Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Cnm ya, hayırlısı en önemlisi ama içime öyle erkek doğuyor ki kendimi inandıramıyorum hala:) bilmiyorum?

belki de çok istediğin içindir canım..bir kızın var doğal olarak erkek hissetmen normal..
allaha şükret sağlıkla gelsin inşallah meleğimiz hangi doktora gidiyorsun

bana da bakabilirmisin canım...
doğum tarıhım:06.12.1982
eşim:28.09.1983
sat:4 temmuz 2013
gebe kalma ayı :temmuz bebeişin ilk ultrason fotosu:

c25MCx]
[/url]

Kız çıkıyor canım...

banada baarmisiniz lutfen hamile kalian yas 22 esimin 31 nisan 5 nisan sat esimin yasina 32 ilede baarsaniz sevinirim

lutfen benimde bebegimin cinsiyeti hesaplayi verin. benim hamile kaldigim yas 22 esimin 31 yas 6 ay sat 5 nisan yas hesaplamalari sat gore. simdiden tskler.

Eşin 31 yaşında ise erkek, 32 yaşında ise kız çıkıyor...
İkinizin yaşını da sene olarak düşün sen, 2013'ten çıkartarak bak, eşininki hangi yaş ise cinsiyet odur...

Tabii senin de yıl olarak hesaplayınca 22 ise...
Keşke gün ay yıl olarak yazsaydın...

Kızlar, bu yöntemin nasıl olduğu 27. sayfada yazıyor, bakın ben de aşağıya alintiladim, kırmızı yazılı olan...
Siz de kendiniz bakabilirsiniz
Ben annem ve babam üzerinden baktım, benim cinsiyetim doğru fakat kardeşimin cinsiyeti yanlış çıktı...

mimoza kullanıcısından alıntı

bebek cinsiyeti üzerine çözüm yolunu ingiliz bilim dergisinde okudum.
bir siteden alıntı yaptım arkadaşlar ancak hesaplamalarım 3 çocuğumdada şaşmıyor,kendinizde bi hesaplayın bakalım sonuçlar nasıl çıkacak anlaşılmayan bişey olursa sorun

arkadaşlar bunun çözüm yolunu ingiliz bilim dergisinde okudum..
4yılda bir kromozomlar yenilendiğini varsayarak kadının yasının 4e bölümünden kalan erkeğin yasının 4e bölümünden kalandan hangisi baskınsa cinsiyet odur..
ör:benim annem 29yasındayken babam 30 yasındayken bana hamile kalmış
29\4 den kalan 1dir.
30\4den kalan2dir..
2 sayısı 1e baskındır ona göre erkek olur..tüm sülaleye denedim tuttu..
annem 23 yasındaken babam 24 yasındaken ablama hamile kalmışlar
23\4 kalan 3dür
30\4 kalan 0dır
buna göre 3 sayısı 0a baskındır sonuç kızdır..
%10 yanılma payı var
alıntı:))))

30/4 kalan 0 nasıl oluyor 4*7=28 kalan 2 :)) sanki dünyanın şifresini çözdüm :))))
Arkadaşım şaka tabii yanlış anlama, 24/4 olduğunu anladım yoksa

Son düzenleme:
yöntemi okudum ama anlamadım
25.10.1987 benim

21.02.1987 kocam

sat:11 temmuz

yöntemi okudum ama anlamadım
25.10.1987 benim

21.02.1987 kocam

sat:11 temmuz

Doğum yıllarınız aynı olduğu için yıla göre sonuçlarınız aynı çıkıyor. Ancak bana göre eşin ay olarak senden daha büyük olduğu için 4e bölümden kalan sonuç eşinde daha baskın. Erkek çıkıyor sonuç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…