artniyet vs. Yok. Bunu açık açık konuşup aşmalısınız soğukluğu bence. Bir dost zor kazanılır ama eğer emek vermezsen kolayca kaybedilebilir

Cok tesekkur ederim. Dogru olan da bu sanirim

Canım Allah size güç kuvvet versin inşallah
Benimde ikiz kızlarım ve 4 yaşında bı oğlum var
Azda olsa halini anlıyorum
Genelde ben çok gitmiyorum arkadaş komşu bana çağırıyorum
Gönül koyanlar küsenler çok oldu gelmiyorum diye ama ben halimi anlayanlarla görüşmeyi tercih ediyorum
Çünkü evime gelen arkadaşlarım Allah razı olsun ikramlik yapıp geliyorlar çoğu zaman ve giderken de evimi süpürmek bulaşıkları makinaya koymak dahil her işimi yapıp üstüne tonla dua Edip gidiyorlar ki her an dua ediyorum onlar için
3 çocukla misafirliğe gitmek hele tek gitmek çok zor
Ki sizin dostum dediğiniz kişinin sizi anlaması gerekirdi
Anne babanız gitmesi uygun değilse bile size sen sadece gel bende yardımcı olurum demesi gerekirdi bana göre

Benim arkadaşlarım ben onlara gideceğim zaman ((ki bı iki apartman uzaktalar)) gelip beni alıyorlar sana da değişiklik olsun diye onlarda ben sadece oturuyorum ilgileniyorlar oyunlar oynuyorlar benim çocuklarımla

Tek bebek bakmak,arka arkaya bebek bakmakla çoklu (ikiz-ucuz-dördüz) bebek bakmak çok çok farklı şeyler

Mune abla nerdesin. Biraz daha gelmezsen kendimi dunyanin en igrenc insani hissedeceğim ne kadar yazarsam yazayim ne dersem diyeyim yetmiyor
Konu kapanmadan ben de yorum yapmasam ölürüm

%1500 haksızsın.
Yani 4 çocukla oraya gitmen değil mevzu bence.
Çocuklu diye eve kapanacak değilsin. Gayet gidebilirsin.
Mevzu annen ve hatta babanı bilr yanında götürmek istemen.
Yani çok alışılagelmiş bir şey değil
Ben de ucuz çocuklu misafir ağırladım.
Mesela ilk başta konuşuldu, görümden yanımda olur. 3 kişiyiz müsait misin diye söylendi.
Söylemese ben de kızardım en ufak pasta böreği bile kişi sayısına göre hazırlıyoruz çünkü.

O da muhtemelen rahat edin diye ailesini göndermiştir.
Ve bence önemsememekte larınız hiç olmamış.
Güzel bir gönlünü almanız gerekebilir.

Çünkü karşı tarafta size göre plan yapıp bir şeyleri iptal etmiştir.
Onun da tatil gününü planını bozup üstüne kalbini kurmuş oldunuz

Sadece 4 çocuk olsa neyse, bir de yanında anne ve babası. Kıza iyilik olsun diye, kızı tek başına evinde ağırlamak yerine, kıza evinde 7 kişi ağırlatmayı planlamış. İyilik olsun diye :)

Tövbe tövbeee
Müneccim mi kız nerden bilsin sizin maaile geleceğinizi? Sanki her yere babanizı mi götürüyorsunuz?
Bence sonuna kadar arkadaşın haklı. Ayrıca yaşamayan bilemez 4 çocuğun zorluğunu,kadın nasıl düşünsün sizin nasıl geleceğinizi? Her yere nasıl gidiyorsa öyle gelir buraya da diye düşünmüştür.
Konuşmanız da buram buram samimiyetsizlik kokuyor. Benim de var öyle bir arkadasim-belki yirmi yıllık. Her mesajın sonuna canım,aşkım falan diyor- çok uyuz oluyorum.

Ha arkadaşınız da aynı şekilde samimiyetsiz samimiyetsiz 'yavrularim, ciceklerim,teyzesi yesin' cümlelerini pelesenk etmiş ama bir kere görmeye gelmiş. Hem de en ihtiyacınız olacağı zamanda. Yemişim öyle teyzeyi yani. Hala samimiyetsiz samimiyetsiz konuşuyor, vallaha buradan uyuz oldum. Üstlerinde ne emeği geçmiş ki çocukların teyze ayakları yapıyor?
Bir pazarı var onda da nişanlısından ayrılamıyor . Sanki ona nişanı at diyen var. Bir gün yani nedir ki?
Yine de bu konuda o haklı -yuzde yüz :))
Ama konu dışında konuşmak gerekirse bekar haliyle sizi ziyaret etmeyen arkadaşa kimse 4 çocuğuyla sefil bir sekilde gitmezdi. O konuda da siz fedakarlık yapmışsınız.

Bu arada vaktiniz yoktur ama 'kalabalik aile-5 kardesler' belgeseli var YouTube'de. Bir abla ve 5iz çocuk sahibi olan bir ailenin gündelik yaşamı... dilerseniz onu izleyin, seveceginizi dusunuyorum

Iyi de kızcağız annen baban gelmesin dememiş.
Sadece konu sahibi annesinin evde olacağından eminmiş gibi bir de babasının evde olup olmadığını sormuş.
Kadın da cevap vermiş annem babam evde yok diye.

Sen tek gel onlar gelmesin, ben yardım ederim dese ne tepki görürdü bilemedim . Zira biri bana böyle söylese ben bile gitmem

Boşver ya ne uzuluyorsun.aslinda onun senin yanına gelmesi daha uygun olur gelmek istese herturlu gelir
Tamm annesi ile babasına nüfuz edemeyebilir kalmaları için ama istese derdiki sen gel biz beraber bakarız.

Bide çocuklarınız kaç yaş yada aylık beraber çok güzel oynamayı öğrenebilirlerse 4unende biranda rahat edersiniz

Merak ettim doğal genelini
Masallah ben ayrı ayrı 2sini zor buyuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…