Belki ben doğru düşünemiyorum sizler tarafsız oldugunuz için size anlatmak istedim haklımıyım haksızmıyım ne yapmam gerekiyor siz karar verin.
Biz geçen pazar anneme gittik akşama doğru öyle yemek yedik geldik geri o zaman eşim ben gitmem ille benim anneme gidelim diye inat etmişti bende ona haftayada senin annene gideriz dedim, tabi o baya inatlaştı kavga ettik sonra benm anneme gittik, (bu arada bunu parentez içinde belirtmek istiyorum annem çalışıyor sadece pazar günleri evde oluyor)
Sonra ben iki gün önce cuma günü kayınvalideme gittim gündüz eşimde akşam geldi geceye kadar o günü orda geçirdik işte.
Bende bugün kahvaltıda anneme gidelim dedim oda olmaz anneme gitcez geçen hafta gittik dedi
ben bu sefer cuma günü oradaydık cuma gitmesek haklıydın ama iş değişti hem annemin Bi pazarı var başka hangi gün gidebilirim dedim annenede akşam gidelim dedim kabul etmedi şimdi kahvaltıdan sonra gitcez dedi bende hiç birine gitmeyelim bu pazarı kendimiz geçirelim madem öyle Bi yerlere gidelim dedim yok dedi çıktı arkadaşlarının yanına gitti.
Biraz karışık anlattım ama burda haklımıyım haksızmıyım?
Ona haftada bir yetmiyor iki güne üç güne bir annesigile gitmek istiyor başlarda iki güne bir öyle yapıyorduk annemle iki üç haftada bir görüşüyordum sonra çok zoruma gittiği için bende ikiis ilede eşit görüşmeye karar verdim ama o bunu kabullenmiyorHaklısınız ,çok net olun haftada 1 kere anneme 1 kere annene gidicez diyin ,
Ayrıca annenize her seferinde eşinizi götürmeniz gerekmiyor gitsin oda annesiyle kahvaltı yapsın ,
Ayrı ayrı vakit geçirin ,inada bindirmiş eşiniz
Bana ortada inat var gibi geldi yani siz makul yaklasirken esinizin hayir benim anneme gidelim demesi abes acikcasi .. bu senin annen benim annem olayini hic dogru bulmuyorum .. ikiside esit olmali ..Belki ben doğru düşünemiyorum sizler tarafsız oldugunuz için size anlatmak istedim haklımıyım haksızmıyım ne yapmam gerekiyor siz karar verin.
Biz geçen pazar anneme gittik akşama doğru öyle yemek yedik geldik geri o zaman eşim ben gitmem ille benim anneme gidelim diye inat etmişti bende ona haftayada senin annene gideriz dedim, tabi o baya inatlaştı kavga ettik sonra benm anneme gittik, (bu arada bunu parentez içinde belirtmek istiyorum annem çalışıyor sadece pazar günleri evde oluyor)
Sonra ben iki gün önce cuma günü kayınvalideme gittim gündüz eşimde akşam geldi geceye kadar o günü orda geçirdik işte.
Bende bugün kahvaltıda anneme gidelim dedim oda olmaz anneme gitcez geçen hafta gittik dedi
ben bu sefer cuma günü oradaydık cuma gitmesek haklıydın ama iş değişti hem annemin Bi pazarı var başka hangi gün gidebilirim dedim annenede akşam gidelim dedim kabul etmedi şimdi kahvaltıdan sonra gitcez dedi bende hiç birine gitmeyelim bu pazarı kendimiz geçirelim madem öyle Bi yerlere gidelim dedim yok dedi çıktı arkadaşlarının yanına gitti.
Biraz karışık anlattım ama burda haklımıyım haksızmıyım?
Annemin kendi iş yeri olduğu için gece 10 'a kadar çalışıyor malesefAkşamları iş çıkışı gidebilirsiniz ya da herkes kendi annesine gider,neden inatlaşıyorsunuz aslında asıl mesele bu :)
Ben elimden geldiğince eşit davranıyorum hatta evlilimizin ilk zamanları hergün görüşmek istiyorlardı hayır demiyordum eşim hergün gitmemi istiyordu. Şimdi baktım bu durum aldı başını gidiyor bende bu sefer ikisinede eşit gitcez dedim bu durum ona abes geliyor şimdiBana ortada inat var gibi geldi yani siz makul yaklasirken esinizin hayir benim anneme gidelim demesi abes acikcasi .. bu senin annen benim annem olayini hic dogru bulmuyorum .. ikiside esit olmali ..
Neden? Beyefendinin annesi altından da sizinki bakırdan mıymış?Ona haftada bir yetmiyor iki güne üç güne bir annesigile gitmek istiyor başlarda iki güne bir öyle yapıyorduk annemle iki üç haftada bir görüşüyordum sonra çok zoruma gittiği için bende ikiis ilede eşit görüşmeye karar verdim ama o bunu kabullenmiyor
Aslında sakinliğimi bozmam genelde güzelce konuşuyorum o yok diyor geçen pazar demiştin bu pazarda oraya gideriz diye diyorBen tavrın önemli olduğunu düşünüyorum. Saygılı bir ilişkide bunların lafı bile olmamalı. Sakin sakin konuşunca hiçbir zaman ters anlamaz insan. Diretmeler, karşılıklı inatlaşmalar. Bunlar zedeliyor ilişkiyi. Haklı haksız denemez bu durumda. Net değil.
Annemin kendi iş yeri olduğu için gece 10 'a kadar çalışıyor malesef
Tek gitsin ,sizde gidip geldiği akşamlar özellikle yüz vermeyin karı koca aile olmayı öğrenince dersiniz ,Ona haftada bir yetmiyor iki güne üç güne bir annesigile gitmek istiyor başlarda iki güne bir öyle yapıyorduk annemle iki üç haftada bir görüşüyordum sonra çok zoruma gittiği için bende ikiis ilede eşit görüşmeye karar verdim ama o bunu kabullenmiyor
Dükkana gidiyorum ama çok yoğun oldugu için Bi vakit geçiremiyoruz gelen giden müşteriler elemanlar yaz sezonu olduğu içinÇalıştığı işyerinde vakit geçirseniz yani arada bir evine git arada bir dükkana,pazarı birbirinize ayırın bence hafta içleri aileleri halledin. Ne ben ne eşim ailesine çok düşkün valla ben kendi ailemi( yani eşim ve çocuklarımı) daha ön planda tutardım.
Kendi sabah arayıp gelin diyor bugün üç kere aradı mesela neden gelmiyorsun diyeAnnenizin 1 Pazarı var , onun da kendi işleri , planları olabilir ,dinlenmek kafa dinlemek isteyebilir, her hafta gitmeseniz mi acaba diye düşündüm nedense .
O zaman cuma günü diyecektiniz ki: " Annem sadece Pazar evde ya hayatım, o yüzden annene bugün gitsek de anneme yine pazar günü gitsek olur mu?"Aslında sakinliğimi bozmam genelde güzelce konuşuyorum o yok diyor geçen pazar demiştin bu pazarda oraya gideriz diye diyor
Haklısınız böyle diyebilirdim ama ben bunu kendi düşünür diye düşünüp dile getirmedimO zaman cuma günü diyecektiniz ki: " Annem sadece Pazar evde ya hayatım, o yüzden annene bugün gitsek de anneme yine pazar günü gitsek olur mu?"
Konusulmayan şeylerde insan onemsenmedigini düşünür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?