Doğuma Hazırlık Kimler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek ister.........

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bi daha öğrenirim mutlaka canım o konuya da bakıyorum şimdi
tabiki mutlaka yazıcam öğrenince
Canım, bir de 2. ultrason kaç haftalık iken?
Kalp atışı yazıyordur belki, BPM yazması lazım, bak bakalım bi

malesef WMF 120 Hz Pmr 100 yazıyor başka yazan bişey yok

burda tam 9 haftalıkken bebiş

genelde burdaki bazı arkadaşlar doğum tarihime göre baktı kız diyorlardı bu konu sahibi arkadaş da sende erkek dediniz o yüzden dikkatimi çekti bakalım inşallah erken belli olur cinsiyetimiz çok merak ediyorum

Son düzenleme:
Cevap için teşekkürler CNm hayırlı sağlıklı olsunlar hepimizinki İnşaallah

Cevap için teşekkürler CNm hayırlı sağlıklı olsunlar hepimizinki İnşaallah

Rica ederim
Ultrason görüntüsü varsa ona da bakayım canım istersen
Amin inşallah, sağlıklı olsunlar da cinsiyetin tabii ki önemi yok...

kızlar 3 hafta sonra doktor belki cinsiyet hakkında yorum yapar ama şimdiden merak içindeyim,
en doğru sonucu orada alcaz ama ben nasıl sabredicem ya

kızlar 3 hafta sonra doktor belki cinsiyet hakkında yorum yapar ama şimdiden merak içindeyim,
en doğru sonucu orada alcaz ama ben nasıl sabredicem ya

Ne tatlı bir heyecandır kim bilir
Ben daha gebe kalmadan bu sürece çok ilgi duyuyorum.
Yabancı kaynaklarda ne yöntemler daha var bir bilseniiizzz

Yok mor lahana testi, yok drenaj temizleyici testi, yok nabız testi, yok kabartma tozu testi daha neler neler var
Bu yabancılar youtube a yapılış videolarını bile koymuşlar haaa

yok artık mor lahana testi mi ya yapmayacakları yok
evet canım çok güzel bi heyecan ve ilk bebeğimiz olacağı için kız erkek hiç farketmez ama cinsiyeti bi öğrensek isim düşüncez. Şimdilik aklımızda bi kaç tane var ama cinsiyeti bilmediğimizden tam karar veremiyoruz. Öğrenince nasıl araştırcaz bakalım aylarca bakar dururum artık tüm isimlere

Allah sana da sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah tez zamanda

ayy canım o mor lahana testini ben yaptım ama daha 5-6 haftalıkkn sanırım.o zamn belli olur mu bilmiyorum ama benim pembeye döndü renk ve erkek olarak görünüyordu.siz de erkek dediniz ama başka bir iki yerde de kız çıkıyor.tatlı yiyemiyorum hep ekşi (ama aşırı değil tabi) hem erkek hem kız belirtileri oluyor bende araştırmalarıma göre ,e bu da daha da merakta bırakıyor

erkek çıkıyo canımm

Cnm doktor kıza benziyor dedi, ama daha çok erken değişebilir. Sen bu yöntemi uzun süredir takip ediyorsun doğruluk oranı % kaçlarda? Ona göre ya ümidimi yitirmiyeyim ya da bu durumu içselleştireyim. Bütüüüün ne test varsa hepsinde erkek çıktı, hazırlamışım psikolojimi buna şimdi şaşkınım.

bana da bakabilirmisin canım...
doğum tarıhım:06.12.1982
eşim:28.09.1983
sat:4 temmuz 2013
gebe kalma ayı :temmuz bebeişin ilk ultrason fotosu:

c25MCx]
[/url]

Bana Çin takvimi ve diğer bütüüün takvimler erkek diyor ama 12+0 da kıza benzetti doktor. Bakalım hayırlısı neyse o olsun.

çin takvimi yaşına +1 veya +2 ekledin mi canımm
kızında tutuyor mu..
ben senin ultrason fotona baktım paralel çizgi var kıza benziyor..
elimizden bişey gelmez hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah..
benim de bir kızım var..
bakalım bu bebişim kız mı erkek mi bizim dah açok yenii

banada baarmisiniz lutfen hamile kalian yas 22 esimin 31 nisan 5 nisan sat esimin yasina 32 ilede baarsaniz sevinirim

lutfen benimde bebegimin cinsiyeti hesaplayi verin. benim hamile kaldigim yas 22 esimin 31 yas 6 ay sat 5 nisan yas hesaplamalari sat gore. simdiden tskler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…