Kim haksız yardım edin :(

Araba esinizin sahsi arabasi mi yoksa sirketin arabasi mi?
Eger sirketin arabasiysa kiz da o sirketin calisani oldugu ve o an arac onlara tahsis edilmis oldugu icin on koltukta oturmayi normal karsilamis ve oyle muzik falan acip rahat davranmakta sakinca gormemis olabilir.
Aslinda sirket araci bile olsa yapmasi gereken on koltugu size birakmakti ama malesef herkes ince dusunemiyor.
Siz de caninizi sikmayin. Bebeginizin sagligini ve sagliginizi dusunun.

Son düzenleme:

cnm eşinle çok sık yolculuk yapıyorsa bunu normal birşey gibi görmüş olabilir sne şimdi taze hamilelik stresinden kafanda çok büyütmüşsün,eşinde zaten uygun bir şekilde söylemiş sıkma canını hamileliğinin tadını çıkar bir daha aynı eşyi yaşayacak olursanda kızın kapısını aç ve beklemye başla zaten eşek değilse anlar eşekse boşver kocanın eşekle işi olmaz,üzme kendni , bebişini ve taze baba adayını

ben olsam kapıyı acar hadi arkaya gec derdim ve ben olsam da olmasamda diee eklerdmmm .. anlasın ...

sizi öncemi bıraktılar orayı kaçırdım,ama anladığım kadarıyla hergün olan bi durum değil.

açıkcası ben bunda bu kadar büyütülecek bişey göremedim.tamam arkaya geçse hoş olurmuş ama böyle bişey içinde bu kadar dertlenmeye,ağlamaya değermi...eşinize bile söylemeyebilirdiniz,yani ben olsam söylemezdim sanırım.siz birde kadınla konuşmasını istemişsiniz,konu gereksizce büyümüş.

araç şirketin aracıysa sizin o araçta zaten yeriniz yok , eşiniz sizi eve bırakıp sonra tekrar işe dönmüş
belkide o bayan eşiniz ve sizinle eve kadar dolanmak zorunda kaldıgı için bozulmuş bile olabilir
nezaketen arka koltuğa geçmesi gerekirdi evet ama o bu nezaketi göstermemiş
şirket aracı oldugu halde eşiniz gidip birde üstüne eşim bozuldu dediyse bu dahada saçma....

amaa.....

araç şahsi aracınızsa kesinlikle haddini bilmesi gerekirdi
yinede eşiniizn gidip eşim bozuldu dememesi gerekirdi bir daha tekerrür etmesi durumunda haddi bildirilirdi

konuşup çözebildinmi canım durumu eşinle rahatladın mı :)

Esin exper ise, kız da iş arkadası ise; arabaya binecek, bindiği zaman da önde oturacak. eşin söför gibi arabayı kullanırken, kız tek basına arkada oturamaz. sacma.

ancak sen geldiğinde, kız inecek arkaya oturacak. sen one bineceksin. dogrusu bu.

eşin, her erkek gibi ince dusunememiş ve kızla olan iş samimiyeti sebebiyle de pat die soylemiş durumu. erkeklerden, biz kadınlar gibi duzgun cumle kurmasını beklemiyoruz :)

kadına gelince; görgüsüz ve laubali bir tip. eger azıcık görgülü ve saygılı olsa, inip arkaya binerdi. terbiyesiz.
bu gibi durumlarda, kadınları tanıdıgımız için, eşimizden yardım beklemiyoruz. kendi işimizi kendimiz görüyoruz. ön kapıya yöneliyoruz, kapıyı açıp inmesini bekliyoruz. bu gibi görgüsüzler ancak bu harekettten anlar. bu sebepten eşin sana kızacak olursa da "dogru olan benim onde oturmam" diyip, konuyu kapatıyoruz. kavga etmiyoruz.

En basindan arabada henuz sen yokken esinin bayan is arkadasini arabaya almasi hata .

saçmalamayın :) hangi devirde yaşıosunuz? iş bu iş iş!! siz hiç çalışmadınız galiba!!! iş arkadaşın, gerekirse arabaya biner. iş arkadaşının kadını erkegi olmaz. sonucta o, iş arkadasındır!!!

ne demek arabaya binemez de yok sirket arabası mı, yok kamyon mu, minibus mu? saçma sapan sorular :)
ne arabası ise ne arabası... exper ne demek bilio musunuz? arabayla tüm gün ev gezer. iki kişi iki araba mı gidecekler? benzin parasından haberiniz var mı? şirket "aa evet iki araba gidin, biz de iki arabaya benzin koyalım" mı diyecek :) komik olmayın... kız arkadan otobusle mi gitsin? iş arkadaşın arabana biner!! lütfen hiç çalışmamış, iş hayatını bilmeyen ve kadınla erkegi ayrı gören yobaz zihniyetler, bilmedikleri konuda yorum yapmasın.

sizin gibiler, karı koca arasını acar. kavga ettirir.
uyma sen bunlara...

ağzınıza sağlık ben de tam olarak böyle düşünüyordum ama sanırım hamilelikten çok tepk verdim ve o an kıza o hareketi yapamadım gururuma yedirip... eşime çok kızdım beni küçülttü diye o cümleleriyle ama haklısın ki erkekler hiçç ince değiller ..

Kadının düşüncesizliği, ne kadar iş arkadaşı da olsa o kadar rahat olamam ben, siz yokmuşçasına arabaya yayılıp radyoyu karıştırması bana çok abes geldi. Ben olsam oturduğu yerden iner arkadaşımın eşine devrederdim ön koltuğu..

Hatta bana böyle yapan biri olsa rahatınızı bozmayın oturun lütfen bile derdim kendisine, amaç düşünce..

Bana çok basit bir konu geldi. Evet kız inmeyi akıl edememiş olabilir de sürekli çalıştığı iş arkadaşıyla samimiyet olmuş müzik değişmiş ritim tutmuş. Ne saçma şeylere takılıyorsunuz. Bazıları kızı resmen k..şe durumuna düşürmüş. Her akşam takılmıyormuşsunuz 1 kere buna maruz kalmışsınız. Sabretseniz ne oluyordu bir de kocanızı fişeklemişsiniz :) üüfff bu devirde hala böyle kocacım kocacım kadınların olması çok kötü. Bir koca da zaten siz de var bütün kadınlar kocanızın peşinde, herkes size hürmet etmeli. hayret bişey

kimse burda kocasına asılıyor demedi ya da konu sahibi öyle bir imada bulunmadı.

bazı yerlerde olması gereken adap ve hassasiyetlere değinildi..

evli misiniz bilmiyorum ayrıca kocacım kocacım diyen bir tip değilimdir ama bazı doğrular vardır ve eğer onlar yapılmazsa sonuç hoş olmayabilir siz evlenince eşinizi rahat bırakın çok geniş olun sonrasında konuşuruz!

Ya varya ben kskanc bir insannm yeminlen o kzı sinirden ne yapardm bilmiyorum ama esin orda hatalı valla ondan(kzdan) uzaklastrmak icin elimden geleni yaprdmm ama hamilesin suan çocuğunu dussunmen onemli hicbir sey suan senin cocugundan onemli degil esinle konusmayi dene surekli ve ne istedigini dile getir kvga veya daha kotu seyler hem seni olumsuz etkiler hemde cocugunu kusura bakmsn kimse ds kapnn mandali evime rahatszlk veremez.ama soyle birseyde var kzın kendisi nasl birisi bu onemli ii niyetle mi yapan yoksa daha cahil olup o an dusunemediginden mi yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…