- Konu Sahibi evlimutluhuzurlu
-
Yaa gerçekten inanamıyorum!!! Ne biçim insanlar var. Kalkıp arabadan inip senin öne oturmanı beklemeliydi.........
Ben indirirdim ya, beklerdim ön kapıda inene kadar.
Hem eşin seni almaya geliyor, onun ne işi varmış yanında.
Yeminle sanki ben yaşamışım gibi kızdım şu an
ah erkeklerbunlar pazarlama işimi yapıyolar hergün önde oturacak bizde çalısıyoz ama oturmam yani hı olabilirde her gün hergün tavrını koy kuzum kapat sen bizi dinle erkek milleti cok uzatırsan seni dırdrcı görür
ah canım hamile hamile bide beni düşün karnımdaki zavallıya mı üzüleyim hırsımı o aptal kızdan çıkaramadığıma mı yanayım eşimin saçmalamasına mı çıldırayım
Stres yapma dicem ama senin yerinde ben olsam ben de üzülürdüm. Gene de pek takmamaya çalış, eşinle oturup konuş.
Bu benim için çok ciddi bir mesele de, baya uzat yani
peki kızlar eşimin o kurduğu aptal cümleyi düzeltmesini sağlamalı mıyım yani eşim bozuldu derke sana mı bozuldu bilmem belki günü kötü geçmiştir ben benim için doğru olanı söylemek istedim eşim varken o benim yanımda olmalı falan demeli mi o kıza? çok mu uzamış olur yoksa?
Hiç gerek yok. Kendini bilmezin tekini kıymete bindirmeyin karı koca.
Elalemin arabasına biniyorsun bari geç arka koltuğa otur; hadi başta oturmadın, adamın karısı geliyor geçsene arkaya . Bir de utanmadan müziğe tempo tutuyor. Bu arsızın haddini o an bildireymişsin iyiymiş ama artık kapat konuyu. Bu tipleri iyi bilirim, konu uzadıkça onurlandırmış olacaksınız onu.
Kocana da söyle elalemin özel şöförlüğünü yapmasın. Güzergahı bahane edip almasın arabasına. Ya da başka bahane bulsun.
Ay yazıp yazıp siliyorum.Ne desem bilemedim.Tabii ki kesinlikle haklısınız.Eşinizin iş arkadaşının yerinde olsam sizi görür görmez hemen arkaya geçerim. Yakışırı budur yani...Nezaketen buyurun siz oturun öne derim,yani çünkü rahatsız hissederim kendimi aksi taktirde...Rahatlığına şaştım kaldım doğrusu.Ama rahatlığına değil gıcıklığına da yapmış bence.Müziği değiştirmeler falan...
Araba şirket arabası mı ? Öyle ise bi derece anlayabilirim.
Ama eşinizden böyle bir şey isterken onu da zor durumuna sokmuşsunuz aslında.İş ilişkileri hassastır,muhtemelen o da ne şekilde söyleyeceğini bilememiştir.Bilemediğinden de öyle söylemiş işte...Kötü niyeti oldugunu sanmıyorum ama stres yaptı heralde...Kendinizi onun yerine koyun...Zor bir durum.
Hiç gerek yok. Kendini bilmezin tekini kıymete bindirmeyin karı koca.
Elalemin arabasına biniyorsun bari geç arka koltuğa otur; hadi başta oturmadın, adamın karısı geliyor geçsene arkaya . Bir de utanmadan müziğe tempo tutuyor. Bu arsızın haddini o an bildireymişsin iyiymiş ama artık kapat konuyu. Bu tipleri iyi bilirim, konu uzadıkça onurlandırmış olacaksınız onu.
Kocana da söyle elalemin özel şöförlüğünü yapmasın. Güzergahı bahane edip almasın arabasına. Ya da başka bahane bulsun.
eşim ciddiyetin farkında zaten ben arabaya biner binmez suratımdan da anladı ama o kıza nasıl diyeyim onun düşünmesi gerekiyordu diyor... ve bugün gidip eşim bozuldu demiş yaa sinirlendim çatladım yaaa
insanlarla çirkef olmak çok zormuş anlamış oldum.... bi daha arabayla işe gitmek yok ve bidaha da gitmeyecek o kadar!
Kızlar uzun süredir bu forumu takip ediyorum benim derdime en yansız yorum yapacak insanlar sizsiniz..ben evliyim eşime de aşırı güvenirim ve 7 haftalık hamileyim.. dün eşim iş yerime yakın bir yerlerde olduğu için beni işten almaya geldi yanında da bir bayan vardı iş arkadaşı geldi işyerimin aşağısından beni aradı ben giyindim indim falan bi baktım iş arkadaşı hala eşimin yanındaki koltukta oturuyor bende arkaya binmek zorunda kaldım.. eve bırakılıncaya kadar ben kız müziği açtı ön koltukta yayıldı müziğe eşlik etti bense süprüntü gibi arkada oturdum! size soruyorum bu noktada benim kızmam haksız bir durum mudur?
tabi biz eşimle konuştuk o uygun bi dille söyleyemediğini onun düşünmesi gerektiğini söyledi ben de dedim ki o düşünmüyorsa söyleyeceksin ve yarın gidip ya bundan sonra eşimi almaya gittiğimde eşim benim yanımda oturursa sevinirim bu daha doğru bana göre diyeceksin dedim!!!!!!! benim eşimse gidip kıza ya eşim dün çok bozuldu suratı düştü bi daha onu aldığımızda sen arkaya otur demiş ya kızlar hamile hamile saatlerdir snirimden ölüyorum karnıma kramplar giriyor Allah akına deyin böyle bir cümle kurulur mu?!
şimdiden teşekkürler
Canım sen orda çirkeflik yapmıcaktın ki, sadece ön kapıyı açacaktın, arkada midem bulanıyor sen arkaya geçer misin? dicektin.
bazen çirkef olmadan hal çaresine bakmak lazım
Ben kirk yil dusunsem arkada midem bulaniuor demeyi akıl edemezdim.direkt kavga modda soylerdim zekilik baska bisey canim
vallahi siz iyi bile davranmışsınız ben olsam saç baş dalmıştım hem ona hemde kocama.öncelikle hata tamamen eşinizde iş arkadaşına nasıl bu kadar rahatlık veya güven verebilir.kız eşinizden yüz bulmasa böle bir şeye adım dahi atamaz.hadi bunu geçtim rahatsızlığınızı dile getirdiğiniz halde söyleyemem tarzında tepki vermiş.kıza yaptığı konuşmada ben rahatsız olmadım eşim rahatsız oldu benim için farketmez şeklinde konuşmuş bu çok yanlış bence eşinize sert bi tepki göstermeniz aklını başına getirir.
ben de saatlerdir kızın tavrından ziyade eşimin konuşmasına çıldırıyorum.. eve gelsin onu anasından doğduğuna pişman edeceğim !
Canim olan olmus daha fazla yipratma ikinizide bebege de yazik onu dusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?