Kim haksız ona göre hareket edicem. Ben mi o mu ?

evet çekineceğim bir konu çünkü topa tutacaklarının farkındaydım

onlara sormadıydım ondan mı aldatıldım diye hani
ilgisi yok
aldatacak adam sana yediğinin içtiğinin konuştuğunun gittiği yerin herşeyin herkesin fotosunu atar ama istediği an seni de aldatır ruhun duymaz
senin erkeği kısıtlaman ya da rahat bırakman aldatılıp aldatılmayacağına etken olmaz

Alakası var ki yazıyoruz, her aldatan bu sebeple yapıyor demiyorum, bu da bir etkenmiş. Aldatmayı hiç bir şey haklı göstermez benim gözümde bunu da belirteyim.

Kimse güven kıracak bişey yapmadığı halde size güven vermek zorunda değil.
10 günde bu ne biçim hesap sorma ya.
Eğer psikolojik sorunlarınız varsa gidin tedavi olun güvensizliğinizi ve bu komplekslerinizi masum insanlardan çıkarmayın.
Adamın verilmiş sadakası varmış sizden tez zamanda kurtulmuş neyse ki.

Konu sahibesi yanlış anlama ama o kadar çok kisiye alıcı gözüyle bakmışsın ki, hepsine birer konu açmışsın. Yorulmuyor musun? Bu insanlarin hepsinden gerçekten hoşlandın mı, yoksa ben hemen evlenmeliyim kafasıyla mı yaptın?

seninle barışmak için yazmıyorum yanlış anlama seni kırdıysam çok özür dilerim inşallah gönlüne göre birisini bulursun dedim
abarttığının farkına vardıysan ne mutlu annene çok selam söyle her şey gönlüne göre olsun hoşçakal yazmış

Bu adam dönüpde seni ararsaa hiiiiçççç. kaçırma.kap hemen sabır testinden itinayla geçmiş demektirrr
geri yazdı tersledim konuyu kapattım
şimdi de konudan sonra özür için ben yazdım helalleştik sadece o kadar

hemen evleneyim düşüncesiyle

Haksizsin.benden onemli kim olacak diyorsun.hemen sonra bana guvenmiyormusun dedi bende ne guvenecegim 10 hundir taniyorum 10 yil degil. Bu iki celiskili cumle sana ait.
Adamin sahibi gibi davranmissin ne demek foto at sen kac foto attin?
Yaptigin hareket resmen hakret ben o adamin yerinde olsam asla donus yapmazdim.bir omur esir hayati resmen donus yapmasi

5 yıllı evlıyım daha bı kere kocambana konusma ekranının gondermemıstır
bu nasıl bır ılışki evlenıncede paronalarının devam edecegını anlamıs cocuk demekkı

evet çekineceğim bir konu çünkü topa tutacaklarının farkındaydım

Yani asli üyeliğinizle aramızda bu konuları hiç açmamış, siz değilmişsiniz gibi takılıyorsunuz. Ay merak ettim siz aslında kimsiniz.

Adam zekiymiş. Geçmiş olsun. Özür dilerken bile trip atmışsın. Kendine göre birini bul falan. Sanırım ters tepti.

ekranda kafasına göre bir arama kaydı hazırlayıp fotoğrafını atsa daha mutlu olacaktınız dimi hizaya getirmiş olacaktınız, lafınızı geçirecektiniz yani o tipik kız tabiriyle köpek çektirecektiniz, böyle atmam diye posta koyunca olmadı...

5 yıllı evlıyım daha bı kere kocambana konusma ekranının gondermemıstır
bu nasıl bır ılışki evlenıncede paronalarının devam edecegını anlamıs cocuk demekkı
Aynen ya benimde ağzım açık kaldı şuan :) eşim bile benden istese çok fena da terslerim zaten ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…