Kim haksız ona göre hareket edicem. Ben mi o mu ?

hemen evleneyim düşüncesiyle

Kaç yaşındasınız. Güzel bir aile olmadıktan sonra iyi bir ilişki olmadıktan sonra evlenmenin manası ne? Hayatınızı evlenmek düşüncesi üzerine kurmaktansa evliliği hayatı paylaşmak olarak görseydiniz belki adamları böyle sık boğaz etmezsiniz.
Hakkınızda hayırlısı diyeyim. Bence psikolojik desteğe ihtiyacınız var. Bu kadar güvensizlik paranoyaklık hayra alamet değil.

hemen evleneyim düşüncesiyle

Mor cilek icine sinmemişler ki buraya 3 yaş küçük sevgili hakkında ne düşünüyorsunuz, öte hakkında ne düşünüyorsunuz beri hakkında....şeklinde.

Yani çok da sevmediğin evlenmek için evlendiğin biriyle mutlu olabilecek misin? Bir de böyle bak. Dediğim gibi flört isine3 biraz ara ver bence.

Cidden çok merak ediyorum henüz 10 gündür tanıdığınız bi insana karşı nasıl bu kadar cüretkar oluyorsunuz? Merak etmenizi anlayabiliyorum ama bu kadar rahat sorarken kendinizi küçük düşmüş hissetmiyor musunuz? Hiç 10 günde ne sanmaya başladı kendini bu Kezban diye düşünür gibi bi kaygınız yok mu? Adam aldattığı kızın adını annem diye kaydeder çeker ekran fotosunu yollar size. Çok zor bi şey değil kandıracak bi yol bulmak. Daha işin başında böyle yaparak adamı yalan söylemeye, arkanızdan iş çevirmeye teşvik ediyorsunuz. Bu şekilde sık boğaz ederek aldatılmaktan korunabılecegınızı mi sanıyorsunuz?

Alakası var ki yazıyoruz, her aldatan bu sebeple yapıyor demiyorum, bu da bir etkenmiş. Aldatmayı hiç bir şey haklı göstermez benim gözümde bunu da belirteyim.
aldatmayı haklı gösteren ne cümlem varmış benim anlamadım
bana niye atarlandınız onu hiç anlamadım
neyse ben konu sahibine yazdım muhatabım kendisi, size iyi günler

söyleyemem :)))

Ne bu haddini bilmezligin hakkaten? Tasma mi takacaksin alyans yerine adama yoksa? Şaka olmali bu kafa yapısı..

erkeklere hıc bı zaman baskı yapılmaz. bız bayanlara da oyle ama onlara daha cok sıcak yaklasırken daha cok ipleri alırsın elne. sen resmen adama guvenmıyorsun. bu daha 10 gunde boyle 10 yıl da gecse boyle olrsan yazık olr sana da ona da ve tabı evlılıgıne de

bir şey saklamasa atardı fotoğraf ama
Adam sana kendini ispat etmek zorunda degil, kisilik meselesi prensip meselesi bu.. Halen tutturmussun atsa ne olacakti diye.. Tavrin, yaklasimin cok cirkin, adami suclamis durmussun, niye kendini ispat derdine dussun? Tavir koymus o da cok guzel.. Halen hatani anlamak yerine, kesin bsy karistiriyo diyorsun ya; pes..

söyleyemem :)))

Beni gaza getirme bulmak için elimden geleni yaparım ama

1. üyeliğinizi sakladığınıza göre aktif bir üyesiniz. Tüm mesajlarınızı okuyup bir karakter tiplemesi çıkarabiliriz. Aktif üyelerden benzer kelime seçimleri noktalama işaretleri vs buluruz belki

bulursun çünkü sürekli aktifim ama pek yorum yapmam

Şunu eklemek istiyorum bir başak aslaa o kaf dağındaki burnunu indirip bakim beya resim at demez ama akrep olabilir bir tanıdığım düzenli olarak karısının yazışmalarına konuşmalarına bakıyor

Ne kadar doğru söylemişsin. Sende mi başaksın

aldatmayı haklı gösteren ne cümlem varmış benim anlamadım
bana niye atarlandınız onu hiç anlamadım
neyse ben konu sahibine yazdım muhatabım kendisi, size iyi günler
benim yazdığım mesaja konu sahibinin verdiği cevaba göre siz ne yazmışsınız okudunuz mu , aldatmayı haklı gösterdiğinizi yazmışmıyım ben? Atarlanmıyorum, size de iyi günler

Şunu eklemek istiyorum bir başak aslaa o kaf dağındaki burnunu indirip bakim beya resim at demez ama akrep olabilir bir tanıdığım düzenli olarak karısının yazışmalarına konuşmalarına bakıyor
tam bir akrepim valla aşırı sorgulayıcı şüpheci ve aşırı kıskanç

Bu yaptığını ben kocama bile yapmıyorum. Dolayısıyla adam haklı, sen haksızsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…