Kim haksız ona göre hareket edicem. Ben mi o mu ?

daha sevgili bile değilken nedir bu beklenti
evli çiftler bile eşine bu kadar baskı yapmıyor
ne çabuk sahiplenmişsiniz

konu patladı gitti ya Allahtan ikinci hesabımdan yazdım kendimden utandım

Hayır sanki birde çocuk sanki telefonunda herkesin fotoğraf albümünü taşıyor. Her konuştuğu kişinin resmini nasıl bulacak?sen hepsini nerden taniycaksin?onun özeli olamaz mı?hesap vermeye niye mecbur olsun?ayyyy içim şişti vallahi..çekilmez bu

evet aslında tam olarak bu kendime pek de yakıştırmamıştım

son konuşmasının ekran fotoğrafını atması lazımdı

her ilişkimde bu hatayı yapıyorum artık yapmıcam diyorum gene yapıyorum of hayatı hem karşımdakine hem kendime zehir ediyorum
Bence bir süre bu flört olayına ara verin. Insan en çok yalnız zamanlarında olgunlaşıyor. Siz kendinize olgunlaşma fırsatı vermiyorsunuz diye düşünüyorum. Bu yüzden her seferinde aynı şeyleri tekrar ediyorsunuz.

Tabiki de sen haksızsın.. daha 2 haftadır tanıdığın birine neyin tribi bu.. bi dönem aldatıldığım halde ben bunu eşime bile yapmadım

kesinlikle siz haksızsınız. ben olsam sizden ayrılırım. ne bu böyle ömür mü geçer? yok ispat edecekmiş, yok hemen arayacakmış, kimle konustugunu bilmesi lazımmış vs..benim içim şişti. eşimle 12 yıldır birlikteyiz 1 kez bile böyle taleplerim olmadı

Insanlarin birakin arkadaşlığı nisanliligi,evlilikte bile biraz özel hayat,sosyal hayati olur.. neyin hesabini soruyorsunuz siz !! Ewet kesinlikle bitirin..bir ömürü zehir edersiniz siz !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…