Benim annemler de halamla küsler hemde ne küslük neler neler dediler annemlere ama abim o günden beri konuşur irtibatı koparmaz hatta hediye telefon falan almış abime. Bende görünce konuşurum. Annem babamda gelip niye konusuyonuz deyip küsmezler. Ben boyle gordum yani cok sevmekle alakası yok sevsek ameliyattan sonra da derdim hadi gel bi geçmiş olsun diyelim diye nerdeyse 20 25 gün oluyor ameliyat olalı hiç gitmedik. Bayramdır amcandir dedim gel 5 dk görün oda istemese zaten gitmeyelim diyebilirdiBenim annem de yengemle konuşmuyor. Ama beni israrlar her bayram yolluyor.
Çünkü normal olan budur.
Ben küçük olarak onların işine ve arasına karışamam zaten.
Siz haklısınız. Büyükler kavgalı olabilir. Ama bu adam eşinizin amcası. Sizi takdir etmeleri gerekirken laf etmişler.
Siz de küsün bence.
Olaylar çok tazeydi o zaman tam ameliyat olduktan 1 2 gün sonra oldu ameliyat olacaginda falan hepimiz aradık şehir dışında olacaktı. Nasıl oldu nasıl geçti diye aradık gelince de bunlar olduSizinki Biraz tuhaf olmuş , adam ameliyat olmuş o Zaman ‘amca’ değildi de , bayramda mı ‘amca’ oldu .
Belki kayınvalideniz , geçmiş olsuna gitmediğiniz için bayramda da gitmeyeceksiniz sanmış . Ama yanlış bir düşünce bence , onlar bir gün barışırsa bu sefer siz de hiç birşey olmamış gibi görüşeceksiniz durduk yere küstükten sonra . Bana biri öyle yapsa ben görüşmem daha . Yani bence siz doğru olanı yapmışsınız hatta keşke ameliyat olduktan sonra da gitseydiniz ...
15 dk bile etmemiştir gideli. Bana diyorki bu evin ekmeğini yiyorsun burayla olacaksın orayla değil nasıl mideniz aldı annenize terbiyesiz derken oraya gitmeyi elini öpmeyi bizim hiç mi hatrimiz yok bundan sonra da ananız babanız onlar olsun madem hergun oraya gidin dedi bende dedim işte anne onlarla kendini mi kiyasliyosun onlar kim yani tamam özür dileriz ilk oldu son olsun bidaha gitmeyiz dedikce halaaaa laf sokup duruyodu eşim dayanamadı en son hadi gidelim deyince kendi kapımızı bile kendimiz örttükEşiniz çözsün, hiç cevap vermeseydiniz keşke.
Elbette gitmeliydiniz, geçmiş olsuna da gitmeliydiniz.
Ama 15 dakika oturmak yeterli mesela, samimiyeti devam ettirmeye de gerek yok.
Siz haklisiniz tabii ki. Ayrıca niye bir daha gitmeyiz diyorsunuz ki.Hanımlar hayırlı bayramlar dilerim. Benim kayınpederim ve kaynvalidem abisi ve eltisiyle küsler 3 4 haftadır. Bizlik hicbir sorun yok kendi aralarında tartsmslar benim kaynvaldemn arkasından güya terbiyesiz demişler ama doğru yanlış bilmiyoruz. Neyse esimin yengesi ameliyat oldu biz geçmiş olsuna falan hiç gitmedik küsler diye. Bayram gelince de dedim ki hadi 5 dk gidelim onlar senin amcan senlik bisey yok. Önce kvalideme gittik aynı apartmanda oturuyorlar zaten 15 20 dk oturduk bize misafir gelecekti bende dedim hadi amcamlara gidelim de eve bi an önce gecelm. Neyse indik aşağı 5 dk oturduk evimize geldik kvalidemi aradım açmadı kpedermi aradım açmadı eşim aradı açmadı bu sabah falan aradım toplamda 15 sefer falan aramışızdır yine açmadılar. Esime dedim bugün bi gidelim nolmus diye gittik az önce. Bana diyolarki hadi amcama gidelim hadi amcama gidelim diyip durdun için nasıl rahat etti de gittin sen buranın ekmeğini yiyon bize neler dediler siz akılsız mısınız gidiyosunuz bundan sonra da hergun oraya gidin onlar sizin ananız babanız buraya niye geldiniz size madalyada taktılar mi nasıl mideniz alıyor gidip ellerini öpmeyi falan filan birsuru laf dediler bende dedim anne sen kendin demistin sizlik bisey yok kendiniz bilirsiniz diye kocamin amcası o zaten o günden beri hastalginda bile gitmedik maksat bayram diye 5 dk gorunmekti onlar kim siz kimsiniz onlarla mi kiyasliyosun kendini tamam böyle yapacaksan ilk oldu son olur bidaha gitmeyiz özür dileriz dedim hala tavırlı tavırlı biseyler diyorlardı en sonunda eşim hadi kalk gidelim dedi kalktık kapida karslayan bile olmadı kendimiz örttük geldik. Kim haklı şimdi ne yapmamız gerek?
