evet çekineceğim bir konu çünkü topa tutacaklarının farkındaydımaaa ne ayıp burası bdv canım git başka yerde at şen kahkahalarını
iki üyelikle de mi takılıyorsunuz
ikinci üyelikler genellikle çekineceğiniz konularda fikir almak için alınıyor ve bu konu öyle bi konu değil bana göre.
ilgisi yokonlara sormadıydım ondan mı aldatıldım diye hani
Onlara sorman gerek yok ki , son ilişkinde ki gibi davrandın mı?onlara sormadıydım ondan mı aldatıldım diye hani
ve bu üyelikle açtığınız önceki milyon tane konuda öyle sanırımevet çekineceğim bir konu çünkü topa tutacaklarının farkındaydım
Alakası var ki yazıyoruz, her aldatan bu sebeple yapıyor demiyorum, bu da bir etkenmiş. Aldatmayı hiç bir şey haklı göstermez benim gözümde bunu da belirteyim.ilgisi yok
aldatacak adam sana yediğinin içtiğinin konuştuğunun gittiği yerin herşeyin herkesin fotosunu atar ama istediği an seni de aldatır ruhun duymaz
senin erkeği kısıtlaman ya da rahat bırakman aldatılıp aldatılmayacağına etken olmaz
aynen öyleve önceki konularınızda öyle sanırım
geri yazdı tersledim konuyu kapattımBu adam dönüpde seni ararsaa hiiiiçççç. kaçırma.kap hemen sabır testinden itinayla geçmiş demektirrr
hemen evleneyim düşüncesiyleKonu sahibesi yanlış anlama ama o kadar çok kisiye alıcı gözüyle bakmışsın ki, hepsine birer konu açmışsın. Yorulmuyor musun? Bu insanlarin hepsinden gerçekten hoşlandın mı, yoksa ben hemen evlenmeliyim kafasıyla mı yaptın?
ay özür mesajı attım inşallah dalga geçmezler
evet çekineceğim bir konu çünkü topa tutacaklarının farkındaydım
seninle barışmak için yazmıyorum yanlış anlama seni kırdıysam çok özür dilerim inşallah gönlüne göre birisini bulursun dedim
abarttığının farkına vardıysan ne mutlu annene çok selam söyle her şey gönlüne göre olsun hoşçakal yazmış
Bu halini düzeltmeden evlenmemelisin, bu paroyalarla ömür geçmez ki.hemen evleneyim düşüncesiyle
Aynen ya benimde ağzım açık kaldı şuan :) eşim bile benden istese çok fena da terslerim zaten ...5 yıllı evlıyım daha bı kere kocambana konusma ekranının gondermemıstır
bu nasıl bır ılışki evlenıncede paronalarının devam edecegını anlamıs cocuk demekkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?