Doğum yıllarınız aynı olduğu için yıla göre sonuçlarınız aynı çıkıyor. Ancak bana göre eşin ay olarak senden daha büyük olduğu için 4e bölümden kalan sonuç eşinde daha baskın. Erkek çıkıyor sonuç.
Kızlar sonuç ne derse desin inanmayın. Bana bu ve diğer bütün yöntemler erkek dedi. Dr. 12 haftada kız tahmin etti. İnanmıyorum diyerek bakarken bilinçaltım öyle bi inanmış ki hepsi erkek çıkınca, nerdeyse karnımdaki bebeği değiştirdiler diyecektim :)))) tövbe tövbe. Aman ha siz kapılmayın
Rica ederim
Ultrason görüntüsü varsa ona da bakayım canım istersen
Amin inşallah, sağlıklı olsunlar da cinsiyetin tabii ki önemi yok...
Kız çıkıyor canım...
Kız çıkıyor canım...
15,09,1986 eşimin doğum tarihi (yaşı 25)
18,09,1993 benim doğum tarihim (yaşım 19)
30. haftamdayım şu an
banada bakarmısın canım.
eşin 27 yasında cnaım
Annemlerdeyim şimdi ultrason görüntüsü evde kaldı. Onda sağ tarafta bi yuvarlaklık var ona bebeğin eşi dedi doktor bebek de soldaymış uzun bi çizgi gibi duruyo:) Allah Teala yıllardır hayalini kurduğumu biliyo ama neyi çok istersen olmazmış diye kendimi durduruyorum hemen tabi ama sağlıklı olsun diye dua ediyorum sonra çünkü hastanede çalıştım 3 sene ben ve ne hastalıklar var Allah hepimizinkini korusun
herkese merhaba.....
ingiliz bilim adamlarının bulduğu bir hesaplama üzerine .. bir takvim hesaplama var elimde bana sizin ve eşinizin doğum tarihleini gün ay yıl olarak yazarsanız bakabilirim...çok ilginçtir ki yirminin üzerinde hesaplama yaptım geçmiş doğumlarda dahil hepsi doru :))))))haa bu arada kaç haftalık hamilesiniz onuda belirtin yani hamile kaldığınız yaş önemli??????
bu ne çin takvimi nede kan testi takvimi değil kızlar .........hadi bakalım sonuçlar doru ise yazarsınız.......
herkese merhaba.....
ingiliz bilim adamlarının bulduğu bir hesaplama üzerine .. bir takvim hesaplama var elimde bana sizin ve eşinizin doğum tarihleini gün ay yıl olarak yazarsanız bakabilirim...çok ilginçtir ki yirminin üzerinde hesaplama yaptım geçmiş doğumlarda dahil hepsi doru :))))))haa bu arada kaç haftalık hamilesiniz onuda belirtin yani hamile kaldığınız yaş önemli??????
bu ne çin takvimi nede kan testi takvimi değil kızlar .........hadi bakalım sonuçlar doru ise yazarsınız.......
herkese merhaba.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?