Kimi aramalı?

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
Kızlar eşimin ailesi evime oturmaya geleceği zaman kayınvalidem eşimi arıyor müsait misiniz diye beni aramıyor sizce bu normal mi beni araması gerekmez mi

Oturmaya geleceği zaman eşiniz de evdeyse eğer bence gayet normal ne fark eder ki.
Ama eşiniz evde degil ve size geliyorlarsa tek siz agarlayacaksaniz sizi aramasi daha normal. Ama böyle şeyleri çok takmayın :)

Her ne kadar can siksa da ufak seyler bunlar. Bekim kayinvalidem de (baska sehirde yasiyorlar) bize gelmeye niyetlenirlerse ogullarini ararlar ama sonradan gelmemeye karar verirlerse de beni. :) Ustelik komik bi de bahane sunar. (Esim akademisyen) derstedir diye arayamadim, der hep. Sanki gelmek icin aradiginda derste olma ihtimali yokmus gibi. :)) ama onemli mi? Yoo. İsterse oglu ile iletisime gecsin isterse benimle, esim bana ilettigi aurece herhangi bir sey fark etmiyor zaten.

Kızlar eşimin ailesi evime oturmaya geleceği zaman kayınvalidem eşimi arıyor müsait misiniz diye beni aramıyor sizce bu normal mi beni araması gerekmez mi
sizinki oturmaya geleceği zaman eşinizi arıyor,
benımkı kalmaya geleceği zaman dahi eşimi arar
erkek annelerı genelde oğullarını arıyorlar takılmayın hepsi böyle

Benim ki de beni aramaz,gelirken bişey yapmış olsa bile oğlunu arar oğlum yemek yaptım gelirken getireyim mi vs diye evin hanımı o mu benmiyim ?.Bende eskiden takardım ,arar sorardım şimdi aramıyorum gideceğimiz zaman da oğluna arattırıyorum ara evdemiymiş vs diye.Ne yaptı ki ne görsün dimii ama

Eşiniz size haber veriyordur herhalde? Onunla daha samimidir, oğlunun sesini duymak istiyordur onu arıyordur, eşiniz de size haber veriyor, soruyorsa gelsinler mi diye ortada bir sorun yok. Niye özellikle seni araması gereksin ki?
Eşinizle aranızdaki iletişim normalse, zaten birbirinize haber verirsiniz.

Arasa iyi olur ama o kadar ince düşünceli değiller sonuçta el kızısın

benim kaynana da eşimi arar. eşimde hiiiççç bana sormadan tabi annecim buyrun gelin der. ben sana neden böyle yaptıklarını söyleyim. akıllarınca sen kimsin ki oğlumun evine gelip giderken sana hesap vereyim mesajı veriyorlar bize.
bizim kocalarımız da gerzek olduğu için zaten çok rahat o evin hanımı yokmuş gibi gelir giderler.

Benim Ailem beni, eşimin ailesi eşimi arar..
Birbirimize söyler teyit ederiz :)
Sorun yok memnunuz..
Birbirimizin aileleri ile hiçbir sorunumuz yok ondan belki.. kötü bir niyet yok ortada.. düzen böyle bizde..

Buradaki çoğu kişi evlat sahibi. İlerde oglumuzun evine gitmek için illa gelin mi aranmali?
Belki kadın cekiniyordur,belki oğlunun sesini duymak istemiştir.

eşimin ailesi beni aramaz gelirken ,benim ailemde eşimi aramaz gelirken.Alışkanlıktandır diye düşünüyorum.

Eşin sana danışmıyorsa sadece çay ikram et ve "beni arasaydınız haberim olurdu hazırlık yapardım eh neyse böyle oldu" de.
Ama eğer "oğlum müsaitseniz gelicez" deyip eşiniz o an hayatım annemler gelecek diyor ve sizde başınızla onaylıyorsanız sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…