Kim korkar kilolardan ;)

aaaaa nerde bu millet yaaa

herkes sene sonu işlemlerrle boğuşşuluyor herhaldeee

soyam aranıza dönmek çok istiyorum

işlerim düzelmeden de dönemem

kafam hep ordaaaaa

Soya sana birşey sorabilirmiyim,
limon (afedersin) kabız yapar mı?
ben limonlu su içtiğim günler sorun yaşıyorum

Selam Fatima,

Limonlu su kabız yapmaz canım,
sebze tüketimine özen göster, eğer geçmiyorsa içinde barut ağacı olan çaylardan tüketebilirsin
sanırım 9'lu çayların içinde vardı (doğadan marka)
2 akşamda bir içebilirsin
sinemaki içerenlerden uzak dur
sevgilere

Sabah kaysı yiyorum sebzede neredeyse hergün yiyorum, meyva ayrıca ama limon içtiğim gün sanki denk geliyor sıkıntı yaşıyorum

Öncelikle hepinize merhaba ve mutlu bir yıl geçirmeniz dileğimle :) Ben bu konuyu daha yeni keşfettim daha doğrusu girmiyorum pek ders çalışıyorum çünkü bu yüzden spora da gidemiyorum ama haftada 2 gün evde spor yapabilirim aslında ama tembellik ediyorum.Hiç kaçamak yapmadan süren en uzun diyetim 2 haftaydı ama sonra arada bozsam da 67 kilodan 60 kiloya kadar inmiştim şimdi tekrar yemelerim sonucunda 64 olmuşum.3 gündür diyetteyim ve 62.7 kiloya düştüm sanırım ödem vardı vücudumda. 55 kilo olmak istiyorum aslında artık kilo olarak değilde beden olarak hedef koymak istiyorum pantolonlarım 40 beden ama üst vücudum daha ince ,önce 38 bedene düşmek istiyorum ilk hedefim bu olsun o zaman.Bana anca sıkı tutan disiplinli biri yardım eder diyorum o yüzden benide aranıza alırsanız sevinirim :)
Çok uzun yazdım sanırım ama anca böyle anlatabildim kendimi :)

Günaydin Kizlar ben geldim herkezin yeni yilini kutluyorum mutluluk saglik ve huzur icinde bir yil diliyorum
Soya ben gercekten hastaydim is yerinde islerde cok yogundu pazartesi Allah kismet ederse istanbula gidicem ayin sonunda geri gelicem sakin bir yerlere kaybolmayin gelince ben sizinle devam etmek istiyorum eyer ordan yazabilirsem arasira gene yazarim
haydi kizlar 2015 bu sinir kilolardan kurtulucaz

2015 yılından kocaman sevgiler getirdim size kızlar ))))
en son geçen sene yazışmıştık zaman ne çabuk geçiyor değil mi )))))))))))))))
bu iğrenç espriyi yapmasaydım rahat etmezdim

Hemen günün anlam ve önemini belirten yazımı yazayım,
Herkesin Mevlit Kandili Mübarek Olsun, Allah gönlünüzden geçen güzel dilekleri kabul eylesin, günahlarımızı affeylesin, amin diyen dilleriniz dert görmesin ))

Eveet, gelelim yılbaşındaki günahlarımızaaa
Hiç yalan söylemiyeceğim ki sevmem zaten yalan söylemeyi
31 Aralık günü ne varsa yedim, hangi alkolü gördüysem içtim..
tatlı hariç (pek aram yoktur, ara sıra deli gibi tatlı isteğim tutar) bulduğumu yedim
Alkol zaten yılbaşı gelsinde içeyim dediğim bir şeydi, o yüzden kaç kadeh içtim hiç bilmiyorum
Dün bir ara tartıya çıktım, çıkmaz olaydım abooowww
tartıyı kırasım geldi o derece yani ))))
1 ay hiç bir şey yememem gerekiyor sanırım ))

Tahmini iki-üç gün sadece vücudum ödem atacak ve yediklerimi yakmaya çalışacak...
Zaten artık marta kadar alkol süremeyeceğim ağzıma ))
o zamana kadar 60 kiloya düşmek için durmak yok bana

Pazartesi itibari ile diyetimiz tekrar başlıyor arkadaşlar
Kimileriniz izinde, kimileriniz hafta sonu gelemiyor o yüzden pazartesi diyorum
Ama diyetine herkes devam edebilir, bozmanıza gerek yok yani

Pazartesi detoks paylaşacağım, şu vücudumuza aldığımız ekstraları atmamız lazım
Görüşmek üzere ))

Güle güle git, güle güle gel kosmetik ))
Merak etme buralarda olucaz, bekliyoruz seni
Sevgiler ))

Günaydın herkese,
Güzel bir yıl gecırmeniz dileğiyle. Mutlu yıllar
Kandiliniz mübarek olsun hayırlı uçmalaruçmalar

Iyi yillar cicisler....bende soyacim herseyden yedim ve tartilmaya cesaret dahi edemedim. ..seytanin bacagini kiramiyorum bir türlü valla sinirimden oturdum agladim yeme artık diye. ...
Gözüm aç benim....
Bilirsin beni basaramayacagimi düşündüğüm anda oturup çocuk gibi Ağlıyorum. ...düğüne az vakit var ve ben hala sismanim. .inan kıyafet bile bakmak istemiyorum. ...

Selam kızlar,

yoğunum, ama merak etmeyin
bugün sizi zayıflatmaya yönelik bomba paylaşımlarla geliyorum ))
bayaa araştırma yaptım, boş durmadım yani

tartılmaya korkmayın, bu yılbaşı ve sonrası normal olarak kilo almış olabilirsiniz
zaten size bunun için izin veren bendim o yüzden kızmayacağım ))
Bugün bazı listeler vereceğim, yarına kadar onları alın ve yarın itibari ile başlayın
yarım saate geliyorum ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…