Kim haklı kim haksız

İkiniz de sürekli annem annem demeyi bırakın önce

Sen dogru olani yapiyorsun kendi annesi cok kiymetliyse senin annende kiymetli. O annesine gitmek istiyosa gitsin sende kendi annene git haftada birden fazla gitme tutumunu degistirme bosver. Sinir oluyorum anneainden ayrilamayan adamlara

ailelere bu kadar sık gitmeyin
o arkadaşları ile çıkıyorsa sizde kendiniz çıkın
cafeye gidin alın kahvenizi kitabınızı,derginizi,gazetenizi keyif yapın mis gibi

Herkes kendi annesinden mesul. Madem bu konuda anlaşamıyorsunuz, herkes kendi annesine gitsin. Kimse kimseyi kendi annesine gitmek için zorlamasın. Ayrıca haftada iki üç kez onun annesine , bir kez de senin annene gitmenizi istemesi çok bencilce.

Pazar farklı , cuma farklı. Hem her hafta sonu annenize neden gidiyorsunuz kadının zaten bir pazarı varmış.

Siz haklısınız, inada bindirmiş. Sizde inada karşılık inatla çözmeyin . Eşinizin muhakkak bir yumuşak damarı vardır, eşref saati vardır. O zaman konuşun.

Annelere zorla gidiyorsanz gitmeyin bi sure
Ortalık sakinlesin.
Yada herkes kendi annesine gitsin.
İnada bindirmenin manası yok.

Bu erkeklerin anama gidelim takintisina bir anlam veremiyorum ya hayir gidiyosunda napiyon bence analarindan geliyo bu. Tabikide haklisin sen

Ama destek bile olmayan annen için fazla çaba değil mi? Eşini karşına alıyorsun?

Ben olsam pazar günü eşimi evde tutacak Bi formül bulurdum. Evinizde başbaşa vakit geçirin önce daha sonra da beraber dışarı çıkmaya alıştırırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…