kocaman insanlarda cildirmis yok yok bu kin nefrerle hic guzel gunlerimiz olamz bizlerinHanımlar hayırlı bayramlar dilerim. Benim kayınpederim ve kaynvalidem abisi ve eltisiyle küsler 3 4 haftadır. Bizlik hicbir sorun yok kendi aralarında tartsmslar benim kaynvaldemn arkasından güya terbiyesiz demişler ama doğru yanlış bilmiyoruz. Neyse esimin yengesi ameliyat oldu biz geçmiş olsuna falan hiç gitmedik küsler diye. Bayram gelince de dedim ki hadi 5 dk gidelim onlar senin amcan senlik bisey yok. Önce kvalideme gittik aynı apartmanda oturuyorlar zaten 15 20 dk oturduk bize misafir gelecekti bende dedim hadi amcamlara gidelim de eve bi an önce gecelm. Neyse indik aşağı 5 dk oturduk evimize geldik kvalidemi aradım açmadı kpedermi aradım açmadı eşim aradı açmadı bu sabah falan aradım toplamda 15 sefer falan aramışızdır yine açmadılar. Esime dedim bugün bi gidelim nolmus diye gittik az önce. Bana diyolarki hadi amcama gidelim hadi amcama gidelim diyip durdun için nasıl rahat etti de gittin sen buranın ekmeğini yiyon bize neler dediler siz akılsız mısınız gidiyosunuz bundan sonra da hergun oraya gidin onlar sizin ananız babanız buraya niye geldiniz size madalyada taktılar mi nasıl mideniz alıyor gidip ellerini öpmeyi falan filan birsuru laf dediler bende dedim anne sen kendin demistin sizlik bisey yok kendiniz bilirsiniz diye kocamin amcası o zaten o günden beri hastalginda bile gitmedik maksat bayram diye 5 dk gorunmekti onlar kim siz kimsiniz onlarla mi kiyasliyosun kendini tamam böyle yapacaksan ilk oldu son olur bidaha gitmeyiz özür dileriz dedim hala tavırlı tavırlı biseyler diyorlardı en sonunda eşim hadi kalk gidelim dedi kalktık kapida karslayan bile olmadı kendimiz örttük geldik. Kim haklı şimdi ne yapmamız gerek?
Bidaha gitmeyiz özür dileriz deyip alttan almaya çalıştım bana dediki bi kere gittiniz bitti gitti zaten bidaha gitseniz ne gitmeseniz ne isterseniz hergun gidin banane. Bak yengenin kardeşleri her bayram gelirlerdi bu bayram kardeşinin hatrına bize gelmedi sizde ana baba hatrı yok heralde dedi bende dedim yengenin kardeşi diyosun o senin eltinin abisi. Benim eşim ise onun öz yiğeni kendi canından yani dedim biseyler diyodu yine çıktık geldik eşimde eve gelince beni suçluyor sen gidelim dedin ondan gittik yoksa gitmeyecektim ben. Bende dedim bugün seni annenlerin evine goturten dunden beri onlari senden cok arayan da bendm ona kalsa gitmeseydin boynuna silah mi dayadım sende gitmek istedin gittin bana yükleme şimdi dedimSiz haklisiniz tabii ki. Ayrıca niye bir daha gitmeyiz diyorsunuz ki.
Kaynım bahçede arabayı vurdu biyere kendi evdeydi mahalle çıkmış o çıkmamış çocuğa ne oldu diye . Bunlar iyice kinlenmis. Bide orta katta bi eltisi var ikide bi gelip size terbiyesiz diyolar size haysiyetsiz diyolar deyip deyip kendi gidiyor yüzüne gülüyor adamların araları çok iyi. Bende şahsen böyle birinin doğru söylediğine inanmıyorumBende olsam giderdim. Sonuçta bana bişey yapmamışlar kendi problemleri. Birde aynı binadalar, kapıda bacada karşılaşsanız amca ve yengeyle, size demezler mi siz niye gelmiyorsunuz? Sanırım olaylar taze onlarda duygusal davranıyor. Sizde keşke gizliden deseydiniz eşinize amcana gidelim diye. Muhtemel kaynananız nispet yaptığınızı düşündü de ondan bu kadar celallendi. Ama yok öyle ben küstüm, sende küs mantığı. Onlar nasıl davranıyorsa size, sizde aynen öyle davranın saygınızı bozmadan.
Bizimde aramiz gorumcemle limoniydi eşimi ablasina zorla götürdüm, kustuklerini anlayınca kvalideme de ben gidelim hadi nolmus bi yüzyüze konuşalım dedim götürdüm benim duygusalligimdan heralde yanan benim başım oluyor içinde kin nefret tasiyana bisey olmuyor rahat oluyorlar valla hangisi iyi anlamadimkocaman insanlarda cildirmis yok yok bu kin nefrerle hic guzel gunlerimiz olamz bizlerin
Apartman baya karışmış yani. Orta kattaki elti çok tehlikeli bu aradaKaynım bahçede arabayı vurdu biyere kendi evdeydi mahalle çıkmış o çıkmamış çocuğa ne oldu diye . Bunlar iyice kinlenmis. Bide orta katta bi eltisi var ikide bi gelip size terbiyesiz diyolar size haysiyetsiz diyolar deyip deyip kendi gidiyor yüzüne gülüyor adamların araları çok iyi. Bende şahsen böyle birinin doğru söylediğine inanmıyorum
Ondan oluyor çoğunluk olay zatenApartman baya karışmış yani. Orta kattaki elti çok tehlikeli bu arada
Benden size tavsiye aralarındaki olaylara hiç karışmayın. Sonra herkes iyi olur arada siz kaynarsınızOndan oluyor çoğunluk olay zaten
Öyle olacak bundan sonra zaten. Karışmak değildi benim yaptığım bayram diye amcana 5 dk gidelim dedim demez olaydimBenden size tavsiye aralarındaki olaylara hiç karışmayın. Sonra herkes iyi olur arada siz kaynarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?