Kim haksız ona göre hareket edicem. Ben mi o mu ?

Baskıcı psikopat erkekler ne kadar kaçılasıysa sizde en az o kadar kaçılasısınız. Bu ne yahu. 10 günlük adama ne değer biçtinizde böyle kıskanıyorsunuz onu da anlamadım. 10 günlük adam aklı varsa ardına bakmadan kaçar.

Güven zamanla oluşacak bir şey. Böyle paranoyalarınızla adamın tepesine binip, sürekli size bir şey ispatlaması gereken suçlu biriymiş psikolojisine sokarsanız, sağlıklı bir iletişim kuramayacağınız gibi hem kendinizi hem de karşınızdaki insanı yıpratırsınız.

ben bilmem özür işlerini tamam özür dilicem nasıl dilemeliyim duruşumu da bozmak istemiyorum yanlış anlamasın dalga geçer arkadaşına anlatıp

Valla panpa ozurluk bir durumun yok çünkü hata yapmamışsın sen busun.

Bence bir süre kafanı dinle. Art arda bir sürü insanla tanıştın, onsan önce nişan bozdun..... biraz ara ver. Arkadaşlari la takıl, kariyerine eğil....Biraz ruhunu dinlendir nacizane fikrim. Ruhun iyilessin önce yoksa çok debelenirsin. Kendine biraz zaman ver.

ben bilmem özür işlerini tamam özür dilicem nasıl dilemeliyim duruşumu da bozmak istemiyorum yanlış anlamasın dalga geçer arkadaşına anlatıp
Şu hâliyle yaptığınız şeyler asıl dalga geçme malzemesi. Özür dilemekle kimse dalga konusu olmaz, tersine insanı başkasının gözünde yüceltir bu.

haksızsınız..yenı tanıstıgınız bı ınsana hesap sorma nedir ya?foto at ınanayım..falann..cıkk olmamıs

sen bu olaylardan sonra , bu adamla olacakların üstüne bir bardak soğuk su içç

adam birde tamam demiş
2. de bu nasıl birşey demiş ..,,
bu yaptığın bir takıntıı sen önce kendini toparlaa
biriyle ilişki düşünmeden önce ,
bu davranışlarla kimseyi bulamazsın
bulsan dahil
insanoğlu bu kadar ağır durumu kaldırmaz bir noktada ipi koparır

evet aslında tam olarak bu kendime pek de yakıştırmamıştım
iyi de bunu insan gibi söyle ben seni beğenmedim de gitsin. nie kendinizi çirkinleştirici bir hareketle adamın sizden kaçmasına sebeb oldunuz ki ?
hadi diyelim güzelsiniz kime göre neye göre ? içiniz ruh güzelliği yanındayken birine huzur veremiyorsanız güzellik hiç bir işe yaramaz ki ?
ben çirkince biriyim eşim de yakışıklıdır. 10 kişiden 8 i beğenir eşimi. ama benim kadar ona huzur veren, anlayan, yardımcı olan yormayan vs.vs.vs.vssv. birinin hayatına girmedigini söyler. ve buna da inanırım. benim içinde öyle ( kavgalarımızı iyi geçindiğimiz zamanlardan ayrı değerlendiriyorum :) )
kıskandığım inanmadığım da oldu ama foto cek ispat et bendfen önemli kim var hayatında demedim. demem.. diyemem.

şakamısınız siz bunun resmimi atılırmış bir yaşıma daha girdim.adam her konuştuğunun kişinin anında resminimi atıcak.resmem şımarlıklık sizinki.ben olsam koşa koşa uzaklaşırdım sizden kusura bakmayın.ayrıca sizden hoşlanmışsada sizden önemli insanlar olamaz mı hayatında ailesi arkadaşı vs. gibi bu örneklemenizde çok yanlış olmuş bence.

Ya hu ozur dilemek neden insanin durusunu bozsun?

Tam tersi belirli bir durusu olan insan hata yaptiginin farkina vardiginda ozur diler.

Insaniz ya hu.

Hata da yapariz ozurde dileriz.

Bence ozur dilemeniz gerek.

Kibar bir dille ozrunuzu dileyin. Kabul ederse eder. Etmezsede ustelemeyin.

5 yıllık evliyim. Kocama böyle davranma hakkı gormuyorum kendimde. Çocuğa geçmiş olsun ucuz atlatmış

mor cilek daha önce iki defa aldatılmanın acısını başka erkeklerden çıkarmamalısın , bencede biraz ara ver gerçekten psikolojik destek alman şart, hayatı kendine de başkalarına da zehir etme böyle.

Diğer aldatıldığın ilişkilerin de de böyle mi davranırdın, nerdeydin kiminle konuştun gibi , eğer öyleyse bir insana sürekli beni aldatıyormusun hayatında başka biri mi var gibi sorular baskılar, sonunda karşı tarafın aldatmasına sebep olabiliyormuş.

Son düzenleme:
onlara sormadıydım ondan mı aldatıldım diye hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…