Kim haksız yardım edin :(

ah canım hamile hamile bide beni düşün karnımdaki zavallıya mı üzüleyim hırsımı o aptal kızdan çıkaramadığıma mı yanayım eşimin saçmalamasına mı çıldırayım

Benim eşim böyle bişey yapsa burnundan getirirdim
Getireceğimi de bilir
Bence bu olay gibi olaylar yaşanmasın istiyorsan konuş eşinle. Ama senin söylediklerini gidip yetiştirmesin hanım arkadaşına

eve geldiğnde sakin olamayı deneyeceğim ve bir daha işe arabayla gitmemesini sağlayacağım bakalım neler olacak...!

ah canım hamile hamile bide beni düşün karnımdaki zavallıya mı üzüleyim hırsımı o aptal kızdan çıkaramadığıma mı yanayım eşimin saçmalamasına mı çıldırayım

Stres yapma dicem ama senin yerinde ben olsam ben de üzülürdüm. Gene de pek takmamaya çalış, eşinle oturup konuş.
Bu benim için çok ciddi bir mesele de, baya uzat yani

Stres yapma dicem ama senin yerinde ben olsam ben de üzülürdüm. Gene de pek takmamaya çalış, eşinle oturup konuş.
Bu benim için çok ciddi bir mesele de, baya uzat yani

eşim ciddiyetin farkında zaten ben arabaya biner binmez suratımdan da anladı ama o kıza nasıl diyeyim onun düşünmesi gerekiyordu diyor... ve bugün gidip eşim bozuldu demiş yaa sinirlendim çatladım yaaa

Hiç gerek yok. Kendini bilmezin tekini kıymete bindirmeyin karı koca.

Elalemin arabasına biniyorsun bari geç arka koltuğa otur; hadi başta oturmadın, adamın karısı geliyor geçsene arkaya . Bir de utanmadan müziğe tempo tutuyor. Bu arsızın haddini o an bildireymişsin iyiymiş ama artık kapat konuyu. Bu tipleri iyi bilirim, konu uzadıkça onurlandırmış olacaksınız onu.

Kocana da söyle elalemin özel şöförlüğünü yapmasın. Güzergahı bahane edip almasın arabasına. Ya da başka bahane bulsun.

Ay yazıp yazıp siliyorum.Ne desem bilemedim.Tabii ki kesinlikle haklısınız.Eşinizin iş arkadaşının yerinde olsam sizi görür görmez hemen arkaya geçerim. Yakışırı budur yani...Nezaketen buyurun siz oturun öne derim,yani çünkü rahatsız hissederim kendimi aksi taktirde...Rahatlığına şaştım kaldım doğrusu.Ama rahatlığına değil gıcıklığına da yapmış bence.Müziği değiştirmeler falan...
Araba şirket arabası mı ? Öyle ise bi derece anlayabilirim.
Ama eşinizden böyle bir şey isterken onu da zor durumuna sokmuşsunuz aslında.İş ilişkileri hassastır,muhtemelen o da ne şekilde söyleyeceğini bilememiştir.Bilemediğinden de öyle söylemiş işte...Kötü niyeti oldugunu sanmıyorum ama stres yaptı heralde...Kendinizi onun yerine koyun...Zor bir durum.

Aynen katılıyorum, bedavaya git gel, hem de adamın karısını küçük düşür, iyi valla
Ben bazen eşimin babannesi oturur ön koltuğa, onu bile kıskanırım.
Eşinin elinden al anahtarları canım bence
Ya da lastikleri patlat

araba bizim şahsi arabamız malsefki ve ben de benim gıcıklığıma yapıldığını düşünüyorum.. gözgöze geldiğimiz anda bile biz kadınlar hisseder ya hadi bebek sen arkaya dermişcesine bir gülüş vardı suratında. ama benim kabatim o suratı parçalamamakta!!!

insanlarla çirkef olmak çok zormuş anlamış oldum.... bi daha arabayla işe gitmek yok ve bidaha da gitmeyecek o kadar!

eşim ciddiyetin farkında zaten ben arabaya biner binmez suratımdan da anladı ama o kıza nasıl diyeyim onun düşünmesi gerekiyordu diyor... ve bugün gidip eşim bozuldu demiş yaa sinirlendim çatladım yaaa

Kadında da var düşüncesizlik ya da size bir garezi var galiba.
Çünkü normal bir insan iner ve eşe yer verir. Ben olsam kendime böyle bir şeyi yakıştıramazdım, demek yakıştıranlar var

insanlarla çirkef olmak çok zormuş anlamış oldum.... bi daha arabayla işe gitmek yok ve bidaha da gitmeyecek o kadar!

Canım sen orda çirkeflik yapmıcaktın ki, sadece ön kapıyı açacaktın, arkada midem bulanıyor sen arkaya geçer misin? dicektin.
bazen çirkef olmadan hal çaresine bakmak lazım

vallahi siz iyi bile davranmışsınız ben olsam saç baş dalmıştım hem ona hemde kocama.öncelikle hata tamamen eşinizde iş arkadaşına nasıl bu kadar rahatlık veya güven verebilir.kız eşinizden yüz bulmasa böle bir şeye adım dahi atamaz.hadi bunu geçtim rahatsızlığınızı dile getirdiğiniz halde söyleyemem tarzında tepki vermiş.kıza yaptığı konuşmada ben rahatsız olmadım eşim rahatsız oldu benim için farketmez şeklinde konuşmuş bu çok yanlış bence eşinize sert bi tepki göstermeniz aklını başına getirir.

Canım sen orda çirkeflik yapmıcaktın ki, sadece ön kapıyı açacaktın, arkada midem bulanıyor sen arkaya geçer misin? dicektin.
bazen çirkef olmadan hal çaresine bakmak lazım

Ben kirk yil dusunsem arkada midem bulaniuor demeyi akıl edemezdim.direkt kavga modda soylerdim zekilik baska bisey canim

ben de saatlerdir kızın tavrından ziyade eşimin konuşmasına çıldırıyorum.. eve gelsin onu anasından doğduğuna pişman edeceğim !

kız zaten hatalı da eşin de hatalı niye gidip kıza eşim kızdı bozuldu diyor seni o duruma getiriyor.ne gerek var?

bir daha olursa eşim gelecek sen arkaya geç der olur biter,kızda bunu anlar bi daha o saygısızlığı yapmaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…