Kim haklı kim haksız?

Ya siz o çok gormek istiyorumlara inanmayin . Gormek isteyen gider gorur. Şimdi arkadasin yoğunluktan sana gelemiyor ve vicdan yapıyor lafta söyleme diye çok istiyorum modunda emin ol bekar biri olarak 4 çocuklu birini ağırlamak istemiyordur .

Arkadaşınıza açıkça "bak şu gün size annem ve babamla geleceğim, haberin olsun" demeniz gerekirdi.

Siz bunu belirtmeden kıza vahiy inemez sonuçta. Haksızsınız bence.

Ayrıca cümbür cemaat oraya gitmek yerine, direkt arkadaşınızın gelmesi daha iyi olurdu. O kadar çok özlediyse, bir pazar gününü nişanlısıyla birlikte size gelerek geçirebilirdi.

Kesinlikle haksızsınız. Anne babanızla birlikte gideceğiniz kesinlikle anlaşılmamış bir d eüstüne arkadaşınıza haksızca soylenmişsiniz bence ama düzeltmek sizin elinizde adım atın

Ben sizi anladım da çocuklar 1.5 yaşında olmuş diyorsunuz.
3 ay değil 5 ay değil
Görmek isteyen 1.5 yılda gelir görürdü.
Kız onlarsız yaşayamam ölüyorum dese de gidecek olan siz değildiniz.
Çocuklarınızı sevimli buluyor olabilir, videoları ile eğleniyor olabilir. 4 çocuğunu ve ananı babanı al gel demek değil ki bu.
Ben 2 çocukla yalvar yakar çağıran arkadaşlarıma gitmiyorum, ya bana geliyorlar ya dışarıda buluşuyoruz.
Siz 4 ü ile ben geliyorum diyebiliyorsunuz.
Bana sorarsanız bu bile garip.
Evinde 4 tane 1.5 yaşında çocuk istememiş bile olabilir.. kırmamak için hayır dememiş olabilir.
Ama siz kırmaktan çekinmemişsiniz. Bence gönlünü alın kızın. Daha da irdelemeyin konuyu.

Haklisiniz güya geleceklerdi taaa ne zaman.

Haklisiniz ben iyi niyetli dusundum samimi dusundum heralde bi daha tobe zaten

Bence yine de uZun zamandir gitmedigin birisine mutlaka annen ve babanla gelecegini onceden haber vermen gerekirdi.

Kız için nasıl iyi bir şey olacaktı ben anlamadım. Kız için sizi, annenizi, babanızı ve dört adet 1.5 yaşında çocuğu evinde ağırlamak mı daha iyi, sizin evinize gelip sizin tarafinızdan ağırlanmak mı? Sürekli kızın iyiliğini düşündüğünüzü için ona anne ve babanızı da alarak cümbür cemaat gitmeyi düşündüğünüzü söylemişsiniz ama çok saçma.

Bir de o kadar kişi haksızınız demiş fikriniz hiç değişmemiş. Ben de yazayım. Haksızsınız. Kız soğuk konuşur tabii, ayıp etmişsiniz.

Haksizligimi kabul ettim

Haksizligimi kabul ettim
Arkadaşlara katılıyorum haksız olan sizsiniz anne ve babanızında sizinle geleceğini en başta söylemeniz gerekirdi oda anne ve babasını başka yere göndermezdi,ama bebek. Görmek isteyen insan kendisi gelsin madem çok seviyor bir pazarınıda size ayırabilir.

Bir daha kimseye gitme girisiminde bulunmayacağım zaten eziyeti çeken ben uzulen yine ben. Ha ola ki gittim mecburiyet vs ozellikle de belirteceğim karsi taraf akil eddmiyorsa ben gozune gözüne sokacagim artik

Valla onu bende merak ediyorum.
Kendi 2 çocuğuma kendi evinde zor bakıyorum, 1 saatte oğlum tek başına evi talan edebiliyor.
4 tane 1.5 yaşında çocuk gelecek olsa kara kara düşünür ertesi güne temizliğe yardımcı falan ayarlamaya çalışırdım muhtemelen...
Benim iyiliğimi düşünen kimse ben seveyim diye 4 çocukla çıkıp gelmez.
İyilik dediğin yük alır, yük olmaz.
Ben de çocuk severim başka çocuklara ay ne tatlı falan derim ama uzaktan.

Bir daha kimseye gitme girisiminde bulunmayacağım zaten eziyeti çeken ben uzulen yine ben. Ha ola ki gittim mecburiyet vs ozellikle de belirteceğim karsi taraf akil eddmiyorsa ben gozune gözüne sokacagim artik
Bence siz kendinizi hiç de haksız bulmuyorsunuz.
Hala arkadaşınızı suçlar gibi cümleleriniz.

Mune abla konumu kapatir misin hatami kabul ettim. Bu kadar insan hatan var diyorsa vardir. Bi kac kisi benim acimdan dusundu düşünmeyenlere de tesekkur ederim objetif yorumlar icin. Biraz sert yorumlar oldu ne diyeyim yine de tesekkurler

Siz haksizsiniz %100 hem de . annenizin gelecegini nerden bilsin ki ben de düşünmezdim hadi düşündüm diyelim belki annesinin farkli planlari var annesi gelip sizinle oturabilir ben ne zaman arkadasima gitsem annesi ve iki kardesi orda olur oyle muhabbet ederiz yani onun annesi var diye kendi annemi goturemem ki

bence gereksiz yere kendinize iş edinmişsiniz. Sizi görmek isteyen tek başına çıkıp gelirdi zaten sizi beklemezdi. Anlamadınız mı zaten şimdiye kadar gerçekten görüşmek istememiş ki. Bu arada anne babamızı bilemezdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…