Kim haklı kim haksız

Her gün değil sadece pazarları görebiliyorum

Haklısınız böyle diyebilirdim ama ben bunu kendi düşünür diye düşünüp dile getirmedim
İşte en büyük hatamiz bu. Erkekler söylemeden anlamıyor, düşüncesizlik olarak gördüğümüz şeyler bazen akıllarına bile gelmiyor.

Haksızsınız. .ayrıca eşinize iyi polim yapmışsınız tebrikler..adamın sizden çekeceği var.

Daha cuma gittigi yere pazar niye gitmek ister ki bir adam? Sanki ayda yilda bir goruyormus gibi. Ben seni hakli buldum.
Ama ben olsam butun hafta sonlarimi annelerde gecirmek yerine esimle ya da kendim tek basima plan yaparim. 2 haftada bir yada 3 haftada bir giderim annelere de. Ama tabi sizin kendi duzeniniz boyleyse de her hafta sirayla gitmek gerekir.

Niye palanlarinjz hep anne kv arasında. Her hafta aileyle plan yapmak sonra inaylasip başka bi yere gidelim demek ne kadar doğru . Bu konularda haklı haksız yok ve haklı haksız aramayın ikinizde aynı şeyi yapiyosunuz.

Cok yanlis Esler iki tarafida esit tutmali bir sorun yoksa ailelerle .. 4 ataninda hakki birdir ne demek benim Anneme gidicez hep böyle bisey var mi ..

Niye palanlarinjz hep anne kv arasında. Her hafta aileyle plan yapmak sonra inaylasip başka bi yere gidelim demek ne kadar doğru . Bu konularda haklı haksız yok ve haklı haksız aramayın ikinizde aynı şeyi yapiyosunuz.
piknik şu hiç birini yapmıyor biz bu yüzden çok tartıştık daha önce konu açmıştım bizim beraber yaptımız hiç bişy yok onlrada gitmesek kendi arkadaşlarıyla gidiyor ben kalıyorum evde tek başına

Kendi sabah arayıp gelin diyor bugün üç kere aradı mesela neden gelmiyorsun diye
Anladım o zaman en iyisi Pazar’ları herkes kendi annesinde geçirsin . Kırmadan kırılmadan . Akşam da sizi almaya gelir , yarım saat oturur çıkarsınız . Hafta içi siz kayınvalidenize zaten uğruyorsunuz sonuçta .

Kendi arkadaşlarınızla planlar yapın n
Benim için eğer evlilikte asli unsurlar hayata bakış açısı ideoloji ahlaki değerler gibi kavramlar uyusuyorsa diğerleri yani ben sinema severim eşim tiyatro, ben doğada yürümeyi severim o AVM de vs vs bunlar çok önemli değil yani siz de bunları arkadaşlarınızla yapın . Zaman zaman da ikinizin hoşlandığı şeyleri birlikte yapın. Yani ben her haftasonumu eşimin ailesiyle geçirmek istemediğim gibi eşim de benim ailemle geçirmek istemiyor olması gayet normal

Haksız değilsiniz sadece evet gidişiniz çok sık olabilir ama eşiniz yaptığı da doğru değil, bu ne böyle ilkokul çocuğu davranışları. Erkeklere göre bir kendi aileleri önemli zaten

Cuma günü gitmişsiniz madem. Bugünde annenize gidebilirsiniz. Eşiniz gelmesin tek gidin sizde. Ama haklısınız genel olarak

Bu ne ayol çocuk kavgası gibi?
İkiniz de evli olduğunuzun farkına varsanız ve ailelerinize ayıracağınız vaktin ve enerjinin birazını kendi evliliğinize ayırsanız keşke.
Bence asıl problem,anneler değil,
ikinizin başbaşa kalıp vakit geçiremeyişi.

Her hafta niye annelere gidiyorsunuz ki?
Bence cok sıkıcı bi durum...
Kendi kendinize vakit ayırın...
Ayrıca ikinizin durumu tamamen inat. Siz inay edince esiniz ediyor esiniz edince siz ediyorsunuz...

İki gün üst üste onun annesine gitteyseniz
Sıra senin annende ozaman annene gitmelisiniz

Her pazar ailelere mi gidiyorsunuz?
El ele aile gezmesi yapmak için mi evlenmiş gibisiniz.

Bu konuda siz haklısınız ama genele vurunca ikiniz de haksızsınız.
Çocuk gibi inatlaşmışsınız. Ayrı ayrı da gidebilirsiniz.

Haklısın

Bu konunun haklisi haksizi yok.
Bunun icin kavgaya gerekte yok cumartesi onun annesine pazarda sizin annenize gidin. tatli dille anlasin sorun kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…