- Konu Sahibi evlimutluhuzurlu
-
eşim eksper ve o kız da eksper birlikte ev görmeye gidiyorlar her gün beni almıyorlar tabiki her gün o kıza maruz değilim canım ilk defa oldu ama sonuç olarak eşimin iş arkadaşı ben yokken otursun sonuçta iş güç yapıyorlar birlikte o değil derdim ben varken neden beni yok sayarmışcasına davranır? bu medeni cesareti nerden bulur?!
ben olsam kapıyı acar hadi arkaya gec derdim ve ben olsam da olmasamda diee eklerdmmm .. anlasın ...Kızlar uzun süredir bu forumu takip ediyorum benim derdime en yansız yorum yapacak insanlar sizsiniz..ben evliyim eşime de aşırı güvenirim ve 7 haftalık hamileyim.. dün eşim iş yerime yakın bir yerlerde olduğu için beni işten almaya geldi yanında da bir bayan vardı iş arkadaşı geldi işyerimin aşağısından beni aradı ben giyindim indim falan bi baktım iş arkadaşı hala eşimin yanındaki koltukta oturuyor bende arkaya binmek zorunda kaldım.. eve bırakılıncaya kadar ben kız müziği açtı ön koltukta yayıldı müziğe eşlik etti bense süprüntü gibi arkada oturdum! size soruyorum bu noktada benim kızmam haksız bir durum mudur?
tabi biz eşimle konuştuk o uygun bi dille söyleyemediğini onun düşünmesi gerektiğini söyledi ben de dedim ki o düşünmüyorsa söyleyeceksin ve yarın gidip ya bundan sonra eşimi almaya gittiğimde eşim benim yanımda oturursa sevinirim bu daha doğru bana göre diyeceksin dedim!!!!!!! benim eşimse gidip kıza ya eşim dün çok bozuldu suratı düştü bi daha onu aldığımızda sen arkaya otur demiş ya kızlar hamile hamile saatlerdir snirimden ölüyorum karnıma kramplar giriyor Allah akına deyin böyle bir cümle kurulur mu?!
şimdiden teşekkürler
konuşup çözebildinmi canım durumu eşinle rahatladın mı :)Kızlar uzun süredir bu forumu takip ediyorum benim derdime en yansız yorum yapacak insanlar sizsiniz..ben evliyim eşime de aşırı güvenirim ve 7 haftalık hamileyim.. dün eşim iş yerime yakın bir yerlerde olduğu için beni işten almaya geldi yanında da bir bayan vardı iş arkadaşı geldi işyerimin aşağısından beni aradı ben giyindim indim falan bi baktım iş arkadaşı hala eşimin yanındaki koltukta oturuyor bende arkaya binmek zorunda kaldım.. eve bırakılıncaya kadar ben kız müziği açtı ön koltukta yayıldı müziğe eşlik etti bense süprüntü gibi arkada oturdum! size soruyorum bu noktada benim kızmam haksız bir durum mudur?
tabi biz eşimle konuştuk o uygun bi dille söyleyemediğini onun düşünmesi gerektiğini söyledi ben de dedim ki o düşünmüyorsa söyleyeceksin ve yarın gidip ya bundan sonra eşimi almaya gittiğimde eşim benim yanımda oturursa sevinirim bu daha doğru bana göre diyeceksin dedim!!!!!!! benim eşimse gidip kıza ya eşim dün çok bozuldu suratı düştü bi daha onu aldığımızda sen arkaya otur demiş ya kızlar hamile hamile saatlerdir snirimden ölüyorum karnıma kramplar giriyor Allah akına deyin böyle bir cümle kurulur mu?!
şimdiden teşekkürler
arac sirket araci mi yoksa sizin araciniz mi?
En basindan arabada henuz sen yokken esinin bayan is arkadasini arabaya almasi hata .
Esin exper ise, kız da iş arkadası ise; arabaya binecek, bindiği zaman da önde oturacak. eşin söför gibi arabayı kullanırken, kız tek basına arkada oturamaz. sacma.
ancak sen geldiğinde, kız inecek arkaya oturacak. sen one bineceksin. dogrusu bu.
eşin, her erkek gibi ince dusunememiş ve kızla olan iş samimiyeti sebebiyle de pat die soylemiş durumu. erkeklerden, biz kadınlar gibi duzgun cumle kurmasını beklemiyoruz :)
kadına gelince; görgüsüz ve laubali bir tip. eger azıcık görgülü ve saygılı olsa, inip arkaya binerdi. terbiyesiz.
bu gibi durumlarda, kadınları tanıdıgımız için, eşimizden yardım beklemiyoruz. kendi işimizi kendimiz görüyoruz. ön kapıya yöneliyoruz, kapıyı açıp inmesini bekliyoruz. bu gibi görgüsüzler ancak bu harekettten anlar. bu sebepten eşin sana kızacak olursa da "dogru olan benim onde oturmam" diyip, konuyu kapatıyoruz. kavga etmiyoruz.
konuşup çözebildinmi canım durumu eşinle rahatladın mı :)
bizim aracımız..
Bana çok basit bir konu geldi. Evet kız inmeyi akıl edememiş olabilir de sürekli çalıştığı iş arkadaşıyla samimiyet olmuş müzik değişmiş ritim tutmuş. Ne saçma şeylere takılıyorsunuz. Bazıları kızı resmen k..şe durumuna düşürmüş. Her akşam takılmıyormuşsunuz 1 kere buna maruz kalmışsınız. Sabretseniz ne oluyordu bir de kocanızı fişeklemişsiniz :) üüfff bu devirde hala böyle kocacım kocacım kadınların olması çok kötü. Bir koca da zaten siz de var bütün kadınlar kocanızın peşinde, herkes size hürmet etmeli. hayret bişey
Kızlar uzun süredir bu forumu takip ediyorum benim derdime en yansız yorum yapacak insanlar sizsiniz..ben evliyim eşime de aşırı güvenirim ve 7 haftalık hamileyim.. dün eşim iş yerime yakın bir yerlerde olduğu için beni işten almaya geldi yanında da bir bayan vardı iş arkadaşı geldi işyerimin aşağısından beni aradı ben giyindim indim falan bi baktım iş arkadaşı hala eşimin yanındaki koltukta oturuyor bende arkaya binmek zorunda kaldım.. eve bırakılıncaya kadar ben kız müziği açtı ön koltukta yayıldı müziğe eşlik etti bense süprüntü gibi arkada oturdum! size soruyorum bu noktada benim kızmam haksız bir durum mudur?
şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?