- Konu Sahibi Dondurmalipasta
-
Esimi arasada esim bana sorup onlara oyle cevap verecegi icin hic sorun etmezdim.Kızlar eşimin ailesi evime oturmaya geleceği zaman kayınvalidem eşimi arıyor müsait misiniz diye beni aramıyor sizce bu normal mi beni araması gerekmez mi
Benim Ailem beni, eşimin ailesi eşimi arar..
Birbirimize söyler teyit ederiz :)
Sorun yok memnunuz..
Birbirimizin aileleri ile hiçbir sorunumuz yok ondan belki.. kötü bir niyet yok ortada.. düzen böyle bizde..
normal . nevar bunda oglunu arıyor o daha yakın ogluda sana soruvversin . anne bir esime sorayım desin nolcakKızlar eşimin ailesi evime oturmaya geleceği zaman kayınvalidem eşimi arıyor müsait misiniz diye beni aramıyor sizce bu normal mi beni araması gerekmez mi
Ahh canım ya bu kadar küçük şeyleri buyutup dert edinme kendini üzme. .Kızlar eşimin ailesi evime oturmaya geleceği zaman kayınvalidem eşimi arıyor müsait misiniz diye beni aramıyor sizce bu normal mi beni araması gerekmez mi
Kızlar eşimin ailesi evime oturmaya geleceği zaman kayınvalidem eşimi arıyor müsait misiniz diye beni aramıyor sizce bu normal mi beni araması gerekmez mi
üEşimm bana sormadan cevap vermez sanırım ben büyüttüm konuyu sağolun kızlar
Gayet normal. Benim eşimin ailesi uzak ama kendi ailem yakın. Gelecekleri zaman veya gelin demek için beni ararlar, ben eşimle konuşup söylerim cevabımızı. Eşimi bir şeye hayır denmesini istemedikleri zaman ararlar o zaten tamam diyecek diye ben de sinir olurum ve söylerim.Kızlar eşimin ailesi evime oturmaya geleceği zaman kayınvalidem eşimi arıyor müsait misiniz diye beni aramıyor sizce bu normal mi beni araması gerekmez mi
Ailelerle problem olmayinca sorun olmuyordur; ne guzel.. Ama eş ailesiyle sıkıntı varsa veya onlarin gelini saymama durumu olup kadin bunu hissediyorsa her sey batiyordur iste..Benim Ailem beni, eşimin ailesi eşimi arar..
Birbirimize söyler teyit ederiz :)
Sorun yok memnunuz..
Birbirimizin aileleri ile hiçbir sorunumuz yok ondan belki.. kötü bir niyet yok ortada.. düzen böyle bizde..
Ailelerle problem olmayinca sorun olmuyordur; ne guzel.. Ama eş ailesiyle sıkıntı varsa veya onlarin gelini saymama durumu olup kadin bunu hissediyorsa her sey batiyordur iste..
Aslinda bu durumda erkek yonlendirme yapmali.. "X'i arayin isterseniz" veya "x'e bi sorayim" gibi..
Ama esin zaten sana sorup teyid ediyorsa cok da takilmamak lazim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?